Kullanıcı mesaj:Pragdon/2017 (Ocak) Mesaj Arşivi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

VikiProje Sovyetler Birliği Ocak 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyetler Birliği ile ilgili taslak maddeleri kategorisi ve taslak-sınıf Sovyetler Birliği maddeleri kategorisindeki maddelerin geliştirilmesidir.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 14:22, 1 Ocak 2017 (UTC)

Vikipedi sayfalarındaki içerikler[kaynağı değiştir]

Bazı vikipedi sayfalarında yazan içerikler için yazdım. Aşağıda gönderdiğim resimlerdeki sayfalarda yazılan kelimelerin çıkarılmasını istiyorum. Ayrıca sadece bu sayfalarda değil, daha bir çok sayfada var; http://i.hizliresim.com/bkVzbm.png http://i.hizliresim.com/5La5gd.png http://i.hizliresim.com/YqQXDE.png Əsəd Mənsurlu (mesaj) 16:29, 3 Ocak 2017 (UTC)

Sayın @Əsəd Mənsurlu bu vandalla ilgili olarak hizmetlilerimiz gereğini yapıyorlar... İlginiz için teşekkür ederim. chansey Mesaj 16:32, 3 Ocak 2017 (UTC)

Yapıcı ve realiteden bahseden yorumunuz için teşekkür ederim sayın Pragdon. Bütün bunlar ihalenin bana kalması sebebiyle oldu. Endişe etmeyiniz kırgınlık, küslük vb. durumlar söz konusu değildir, zaten kullanıcılarımız kısmen de olsa birbirini tanıyor/biliyor. Saygılarımla. chansey Mesaj 17:15, 3 Ocak 2017 (UTC)

Anlayışın için ben teşekkür ederim aslında @Chansey hocam. Duygusal olarak sarsıldığımız ve ciddi anlamda kötü zamanlardan geçiyoruz. Ülke olarak insanlığımızdan çıkmadan çıkabilir miyiz bu kötü, karanlık durumdan bilmiyorum ama en azından kafamızı dağıttığımız şu ortam gerilmesin daha fazla. Tek istediğim bu aslında. İyi çalışmalar diliyorum. Saygılarımla. --Pragdonmesaj 17:27, 3 Ocak 2017 (UTC)

Şurada ki yaptığınız değişiklik sonrası sayfa vandalizme maruz kalmıştır. İlgilenmenizi ve kontrol etmenizi öneririm. Nasıl olduğunu anlamadım doğrusu--Çakırmsj 17:55, 3 Ocak 2017 (UTC)

@Çakır sayfalarda kullanılan şablonlara vadal bir saldırı gerçekleşti. Yakında düzelir durum. İyi çalışmalar :) --Pragdonmesaj 17:56, 3 Ocak 2017 (UTC)

Merhaba Rapsar, sana bir şey danışacaktım. buradaki Canan Tolon görselini commonsa yükleyecektim ancak (bendeki ingilizce bitti) lisanslama konusunda emin olamadım dil konusunda sıkıntı yaşadım :) Görselin bulunduğu sitede copyright'a rastlamadım. Commons ile ilgili bir bilgin var mı? Hangi lisansı nasıl kullanmam gerekiyor? --Pragdonmesaj 18:19, 4 Ocak 2017 (UTC)

Merhaba. Onların da, ilgili dosyanın üreticisi olduğunu sanmıyorum. Benzer düşük çözünürlüklü görselleri her sayfada kullanmışlar. Dolayısıyla ne Commons'a ne de AK kapsamında buraya yüklenebilir :(--RapsarEfendim? 18:37, 4 Ocak 2017 (UTC)
Anladım @Rapsar, o zaman yapacak birşey yok başka görsel bulmaya çalışacağız :) Teşekkürler cevap için iyi çalışmalar. --Pragdonmesaj 18:53, 4 Ocak 2017 (UTC)

Bugün yaşadığımız şiddetli vandalizm olayını güçlükle durdurabildik.Bu gece çoğu vikipedist aktif olmadığından dolayı ben ve birkaç kişi (sizde dahil) vandalların değişikliklerini önlemeye çalıştık.Bize yardımcı olduğun için teşekkürler :) --King EdizS! Efendim? 21:07, 4 Ocak 2017 (UTC)

