Kullanıcı mesaj:MHIRM/Eylül 2012-Kasım 2012

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

KM adaylığı[kaynağı değiştir]

Merhaba Seyit. KM adayı olan Hande Yener maddesinde ufak tefek düzenlemeler yaptım. Hayatının ilk yıllarıyla ilgili hiçbir bilginin bulunmaması dışında gayet iyi olduğu için de destek oyu verdim. Adaylık sayfasında da belirttiğim gibi geliştirilmesi gerekiyor. Maddede en çok çalışması olan kişi sen olduğundan sana yazıyorum. Kolay gelsin.--B.S.R.F. 💬 14:11, 2 Eylül 2012 (UTC)

Değişikliklerin için çok teşekkür ederim :) Olumlu oyun içinde teşekkürler :) Bazı paranoyak arkadaşların beni reklam yapmakla suçlaması hatta Yener'in beni parayla tuttuğunu söylemesi gibi komik ve saçma ön yargılar yüzünden hevesim kaçıyor fakat bu destek oyları hevesimi yeniden toplamama yardımcı oluyor. Hayatının ilk yılları hakkında çalışmaya hemen başlıyorum, bir kez daha teşekkürler. Kolay gelsin. -Seyit mesaj 15:18, 2 Eylül 2012 (UTC)
Rica ederim :) Hevesin kırılmasın sakın. Ben takip ediyorum izleme listemden ve ne kadar çalıştığının farkındayım. İlk yıllarına gelecek olursak çok bilgi bulunamayabilir fakat doğum yeri, tarihi, anne-baba adı, varsa kardeşleri, okuduğu okullar, şarkıcılıktan önceki uğraşları vs. o alt başlıkta işlense çok iyi olur.--B.S.R.F. 💬 15:24, 2 Eylül 2012 (UTC)
Dediklerinizi yaptım :) İlk dönem kısmını geliştirdim. Bi incelerseniz iyi olur :) -Seyit mesaj 17:53, 2 Eylül 2012 (UTC)
Gayet yeterli olmuş. Eline sağlık. İleride başka bilgiler de bulunursa eklenir tabii. Maddeye ayrıca şuradaki gibi filmografi alt başlığı da tablo olarak eklenirse güzel olabilir.--B.S.R.F. 💬 18:45, 2 Eylül 2012 (UTC)

Kaliteli madde adaylıkları[kaynağı değiştir]

Tekrar merhaba Seyitahmetmrk,

Şurada Rihanna, Hipnoz (albüm) ve Katy Perry adaylıkları hakkında birkaç sorum vardı. Adaylıklar için cevabınızı bekliyorum. --anerka'ya söyleyin 16:52, 2 Eylül 2012 (UTC)

Size şurada cevap vermiştim ama gözünüzden kaçtı sanırım :) -Seyit mesaj 17:59, 2 Eylül 2012 (UTC)
Evet kesinlikle gözden kaçırmışım. :) Kusura bakmayın. Cevap için teşekkürler. --anerka'ya söyleyin 07:05, 3 Eylül 2012 (UTC)

Durduğun kabahat! :)

Vito Genovese 11:50, 4 Eylül 2012 (UTC)

Single mi tekli mi?[kaynağı değiştir]

Bir kez daha rahatsız ediyorum ama single mı kullanacağız tekli mi hala daha bir karar verilmiş değil. Herkes birini yazıyor gidiyor. Hatta şu maddede her ikisi birlikte şablonda kullanılmış. Bunun örnekleri daha çok... Yani bu konu çok uzadı farkındayım fakat hala bir karar yok. Benim önerim şu. Bir oylama açalım, birçok kullanıcı {{destek}} veya {{karşı}} şablonlarıyla oy kullansın ve artık karar verilsin. Tıpkı KM adaylıklarında ve SM adaylıklarında olduğu gibi. Şurada çok uzun bir tartışma var. Şahsen ben tekli olarak kullanılmasının yanındayım. Evet yaygın değil fakat sanatçılar arasında yaygın değil. Ben bir fan club üyesiyim ve birçok diğer fan club sayfalarını da beğenmişliğim var. Onların çoğu single yerine tekli diyor mesela. Tekli artık yaygınlaşmaya başladı. Ve kullanımı single kullanımından daha hoş bence. Mesela tartışmada da bahsedildiği gibi "single'ı" diye yazıyoruz fakat Türkçe'de böyle bir kullanım yok... Dediğim gibi oylama açılsın, oylama sonucuna görede artık bir karar verilsin çok karıştı bu iş. -Seyit mesaj 19:48, 4 Eylül 2012 (UTC)

