Kullanıcı mesaj:Justinianus/Arşiv1

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin Ravages![kaynağı değiştir]

ilk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Yaptığın katkının başka katılımcılarca değiştirilmesini ya da özgürce ve sınırsızca başka yerlere dağıtılmasını istemiyorsan, katkıda bulunmayabilirsin.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Bahar (yine ben!) 20:22, 22 Mart 2007 (UTC)

Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız; taslak kriterlerini sağlamadıkları için silineceklerdir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için en az üç-beş cümleden oluşan ve maddenin ele aldığı konuyu nitelikli bir biçimde tanımlayan bir bilgi girişi yapmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar.

kibelemesaj 21:39, 9 Mart 2008 (UTC)

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! --M. M. ileti 14:54, 27 Nisan 2008 (UTC)


Merhaba, lütfen aynı kişiler için Vikipedide iki ayrı madde açmayınız. Bir madde açıp bir başka ismi o maddeye yönlendirebilirsiniz. Teşekkürler, --Manco Capac 08:24, 30 Ocak 2009 (UTC)

Eksik lisans, kaynak ve adil kullanım bilgileri[kaynağı değiştir]

İyivikiler... homonihilis // ileti 20:07, 12 Şubat 2009 (UTC)

  • Herhangi bir konudaki sorunuzu Danışma masasına yazabilirsiniz. İsminize renk yapmakla ilgili olarak; biraz html dili bilmeniz gerekmektedir. Renk kodlarını bu sayfadan görebilir, diğer kullanıcıların imzalarına bakarak kendi renklerinizi oluşturabilirsiniz. (Umarım benim imzamı taklit etmezsiniz? ) İyi geceler.  Levent İleti Katkılar   22:21, 14 Şubat 2009 (UTC)

Muratsahinmesaj 11:19, 16 Şubat 2009 (UTC)

Eksik kaynak bilgisi ve adil kullanım gerekçesi[kaynağı değiştir]

İyivikiler... homonihilis // ileti 07:24, 19 Şubat 2009 (UTC)

Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız, bu tür sayfalar taslak kriterlerini sağlamadığı için silinir ya da silinmek üzere işaretlenir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için biraz daha kapsamlı bilgi yazmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz. Ancak zengin içerikli madde eklemek adına da telif ihlalinde bulunmamaya çalışmalı ve eklediğiniz içeriğin ansiklopedik ve kayda değer olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Bu hassas konuyla ilgili olarak Telif hakları sayfasını da inceleyebilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar. -  Levent İleti Katkılar   20:06, 21 Şubat 2009 (UTC)
  • Silinmek üzere işaretlediğiniz maddelerin içeriğini (eğer küfür vb. yoksa) boşaltmazsanız incelenmesi daha kolay olur.. Teşekkürler, iyi çalışmalar.  Levent İleti Katkılar   06:26, 25 Şubat 2009 (UTC)

bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Vikipedi ile ilgili istatistiksel bilgilerinizi burada bulabilirsiniz. --M. M. ileti 20:36, 28 Şubat 2009 (UTC)

Yüklediğiniz resim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Yüklediğiniz Dosya:Toshiba.PNG'nin telif hakkı saklıdır. Lütfen böyle resimlere özgür lisans etiketi koymayınız ve bunları maddeler dışında kalan sayfalarda kullanmayınız. Teşekkürler. --Yabancımsj 23:13, 28 Şubat 2009 (UTC)

Merhabalar. Düzenlediğiniz 1622-1639 Osmanlı-İran Savaşı maddesine çalışma var şablonu koymuşsunuz. Çalışmanız devam ediyor mu acaba? İyi vikiler--Merube 89msj 20:10, 7 Mart 2009 (UTC)

  • İlginiz için teşekkür ederim. Öncelikle düzenleme için elinize sağlık, yalnız bundan sonra maddelere kategori de eklerseniz güzel olur. Güzel çalışmalarınız için bir kez daha teşekkür ederim. İyi vikiler, iyi çalışmalar.--Merube 89msj 21:15, 8 Mart 2009 (UTC)
  • Merhabalar, çalışmalarınız için teşekkür ederim. Baktım ki son değişikliklerde çok yoğun olarak adınız mevcut. Oysa Muş (il) maddesinde yaptığınız onca değişiklik sadece bir tırnak işaretini defalarca değiştirmekten ibaret. Sonuçta bu da bir katkı, teşekkür ediyoruz. Ancak bu yaptığınız şey hem sizi yorar, hem de son değişikliklerdeki vandallıkların kaybolup gitmesine ve gözden kaçmasına sebep olur. Lütfen böyle küçük değişiklikler için onca değişiklik yapmaktan sakının. Bu bir kural değildir ama uymanızı şiddetle tavsiye ederim. İyi çalışmalar. – ♪♫Berkay0652|ileti 15:34, 22 Mart 2009 (UTC)

