Kullanıcı mesaj:Selwili

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

3.mehmed.jpg kaynak ve lisans sorunu[kaynağı değiştir]

Dosya telif sorunu
Dosya telif sorunu

3.mehmed.jpg adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Dosya açıklama sayfasına telif hakkı sahibi ve telif statüsü hakkında yeterli bilgi bulunmamaktadır. Eğer dosyayı kendiniz oluşturmadıysanız, içeriğin sahibini belirtmelisiniz. Bir internet sitesinden elde ettiyseniz nereden aldığınızı net şekilde gösteren bir bağlantı vermelisiniz. Eğer dosyanın lisansını biliyorsanız telif etiketini ekleyiniz.

Önümüzdeki yedi gün içinde gerekli bilgiler eklenmezse dosya silinecektir. Dosya zaten silindiyse, silen hizmetliden geri getirme talebinde bulunabilir ve sorunu çözme şansı isteyebilirsiniz. Sorularınız için danışma masasını kullanabilirsiniz.

Vikipedi'ye hangi resimlerin yüklenebileceğini öğrenmek için lütfen resim kullanım politikamıza göz atın. Diğer yüklediğiniz dosyaları kontrol etmek istiyorsanız [{{subst:fullurl:Special:Log|type=upload&user={{subst:PAGENAMEE}}}} bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz]. Teşekkürler. Doruk455 (mesaj) 13:29, 20 Ocak 2016 (UTC)

Bilgilendirme simgesi Merhaba, ben Maurice Flesier. Fark ettim ki bir maddede değişiklik yaptın fakat bu değişiklik için güvenilir bir kaynak sağlamadın. Değişikliğin maddenin geçmişinde arşivlenmek kaydı ile şimdilik silindi. Eğer bir kaynak sağlayarak bilgiyi eklemek istersen lütfen yap! Eğer kaynak gösterme için yardıma ihtiyacın varsa kaynak gösterme yardımcısına göz atabilirsin. Eğer hatalı olduğumu düşünüyorsan veya sormak istediğin bir soru varsa mesaj sayfam aracılığıyla benimle iletişime geçebilirsin. Teşekkürler!


Maurice Flesier message 11:30, 2 Ekim 2016 (UTC)