Kullanıcı mesaj:Süperyetki

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Kullanıcı adınız , Süperyetki,başka bir Vikipedi kullanıcısının kullanıcı adına çok benzediği için hesabınızın Vikipedi'de değişiklik yapması engellendi. Kolayca ayırt edilebilen bir kullanıcı adı ile yeni bir hesap oluşturabilir veya kullanıcı adının değişmesi için aşağıdaki şekilde kullanıcı adınızın değişmesini talep edebilirsiniz::

  1. Lütfen yalnızca halihazırda kullanılmayan bir adı talep edebileceğinizi unutmayın. Bu nedenle, bir isim değişikliği talep etmeden önce ismin alınıp alınmadığını görmek için lütfen buradaki listeyi kontrol edin.
  2. Küresel kullanıcı hesabı yeniden adlandırma isteği sayfasından mevcut kullanıcı adınız değiştirilmesi için uygun yeni bir kullanıcı adıyla başvurun.
  3. İsteğiniz kabul edilirse, yeniden adlandırıldığınızda engelinizin kaldırılması için sizi engelleyen hizmetliyle iletişime geçin.
Eğer engel itiraz rehberini okumanıza rağmen yanlışlıkla engellendiğinize inanıyorsanız kullanıcı mesaj sayfanıza {{engel kaldır|Gerekçeniz buraya}} ekleyerek engele itiraz edebilirsiniz. Teşekkürler.
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 16.33, 29 Ocak 2022 (UTC)[yanıtla]