Merhaba @EdizS, aslında bu tarz yoğun saldırıları pek umursamıyorum yani geri alma konusunda aceleci davranmıyorum. Hizmetliler bu kısmı tek bir tuş ile halledebilmekteler. Bugün bir an için vikide yapacak bir şey bulamadım ve bunu gördüm sırf can sıkıntımı gidermek için de geri aldım maksat iş çıksın :) Böyle durumlar için aklınızda olsun, gecikmeli geri almak daha çok işe yarıyor. Bırakın vandal istediğini yapsın bir süre sonra sıkılıp bırakacak. Kendinizi yormayın boşuna hepsi tek bir hareketle düzeltilebilir. İyi çalışmalar diliyorum. --Pragdonmesaj 21:22, 4 Ocak 2017 (UTC)

Mahfiruz Hatice Sultan ve Rabia Şermi Kadın sayfasını kontrol edebilir misiniz? --Nushirevan11☾★ 14:46, 5 Ocak 2017 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı Elinize sağlık, iyi çalışmalar @Nushirevan11. --Pragdonmesaj 14:49, 5 Ocak 2017 (UTC)
Teşekkür ederim. İyi vikiler. :) --Nushirevan11☾★ 14:53, 5 Ocak 2017 (UTC)

Şu değişiklik[kaynağı değiştir]

Merhaba Pragdon şu değişiklikte geri alma savaşı vermeyip şurada ki benzer tartışmaya katılmanızı bekliyorum bu konu haddinden fazla uzadığının ve burada kullanılan şablonun sadelik açısından gereksiz olduğunu ve bir işe yaramadığını düşünüyorum. Sizinde fikirlerinizi bekliyorum --Çakırmsj 18:33, 5 Ocak 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği işbirliği projesinde son 10 gün[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında gerçekleştirilen Sovyetler Birliği ile ilgili taslak maddeleri kategorisindeki maddeleri geliştirmek projesinde son 10 güne girmiş bulunmaktayız.

Sovyetler Birliği ile ilgili taslak maddeleri kategorisi ve taslak-sınıf Sovyetler Birliği maddeleri kategorisindeki maddelerin taslak seviyesinden çıkartılıp Türkçe Vikipedi'ye gelişmiş maddele olarak kazandırılması amaçlayan proje 15 Ocak 2017 günü sona eriyor, projeye yeni katkılar sunmanın tam zamanı. Proje sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır, işbirliğine katkılarınızı bekliyoruz.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 19:54, 5 Ocak 2017 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. J0kerberk, siz bildirim yaptıktan sonra 5 gün geçmesine rağmen engellenmediği için sayfadan çıkartıldı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 19:33, 7 Ocak 2017 (UTC)

Şimdi gördüm, geçmiş olsun. Umarım bu seni küstürmez, geri döndüğünde katkılarına devam edip, kişisel çatışmalardan uzak durmaya çalışırsın. Bu süreçte Commons'ta veya Vikisöz'de ufak da olsa aktif olman, oraları kendine getirecektir biraz. İyi günler.--RapsarEfendim? 09:25, 10 Ocak 2017 (UTC)

türkiyedeki üniversiteler listesi konu başlığı[kaynağı değiştir]

konu başlığına ek yapıyorum görülmüyor ne yapmalıyım bana yardım edebilirmisiniz 09:28, 10 Ocak 2017 (UTC)~ sevgierol iyigünler.

VikiProje Sovyetler Birliği İkinci Ocak 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyet filmleri listesindeki maddeleri oluşturmak ve listede yer alan filmlere yönetmen, oyuncu, tür bilgilerini eklemek olarak belirlenmiştir.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Not: Bu ayki proje VikiProje Sinema İkinci Ocak İş birliği projesi ile ortak olarak yürütülmektedir. Bir projeye katılan kullanıcı diğerine de katılmış sayılır.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 21:51, 15 Ocak 2017 (UTC)

Ocak ayı sona eriyor[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında gerçekleştirilen Sovyet filmleri listesini düzenleme projesinde son 5 güne giriyoruz. 50 madde olan proje hedefine dair an itibariyle 14 madde (28%) tamamlandı. Projenin bitimi olan 31 Ocak 2017'ye kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte Şubat 2017 için anket ve oylamalara dair görüşünüze ihtiyacımız var. Buraya görüşlerinizi aktarmanız, gelecek aya dair ayın görseli ve işbirliği projesi konularında oylama yapmanızı temenni ediyoruz.

Bol katkılar iyi Vikiler. --MediaWiki message delivery (mesaj) 14:19, 27 Ocak 2017 (UTC)