Merhaba Seyit,
Dediğin gibi son derece netameli bir konu bu. Bu tartışmalara da hiç girmişliğim olmadı açıkçası benim. Girsem tekliden yana olurdum ben de ama yine de konuyla ilgili deneyimi olan birinden görüş olmakta yarar var.
Anerka'nın görüşünü isteyebilir misin rica etsem? O bu konuda daha sağlıklı bir şeyler söyleyebilecektir bana göre.
Oylama açalım desek de çok kafa kafaya bir şey olacağından eminim açıkçası. O yüzden en.wiki'deki British-American English örneğindeki gibi "ikisi de doğru; düzeltme amacıyla değiştirmeyin bunları birbiriyle" gibi bir düzene de oturabiliriz belki.

Vito Genovese 19:53, 4 Eylül 2012 (UTC)

Peki ben birde Anerka'ya soracağım. Çünkü cidden fazlasıyla karmaşıklık oluştu. Ben yinede bir oylama açılması taraftarıyım tekli kullanımının öne çıkacağını düşünüyorum hatta. Teşekkürler önerilerin için :) -Seyit mesaj 19:57, 4 Eylül 2012 (UTC)
Seyitahmetmrk, geç cevabım için özür dilerim. Bir süredir Viki'ye nadiren ve kısa girme şansım oldu. 1-1,5 hafta sonra tekrar buralarda olacağım, KM adaylıkları ile ilgili prosedürü tekrar gözden geçirip sonlandırma işine girişeceğim. İyi günler dilerim. --anerka'ya söyleyin 21:20, 12 Eylül 2012 (UTC)

selam, katkılarınızı devriye olarak sürdürebilirsiniz. kolay gelsin. --kibele 15:07, 5 Eylül 2012 (UTC)

Evet Olur. Ancak bir süre yardımcı olurum. Eylül sonrası okullar başladığı için ben bir süre olmayacağım. ~--~ Cano58ileti 08:41, 6 Eylül 2012 (UTC)
Bir sorum var. Benim ne yapmam gerekiyor? ~--~ Cano58ileti 08:41, 6 Eylül 2012 (UTC)

Lütfen sayfalarda bulunan resimleri değiştirmeyin. Özellikle Lady Gaga sayfasında değişiklik yapmışsınız fakat Born This Way dönemi resimsiz kalmış. Katy Perry sayfasında da resim değişikliği yapmayın tekrar geri alınacağım çünkü. O sayfada süren bir çalışma var. Lütfen tekrarlamayınız. -Seyit mesaj 06:46, 10 Eylül 2012 (UTC)

Pardon. Kim seni bu vikinin patronu yapar? Ben tahrip şey değilim. Bana zorbalık ve Tamam beni engellemek için tehdit kalkmayın? QuoteTheRavenHair (mesaj) 23:49, 10 Eylül 2012 (UTC)
Değişikliklerinizi tekrarlamanızın amacını anlamış değilim. Katy Perry sayfasındaki resimleri sürekli yenilemenizin nedeni nedir? -Seyit mesaj 06:10, 11 Eylül 2012 (UTC)
Bulduğum resimler iyi görünüyor çünkü. Daha kaliteli. Hepsi bu. (Üzgünüm benim zavallı Türkçe için). QuoteTheRavenHair (mesaj) 22:04, 11 Eylül 2012 (UTC)
Bilgi kutusuna koyduğunuz resim uzun. Bu nedenle çirkin gözüküyor. Sayfa darmadağın değil derli toplu gözüküyor. Lütfen değişiklik savaşlarını sürdürmeyin. Bu engellenmenize sebep olabilir. -Seyit mesaj 05:39, 12 Eylül 2012 (UTC)
Onlar çirkin görünmüyor. Neden böyle düşünüyorsunuz? Ben görüntüleri ilanıyla devam edecektir. QuoteTheRavenHair (mesaj) 00:43, 13 Eylül 2012 (UTC)QuoteTheRavenHair

