Kullanıcı mesaj:Sc41

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye hoş geldiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili Sc41, öncelikle Vikipedi'ye hoş geldiniz.

Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye sizin de aktif katılımlarınızı bekliyoruz.

Eğer nasıl katkıda bulunacağınızı bilmiyorsanız bir videolu anlatım veya yardım sayfası sizin için faydalı olabilir.

Bunlara ek olarak, sayfalarda kullanılan kodları anlatan rehberden öğrendiklerinizle deneme tahtasında alıştırma yapabilirsiniz.

Ayrıca herhangi bir sorunuz olursa hiç çekinmeden, mesaj sayfamı kullanarak bana ulaşabilirsiniz.

Diğer kullanıcılar ile nasıl iletişim kuracağınızı ise bu sayfadan öğrenebilirsiniz.

Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim... Nazif İLBEK 00:10, 6 Ekim 2011 (UTC)

nazif ilbek kardeşim halil inalcık sayfasına bi bakarmısın ne hale getirmişler şikayet falan edilmiyomu sen bilirsin Bu imzasız yazı Sc41 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar. Sizin talebinizi ben farketmeden önce başka bir kullanıcı sayfayı eski hâline tekrar getirmiş. Fakat bu gibi durumlarda hemen bir şikayet yerine kullanıcıyı uyarı ve doğruya teşvik daha yerinde olacaktır. Ama tabiki Vikipedi'de bir şikayet ve engelleme prosedürü mevcuttur. İlginiz ve dikkatiniz için teşekkür eder, çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim. Nazif İLBEK 12:05, 6 Ekim 2011 (UTC)

Merhabalar, VP:TBA gereğince dinî şahsiyetlerin önüne Hz. unvanı getirmiyoruz. Kolay gelsin.--Abuk SABUK mesajlaş 17:07, 7 Ekim 2011 (UTC)

saolasın kardeş bunu bilmiyordum bi dahakine dikkat ederim Bu imzasız yazı Sc41 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Rica ederim. Bu arada bir mesaj yazdıktan sonra yukarıdaki imza tuşuna basarsanız ya da ~~~~ yazarsanız mesajınızı imzalamış olursunuz. Kolay gelsin.--Abuk SABUK mesajlaş 16:13, 13 Ekim 2011 (UTC)
Uyarı
Uyarı
Uyarı ve bilgilendirme
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Vikipedi'de tarafsız bakış açısı gereği olarak, Hz., bey, ağa, şehit, lord, sir, efendi, (S.A.V.), aziz, sayın.. vb. isim takıları kullanılmamaktadır. Lütfen bu yönde bir değişiklik yapmayınız. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler. - Utku Tanrıveremesaj 13:48, 17 Şubat 2012 (UTC)


DİKKAT! Lütfen Vikipedi'ye küfür / hakaret / kişisel saldırı içeren sözler yazmayınız.
Bu davranış, uyarılmadan engellenmeniz için yeterli bir sebeptir. Unutmayın ki, bu sayfaları ailenizden ya da sevdiklerinizden birileri de okuyabilir. Katkılarınıza devam ederken lütfen bu uyarıyı göz önünde bulundurun. эртлй ileti yaz 12:58, 22 Şubat 2012 (UTC)
Vikipedi'ye küfür / hakaret / kişisel saldırı içeren sözler eklemeniz nedeniyle, değişiklik yapmanız geçici bir süre için engellenmiştir. Bilginize. ki bl 22:51, 21 Mart 2012 (UTC)

imza nasıl atıyoz bi göstersen

Merhaba Sc41, tartışma ve mesaj sayfalarında imza atabilmek için mesajının sonuna 4 adet tilde işareti (~~~~) koyabilirsin. İmzanı nasıl değiştireceğinle ilgili bilgi için Vikipedi:İmza kullanımı maddesini okumanı tavsiye ederim. Kolay gelsin.–h.çağrımsj 12:11, 30 Mart 2012 (UTC)