Kullanıcı mesaj:Rockermert hsm

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoşgeldiniz Rockermert hsm![kaynağı değiştir]

Gülücük
Gülücük

Herkesin katkıda bulunabildiği özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz !

Burası, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla, 250'den fazla dilde oluşturulmaya çalışılan özgür ansiklopedi Vikipedi'nin Türkçe sürümüdür. Burada, yazar kadrosu gibi kavramlar yoktur; sizin de içinde bulunduğunuz Vikipedi kullanıcıları, yani Vikipedi'den yararlanan herkes, Vikipedi'nin yazarıdır.

Beş temel ilke üzerinde şekillenen bu projeye katkıda bulunmadan önce, Vikipedi'nin politikalarının özetlerini okumanızı öneririz. Ayrıca Vikipedi'nin işleyişi ve içeriğiyle ilgili bilgileri yardım bölümünden alabilirsiniz. Vikipedi hakkındaki sorularınızı Danışma Masası'na iletebilirsiniz.

Küçük bir hatırlatma: Ansiklopedi maddeleri hariç olmak üzere, tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, (~~~~) işaretlerini koyarak ya da yandaki yeşil okun gösterdiği değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini tıklayarak imza atmayı ihmal etmeyiniz.

Unutmayın; burası, okuyucuların katkısıyla gelişen özgür ansiklopedi Vikipedi ve siz de buranın bir yazarısınız. Vikipedi'ye katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin. İyi Vikilemeler... --Takabeg ileti 12:24, 26 Temmuz 2008 (UTC)


Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Ne parlez vous pas turc? Cliquez ici.
русский: Не разговаривай турецкий? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   Другие языки

Yüklediğiniz resimler[kaynağı değiştir]

Yabancımsj 20:16, 28 Mart 2009 (UTC)

85.97.183.37[kaynağı değiştir]

Vandalizm[kaynağı değiştir]

  • Bu sayfada görüldüğü gibi -benim düzeltmelerime rağmen- , birçok kez Emma Roberts maddesine saçma sapan cümleler eklemiş ve maddeye zarar vermiştir.
  • VP:EP 5 kuralını ihlal etti.
  • Şikayet eden; Rockermert_hsm 18 Nisan 2009

--Rockermert hsm 14:40, 18 Nisan 2009 (UTC)

Merhaba Rockermert hsm, vandalizm çeşitli IP adreslerinden anonim olarak yapılmış ve şu an bir şey yok, bu yüzden engelleme vermenin bir faydası olmaz. Tekrar gelirse ve ısrarla devam ederse engellenir. Şikayetler için VP:Ş sayfasını kullanıyoruz, bundan sonra şikayet sayfasını kullanırsan güzel olur, böylece ben olmasam bile birileri müdahale edebilir. Kolay gelsin. -Tembelejderha 14:53, 18 Nisan 2009 (UTC)

Maddenin diğer dillerde yer alması[kaynağı değiştir]

Oluşturduğum Hollywood Walk of Fame adlı maddede neden diğer diller bölümü çıkmıyor,ayrıca İngilizce versiyonunda da Türkçe çıkmıyor? --Rockermert hsm 14:10, 20 Nisan 2009 (UTC)

Maddeye interwiki eklemen lazım: Vikipedi:InterWiki -Tembelejderha 15:40, 20 Nisan 2009 (UTC)

Selamlar Rockermert, bu maddenin içeriği yok, sadece bilgi kutusundan ibaret. VP:HS madde 1'den silinir bu haliyle. Maddelerin en azından temel bilgileri içirmesi, Vikipedi:Taslak madde sayfasında açıklanan nitelikleri sağlayabilmesi gerekiyor. Yeni maddeler eklerken buna dikkat edersen güzel olur. Kolay gelsin. -Tembelejderha 19:29, 23 Nisan 2009 (UTC)

Ya evet,ben bilgi kutusu yapmayı bilmediğimden ingilizce vikipediden kopyala-yapıştır yaptım ama ortaya saçma sapan bir bilgu kutusu çıktı ben de sayfayla çok ilgilenemedim.Siliniceğini tahmin etmiştim zaten.Neyse,bilgilendirme için teşekkürler ;)
--Rockermert hsm 20:44, 23 Nisan 2009 (UTC)
Birşey değil, ben E! maddesini silmedim, duruyor halen. İstersen devam edebilirsin, ya da silinmesini istersen sil şablonu koy, silinir. -Tembelejderha 09:56, 24 Nisan 2009 (UTC)

Eksik adil kullanım gerekçesi[kaynağı değiştir]

İyivikiler... ho? ni! 20:55, 23 Nisan 2009 (UTC)

Mesaj sayfamda yeni mesajınız var yazıyodu tıkladım ve bu sayfa çıktı.Ayrıca IP Adresi olarak da 78.180.249.243 yazıyodu.Ben hiçbir zaman vandalizmle uğraşmadım ki neden böyle bir mesaj geldi?? --Rockermert hsm 09:21, 24 Nisan 2009 (UTC)

