Kullanıcı mesaj:Serratovic

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Hoş Geldin Serratovic!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldin!

  • Bu ansiklopedi beş ana madde üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Vikipedi'nin yazım kuralları basittir. Ne şekilde madde yazabileceğiniz biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanıyor.
  • Herhangi bir sorun olursa, yardım sayfalarına bakabilirsin.
  • Diğer kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, ansiklopedi maddeleri hariç, lütfen imza atmayı (~~~~) ihmal etmeyin.
İletişim
için
Köy çeşmesi
Ortak çalışma alanı
Topluluk portali
Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsanız
VikiKaynak
Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsanız
VikiSözlük
Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsanız
VikiKitap
Özlü sözleri eklemek istiyorsanız
VikiSöz
En çok sorulan... Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (yorum yaparken katılımcılya değil konuya odaklanın) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin... --Gulo Luscus mesaj 22:36, 8 Haziran 2013 (UTC)

Teşekkürler![kaynağı değiştir]

Adolf Hitler maddesinde yaptığınız değişiklikler için teşekkür ederim. Lütfen Vikipedi'de daha aktif olunuz. Sizin gibi kullanıcılara ihtiyacımız var.--Güray (İleti) 17:47, 12 Mayıs 2016 (UTC)


Merhaba. Anathema (müzik grubu) başlığında Anathema discography başlığını referans alarak albüm bilgilerini düzenledim. Anathema discography verilen kaynakları eklemedim. Eğer eklemem gerekiyorsa ekleyebilirim. Ayrıca eksik filan varsa söylersiniz sevinirim. --Hancer i figan (mesaj) 19:12, 3 Haziran 2016 (UTC)

Merhaba @Hancer i figan. Elbette eklerseniz daha iyi olur. Ben değişikliği onayladım, siz kaynaklandırmayı yapınız. Maddenin eksiliğine gelince, maddenin kendisi eksik:) Yani ortada bir metin yok, sadece bir giriş cümlesi var. Maddeye gerçek bir açıklayıcı ansiklopedik metin eklenmeli. İçi dolu diğer grup maddelerimizi inceleyin, onları örnek alarak içeriği geliştirebilirsiniz. Kolay gelsin...Vikiçizer (mesaj) 21:48, 4 Haziran 2016 (UTC)

Merhaba, 2016-17 Euroleague sıralama bölümünü neden sildiniz? Sorun nedir?--Teacher0691 (mesaj) 09:29, 5 Temmuz 2016 (UTC)

Hocam aynısı eklenmiş. İki tane haftalardaki performansları vardı. Onun için sildim.
Aynı değil. Biri sıralama biri haftalık performans. Geri aldım.--Teacher0691 (mesaj) 09:57, 5 Temmuz 2016 (UTC)

Resim Ekleme ve yerleştirme[kaynağı değiştir]

Golden State Warrior sayfasında Golden_State_Warriors_1974-75_NBA_World_Champions_Banner.jpg resmini ekledim eklemesine ama sayfanın sağına veya soluna bir türlü koymayı beceremedim. Dolasıyla resmi kaldırdım. Resmi sayfanın sağına/soluna nasıl koyabilirim? Hancer i figan (mesaj) 14:47, 30 Temmuz 2016 (UTC)

Yardım:Resim ekleme sayfası işinize yarar sanırım.--Teacher0691 (mesaj) 15:55, 30 Temmuz 2016 (UTC)

Spotify Bilgi Kutusu[kaynağı değiştir]

Merhaba. Spotify'nin Bilgi Kutusu'na kurucusu, ceo gibi bazı güncellemeler yapmaya çalıştım fakat önizleme yaptığım zaman yaptığım güncellemeler gözükmedi. Nerede eksik yapıyorum? Bu sadece Spotify'de değil birkaç başlıkta da başıma geldi. Hancer i figan (mesaj) 20:30, 20 Ağustos 2016 (UTC)

