Kullanıcı mesaj:Rock23

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoşgeldiniz Rock23![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Herkesin katkıda bulunabildiği özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz !

Burası, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla, 250'den fazla dilde oluşturulmaya çalışılan özgür ansiklopedi Vikipedi'nin Türkçe sürümüdür. Burada, yazar kadrosu gibi kavramlar yoktur; sizin de içinde bulunduğunuz Vikipedi kullanıcıları, yani Vikipedi'den yararlanan herkes, Vikipedi'nin yazarıdır.

Beş temel ilke üzerinde şekillenen bu projeye katkıda bulunmadan önce, Vikipedi'nin politikalarının özetlerini okumanızı öneririz. Ayrıca Vikipedi'nin işleyişi ve içeriğiyle ilgili bilgileri yardım bölümünden alabilirsiniz. Vikipedi hakkındaki sorularınızı Danışma Masası'na iletebilirsiniz.

Küçük bir hatırlatma: Ansiklopedi maddeleri hariç olmak üzere, tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, (~~~~) işaretlerini koyarak ya da yandaki yeşil el işaretinin gösterdiği değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini tıklayarak imza atmayı ihmal etmeyiniz.

Unutmayın; burası, okuyucuların katkısıyla gelişen özgür ansiklopedi Vikipedi ve siz de buranın bir yazarısınız. Vikipedi'ye katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin. İyi Vikilemeler... --Vikipedist 22:32, 20 Ekim 2008 (UTC)


Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   Другие языки
Uyarı
Uyarı
Lütfen Vikipedi maddelerine imza atmayınız. Vikipedi'de imzalar sadece tartışma sayfalarında ve kullanıcı mesaj sayfalarında kullanılmaktadır. Bunun dışında bazı özel, sadece tartışmaların yer aldığı sayfalarda veya bildiri sayfalarında, örneğin Vikipedi:Köy Çeşmesi, imza atılabilir. Bahsi geçen sayfalar haricindeki hiçbir Vikipedi sayfasına imza atmayınız. İyi değişiklikler! --bekiroflaz § mesaj 23:09, 20 Ekim 2008 (UTC)


Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! --Levent Abi ileti 22:40, 25 Ekim 2008 (UTC)


Muratsahinileti 07:00, 26 Ekim 2008 (UTC)

Muratsahinileti 10:00, 26 Ekim 2008 (UTC)

Muratsahinileti 10:01, 26 Ekim 2008 (UTC)

Muratsahinileti 10:17, 26 Ekim 2008 (UTC)

Muratsahinileti 10:40, 26 Ekim 2008 (UTC)

Muratsahinileti 12:13, 26 Ekim 2008 (UTC)

Eksik kaynak ve lisans bilgisi[kaynağı değiştir]

İyivikiler... homonihilis // ileti 15:36, 2 Kasım 2008 (UTC)

Muratsahinileti 12:49, 10 Kasım 2008 (UTC)

Muratsahinileti 12:56, 10 Kasım 2008 (UTC)

Merhaba, lütfen Adil kullanım gerekçelendirme yönergesi sayfasını okuduktan sonra {{Telifli kullanım gerekçesi}} şablonunu kullanarak resimleri yükleyin. İyi çalışmalar.Muratsahinileti 13:02, 10 Kasım 2008 (UTC)

Yüklediğiniz resimler[kaynağı değiştir]

Merhaba,
Bugün yüklediğiniz dört resimde {{KM-Kişisel}} lisans etiketini kullandığınız gördüm. Öncelikle şunu hatırlatayım. Kendinize ait olmayan resimlerde bu etiketi kullanmanız ciddi telif sorunlarına sebep olur. Bu yüzden, lütfen bulduğunuz tüm resimleri {{KM-Kişisel}} ile etiketlemeyiniz. Uygun bir lisans etiketi kullanınız. Yüklediğiniz resimlere ilişkin olarak:

  • Resim:Delidelikupeli.jpg resmi bir DVD kapağı. Bu kapağın telif hakkı gerçekten size mi ait, yani bu kapağı siz mi tasarladığınız? Eğer bu kapağı internetten bulduysanız, lütfen kaynak bilgisini ve doğru lisans etiketini resme ekleyiniz.
  • Resim:Hazal kaya.jpg ve Resim:Tuba164xx.jpg resimlerinde, söz konusu kişilerin bu fotoğraflarını siz kendiniz mi çektiniz? Yoksa bu fotoğrafları internette mi buldunuz? Lütfen resimlerin kaynaklarına ve telif durumuna dair bilgi veriniz.
  • Resim:Kpss8.jpg resmindeki grafiği kendiniz mi ürettiniz? Lütfen resmin kaynağına ve telif durumuna dair bilgi veriniz.

