Kullanıcı mesaj:Regular Heroine

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Mesaj sayfam ^_^ Regular Heroine (mesaj) 10:01, 2 Haziran 2016 (UTC)

Hao Asakura makalesinin çevirisi hk.[kaynağı değiştir]

Merhaba. Çeviri istekleri listesindeki Hao Asakura kısmına ismimi yazdım. Şu anda SpaceCraft Propulsion maddesinin çevirisiyle uğraşıyorum. O yüzden yavaş yavaş çeviriyor olacağım. Bilginize. Ufak bir ricam olacak. Çeviri isteklerine madde eklerken mobilden eklemişsiniz sanırım, formatı biraz kaymış. Özellikle mobilden bir sayfayı güncellerken önizlemelerle son haline bakmayı ihmal etmeyin. Otomatik sayfa düzeltici botlar her zaman başarılı olamıyorlar. İyi günler. --guyver 11:29, 11 Haziran 2016 (UTC) Teşekkürler. Süre hiç önemli değil çeviriye başlamanıza sevindim. Sizin kullanıcı sayfanızdan da yanıt yazmıştım. Umarım gitmiştir. Ben "Regular Heroine" mobilden bazı şeyleri beceremiyorum henüz.

Evet orada da okudum. Rica ederim. Pratik yapmanız için ana sayfadan da erişebileceğiniz Deneme tahtasını kullanabilirsiniz. İyi günler. --guyver 13:04, 14 Haziran 2016 (UTC)

Merhaba. Hao Asakura sayfasının çevirisi bitti. İmla ya da içerik hatası bulursanız düzeltirsiniz. İyi günler. --guyver 16:24, 4 Şubat 2017 (UTC)