Merhaba! Öncelikle değişiklik girişimleriniz için teşekkür ederim. Spotify maddesindeki bilgi kutusu Şablon:Yazılım bilgi kutusu olup, belirttiğiniz parametreleri desteklememektedir. Onun yerine Şablon:Dot-com şirketi bilgi kutusu şablonu ile yeniden şablonu oluşturabilirsiniz. Nitekim sayfanın İngilizce sürümünde de ona karşılık gelen en:Template:Infobox dot-com company şablonu kullanılmış. Bdscvr (mesaj) 21:03, 20 Ağustos 2016 (UTC)

Temel siyasi terim maddelerini oluşturma[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Türkçe Vikipedi'de bulunmayan ve gerekli siyaset konulu temel maddelerin oluşturulması konusunda bir çalışma yapmayı hedeflemekteyim. Konunun işbirliği şeklinde şekillendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Daha yeni olmakla birlikte, bu kapsamda açılacak maddeler için şöyle bir liste mevcut. En temelden özele bu maddeleri ansiklopedimize kazandırmayı hedefliyorum. Yasa tasarısı, bütçe kanunu, gizli oylama, genel seçim gibi temel kavramlar örnek verilebilir. Sizden bu konuda isteğim akılınıza gelen ve listede olmayan maddeleri de listeye eklemeniz ve eğer vaktiniz varsa bu çalışmaya ortak olmanız. Listeye çeşitli konu altbaşlıklı eklemeler de yapılabilir. Ne dersiniz, konu hakkında katkı sağlayabilir misiniz?

Liste için tıklayın --Ahmet Turhan (mesaj) 18:00, 24 Ağustos 2016 (UTC)

Basketbol Şampiyonlar Ligi ve 2016-17 Sezonu[kaynağı değiştir]

Merhaba, bilgilendirme için teşekkürler. Sezon maddesi şu an için gayet doyurucu görünüyor. Ana maddenin ise biraz daha geliştirilmesi gerekecek. İyi çalışmalar. --Gökhan (mesaj) 10:16, 25 Ağustos 2016 (UTC)

Sezon maddesi için gruplar eksik. Eklemeyi denedim ama tam yapamadım. Nasıl yaptığını öğrenmem lazım. Ana madde de kaynaklar biraz eksik sanırım. Hafta içinde tamamlamaya çalışırım.

Teşekkür mesajı.[kaynağı değiştir]

2016-17 Premier League adlı sayfama yaptığınız katkıdan dolayı teşekkür ederim. ----Pleis Pleismesaj ♫ 19:33, 15 Eylül 2016 (UTC)

Konuya açıklık[kaynağı değiştir]

Örümcek Adam: Yuvaya Dönüş filminde oyuncu kadrosunu eklemişsiniz fakat bazı oyuncuların oynadığı roller belli olmadığından dolayı bu başlığın erken olduğunu düşündüm asla bir art niyetim yok. Saygılar.

Şablon Değiştirme Hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba. Futbol ligi sezonu bilgi kutusu'nda bazı eklemeler yapacağım. İngilizce şablonunda yer alan En farklı ev galibiyeti ile en farklı deplasman galibiyeti Türkçe şablonuna ekleyeceğim. Aklıma takılan bazı şeyler var. Başlıklarda mevcut olan Futbol ligi sezonu bilgi kutuları değişime uğrar mı? Ayrıca az önce deneme yaparken önizleme tıklayıp baltım bu bir belgeleme sayfasıdır bir uyarı çıktı. Belgeleme sayfası tam olarak ne oluyor? Hancer i figan (mesaj) 20:08, 27 Eylül 2016 (UTC)