Lütfen mesajlarınızı çıkarmayınız.[kaynağı değiştir]

Kendi mesaj(laşma) sayfanızdaki içeriği değiştirmekte özgür olmakla birlikte, size gönderilen mesajları silmeniz Vikipedi'de hoş karşılanmayan bir tutumdur. Takdir edersiniz ki, diğer kullanıcılarla olan yazışmalarınızı, hem sizin hem de diğer kullanıcıların kolaylıkla takip edebilmesi açısından mesaj sayfanızdaki içeriğin silinmemesi gerekir. Aslında yaptığınız, tam olarak bir silme de olmayıp, sayfayı boşaltmaktan ibarettir. Zira, silme işlemini sadece hizmetliler gerçekleştirebilir. İsterseniz, mesaj sayfanızı burada anlatıldığı şekilde arşivleyebilirsiniz. Maddeleri taşıma ve yeniden adlandırma hakkında daha fazla şey öğrenmek için bu yardım sayfasına da bir göz atabilirsiniz.

--Yabancımsj 15:46, 22 Mart 2009 (UTC)

Resim telif uyarısı[kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye katkıda bulunduğunuz için teşekkürler. Yüklediğiniz resim telif hakları saklı veya "sadece ticari olmayan kullanıma açık", "izne tabii" veya "resmin değiştirilmesi sınırlandırılmış" olması ve adil kullanım politikaları dahilinde kullanılamayacak olması sebebiyle silinmiştir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Yardım:Resim yükleme, Vikipedi:Resim kullanım politikası ve Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfaları da size yardımcı olabilir. Sorularınız için Vikipedi:Medya telif soruları sayfasını kullanabilirsiniz. Teşekkürler --İyivikiler... ho? ni! 20:41, 27 Mart 2009 (UTC)


Vikipedi proje kontrolü[kaynağı değiştir]

Katkınız için teşekkürler ancak sadece oradaki metinleri çeviriniz. Oradaki END, project, category_001= END #for example: metinlerini çevirmeniz sadece bir sonraki güncellemede belirli yerlerin çevirisi olmaması sorununa neden olacaktır. İlgili alman vikipedistin ne zaman güncelleme yapacağı belli olmadığı için bir an önce düzenlemenizi geri almak zorundayım. Kolay gelsin. İyi vikiler.--Onur Kayabaşı Sms 13:08, 28 Mart 2009 (UTC)

  • Tekrardan merhabalar,

Yine aynı madde hakkında bi maruzatım olacaktı. Kendi çevirinizi aktarmak istiyorum direkt: "Lütfen sadece sonunda ..._trwiki ismi olan değişkenleri çevirin.. Not ..._script= ile bitenleri çevirmeyin". Çalışmalarınızda başarılar.--Onur Kayabaşı Sms 17:42, 28 Mart 2009 (UTC)

Merhabalar. Vikipedi:İş birliği projesi/Mart 2009 sayfasına bakarken, tarafınızca düzenlenen İnci Okumuş maddesinde kategori olmadığı dikkatimi çekti. Size zahmet maddeye kategori ekleyebilir misiniz? Diğer düzenlediğiniz maddelere bakmadım ama, onların arasında da kategorisiz maddeler varsa onlara da eklerseniz sevinirim. Ayrıca bundan sonra maddelere kategori eklemeyi ihmal etmeyin lütfen. İyi vikiler, iyi çalışmalar--Merube 89msj 18:12, 30 Mart 2009 (UTC)

