Kullanıcı mesaj:Santos

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye Hoş Geldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoş geldiniz
Vikipedi'ye hoş geldiniz

Merhaba Santos. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipedi'ye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedi'de neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 20:20, 18 Haziran 2014 (UTC)--Rapsar 20:59, 7 Ağustos 2010 (UTC)

Dünya Kupası vs[kaynağı değiştir]

  • Mrb. Öncelikle Vikipedi'ye hoş geldiniz. Evet, dikkatimi çekti değişiklikleriniz, madde izleme listemdeydi :) Her neyse, değişiklikler için teşekkürler, bir sorun yok :) Yeni olmanıza rağmen, çoğu kişinin aksine çok olumlu katkınız olmuş maddeye :) Tekrardan teşekkürler. Bir sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz, iyi çalışmalar...--Rapsar 21:02, 7 Ağustos 2010 (UTC)
Bu arada bir şey dikkatimi çekti. Cite web şablonunda "work" kısmına "iş" yazmışsınız, doğrusu "çalışma" olacaktı. Sanırım maddede ben öyle yaptığından yazmışsınız, ben de hata yapmışım yani :) Neyse, hepsini düzeltirim ben, iyi çalışmalar...--Rapsar 16:41, 8 Ağustos 2010 (UTC)

Zachary Levi[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar. İnanın, size bu konuda İngilizce Vikipedi'den ve Google başta olmak üzere arama motorlarından başka bir şeyi önerecek kadar site bilgim yok ne yazık ki. Üzgün Ben genelde İngilizce Vikipedi'den çeviriler yaparım. Bazı durumlarda da ansiklopedilere veya kaynak için arama motorlarına başvururum. Ansiklopediden böyle yeni bir oyuncunun biyografisini bulmak hemen hemen imkansızdır. Ancak yine de size Docbaba'ya sormanızı öneririm. Olmazsa hizmetlilere de sorun. Yardım edemediğim için özür dilerim. Üzgün İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 20:23, 9 Ağustos 2010 (UTC)
  • Merhaba Sayın Santos, mesajınızı şimdi gördüm. Tarz ve kişi olarak ilgi alanımın dışında olmakla birlikte söz konusu şarkıcı/dizi oyuncusu hakkında İngilizce Wikipedia'nın kaynakça bölümündeki linklere giderek bilgi toplayabilirsiniz sanırım (belki İng. Wikipedia'nın atlamış olduğu bazı satırları yakalıyabilirsiniz), bir de diğer aktör ve şarkıcılarda olduğu gibi Imdb, allmusic.com, allmovie.com gibi sitelere veya kendi resmi web sitesine bir göz atabilirsiniz (arama motorlarını hatırlamama gerek yok sanırım). Amerikan veya İngiliz şöhret/sinema dergilerinin web sitelerinde de bahsi geçiyor olabilir (aktörün ne derece popüler olduğu hakkında bir fikrim olmadığı için genel konuşuyorum). Tam anlamıyla yardımcı olamadığım için üzgünüm. Saygılarımla.--docbaba 15:45, 10 Ağustos 2010 (UTC)Docbaba mesaj
  • Mrb. Maddenin tamamını İng. Vikiden çevirdim, neresi hatalı? Söyleyin, düzelteyim ya da siz kendiniz de düzeltebilirsiniz. Doğum tarihi kısmını kastettiyseniz düzelttim onu şimdi :) İyi çalışmalar...--Rapsar 08:40, 10 Ağustos 2010 (UTC)
He anladım :) O sayfa vandalizme uğramış maalesef :( Maddenin tamamını okursan anlarsın...--Rapsar 12:06, 11 Ağustos 2010 (UTC)
Açılmamış kısımları dediğiniz? Maddenin tamamını çevirdim diye hatırlıyorum. Kırmızı bağlantıları mı kastediyorsunuz?--Rapsar 15:04, 11 Ağustos 2010 (UTC)
Şu an için düşünmüyorum. Hayırdır, maddeyle niye bu kadar ilgilisiniz? :)--Rapsar 15:09, 11 Ağustos 2010 (UTC)
Yok ya ne sakıncası olsun:) Maddeyi ben yazdım; fakat benim değil. Üstünde çalışma şablonu olmayan her maddede yararlı değişiklikler yapabilirsiniz. Sorunuz olursa sorabilirsiniz, kolay gelsin...--Rapsar 15:13, 11 Ağustos 2010 (UTC)

promotional single[kaynağı değiştir]