Merhaba. Önce bunlar gerekli mi yoksa aşırı detay mı diye sorgulamak gerekiyor. En farklı ev galibiyeti-mağlubiyeti, deplasman galibiyeti-mağlubiyeti, genel galibiyet-mağlubiyet, atılan-yenen gollerde ev sahibi-deplasman ayrımı, en golcü futbolcuda ayrım, en gollü beraberlikte ayrım falan derken önünü alamayız gibi duruyor açıkçası :) Belgeleme sayfası, o şablonun nasıl kullanılacağını gösteren sayfa. Orada yapılan değişiklikler fayda etmeyecektir. Şablon hakkında yeteri tecrübeniz yok gözüküyor, bu durumda dokunmamanız daha iyi olacaktır açıkçası. Bu yenileme konusunu ise şablonun tartışma sayfasında dile getirirseniz ve ilgili kullanıcılar hemfikir olursa yapabiliriz :) İyi çalışmalar.--RapsarEfendim? 08:03, 28 Eylül 2016 (UTC)

Çeviri Aracı[kaynağı değiştir]

Merhaba, bu konu hakkında daha önceden bilginiz olabilir ama ben yine de her ihtimali düşünerek bilgilendirmek istedim. Şurada yer alan araç [1] en.wikipedia sürümündeki football biography bilgi kutusundan (infobox) yeni madde oluşturmayı sağlıyor. en.wikipedia'daki herhangi bir bilgi kutusunu alıp buraya yapıştırarak hem bilgi kutusunun Türkçesini hem de taslak madde seviyesinde cümleleri ve kategorileri elde edebilirsiniz. İsterseniz yeni madde oluşturma amaçlı isterseniz bilgi kutusunu çevirme amaçlı kullanabilirsiniz. Yalnız araç %100 doğru çıktı vermemektedir, sayfayı kaydetmeden önce cümlelerin düzgün oluşturulduğuna özellikle dikkat ediniz. Kolay gelsin.Alperen (mesaj) 20:33, 16 Ekim 2016 (UTC)

Selam Hancer i figan, Yeni devriyelik görevinizde başarılar. Başlamadan önce birkaç hatırlatma yapmak istiyorum. Öncelikle aşağıdaki yönerge ve politikaları yeniden okumanız sizin için faydalı olabilir:

Bunlarla ilgili anlamadığınız herhangi bir yer varsa bana, herhangi bir devriyeye ya da hizmetli arkadaşlarımdan birine sorabilirsiniz. Size yardım etmekten zevk duyarız.

Şimdi buraya kadar her şeyi anladıysanız okuyucuya gösterilmeden önce devriyeler tarafından incelenmeyi bekleyen değişiklikleri Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasından incelemeye başlayabilirsiniz. Özel:Doğrulamaİstatistikleri sayfasından çalışkan devriye arkadaşlarımızı görebilirsiniz. Her değişikliği kabul etmek ya da reddetmek zorunda değilsiniz. Anlamadığınız veya emin olamadığınız değişikliği pas geçiniz. Böylece konunun uzmanı bir arkadaşımız ilgilenebilir. Özel:Tercihler#mw-prefsection-gadgets sayfasında işinizi kolaylaştırabilecek bazı küçük programlar var. Gerekçe yardımcısı bunların olmazsa olmazı diyebiliriz.

Eskiden beri bekleyen değişiklikleri incelemek dışında yeni eklenen katkıları da canlı olarak takip edebilir ve kontrol edebilirsiniz. Vikipedi:Huggle programı bunu yapmanızın en kolay yolu. Program bir değişikliği geri aldığınızda kullanıcıya uygun bir uyarı mesajı da gönderiyor. Ayrıca programda diğer çevrim içi Huggle kullanıcıları ile fikir alışverişi yapabileceğiniz bir chat penceresi de var.

Çok konuştum biliyorum. Haydi kolay gelsin. -- Hakan·IST 14:12, 21 Ekim 2016 (UTC)

Bir tebrik te benden. Katkılarınızın artması dileği ile.--Teacher0691 (mesaj) 14:16, 22 Ekim 2016 (UTC)

Hangi sürümü yüklemeye çalışıyor ve tam olarak ne aşamada hata alıyorsunuz? --Superyetkinileti 19:15, 27 Ekim 2016 (UTC)

Euroleague İstatistikleri ve Ödülleri Hk[kaynağı değiştir]

Geçtiğimiz hafta sonu 2015-16 Euroleague maddesine Ödüller ve İstatistikler başlıklarını eklemiştim. Bazı değişiklikler yapmadan önce sizin fikrinizi almak istiyorum.