  • Maddeye bakınca, vikipedi madde düzenine benzemediğini de farkettim. Mesela paragraf atlamak için br kodunu kullanmışsınız ama vikide bunu kullanmıyoruz. Ben maddeyi şimdi düzenliyorum, diğer düzenlediğiniz maddeleri de bu gözle inceleyebilirseniz sevinirim, iyi vikiler--Merube 89msj 18:14, 30 Mart 2009 (UTC)
  • Rica ederim gerek yok. Ufak düzenlemeler yaptım. Ancak diğer maddelerin kodlarını incelerseniz çok daha güzel olur. br koduna gerek yok, bir satır boş olacak şekilde enter ile satır atlamanız yeterli. Sormak istediğiniz hususlar olursa, elimden geldiğince seve seve yardımcı olmaya çalışırım. İyi çalışmalar--Merube 89msj 18:34, 30 Mart 2009 (UTC)
  • Unutmadan, maddenin kaydadeğerliğinden emin olamadığımdan Kaydadeğerlik şablonu ekledim. Kategoriler için de elinize sağlık. İyi vikiler--Merube 89msj 18:36, 30 Mart 2009 (UTC)
Bu altın dodekahedron, çok genç yaşına rağmen Vikipedi'ye yetişkinlerden çok katkı yapan Ravages'e sunulmuştur.--Abuk SABUK♫ ♫ 22:35, 7 Nisan 2009 (UTC)

Cümle Çeşitleri[kaynağı değiştir]

Selamlar, lütfen çok kısa, taslak madde kriterlerini sağlamayabilecek maddeler girmeyin. (bkz Vikipedi:Taslak madde) Cümle çeşitleri için açtığınız küçük maddeleri bir başlık altında toplamanızı tavsiye ederim, daha güzel olur. Saygılar.. -Tembelejderha 16:29, 12 Nisan 2009 (UTC)

  • Şu sayfada çevrilmesi gereken yerler var. Çevirisine yardımcı olursanız sevinirim. İyigünler.--Reality006 14:35, 14 Nisan 2009 (UTC)
  • Gene aynı sayfada birkaç parça birşeyin çevrilmesi gerekmekte. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.--Reality006 12:02, 28 Nisan 2009 (UTC)
  • Çevrilecek birkaç yer var yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.--Reality006 11:50, 16 Mayıs 2009 (UTC)
Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız, bu tür sayfalar taslak kriterlerini sağlamadığı için silinir ya da silinmek üzere işaretlenir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için biraz daha kapsamlı bilgi yazmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz. Ancak zengin içerikli madde eklemek adına da telif ihlalinde bulunmamaya çalışmalı ve eklediğiniz içeriğin ansiklopedik ve kayda değer olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Bu hassas konuyla ilgili olarak Telif hakları sayfasını da inceleyebilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar. - M. M. ileti 22:41, 17 Nisan 2009 (UTC)

He was later discovered by the general manager of Rotterdam-based Basic Beat Recordings.

cümlesini bana çevirip Tiësto maddesini çevirmeme yardım edermisiniz? <font="green">Travian<font="red">TM 8 Haziran 2009 14:28

Tiësto released records on the sub-label Trashcan, founded by Arny, ve sonra Arny ile Guardian Angel alt-etiketini oluşturup popüler Forbidden Paradise serilerini sundular. Meanwhile from 1995 to 1996 he released four extended plays on Bonzai Jumps and XTC, sub-labels of Lightning Records. In 1997 Tiësto joined his friend Yves Vandichel on his sub-label, DJ Yves, a division of the now defunct Human Resource label XSV Music. In the fall of 1997, both Arny and Tiësto decided to leave Basic Beat and create their own parent label, now known as Black Hole Recordings, Trashcan was discontinued and Guardian Angel continued releasing music until 2002. Through Black Hole, Tiësto released the Magik series and also created two major sub-labels in 1998; In Trance We Trust and SongBird. From 1998 to 1999 Tiësto released music on Planetary Consciousness were he met A&R Hardy Heller and invited him to release some records on Black Hole. Tiësto later included the In Search of Sunrise series on SongBird. In 1999, Tiësto joined forces with fellow Dutch deejay Ferry Corsten to create the trance based duo of Gouryella. To highlight the importance in the expansion of the trance environment at the time, there were 20 different CD releases of the 4 Gouryella tracks from 9 different labels. Since November 1999 he performed monthly as a resident at Gatecrasher in Sheffield, one of the most popular clubs in England.

bu paragrafıda çevirir misiniz? Birde kişisel sayfanızda güreşle ilgilendiğinizi gördüm. Ben The Great Khali sayfasını çeviriyordum. Çeviriye sizde katılır mısınız? Özellikle New Japan Pro Wrestling başlığında takıldım kaldım. TravianTM 9 Haziran 2009 11:54

