Kullanıcı mesaj:Rodmank

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba Rodmank, Türkçe bir ansiklopedi oluşturma projesi olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Vikipedi, diğer kardeşleriyle birlikte geniş bir ailedir:

  • Bir konu hakkında ansiklopedik bilgi vermek istiyorsan Vikipedi'ye
  • Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsan Vikikaynak'a
  • Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsan Vikisözlük'e
  • Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsan Vikikitap'a
  • Özlü sözleri eklemek istiyorsan Vikisöz'e

katkıda bulunabilirsin. Kolay gelsin. --Ugur Basakmesaj 21:25, 20 Haziran 2006 (UTC)

Lütfen kısa madde eklemeyin.[kaynağı değiştir]

Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız, taslak kriterlerini sağlamadığı için silinecektir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için biraz daha kapsamlı bilgi yazmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar. M. M. ileti 09:06, 8 Temmuz 2008 (UTC)--
  • Üstteki kısa madde uyarısını dikkate alın. Levent Abi ileti 13:37, 23 Temmuz 2008 (UTC)
  • Valmanya maddesine bakmamıştım, ki baktığım iyi oldu: bu haliyl kalamaz, ne yazık ki silinmeli. Benim kastettiğim The Long Ryders maddesiydi. Bu konuda bu sayfaya göz atabilirsiniz. Kolay gelsin. Levent Abi ileti 13:45, 23 Temmuz 2008 (UTC)

Resimler, lisanslar, ortak havuz[kaynağı değiştir]

Merhaba,
Resimlerle ilgili mesajınıza cevaben;

  1. Bir resmi herhangi başka bir vikiden bulmuş olmanız, uygun bir lisans etiketi kullanma zorunluluğunuzu ortadan kaldırmaz. Yüksediğiniz ya da sizin deyiminizle türkçeye upload ettiğiniz her resme, kaynaktakine uygun bir lisans etiketi de eklemek durumundasınız. Uygun bir lisans etiketine sahip olmayan resimler bir süre sonra hizmetliler tarafından silinir.
  2. Ortak bir resim havuzu mevcut zaten: Commons. Bu vikipedinin kardeş projelerinden biri ve amacı özgürce kullanılabilecek resimler, fotoğraflar ve ses kayıtları gibi medyayı bir araya toplamak. Bulduğunuz resimleri, eğer özgür bir kullanım lisansına sahiplerse, Türkçe vikipediye yüklemek yerine commonsa yükleyebilirsiniz. Commonstaki dosyaları da Türkçe vikipedideki maddelerde, resmi buraya yeniden yüklemeksizin kullanabilirsiniz.

Bir de hatırlatma yapayım. Almış olduğunuz uyarı mesajlarını mesaj sayfanızdan silmeniz pek hoş karşılanmaz. İyivikiler... homonihilis // ileti 20:23, 29 Temmuz 2008 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Rodmank,

Oluşturmuş olduğunuz Royal Exchange Oteli adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden m1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

~Tarkovsky~ 19:37, 16 Ekim 2011 (UTC)