Euroleague sitesine bakınca İngilizce sayfasındaki verilerin doğrularından emin olmuştum ama detaylı bakmamıştım.

Az önce karşılaştırma yaptığımda fark ettim İngilizce sayfasında ortalamayı baz alıp eklemişler. Örnek olarak Jan Vesely'den daha fazla ribaund alan oyuncu olmasına rağmen ortalamalara bakıldığında Jan Vesely 3.sırada.

Ortalamadan ziyade daha fazla ribaund/asist/blok/sayı/top çalan oyuncusunun eklenmesi daha doğru geliyor ve bu doğurultu da değiştireceğim verileri. Eğer ortalama doğrudur diyorsanız kalabilir tabii. Hancer i figan (mesaj) 10:37, 31 Ekim 2016 (UTC)

Elinize sağlık. Basketbolda genelde ortalama kullanılıyor bildiğim kadarı ile.--Teacher0691 (mesaj) 20:14, 31 Ekim 2016 (UTC)

Galatasaray (futbol takımı) 2016-17 sezonu - Şablon[kaynağı değiştir]

Merhaba Rapsar. Galatasaray (futbol takımı) 2016-17 sezonu sayfasında haftaya göre sonuçlar başlığında şablon hatasıyla karşılaştım. 16.Haftada Futbolculardan biri çift sarı karttan kırmızı kart görüp oyun dışı kalıyor. Sarı kartta kısmında bir problem yok ama kırmızı kart gördüğü dakika bir türlü gözükmüyor. Daha önceki haftalarda gol şablonu için sent off'u yazmıştım ve dakika da gözükmüştü. İmkanınız varsa bakar mısınız, nerede eksik yapıyorum? --Hancer i figan (mesaj) 18:53, 25 Aralık 2016 (UTC)

Merhaba. Gerekli düzeltmeyi yaptım. Şablon sayfasında nasıl yapılabileceği de gösteriliyor, not düşeyim :) İyi çalışmalar.--RapsarEfendim? 19:25, 25 Aralık 2016 (UTC)

2015-16 Türkiye Basketbol 2. Ligi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Alt lig için 2015-16 sezonunda 2.Lig diye açmıştım fakat geçenlerde bakarken 2016-17 Basketbol Süper Ligi başlığında 2015-16 Türkiye Basketbol 1. Ligi şeklinde iç bağlantı verilmiş. Bu sene için bir alt ligi için 1.lig olarak geçtiğini biliyorum ama geçen sezon bakmak aklıma gelmedi. 2015-16 sezonu için doğrusu hangisi 2.ligi mi, 1.lig mi? Bu imzasız yazı Hancer i figan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba, süper lig sistemine 2015-16 sezonunda geçildiği için son 2 sezondur bir alt lig, 1. lig oldu. Ben gerekli taşımayı yaparım. elinize sağlık madde için.--Teacher0691 (mesaj) 18:50, 1 Ocak 2017 (UTC)

Braket Oluşturma - Şablon[kaynağı değiştir]

Merhaba Rapsar. Yeniden şablon ile karşınızdayım. 2016-17 Basketbol Şampiyonlar Ligi için 32 takımlı playoff braket oluşturmak istiyorum. Burada karşılaştığım ilk problem ilk ve ikinci turlarda 16 takım olması. Yani ilk turdaki 16 takımdan 8 tanesi bir üst tura yükselme hakkı elde edip ikinci turdaki 8 takımla beraber 16 takım oluşturacak. İkinci problem ise biraz araştırsam da bunu hangi şablonla yapılacağını bulamam. İngilizcesinden baktım RoundN kullanılmış. Türkçe'deki diğer basketbol organizasyonlarına baktım ama sonuç elde edemedim. Böyle bir şeye gerek mı emin değilim :) ama yine de yapmak istiyorum. Böyle bir braket oluşturmanın imkanı var mıdır? Hancer i figan (mesaj) 18:43, 3 Ocak 2017 (UTC)