In August 2001, Singh was brought into New Japan Pro Wrestling (NJPW) by Team 2000 leader, Masahiro Chono, as Giant Singh, along with another big man, Giant Silva.

cümlesinin çevirisini bana yaparmısınız? TravianTM 9 Haziran 2009 21:31

They were the tallest tag team in pro wrestling history at an average height of 7 ft 2½ in, and a combined weight of 805 lb. The two teamed up for the first time at the Tokyo Dome in October, labeled "Club 7" by Chono, and they defeated Yutaka Yoshie, Kenzo Suzuki, Hiroshi Tanahashi, and Wataru Inoue in a Handicap Match when Silva pinned Tanahashi and Inoue at the same time. Singh suffered his first loss in a tag match at the Tokyo Dome in January 2002 after Hiroyoshi Tenzan pinned him with a cradle. He suffered another big tag defeat during March, being pinned by Manabu Nakanishi after a German suplex pin. His most critical loss came in August at Tokyo Nippon Budokan when, after a falling out, he was pinned by Silva in a singles match.

çevirir misiniz. Diğer çevirileriniz çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık. Kolay gelsin. TravianTM 10 Haziran 2009 13:31

Dİscography[kaynağı değiştir]

During his career, Tiësto released four studio albums, after spending years searching for his personal style and working with DJs like Armin van Buuren (as Alibi) and Ferry Corsten (as Gouryella) he decided it was time to focus on his solo work. Tiësto's fame started to rise in the late 1990s after his set at the first ID&T Innercity party (Live at Innercity: Amsterdam RAI), and it continued to skyrocket in the early 2000s following his six-hour "Tiësto Solo" sets which he performed without other DJs or opening acts. His last three full-length releases broke the 70,000-unit mark, and the 2003 DJ mix Nyana hit 87,000, according to Nielsen SoundScan in mid-2008.

In 1994 he began releasing material on Noculan Records' sub-lables Chemo and Coolman. In late-1994 he signed to Basic Beat Recordings were he met Arny Bink, Tiësto released records on the sub-label Trashcan, founded by Arny, and later created the Guardian Angel sub-label with Arny in which they introduced the popular Forbidden Paradise series. Meanwhile from 1995 to 1996 he released four extended plays on Bonzai Jumps and XTC, sub-labels of Lightning Records. In 1997 Tiësto joined his friend Yves Vandichel on his sub-label, DJ Yves, a division of the now defunct Human Resource label XSV Music. In the fall of 1997, both Arny and Tiësto decided to leave Basic Beat and create their own parent label, now known as Black Hole Recordings, Trashcan was discontinued and Guardian Angel continued releasing music until 2002. Through Black Hole, Tiësto released the Magik (series) and also created two major sub-labels in 1998; In Trance We Trust and SongBird. From 1998 to 1999 Tiësto released music on Planetary Consciousness were he met A&R Hardy Heller and invited him to release some records on Black Hole. Tiësto later included the In Search of Sunrise (series) on SongBird and opened a new division of Black Hole; Magik Muzik was established in 2001 and it is the home of the mayor chart-topping songs by Tiësto, the sub-label began releasing exlusive material but has expanded since then.

Tiësto's first studio album, In My Memory produced five major hits in his career, the singles were "Dallas 4PM", "Flight 643", "Obsession", "Lethal Industry" and "Suburban Train". After becoming the "No. 1 DJ in the world" according to DJMag for three consecutive years, he released in 2004 his second studio album, entitled Just Be. The album contained a number one hit, its single "Traffic", which was the first instrumental track to reach the top spot in his homeland of Holland in 23 years. The album also brought a new trance anthem known as "Adagio for Strings", which is a remake of Samuel Barbers classical song "Adagio for Strings". In addition to this, a huge event made the release of the album Parade of the Athletes possible, the 2004 Summer Olympics Opening Ceremony in which he became the first DJ to perform live at the stadium. In 2007 Tiësto released his fourth studio album, Elements of Life, the album was a great success even though it had fewer singles, the album moved 72,000 units in its April release, according to Nielsen SoundScan.