Buradan da anlaşılacağı üzere promotional single, diğer singlelar gibi internet üzerinden dijital olarak ya da müzik marketlerde parayla satılan singleların aksine; parayla satılmayan ve çoğunlukla radyolarda çalınan şarkılardır. Çevirilerde karşıma çıktığında promosyon single ya da promo single deyip bırakıyorum (Bu örnekteki gibi). Ancak single'ı da "tekli" olarak çevirme eğiliminde olduğunuzu gördüğüm için (her ne kadar sıcak bakmasam da) "tanıtım single'ı" kullanımının da uygun olabileceğini düşünüyorum. Öte yandan bunun anlaşılması güç olabilir gibime geliyor, eğer ki "tanıtım single'ı" (yahut "teklisi") gibi bir şey kullanırsanız bizdeki Tekli maddesinde bunun açıklaması olmadığı için en azından yukarıda yaptığım gibi en.wiki'deki ilgili maddenin bağlantısını da verin. Çalışmalarınızda kolaylıklar. --Kemal K. 08:53, 18 Ağustos 2010 (UTC)

Küresel hesap[kaynağı değiştir]

Küresel hesap konusunu anlamadım, yardım eder misiniz? --Santos 21:40, 19 Ağustos 2010 (UTC)

Kısaca özetlemek gerekirse küresel hesabınız olduğunda kullanıcı adınızla (eğer diğer vikilerde alınmamış ise) tüm vikipedilere aynı anda giriş yapabilirsiniz. örneğin bu vikiye giriş yaptığınızda onlara da otomatikman girmiş olursunuz. Çok zaman geçtiği için nasıl yaptığımız unuttum ama şu sayfadaki linkler yardımcı olabilir. ancak hizmetliler bu konuyla ilgili pek çok kullanıcının kullanıcı adını değiştirmekle uğraştığı için onlardan yardım almanız en iyi yol olacaktır.--Stambouliote ileti 21:55, 19 Ağustos 2010 (UTC)
  • Merhaba, nasılsın? Vikipedi’ye hoşgeldin tekrar. Dekonstrüktivizm maddesinde yaptığın değişikliği geri aldım. Maddeler üzerinde deneme amaçlı değişiklikler yapmamanı öneririm. Deneme yapmak için Deneme Tahtası’nı kullanabilirsin. Bu hususta veya başka hususlarda sorun olursa seve seve yardımcı olabilirim. Kolay gelsin. Mimar77 23:34, 19 Ağustos 2010 (UTC)

İyi geceler, Lady Gaga'nın açılmamış teklilerinş açcak mısınız? --Santos 22:43, 19 Ağustos 2010 (UTC)

  • Merhaba, aslında açmak isterdim fakat daha Alejandro adlı şaheserle bile ilgilenemedim. Onu yarıda bırakacam büyük ihtimalle :( Zaman sorunum olduğu için diğer single'ları açamayacağım :'( --Hedda Gabler 11:35, 21 Ağustos 2010 (UTC)

Küresel hesap[kaynağı değiştir]

İyi geceler, küresel hesabımı nasıl yönetebilirim? Küresel hesap nasıl yönetilir? en.wiki'ye bu kullanıcı adımla girmeye çalışıyorum fakat kabul etmiyor neden? İyi çalışmalar. --Santos 22:36, 19 Ağustos 2010 (UTC)

Küresel bir hesabınızın olması için kullanıcı adınızın benzersiz olması gerekmektedir. İngilizce vikiye girmemenizin nedeni santos adlı kullanıcının orada zaten olmasıdır. Dolayısıyla benim tavsiyem öncelikle hiçbir yerde olmayn bir kullanıcı adı bulmanız sonra Türkçe kullanıcı adınızı onunla değiştirmeniz ve daha sonra da o hesabınızla tercihlerim ayarlarından küresel kullanıcı hesabınızı aktif hale getirmenizdir. Saygılarımla, --Man•Ca 11:13, 23 Ağustos 2010 (UTC)

İstatistikler kısmı için öneri[kaynağı değiştir]