Daha önce bu ip numarası ile biri gelip vandalizm yapmış. Sonra biri ona uyarı mesajı atmış, ama adam mesajı okumadan gitmiş zaten. Sonra zaman geçmiş devran dönmüş, şans eseri bu ip numarası sana denk gelmiş. Ve Vikipedi'ye bağlandığında olaylar gelişmiş.. Durum budur yani, önemli bir şey değil. -Tembelejderha 09:56, 24 Nisan 2009 (UTC)

Resim telifleri[kaynağı değiştir]

Telif hakkı saklı sitelerden alınmış resimleri özgür lisansla lisanslamak telif ihlalidir. Ayrıca yaşayan kişilerin telif hakkı resimleri vikipedide hiçbir şekilde kullanılamaz, zira özgür lisanslı alternatifinin üretilmesi halen mümkündür. Lütfen davranışınızı tekrarlamayınız, telif hakları konusunda hassasiyet gösteriniz. --Yabancımsj 18:53, 18 Mayıs 2009 (UTC)

Lütfen kısa madde eklemeyin.[kaynağı değiştir]

Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız, bu tür sayfalar taslak kriterlerini sağlamadığı için silinir ya da silinmek üzere işaretlenir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için biraz daha kapsamlı bilgi yazmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz. Ancak zengin içerikli madde eklemek adına da telif ihlalinde bulunmamalı ve eklediğiniz içeriğin ansiklopedik ve kayda değer olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Bu hassas konuyla ilgili olarak Telif hakları sayfasını inceleyebilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar.
Yabancımsj 21:52, 23 Mayıs 2009 (UTC)
Lütfen uyarıları dikkate alınız. Vikipedi işleyişini aksatmanıza yönelik davranışlarınız için size yapılan uyarıları önemsememeniz, vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engellenebilirsiniz. --MightY 10:23, 16 Haziran 2009 (UTC)


Tamam yaptığım madde kısa gibi görünebilir ama ben yavaş yavaş çeviriyodum siz direkt silmişsiniz.Neyse,artık önizleme yaparım ben de...

Eğer uygun hale getirene kadar maddeyi başlatmazsanız silinmez. Maddeyi uygun hale getirin ve başlatmadan önce önizleme yapınız. İyi çalışmalar.--MightY 10:31, 16 Haziran 2009 (UTC)

İCarly sayfasını ICarly yapmışsın (doğrusu bu) ama diğer dillerde "i" ile "ı" aynı karekter sayıldığından DISPLAY:iCarly olarak yapılınca iCarly olarak görünüyor(istenen de bu). Ancak biz de "i" ve "ı" farklı karekterler olduğu için Display:iCarly şablonunu ekleyince iCarly olrak görünmüyor bu nedenle ben İCarly olarak açmıştım sayfayı. iCarly yapılabiliniyorsa nasıl yapılıyor?yoksa İCarly olrak geri çevircem çünkü zaten yazı düzgün görünüyor öyle iken(iCarly olarak göründüğü için) --isocan32 08:13, 17 Haziran 2009 (UTC)

Eksik kaynak ve adil kullanım bilgileri[kaynağı değiştir]

İyivikiler... [ho? ni!] 10:53, 20 Haziran 2009 (UTC)

Daniel Schuhmacher[kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipedi
Vikipedi'ye katkıda bulunduğunuz için teşekkürler. Ancak eklediğiniz madde, halen hiçbir kategoriye dahil değildir. Bu sayfadan uygun olan alt kategorileri seçip, madde içeriğinin en altına [[Kategori:ilgili kategori adı]] şeklinde eklerseniz, Vikipedi'ye sizin gibi katkıda bulunmaya çalışan gönüllülerin çalışma yükünü biraz daha azaltmış olursunuz.

Vikipedi'ye diğer tüm şekillerde nasıl katkıda yararlı olabileceğinizi öğrenmek istiyorsanız, daha fazla bilgi edinmek için hoşgeldin sayfasına bir göz atın. Teşekkürler. --Merube 89msj 04:57, 3 Temmuz 2009 (UTC)

Önce Vikipedi'yi tanıyın.[kaynağı değiştir]

Vikipedi'yi tanıyın..

"Özgür ansiklopedi" Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, çünkü bu ansiklopedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bugünkü haline geldi. Hemen, şu anda yüzbinlerce sayfamızdan herhangi biri (çoğu) üstünde değişiklik yapmaya başlayabilirsiniz. Ancak bizim önerimiz; Vikipedi sayfaları içinde bol bol gezinmeniz, öncelikle üstte mavi bağlantıyla verilen hoş geldiniz ve Beş temel taş sayfalarımıza bir göz atmanız, işleyişi kavrayıp, nasıl sayfa yazılacağını ve değişiklik yapılacağını öğrendikten sonra yeni sayfa oluşturmaya başlamanız ya da değişiklikler yapmanızdır. Bu öneri size cesaretinizi kaybettirmesin. Aklınıza takılan herhangi bir soru ya da sorun olduğunda, herhangi bir vikipediste, ya da sayfanızın solunda Son değişiklikler sekmesinde göreceğiniz bir kullanıcıya çekinmeden ileti yazarak danışabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz der, güzel ve yararlı bir zaman geçirmenizi umarız. ♪♫Berkay0652|ileti 20:55, 4 Temmuz 2009 (UTC)