Merhaba. Kategori:Turnuva şablonları kategorisinde bir kamyon şablon var, oraya bakınsanız daha iyi olacak :) Kolay gelsin.--RapsarEfendim? 19:18, 3 Ocak 2017 (UTC)
Teşekkür ederim cevap için fakat aradığım şeyi maalesef burada bulamadım. Başka bir şekilde halledeceğim artık. :) --Hancer i figan (mesaj) 17:49, 7 Ocak 2017 (UTC)
O zaman ben de tartışma sayfasına ekledim bir tane :) İngilizce Vikipedi'de bu kullanılmış, bu muydu istediğin tam olarak? Öyleyse eğer, oradan alıp maddeye ekleyebilirsin. Oraya da VikiProje şablonu eklesen fena olmaz ;) Kolay gelsin.--RapsarEfendim? 17:53, 7 Ocak 2017 (UTC)

Robin van Persie[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Bu değişikliği neden onayladınız? Sayfadan bilgi kutusu kaldırılmış ve yoğun içerik silinmiş. --oltnilhn (mesaj) 23:57, 9 Ocak 2017 (UTC)

Merhaba Oltnilhn. Sayfa içinde bazı saldırılara maruz kalmıştı. Bundan sonra onay verdiğimde daha dikkatli olurum.

VikiProje Spor - Madde İstekleri[kaynağı değiştir]

Bir kez daha merhaba. Gün içinde Madde istekleri kapsamında Radivoj Korać'in maddesini oluşturup elimden geldiğince doldurmaya çalıştım. Madde isteklerinden Radivoj Korać silmeye gerek var mı? Daha genel olarak sorarsam madde isteklerindeki bir maddeyi oluşturduğum zaman madde isteklerinden silmeye gerek var mı? --Hancer i figan (mesaj) 17:04, 10 Ocak 2017 (UTC)

Merhaba. Tabi ki de, o sayfalarda açılması istenen maddeler listeleniyor, açılanlar ise siliniyor :) Gördükçe siliniz efendim :) İyi akşamlar.--RapsarEfendim? 17:39, 10 Ocak 2017 (UTC)

Merhabalar. Acaba İngilizce Vikipedi'de olan bir maddeyi Türkçe Vikipedi'ye ekledikten sonra İngilizce Vikipedi'deki sayfanın sol tarafının altında bulunan "edil links" sekmesine tıklayıp şöyle bir ekran açıldığında tr yazıp sonra yanınna madde adını yazıp ekleyebilirseniz açtığınız maddeyi tüm viki dillerine bağlantı vermiş olursunuz ve örneğin İngilizce Vikipedi'de gezinen birisi "ya bir de Türkçe sayfasına bakayım" deyince Türkçe sayfaya da tıklayabilir. Eğer siz madde açarken interwiki (wikiler arası) bağlanabilecek bir maddeyi bağlamazsanız deneyimli kullanıcıların bağlaması gerekir, bu da başka kullanıcılar için gereksiz bir yük oluşturur. Maddeleri kaynaklı ve çok güzel açtığınız için bu hususa da dikkat edeceğinizi temenni eder, iyi çalışmalar dilerim...--Śαвяí¢αи76ileti 07:11, 22 Şubat 2017 (UTC)

