Kullanıcı mesaj:Samak

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Kullanıcı mesaj:Samaksasanian sayfasından yönlendirildi)

Vikipedi'ye Hoş Geldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoş geldiniz
Vikipedi'ye hoş geldiniz

Merhaba Samak. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipedi'ye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedi'de neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

KumulBot (mesaj) 06:43, 16 Mart 2015 (UTC)

Kullanıcı mesaj Samaksasanian sayfasından aktarılanlar[kaynağı değiştir]

Astara[kaynağı değiştir]

Merhaba Afandi: Farsça Kaynaklar, Eğer kabul ediyor musunuz? ben Bu yazı hakkında Fasrsca wikisinda çok denedim. bakin http://fa.wikipedia.org/wiki/آستارا , orda Kaynak Büyük İslam Ansiklopedisi belirtilen.--teşekkür-- '''SAMƏK'''(mesaj) 09:51, 23 Nisan 2013 (UTC)

'
Azerilar دانره المعارف بزرگ اسلامی - آستارا Talişlar
çoğunluk azınlık
Merhabalar, sadece bu tablodan hareketle dahi azınlıkta olsa Taliş nüfusunun yaşadığı anlaşılmaktadır. Bu durumda onları çıkartmak doğru bir hareket değildir. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 10:53, 23 Nisan 2013 (UTC)
çok teşekkür ederim, Yorumlarınız için. Ben İran'dan bir Azerbaycan Türk duyuyorum, Biz akademik Eğitim yokdu. benim yazımda problem olsa, beni affet.'''SAMƏK''' (mesaj) 14:34, 23 Nisan 2013 (UTC)

Bir soru?[kaynağı değiştir]

merhabaler: size Türkiye ülkesinda bu makaleya tr:Basra Körfezi deysuz? Tüm Vikipedilar hariç Arapçadan sonra bu Körfeziya en:Persian Gulfdeyirlar.--teşekkür--'''SAMƏK'''(mesaj) 16:41, 28 Nisan 2013 (UTC)

Tartışma sayfasında 2006'dan bu yana tartışılmış. ;) Kolay gelsin. --i.e.msj 16:55, 28 Nisan 2013 (UTC)
Merhabalar, bu konuda sevgili incelemeelemanı'nın da belirttiği gibi 2006 yılından beri bir tartışma süregelmiş. Ancak, anladığım kadarıyla yaygın kullanım sebebiyle isim değişikliğine gidilmemiş. Sizde isterseniz tartışma sayfasında görüşünüzü belirtebilirsiniz. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 20:39, 28 Nisan 2013 (UTC)
Isim değişikliği değildir, Türkiye'de ise bu tr:Basra Körfezi Adı Kullanmak olir prablem yokdi, amaki uluslararası adi en:Persian Gulfdir. bu tr:Basra Körfezi ancak arablarida istifada etmazlar. ben sadece Türk vikisinda Vardi. ona göra istadim neden olmakin bilam???--Çok teşekkür ederim Garbino sevgil--

Bu haritalara bakin, tüm donyada hamilar bu Körfeziya öz dillaridan Pars, ajam, Fars, Perský, Pèrsic, Persiske, Perzijski, Persique, Pärsia, Persischer, Pérsico, Perzische, Fors, Persiska va ...... deyirlar. ki Tüm vikipedialarin amaçi FARS di. hatta misrin vikisida الخليج الفارسى = Persian Gulf dey ki olar hamisi Arabdilar. Amaki Arablar üzlari 50 il kabak, bi Körfeziye Ajam va fars deyirdialar. yani ki hariç Arablardan sonra hami bu danizi düzgün adin deyielar. ben istiram sizda bu harita va englişce ya hatta türk Azerilar, türközbakilar va ... bakin ki olarda fars deyirlar.


cevap?[kaynağı değiştir]

merhabalar, bena Neden bu yana tartışılmış sayfasinda hiç kimse cevap yoktur.--teşekkürlar--'''SAMƏK'''(mesaj) 16:24, 1 Mayıs 2013 (UTC)

Bir arkadaşımız görüşünü belirtmiş. Farkedildikçe devam da edecektir. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 20:30, 1 Mayıs 2013 (UTC)

Merhabalar. Yeni bir kullanıcı adı aldığınızda eskinin tartışma sayfasını buraya yönlendirmişsiniz. Ben de oradaki yönlendirilmiş sayfada kalmış olanları buraya aktardım. Bir sorun olursa lütfen geri alalım. Kolay gelsin. --Deniz (mesaj) 21:26, 10 Şubat 2017 (UTC)