Ayrıca, yeni resimler yüklemeden evvel, Yardım:Resim yükleme, Vikipedi:Adil kullanım ve Vikipedi:Telif sayfalarını dikkatle inceleyiniz. İyivikiler... homonihilis // ileti 21:47, 10 Kasım 2008 (UTC)

Uyarıları dikkate alın[kaynağı değiştir]

Lütfen size yapılan uyarıları dikkate alınız. Kendinize ait olmayan resimleri {{KM-Kişisel}} ile yüklemeye devam ediyorsunuz. Bu durum telif sorunu yaratıyor. Lütfen kendi çekmediğiniz fotoğrafları, kendi tasarlamadığınız logoları, {{KM-Kişisel}} ile yüklemekten vazgeçiniz.

Lütfen uyarıları dikkate alınız. Vikipedi işleyişini aksatmanıza yönelik davranışlarınız için size yapılan uyarıları önemsememeniz, vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engellenebilirsiniz. İyivikiler... homonihilis // ileti 19:21, 12 Kasım 2008 (UTC)


SON UYARI !
Bu size yapılan son uyarıdır. Vikipedi sayfalarına zarar vermeye devam etmeniz halinde engelleneceksiniz. Engellenmek istemiyorsanız, başkalarının emeğine zarar veren bu tutumunuzdan vazgeçin. --Levent Abi ileti 20:58, 16 Kasım 2008 (UTC)



Engellendiniz[kaynağı değiştir]

Size yapılan uyarılara rağmen, kendinize ait olmayan fotoğraf ve logoları, {{KM-Kişisel}} lisansı ile yükleyerek ısrarla telif ihlali yapmanızdan dolayı engellendiniz. Lütfen geri döndüğünüzde bu davranışınızı sürdürmeyiniz. İyivikiler... homonihilis // ileti 07:06, 13 Kasım 2008 (UTC)

Merhaba, lütfen yukarıdaki uyarıları dikkate alarak resimleri uygun bir şekilde yükleyin.-Muratsahinmesaj 20:57, 16 Kasım 2008 (UTC)


SON UYARI !
Bu size yapılan son uyarıdır. Vikipedi sayfalarına zarar vermeye devam etmeniz halinde engelleneceksiniz. Engellenmek istemiyorsanız, başkalarının emeğine zarar veren bu tutumunuzdan vazgeçin. --Levent Abi ileti 20:59, 16 Kasım 2008 (UTC)


Engellendiniz[kaynağı değiştir]

Daha önce defalarca uyarılmanıza ve engellenmenize rağmen, kendinize ait olmayan görselleri hatalı şekilde {{KM}} lisansı ile yüklemekte ısrarcı olmanız sebebiyle (Resim:2010 dünya kupası.jpg), ikinci defa ve 48 saatliğine engellendiniz. Engel sürenizin sonunda bu hareketi tekrar etmeniz durumunda, daha uzun süreli engellenebilirsiniz. İyivikiler... homonihilis // ileti 19:36, 17 Kasım 2008 (UTC)

Engellendiniz[kaynağı değiştir]

Daha önce defalarca uyarılmanıza ve iki defa engellenmenize rağmen, kendinize ait olmayan görselleri hatalı şekilde {{KM}} lisansı ile yüklemekte ısrarcı olmanız sebebiyle, üçüncü defa ve 4 günlüğüne engellendiniz. Engel sürenizin sonunda bu hareketi tekrar etmeniz durumunda, daha uzun süreli engellenebilirsiniz. İyivikiler... homonihilis // ileti 21:48, 23 Kasım 2008 (UTC)

Eksik lisans/kaynak bilgisi.[kaynağı değiştir]

I. Dede 15:06, 7 Ağustos 2011 (UTC)

I. Dede 10:37, 31 Ağustos 2011 (UTC)