Şunu gördüm de siz de deneyimli bir kullanıcıymışsınız, bilmiyorsunuz sanmıştım, yazmadım farz edin --Śαвяí¢αи76ileti 07:13, 22 Şubat 2017 (UTC)
Merhaba Sabri76. Her ne kadar deneyimli kullanıcı olsak da bazen gözden kaçırdıklarımız oluyor. 2016-17 Erkekler Türkiye Kupası sayfasında bahsi geçen konuyu bizzat tecrübe ettim. Sayfayı oluşturduktan sonra İngilizce ve diğer dillerde sayfası yoktur diye interwiki uğraşmamıştım. Daha sonra nasıl olduysa kupanın İngilizce sayfasıyla karşılaştım. Interwiki basit bir düzenlemeymiş gibi gelse de gayet önemli bir düzenleme. --Hancer i figan (mesaj) 08:07, 22 Şubat 2017 (UTC)
Merhabalar. Katkınız için teşekkürler ancak Rushden & Diamonds FC sayfası için için interwiki bağlantıları ekleyip Rushden & Diamonds F.C. sayfasından yönlendirme yaptım. İngilizce'de "F.C." şeklinde adı bulunan tüm kulüplere "FC" şeklinde yönlendirme yapıyoruz. Kolay gelsin...--Śαвяí¢αи76ileti 08:28, 29 Mart 2017 (UTC)
Merhaba. Yönlendirmeyi söylediğiniz iyi oldu. Futboldaki istek açılmış kulüpleri sayfalarını oluşturmak niyetim var. F.C - FC ayrımı dikkatimi çekmişti daha önce fakat F.C. kısaltmayı FC'ye yönlendirmek aklıma hiç gelmedi. Oluşturacağım futbol kulüpleri için aklımda olur bundan sonra. --Hancer i figan (mesaj) 16:05, 29 Mart 2017 (UTC)

Şablon: NBA oyuncu istatistik başlangıç[kaynağı değiştir]

Merhaba. Az önce bir basketbol oyuncusunun sayfasını güncellerken dikkatimi çekti, İngilizcedeki NBA player statistics start ile Türkçe'deki NBA oyuncu istatistik başlangıç birbirine bağlanmamıştı. Az önce bağlantı ekle ile bağladım ama şablonların oluşturması üzerinden epeyce vakit geçmiş. Fırsatınız varsa doğru olup olmadığına bakar mısınız? --Hancer i figan (mesaj) 10:20, 10 Mart 2017 (UTC)

Merhaba. Su an aktif olamiyorum ama donus yaptigimda ilgilenebilirim. Iyi gunler.--RapsarEfendim? 04:18, 29 Mart 2017 (UTC)

Filiz Aker hakkında[kaynağı değiştir]

https://tr.wikipedia.org/wiki/Vikipedi:Silinmeye_aday_sayfalar/Filiz_Aker - SAS'ta karar için oylamaya katkı yapabilirmisiniz efendim..--Alahop Tereyağlı Ballıekmek (mesaj) 03:15, 4 Eylül 2017 (UTC)


Selam, rica etsem şuradaki maç detayları kısmındaki tabloları doldurabilir misin? Bilgisayardan erişimim yok mobilden de zor oluyo. Boş bir vaktinde ilgilenebilirsin diye düşündüm. İyi vikiler. --Kingbjelica (mesaj) 08:40, 19 Eylül 2017 (UTC)

Merhaba. Az önce baktığımda aklımdan geçti ama nasıl olsa yaparsın diye dokunmadım. Gün içinde halletmeye çalışacağım. Bilgine. --Hancer i figan (mesaj) 08:43, 19 Eylül 2017 (UTC)

Omurbek BabanovÖmürbek Babanov sayfayı taşımak için yardım gerekiyor.Friendwip.kg (mesaj) 05:55, 20 Eylül 2017 (UTC) Gerekçe: Kırgızcadan türkçeye değişilmeden taşılan orijinal insan ismi şudur.Friendwip.kg (mesaj) 05:57, 20 Eylül 2017 (UTC)

Merhaba. @Friendwip.kg Yapıldı. Bilginize :) --Hancer i figan (mesaj) 06:22, 20 Eylül 2017 (UTC)

İmza Ekleme[kaynağı değiştir]