Resim anlaşmazlığı[kaynağı değiştir]

Bombaymış :)

Olay vandalizme kaymıyorsa ve içeriksel bir anlaşmazlık söz konusuysa, konuşarak çözmek gerek. Tartışma sayfasında konuyu tartışmaya aç ve değişikliklerinde o tartışmayı refere ederek değişiklik yap. Eğer karşı taraf buna uymazsa (ki bu durumu ona da bildirmek gerekir tabii), o zaman değişiklikleri uygunsuz hale gelir.

Vito Genovese 10:02, 11 Eylül 2012 (UTC)

Merhabalar. Şarkı bilgi kutularının olduğunun farkındayım. Ancak o kutuyu dolduracak bilgiyi bulamadım. Daha doğrusu bu işlerden çok anlamam. Zaten şarkı maddeleriyle alakam yok. Yalnız açtığım maddeler en çok sevdiğim şarkılar. İyi günler. ~--~ Cano58ileti 08:41, 12 Eylül 2012 (UTC)

İşte kardeş sorun o. İngilizce'yi anlamam ve konuşmam. Çat pat çeviririm. Ayrıca bazı müziksel terim ve kavramları anlamam. Ne yapalım İyi günler. ~--~ Cano58ileti 08:41, 12 Eylül 2012 (UTC)

Tekrar merhaba :) Sanatçı şablonlarında ne yapsak tekli yazdık fakat maddelerde single kullandık. Ne yapalım sence ? Mesela "Katy Perry single'ları" mı yapalım yoksa "Katy Perry single diskografisi" mi?

Merhaba :) Ben şablonlarda, kategorilerde, madde adlarında vs. tekli kullanımından yanayım. Köy çeşmesinde henüz bir karara varılamadı ama çoğunluk tekli kullanımından yana gibi. Maddelerde ikisi de kullanılabilir ama dediğim gibi şablonlarda, madde adlarında falan belli bir standart olması iyi olur. Daha önce açılmış benzer bir sayfa olan Madonna tekli diskografisi örnek olabilir. Ayrıca Katy Perry için tekli diskografisi sayfası açacaksan şu andaki diskografi sayfasının adını albüm diskografisi olarak değiştirirsen iyi olur. İyi çalışmalar. --B.S.R.F. 💬 12:06, 12 Eylül 2012 (UTC)

Merhaba Seyit (Bu arada Ahmet'i mi kullanıyorsun Seyit'i mi?),

Köy maddelerinin olduğu gibi kalmasının uygun olacağını söylemem için beyin sarsıntısı falan geçirmem lazım. Senin de fark ettiğin gibi çoğu çöplük haline gelmiş durumda ne yazık ki.

Şimdi sürüm kontrolü onayı için maddelerde tek bir şey arıyoruz: O da vandalizmin olup olmaması. Elbette bu, sadece sayfanın o anki içeriğin küfür olup olmaması demek olmuyor. Bir madde vardır mesela, 10.000 karakterlik içeriği vardır. Sürüm kontrolü gelmeden önce vandalın biri bunun 3-4 binini silmiştir; kimse de farketmemiştir. Uzun süredir de 6-7 bin karakterlik bir madde olarak yaşamını sürdürmektedir. Bunların da tespit edilmesi lazım. Neyse ki sayfa geçmişlerindeki sayfa boyutu, buradaki değişiklikleri direkt gösteriyor kullanıcıya.