Merhaba Rockermert hsm. Portal/Teklifler maddesinde adayınızı gördüm. Lütfen yorumumu okuyun ve gerekli işlemi yapınız. --Kerem233 12:35, 15 Temmuz 2009 (UTC)

Diğer portallardan örnek alarak veya ingilizcedeki, başka dillerdeki portallardan örnek alarak yapabilirsiniz. İyi çalışmalar... --Kerem233 16:09, 17 Temmuz 2009 (UTC)

Resim telif uyarısı[kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye katkıda bulunduğunuz için teşekkürler. Yüklediğiniz resim telif hakları saklı veya "sadece ticari olmayan kullanıma açık", "izne tabii" veya "resmin değiştirilmesi sınırlandırılmış" olması ve adil kullanım politikaları dahilinde kullanılamayacak olması sebebiyle silinmiştir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Yardım:Resim yükleme, Vikipedi:Resim kullanım politikası ve Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfaları da size yardımcı olabilir. Sorularınız için Vikipedi:Medya telif soruları sayfasını kullanabilirsiniz. Teşekkürler --Eldarion 10:58, 24 Ağustos 2009 (UTC)


Lütfen oluşturduğunuz maddeye telifli olup olmadığına dair kaynak bilgisi ekleyiniz. Kaynakların Türkçe ve anlaşılır olması gerektiğini unutmayın.
İyi çalışmalar. - Nebeviye ileti 00:18, 26 Ağustos 2009 (UTC)

  • Merhabalar; kullanıcı gerekli olduğu şekilde uyarıldı. Maddenin korumaya alınması için gerekli şartlar henüz oluşmadığından bu uygulama olanaklı değil. Yinelenirse engelleme yoluna gidilebilir. Bildirdiğiniz için teşekkürler.  Levent İleti Katkılar   20:27, 4 Eylül 2009 (UTC)

Ricky Ullman[kaynağı değiştir]

Maddenin adını "adını değiştir" fonksiyonu ile değiştirmeniz doğru yöntem. Aksi durumda madde geçmişi izlenemez hale geliyor. Değiştirmek istediğiniz ad mevcutsa önce hizmetlilerden isim değişikliğinin gerçekleşmesi için silinmesini istemelisiniz.Kolay gelsin.--temaileti 13:11, 12 Eylül 2009 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Öncelikle mesajınız için gerçekten teşekkür ederim. Gönüllü vikipedi çevirmeni olduğunuzu gördüm. Çeviri istekleri bölümündeki Robbie Williams başlığının çevirisini üstlenebilir misiniz? Buna ayıracak vaktiniz var mı? Teşekkürler bilgilendirme için yukarıdaki yazıma imza atmayı unutmuşum:) artık alıştım vikipediye baya şey öğrendim--koc61mesaj 13:49, 26 Eylül 2009 (UTC)

Kullanıcı sayfasında adil kullanım resmi[kaynağı değiştir]

Merhaba,
Adil kullanım resimleri kullanıcı sayfalarında kullanılamaz. Bu sebeple kullanıcı sayfanızdaki resmi çıkarttım. Bilginize... İyivikiler... [ho? ni!] 15:21, 18 Ekim 2009 (UTC)

Silinen madde[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar, haklısınız, normalde bilgilendirme ya da uyarı mesajı yazılması gerekiyor. Ancak Vikipediye son getirilen toplu silme sistemi nedeniyle bazen bu tür aksamalar oluyor. İlgili arkadaşlar bu konu üzerinde çalışmalarını sürdürmekteler. Söz konusu maddeyi geri getiriyorum, lütfen kısa sürede telif ihlalini gideriniz. Vikipedi'ye katkıda bulunduğunuz için teşekkürler..  Levent İleti Katkılar   17:54, 14 Aralık 2009 (UTC)

Reality 22:15, 4 Eylül 2011 (UTC)

Reality 22:16, 4 Eylül 2011 (UTC)

Nobel Fizyoloji veya Tıp Ödülü sahipleri listesi maddesinin İngilizceden çevrilmesi ve kırmızılıkların açılması için yardımlarınızı bekliyorum. Liste çok uzun ve kırmızılıklar çok fazla. Elinizden geldiğince yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. drgulcuileti 13:00, 3 Şubat 2012 (UTC)

VikiProje Siyaset'e Davet Edildiniz ![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler...
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

~--~ AtakanCanileti 07:10, 17 Haziran 2012 (UTC)

Deniz (mesaj) 08:28, 19 Aralık 2016 (UTC)

VPR:TRY Vikiprojesi maddelerinin toplanması.[kaynağı değiştir]

Selam, Vikiproje Türkiye Yangınları kapsamında proje ile ilgili maddelerin tartışma sayfalarına vikiproje şablonu ekleyebilirsiniz. Ayrıca projeye katılımda bulunmak için bu listeye kullanıcı ismini ekleyebilirsiniz. İletişim için Kullanıcı_mesaj:Mustafa_MVC, iyi günler.