  • Mrb. Babangida maddesine istatistikler kısmı eklemeye çalışmışsın. Bir önerim var, Wayne Rooney veya Hakan Şükür maddesindeki kısmı kopyalayabilir ve parametreleri Babangida'ya göre düzenleyebilirsin istersen. Kolay gelsin...--Rapsar 01:39, 1 Eylül 2010 (UTC)
Bence bir sakıncası yok. Çok iyi olmuş, çok da güzel olmuş :) Bu arada kullanıcı sayfandaki adil kullanım resmini çıkardım. Bu resimler sadece kendi maddelerinde kullanılmaktadır, başka yerlerde kullanımı uygun değildir, bilgine. Kolay gelsin...--Rapsar 12:24, 3 Eylül 2010 (UTC)
VikiProje Tenis davetiyesi
İyi günler...
Tenis alanına ilişkin maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı ve geliştirmeyi hedefleyen Tenis Projesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.-- Akhilleus ileti 15:01, 1 Eylül 2010 (UTC)
VikiProje Spor Ayın iş birliği
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde Eylül ayının işbirliği; Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu organizasyonu ile ilgili maddenin açılması, tur yıllarının açılması ve düzenlenmesi seçilmiştir. Katılım için tıklayın.
--Rapsar 17:45, 1 Eylül 2010 (UTC)

Anlıyorum. bu arada çok özür dilerim çok geç yazdım malum Bilecik'te yasadığım için fındık işleri felan var o yüzden vikiye hiç giremedim. --Santos 18:50, 8 Eylül 2010 (UTC)

Est. ne demek. Girmediğiniz için bir şey diyemem. Nasılsa zorunlu bir şekilde bulunmuyoruz burada :) İyi bayramlar...--Rapsar 05:45, 9 Eylül 2010 (UTC)

İş birliği[kaynağı değiştir]

Merhaba. proje altsayfanızı oluşturdum. Şimdi bu sayfadaki gibi katkılarınızı o sayfada belirtirseniz, projeye katılmış olursunuz. İyi bayramlar. --82 ~145 ileti 13:10, 10 Eylül 2010 (UTC)

VikiProje Spor Ayın iş birliği
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde Eylül-Ekim aylarının işbirliği; Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu organizasyonu ile ilgili maddenin açılması, tur yıllarının açılması ve düzenlenmesi seçilmiştir. Katılım için tıklayın.
--Rapsar 07:18, 10 Ekim 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!


2010'un 43. haftası için proje olarak Halloween:Yabancı maddesindeki kırmızılıkların giderilmesi seçilmiştir.
Projeye katılmak

için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

VikiProje Spor iş birliği daveti[kaynağı değiştir]

VikiProje Spor Ayın iş birliği
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde Mart ayının işbirliği; 2010 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası'nda mücadele eden basketbolcuların maddelerinin açılması seçilmiştir. Katılım için tıklayın.
--Rapsar 23:07, 28 Şubat 2011 (UTC)
VikiProje Müzik davetiyesi
Merhabalar, VikiProje Müzik olarak yeniden yapılanma sürecine giriyoruz, isterseniz siz de bu çalışma yer alabilirsiniz. Detaylı bilgi için tartışma sayfasına bakabilirsiniz. --BilalOkms[o.O] 09:10, 6 Haziran 2012 (UTC)

Siyaset VikiProjesi'ne Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

Siyaset VikiProjesi Sizi Çağırıyor![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--~~~~

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, VikiProje Siyaset
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:47, 20 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

~--~ Cano58ileti 08:00, 4 Temmuz 2012

Selam,

Türkiye'deki yangın maddelerini geliştirmeyi amaçlayan Vikiproje Türkiye Yangınları'na davetlisiniz. Daveti kabul ederseniz kullanıcı adınızı Katılımcılar listesine eklemeyi ve kullanıcı sayfanıza {{Kullanıcı VP Türkiye yangınları}} şablonunu eklemeyi unutmayın.

Daha fazla soru veya destek için Vikiproje Türkiye Yangınları Koordinasyon Merkezi'ne veya mesaj sayfama beklerim. Mustafa MVC

Selam,

Türkiye'deki yangın maddelerini geliştirmeyi amaçlayan Vikiproje Türkiye Yangınları'na davetlisiniz. Daveti kabul ederseniz kullanıcı adınızı Katılımcılar listesine eklemeyi ve kullanıcı sayfanıza {{Kullanıcı VP Türkiye yangınları}} şablonunu eklemeyi unutmayın.

Daha fazla soru veya destek için Vikiproje Türkiye Yangınları Koordinasyon Merkezi'ne veya mesaj sayfama beklerim. Mustafa MVC