Bu noktada köy maddeleri için "teoride" yapılması gereken, geçmişten içeriğin eksiltilip eksiltilmediğinin kontrolü, sayfanın mevcut içeriğinde vandalizm olup olmadığının kontrolü ve onay düğmesine basılması.

Ancak elbette vandalizm olmasa da uygunsuz türde bir yığın içerik var. Onların kontrolünü yapmayan bir devriyeyi suçlayamam ama yapanı da takdir etmeden geçemem :)

Mesela Muhtarlık bölümlerinin kaldırılması konusunda fikir birliği sağladık geçmişte. Onların direkt uçurulması gerekiyor. Ansiklopedik olmayan metinlerin temizlenmesi gerekiyor. Yazım hataları, noktalama işareti sorunları için de bir düzenle şablonu eklenmesi gerekiyor. Onların düzeltmesine girilirse, zaten hiç bitmez bu köy maddelerinin sorunları.

Yemeğine, düğün adetlerine, damat evi/kız evi kurallarına dek yazılmış da yazılmış birçok yerde ama olmuyor işte.

Köy maddeleri dışındaki incelenmemiş sayfaları onaylasan bile yüzde yükseleceği için, o da yararlı olur kanımca. Eğer çok bunalırsan da yorma kendini fazla. Zevk alacağın bir şeylere geç.

Vito Genovese 12:19, 12 Eylül 2012 (UTC)

Şablon sorunu[kaynağı değiştir]

Gerekli düzenlemeyi yaptım. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 10:27, 13 Eylül 2012 (UTC)

İşlem tamam. --Superyetkinileti 11:25, 13 Eylül 2012 (UTC)

Katy Perry KM adaylığı[kaynağı değiştir]

Merhaba :) KM adaylıklarına yaptığınız yorumları gayet doğru bulduğum için size bu mesajı atıyorum. Katy Perry sayfasının kaliteli madde adaylığı sayfasında bir yorumda bulunmuşsunuz. Maddeyi yeniden elden geçirdim. Tekrar gözden geçirerek eksik bir yanı varsa bana bildirirseniz sevinirim. :) -Seyit mesaj 18:37, 12 Eylül 2012 (UTC)

Merhaba. Maddeyi en yakın zamanda tekrar inceleyeceğim. Teşekkür ederim, iyi çalışmalar. Merve (mesaj) 11:31, 13 Eylül 2012 (UTC)

Merhaba. Dün atlamışım yanıt yazmayı. Öncelikle sorduğunuz için teşekkürler. Böyle önceden bilgi almak, olası politika ihlallerini önlüyor. Keşke herkes bu hassasiyeti gösterse. Bu resim adil kullanım resmi değil, özgür lisanslı. Bu nedenle de dilediğiniz maddede kullanabilirsiniz. Şununla ilgili konuyu netleştirmek için ise, daha fazla bilgiye ihtiyacım var. Single albümden ayrı olarak yayımlandı mı ve bu resim onun albüm kapağı mı? Albüm kapağı değil de promofoto ise, kullanım yanlış. Zaten albüm kapağı gibi de durmuyor. Bu durumda silinmesi gerekecek. Zira Hande Yener maddesinde hiç kullanılamaz. Hiç unutmamak gerekir ki, hayatta olan kişilerin telif hakkı saklı resimleri (kliplerden alınma görüntülerin yalnızca şarkının maddesinde kullanılması gibi istisnai kullanımlar hariç) adil kullanım oluşturmadığından, Vikipedide kullanılamaz. --yabancım 17:31, 14 Eylül 2012 (UTC)