Merhabalar, imzama nasıl renk katabilirim bir çok yerde araştırdım ve bulamadım bunu sizden yardım almaya bakarak çözmek istedim. Geri dönüş yaparsanız sevinirim.~mertacar (mesaj) 13:43, 2 Ekim 2017 (UTC)

Merhaba, ~mertacar. Maalesef bu konuda yardımcı olamıyacağım. Biraz bakmaya çalıştım ama net bir şey bulamadım. İmzası renkli olan kullanıcı bulmamınızı tavsiye ederim. Onlar daha iyi yardımcı olurlar. --Hancer i figan (mesaj) 16:42, 2 Ekim 2017 (UTC)
Çok teşekkürler yardımınız için iyi akşamlar. "mertacar"bana ulaşmak mı istiyorsun? 16:50, 2 Ekim 2017 (UTC)

Merhaba Rapsar. Öncellikle Lykke Li'deki değişiklikler için teşekkürler. Diğer uğraşlar kalıbı kullanırken içime pek sinmemişti ama başka bir sözcük aklıma gelmeyince öyle bıraktım. Yazdığınız karşıt görüşten sonra buradan soracaktım ama konu yarıda kalmasın, tamamen sonuçlansın, konu oradan devam etsin diye orada yazdım. Madem çözüm yeri orası değil, buradan devam edeyim. Seçkin Madde aday sayfasında belirttiğim gibi göremediğim durumlar oluyor. Lykke Li maddesinde neresinde kip uyuşmazlıkları, anlatım bozuklukları, imla hataları olduğunu söyler misiniz? Mail olarak da atabiliyorsanız atabilirsiniz.

Benim, Lykke Li üzerinde bu kadar durmamın nedeni, Vikipedi'yi geliştirme niyetim ile aynı. İlki; Twitter'da, bir aktrisin Vikipedi sayfası eksik, oynadığı film yazılmamış diye twit atması sonucu ben buradayım. Neden kendisi yapmadı deyip, eksik olan bilgiyi eklemiştim. Ya burası eksik, burada sorun\problem var demek kolay. Önemli olan çözmek. İkincisi; kişisel gelişim. Vikipedi, kendimi geliştirmemde faydası oldu. Bu sebeplerden dolayı Lykke Li üzerinde bu kadar duruyorum. Bilginize --Hancer i figan (mesaj) 05:30, 8 Aralık 2017 (UTC)

Merhaba. Rica ederim öncelikle. Maddenin hemen hemen tamamını yazmam gerekir bu durumda :) Zira cidden çok fazla hata var ve buna benzer adaylıkla çok karşılaştığım için (George Koval adaylığında son bir yorumum var, ona bakın lütfen) artık ben de bunları yapmaya sıcak bakmıyorum. Hepimizin katkılarına ihtiyacı var Vikipedi'nin ama bu katkılar "kaliteli" olursa çok daha iyi oluyor :) Nicelik tamam ama niteliğe de önem vermeliyiz. İyi günler.--RapsarEfendim? 06:51, 8 Aralık 2017 (UTC)

Selam sayın Hancer i figan bu değişikliyi neden geri aldığınızı öğrene bilirmiyim? Bu ve bu sayfalarda resmi bilgiler var. Lütfen bakınız. Sayğılarla --eldarado 16:49, 29 Ocak 2018 (UTC)

Merhaba @Eldarado. Bilgi olarak yaptığınız değişiklik doğruydu. Bilgi kutusunda göz edilen yeri düzeltmek için geri aldım. Bilgi kutusunda kariyer bilgileri yer alıyor. Beşiktaş, Alanya'nın arkasından gelmesi gerekiyordu. Futbolcu bilgi kutularında kulüpsene1 kulüp1 maçsayısı1 golsayısı kulüpsene1 kulüp2... olarak gidiyor. Problem şu ki aklıma gelen ilk çözüm önerisine başvurdum. Yaptığınız değişiklikten sonra ortaya göz adılan noktayı size söylebilirdim. Aklınıza takılan herhangi bir durum varsa, iletişime geçebilirsiniz. Seve seve yardımcı olmaya çalışırım. --Hancer i figan (mesaj) 18:02, 29 Ocak 2018 (UTC)