şöyle üç paragraf versem çevirebilirmisiniz? Benim Tiësto diskografisi maddesinde açmam gereken çok fazla madde varda vakit yok. Sizin için bir problem olmaz dimi. Kolay gelsin. --Travian 11 Haziran 2009 21:38

Şablon hatası[kaynağı değiştir]

Merhaba. Bu bölümde sözünü ettiğiniz bozukluğu daha ayrıntılı biçimde açıklayabilir misiniz? Hatayı görmeme yardımcı olursanız sorunla ilgileneceğim. Teşekkürler. --Superyetkinileti 09:37, 29 Temmuz 2009 (UTC)

Bazı şablonlar da zaman zaman vandalizme uğrayabiliyor Üzgün Demek ki o anlardan birine rast gelmişsiniz. İyi vikiler. --Superyetkinileti 20:13, 30 Temmuz 2009 (UTC)
  • Merhabalar, ben Ronnie O'Sullivan maddesini çevirmeye çalışıyorum çeviri grubunada yazdım maddeyi senle birlikte çevirelimmi? --Trance55 19 Ağustos 2009 14:38
  • Ronnie O'Sullivan maddesinin İlk Yıllar bölümünde ikinci üçüncü ve dördüncü paragrafı çevirirmisin? --Trance55 24 Ağustos 2009 10:26
  • Teşekkür ederim yardımların için bir kaç çeviremediğim yer olabilri onlarıda size gönderirim bir işiniz yoksa. --Trance55 24 Ağustos 2009 14:08
  • Merhabalar ben bu sene boyunca hiç wikipediye giremeyeceğim bu yüzden çevirmeye çalıştığım Ronnie O'Sullivan maddesini siz çevirebilirmisiniz? Biliyorum çok işiniz var ama çeviremem derseniz mddeyi geri alıcam. --Trance55 3 Eylül 2009 13:21

VikiProje Otomobil[kaynağı değiştir]

  • Katıldığınız için teşekkürler. Projedeki çirkinliği mutlaka farketmişsinizdir, ben çok uğraştım. Başaramadım. Bir de siz dener misiniz? Kolay gelsin... --Kerem 233 (Mesaj | Katkılar) 14:47, 17 Eylül 2009 (UTC)

Ellerinize sağlık[kaynağı değiştir]

Çok sağolun ellerinşze sağlık. Kırmızıları yzın açmaya başlayacağım. Kusura bakmayın geç cevap verdim. --Trance55 18 Eylül 2009 22:01

Taslak yardımcısı[kaynağı değiştir]

Merhaba Ravages,

Önbelleğin boşaldığından emin misin, zira Monobook sayfan neredeyse boş, çakışma falan olmaması gerekir.

Manco'nun Recent2.js'si çalışıyor mu misal?

Vito Genovese 20:56, 17 Kasım 2009 (UTC)


İyi bari, düzelmesine sevindim. Manco bir yerlerde Türkçe karakter problemi nedeniyle AVT'nin olması gerektiği gibi çalışmadığını yazmıştı, şahsen test etme fırsatım olmadı. O tür bir problem yaşarsan aklında olsun diye not düşmüş olayım.

Sevgiler

Vito Genovese 01:11, 19 Kasım 2009 (UTC)

Merhaba Ravages,

wikEd bilgi sayfasının çevirisine niyetlendiğin için çok teşekkür ederim, bu devirde çeviri gibi angarya bir işle uğraşacak birilerini bulabilmek bir nimet gerçekten de. Çok sağol.

Bu wikEd'i uyarlarken kırpmam, eklemem, düzenlemem gereken yerler olacak. Sonra onları betiğin Türkçeleştirmesi için kullandığım terimlerle eşlemem gerekecek. Gerekecek oğlu gerekecek anlayacağın. O nedenle bu seferlik affına sığınarak hallediyorum sayfanın çevirisini, lakin seni bulmuşken ilk fırsatta konuyla ilgili başka bir işle kapını çalmaktan da kaçınmıyorum :)

Sevgiler

Vito Genovese 06:39, 22 Kasım 2009 (UTC)

Merhaba Ravages,

Vikipedi:Reklam ilgini çekiyorsa el atabilirsin. Berkay'a ve sana havale edebilirim bu çeviri dilerseniz.

Sevgiler

Vito Genovese 17:09, 25 Kasım 2009 (UTC)

Teşekkür etmek istiyorum[kaynağı değiştir]

Kürdistan bölgesel yönetim sayfasına bilgi eklemek istemiştim , onay butonuna basınca bazı bilgiler silindi , sayfayı eski haline getirmeyi denedim ama olmadı . Size teşekkür eder , bu mesajı gördüğünüz anda silebilirsiniz. İyi günler. NICTON t (mesaj) 11.33, 11 Ocak 2024 (UTC)[yanıtla]