Hiç önemi yok. Yalnız mesajınızda sorduğunuz sorunun yanıtını önceki mesajımda vermiştim zaten. Lisansı promofoto olarak da değiştirilse, kullanımını adil kılacak bir neden göremiyorum. Mesele saç şekli değişikliğini göstermekse, bunun ansiklopedik bir maddede sözü etmeye değer bir öneminin olması ve yeterli uzunlukta anlatılmış olması gerekir. Ancak konunun ansiklopedik bir öneme sahip olduğunu sanmıyorum. Bu nedenle resmi ilgili maddeden kaldırarak lisanssız ve kullanılmıyor şeklinde etiketledim. 7 günlük bekleme sürecinin sonunda çok yüksek olasılıkla silinecektir. Telif, özellikle de dosya telif meseleleri ilk bakışta biraz karışık gelebilir. O yüzden aklınıza takılanları ileride de sormaktan çekinmeyin lütfen. İyi çalışmalar. --yabancım 10:35, 16 Eylül 2012 (UTC)

Merhaba Seyit,

Tablonun daha küçük görünmesini sağlayacak güncellemeyi yaptım site kodlarında. Yalnız yeni kodlar, bizim şablonun eskiliği nedeniyle yazıların sola yaslı olarak görüntülenmesi söz konusu. En.wiki'deki şablon, bir iç şablon olan Template:Infobox'ı, yani bizdeki karşılığıyla Şablon:Bilgi kutusu'nu kullanıyor. O güncellemenin yapılması gerekiyor.

Şablon üzerinde Hedda epey çalışmış; onunla bir iletişime geçersen bu işleme ilgi duyabilir belki.

Sevgiler

Vito Genovese 12:10, 16 Eylül 2012 (UTC)

Haydi iş birliğine![kaynağı değiştir]

İş birliği projesi çağrısı!
İş birliği projesi çağrısı!


Vikipedi iş birliği projesine katılın!

Bu haftanın konusu: Yeni şehir maddeleri açmak


Hemen, şimdi projeye katılın! Şimdi yeni kullanıcılar da daha kolay bir şekilde katkıda bulunabilecek, kazanan Vikipedi olacak!  

  Ayrıca özel önerilerinizle yeni iş birliği konuları aday gösterin veya mevcut adaylıkları sonuca bağlayın.


Bundan sonraki haftalar için mesaj almak istemiyorsanız lütfen bu sayfada bildirin.

Sargonileti 06:55, 3 Ekim 2012 (UTC)

Ne yazık ki tek seçenek çeşme duyuruları gibi görünüyor Seyit. Hadi resim neyse de, maddeleri değerlendirmek için önemli ölçüde vakit ayırmak lazım. O yüzden benim şu ana kadar bir SMA ya da KMA'da destek oyu vermişliğim yok mesela. Hiçbirini okuma fırsatım olmadı çünkü. Çok bariz bir sorun görüp karşı oy verdiğim olmuştur sadece.

Vito Genovese 09:03, 12 Ekim 2012 (UTC)

Infobox civil conflict[kaynağı değiştir]

Bizde şöyle bir şablon var. Parametreleri benzer, ancak işe yaramıyorsa yenisini yapalım. --Superyetkinileti 15:36, 19 Ekim 2012 (UTC)

Tamam o zaman, 1-2 gün içinde yapmaya çalışırım. --Superyetkinileti 17:53, 19 Ekim 2012 (UTC)
Şablon hazır. Örnek bir kullanım ise şurada İyi vikiler. --Superyetkinileti 11:45, 20 Ekim 2012 (UTC)

Merhaba Seyit. Kaynak site de resmi başka yerlerden almış gibi görünüyor, resmin asıl kaynağına ulaşamadım. Ancak aksi belirtilmediği sürece internet kaynaklı bu gibi resimlerin telif hakkının saklı olduğunu kabul ediyoruz. Şu durumda dosya şüpheli göründüğünden, lisanssız şablonu ekledim. Uygun lisans bilgisi girilmezse, resim 7 gün sonra silinecek. Haber verdiğin için teşekkürler. --yabancım 08:00, 21 Ekim 2012 (UTC)