Süper Lig Teknik Direktör Değişikliği[kaynağı değiştir]

Merhaba Sakhalinio. Geçtiğimiz haftada Kasımpaşaspor'un teknik direktörü Kemal Özdeş istifa ettiğini açıklamıştı. Bunun üzerine 2017-18 Süper Lig sayfasında gerekli olan düzenlenmeyi yaptım. Dün kulüp yaptığı açıklamada Kemal Özdeş ile devam etme kararı aldığını söyledi. Aklıma takılan bu düzenlemeyi nasıl yapılacağıdır? Yerine gelen kısmına tekrardan Kemal Özdeş yazmak gerekiyor sanırım. Hiç istifa etmemiş gibi silmek aklıma geldi ama pekte doğru gelmedi. Devam etme kararı ifadesi kafamı kurcaladı. Yeniden anlaşma sağlandı ifade kullanılsaydı yerine gelen kısmına Kemal Özdeş'i yazardım. --Hancer i figan (mesaj) 05:38, 1 Şubat 2018 (UTC)

Merhaba Hancer i figan, bence hiç maç kaçırmadan geri döndüğü için silinmesi en doğru olur. Sadece Kasımpaşa'nın sezon sayfasında bu kaynaklarla eklenebilir diye düşünüyorum. Selamlar ve iyi vikiler, SakhalinioBuyrun beniiiim? 07:01, 1 Şubat 2018 (UTC)

Fenerbahçe (basketbol takımı) 2018-19 sezonu[kaynağı değiştir]

Merhaba, öncelikle sizinde geçmiş maddeler için ellerinize sağlık. Bu sezonda Fenerbahçe'nin futbol ve basketbol branşlarına katkım devam edecektir. Şimdiden teşekkürler-- Emreculha (mesaj) 13.54, 3 Temmuz 2018 (UTC)[yanıtla]

Lütfen emailinizi kontrol edin[kaynağı değiştir]

Merhaba Serratovic: Lütfen emailinizi kontrol edin! Konu: "The Community Insights survey is coming!" Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen surveys@wikimedia.org adresine e-posta gönderin.

(English: Please check your email and spam! Subject is "The Community Insights survey is coming!" If you have questions, email surveys@wikimedia.org.)

Sorry for the inconvenience, see my explanation here.

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.39, 24 Eylül 2020 (UTC)[yanıtla]

kötü çeviri[kaynağı değiştir]

Merhabalar. 8,5 yıllık bir kullanıcı olarak 2023 FIBA Basketbol Dünya Kupası maddesi içerisinde makine çevirisi bırakmanıza çok şaşırdım. Makine çevirisi içeren kısımları çıkardım. Bilginize.--Śαвяí¢αи76ileti 18.03, 25 Kasım 2021 (UTC)[yanıtla]

VPR:TRY Vikiprojesi maddelerinin toplanması.[kaynağı değiştir]

Selam, Vikiproje Türkiye Yangınları kapsamında proje ile ilgili maddelerin tartışma sayfalarına vikiproje şablonu ekleyebilirsiniz. Ayrıca projeye katılımda bulunmak için bu listeye kullanıcı ismini ekleyebilirsiniz. İletişim için Kullanıcı_mesaj:Mustafa_MVC, iyi günler.

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.06, 15 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.41, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ [yanıtla]

Sevgili Serratovic, yardımına ihtiyacımız var![kaynağı değiştir]

Selam sevgili Serratovic, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 4.743 değişiklik bulunmakta; ne yazık ki bu çok yüksek bir değer. Bu sayıyı hızlıca eriterek okurlara sunmak için hep birlikte iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu bir toplu mesajdır.) ~ YG1¡Hola❗️ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.32, 20 Nisan 2024 (UTC)[yanıtla]