Merhaba Seyit. Öncelikle yazdıkların için teşekkür ederim. Farketmiş olmasın ki henüz yeniyim bu sitede ve halen öğrenmeye çalışıyorum. Hande Yener'in kazandığı ve aday gösterildiği ödüller listesi'ndeki eksiğimi hatırlattığın için teşekkür ederim. Şu sıralar Gökçe'nin diskografisi,biyografisi ve single'ları üzerinde çalışıyorum. Belirttiğin üzere kaynak belirtmeye dikkat edeceğim. Hangi sitelerim kamu malı dahilinde olduğunu bilmediğimden örneğin Gökçe'nin bir müzik videosundaki bir karesini veya bir konserindeki bir görüntüsünü nasıl yükleyeceğimi bilemiyorum. Örneğin bahsi geçen sanatçının Altın Kelebek Ödülleri'ndeki performansından bir kare ekledim ancak sileneceğe benziyor. Bu konu hakkındaki yazıları okudum ancak tam anlamıyla anlayabildiğimi söyleyemem.-Can mesaj 18:36, 21 Ekim 2012 (UTC)

Klip Görüntüsü[kaynağı değiştir]

Selam :) Ben Gökçe'nin "Tuttu Fırlattı" şarkısının sayfasını düzenliyordum. Klipten çekilmiş bir görüntü seçtim ki orda "Resmi nerden buldun?" sorusuna hangi cevabı vereceğimi bilemedim :) Cevabını bekliyorum çünkü tatilde birkaç teklisini bitirmek istiyorum.-Can mesaj 18:36, 21 Ekim 2012 (UTC)

  Kurban Bayramınız Kutlu Olsun!


Sevgili vikipedist arkadaşım,

Kurban Bayramını kutlarım.


~~ İyi vikilemeler, sevgiler, saygılar ~~   ~~~~

Merhaba Seyitahmetmrk,

Maddeye konu olan kişiyle bağlantımız sebebiyle info-tr@wikimedia.org adresine durumu email yoluyla da ilettik. Oradan verilecek desteği beklemekteyiz.

Önerileriniz ve eleştirileriniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Elmauser (mesaj) 16:07, 1 Kasım 2012 (UTC)


Günaydın,
Kişisel bağlantımızın Vikipedi'yi ilgilendireceğini nereden çıkardığımızı sorduğunuz için bu açıklamayı yapıyoruz. Örneğin Murat Boz maddesi için "değiştir"e tıkladığınızda sayfanın en üstünde bir uyarı yazısı çıkıyor. Siz de eminim bu yazıdan haberdarsınızdır. Yine de tam metnini ekliyoruz:
"Bu madde, yaşayan insanların biyografilerini konu alan politikaya uymak zorundadır. Yaşayan insanlar hakkındaki kaynaksız veya zayıf kaynaklı olan tartışmaya açık bilgiler eklenmemelidir. Bu tür bilgiler maddede bulunuyorsa ve özellikle iftira niteliğinde olma potansiyeli gösteriyorsa, hemen çıkarılmalıdır. Bu içeriğin yinelenen bir biçimde eklenmesi ya da yaşayan bir insanın biyografisi konusunda başka endişelerin olması durumunda, lütfen durumu hizmetlilere bildirin. Bu maddeye konu olan kişiyle bir bağlantıya sahipseniz ve ilgili sorunlar konusunda yardıma ihtiyacınız varsa, lütfen info-tr@wikimedia.org adresine e-posta gönderin."
Olası sorunlarda ve iletişim ihtiyacının doğması halinde Vikipedi ile iletişime geçilmesi bu paragrafın içerisinde istenmiş. Bizim de bir sorunumuz olduğu için iletişime geçtik. Umarım kafanızdaki soru işaretleri giderilmiştir.
Bunun dışında Wikipedia'nın "Özgür Ansiklopedi" niteliğine hiçbir şekilde karşı çıkmıyoruz ve böyle olmasını da daha doğru buluyoruz. Ancak özgürlük argümanı kullanılarak ilkeler çiğneniyorsa da bu konuda her Vikici kadar bizim de bir söz söylemeye hakkımız olduğunu düşünüyoruz. Söylendiği üzere burası kamunun malı. Atıfta bulunduğunuz kaynaklar, yolladığımız mailde de belirttiğimiz üzere, onur kırıcı cümleler ve hakarete varan eleştiriler içeren bazı kişisel yorumlara sahip. Buralara atıfta bulunan ve referans gösteren bir madde bu kaynakların da sorumluluğunu almış demektir. Bu durumda metnin yazarı olan siz de, doğrulanma imkanı bulunmayan 3. kişi görüşlerini referans olarak göstererek bu kaynakların Wikipedia üzerinde bulunmasının sorumluluğunu alıyorsunuz demektir. Bizim ve müşterimizin sıkıntısı bu atıflardan kaynaklanıyor anlayacağınız üzere.
Maddenin bizim hakimiyetimiz altında bulunması gibi bir iddiamız yok. Böyle bir iddiada bulunarak da komik duruma düşmek istemeyiz. Emin olun ki metnin değiştirilebileceğini ve geliştirilebileceğini biliyoruz. Buna da karşı değiliz. Bilginiz var mı emin değiliz ancak Murat Boz'un bir önceki sürümünde yer alan metni oluşturmak için Murat Boz'un web sitesinde yer alan metin içeriği Wikipedia'ya tarafımızdan bağışlanmıştır. Kalitenin artması yönündeki niyetimizi buradan anlayacağınızı umuyoruz. Ancak ufak bir uyarıda bulunmamızda da yarar bulunuyor. İfade ettiğiniz "özgürce ve sınırsızca dağıtılma" durumu kanun üstü bir dağıtma ve kullanım yetkisi bahşetmemektedir. Wikipedia'nın ilkeleri de bulunduğu ülkenin kanunlarına tabidir ve bunlara karşı gelemez. Zaten Wikipedia yönergeleri de bunu söylemektedir. Dolayısıyla sizin "özgürce" yaptığınız bir değişiklik Murat Boz'un kişilik haklarına saldırı niteliği taşıyabilecek bir atıf bulunduruyorsa bunun sorgulanması ve düzeltilmesi gerekebilir.
Sanatçının ekibinden gelen istek doğrultusunda bu değişiklikleri geri almıştık. Kendileri bu durumdan rahatsız olmuş olmasaydı bizim bu geri alma işlemini yapma gibi bir durumumuz zaten olamazdı. Yaptığınız eklerin genel itibarıyla maddeyi geliştirdiğini düşünmekle beraber müşterimizin kaygılarını da gidermek durumundayız. Umarız siz de bunu anlayışla karşılarsınız. Yaşayan İnsanların Biyografileri hassas bir konudur ve Wikipedia'nın da bu girişlerde son derece hassas olduğunu biliyoruz. Sizin de aynı hassasiyet ile yazılarınızı oluşturduğunuzu düşünüyoruz ve katkıda bulunduğunuz maddeler için de tebrik ediyoruz.
Murat Boz'un ekibine sizin mesajlarınızı ve kaygılarınızı ilettik. Özellikle yanlış olduğunu düşündükleri eklemeleri -kanıtlarıyla birlikte- bize iletmelerini istedik. Gelecek cevaba göre de herhangi bir değişiklik yapmadan önce sizinle tekrar iletişime geçeceğiz.
İlginiz ve zamanınızı ayırdığınız için tekrar teşekkür ederiz. İyi günler dileriz.
Saygılarımızla,
Elmauser (mesaj) 08:25, 6 Kasım 2012 (UTC)


Tekrar Merhaba,
Sitem etmenize veya savunmaya geçmenize gerek yok. Biz sadece durumu açıklamaya çalışıyoruz. Tekrar izah edelim. Atıfta bulunduğunuz kaynaklardan birisinde bir sanatçının albümü için "içine etmek" ifadeleri kullanılıyorsa bu Vikipedi'de bulunması ilke olarak hoş karşılanmayan bir kaynaktır. Şahsın bundan rahatsız olması da doğaldır. Dediğimiz gibi iletişimi sürdürerek orta bir yol bulmak için uğraşıyoruz. İlginiz için tekrar teşekkürler. Elmauser (mesaj) 14:59, 7 Kasım 2012 (UTC)

Sertab Erener[kaynağı değiştir]

Tebrikler! Madde çok güzel görünüyor. esc2003 (mesaj) 19:56, 5 Kasım 2012 (UTC)

Selam Seyitahmetmrk, QuoteTheRavenHair‎ adlı kullanıcı görüldüğü üzere değişiklik savaşı açmış durumda. Ancak siz de bir hizmetli müdahale edene dek değişiklik yapmazsanız daha doğru olacaktır. Çünkü karşılıklı bir mesele izlenimi verebilir(ki değil). Sevgiler... -- esc2003 (mesaj) 08:38, 10 Kasım 2012 (UTC)

Artık umrumda değil. Sen yapma beni kızgın Şimdi. QuoteTheRavenHair (mesaj) 08:43, 10 Kasım 2012 (UTC)QuoteTheRavenHair

Sorunlu kullanıcı[kaynağı değiştir]

Merhaba Kibele :) Bu kullanıcının tamamen engellenme vaktinin geldiğini düşünüyorum. Katkıları rahatsızlık vermekten başka bir şey değil. Kendisi sağolsun Katy Perry sayfasının geçmişini iyice kirletti. Bilmiyorum ne dersin. -Seyit mesaj 08:28, 10 Kasım 2012 (UTC)

Evet seyit'e katılıyorum. Hürrem gibi ali kıran baş kesen oldu başımıza; "Zorbalık sevmiyor ben!" :)) --Garbino ileti 13:39, 10 Kasım 2012 (UTC)
selam, nedir bu içerik anlaşmazlığının nedeni, kısa bir bakışla anlamadım. üslubunda bir problem var ama sonuç olarak bir içerik anlaşmazlığı gibi görünüyor. meseleyi anlatırsanız yeniden bakarım. esasen çok zamansızım bu ara, eğer müdahale edecek başka bir hizmetliye paslarsanız da çok sevinirim. kolay gelsin. --kibele 22:08, 10 Kasım 2012 (UTC)

Kullanıcı son kez uyarıldı. Bu arada; süresiz engellemeleri yeğlemediğimizi, bir kullanıcının olumlu yönde katkı yapmasına yardımcı olmak adına hoşgörü sınırlarımızı olabildiğince açık tutmamız gerektiğini belirtmiş olayım. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 13:04, 14 Kasım 2012 (UTC)

Merhaba MHIRM/Eylül 2012-Kasım 2012 , kardeş projelerimiz olan Vikikitap ve Vikihaber ilgisizlikten dolayı güncelliğini ve dinamikliğini kaybetmektedir. Bu projelerin yeni ve gönüllü kullanıcılara ihtiyacı var.

Bu projelere de destek vermeniz dileğiyle..

---Aguzer#Cx|14|Kasım|2012|14:39|

Seçkin listeler[kaynağı değiştir]

Merhaba :) Rihanna diskografisi ve Katy Perry diskografisi'nin seçkin liste oylamasında görüş bildirirsen Vikipedi bir seçkin liste daha kazanabilir :) Ayrıca Vikipedi:Kaliteli madde adayları'nda da ilgi bekleyen oylamalar var. Oylamalara katılırsan Vikipedi çeşitli kaliteli maddeler kazanabilir. Teşekkürler. -Seyit mesaj 16:02, 25 Kasım 2012 (UTC)

  • Merhaba, ilk fırsatta bakmaya çalışacağım. İyi çalışmalar...Vikiçizer (mesaj) 16:05, 25 Kasım 2012 (UTC)
Merhabalar, derhal göz gezdiriyorum. :)) İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 16:12, 25 Kasım 2012 (UTC)

Seçkin listeler[kaynağı değiştir]

Teşekkürler[kaynağı değiştir]