Kullanıcı mesaj:Pissarrox

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye hoşgeldin Pissarrox! Takıldığın yerler olursa lütfen yardım istemekten çekinme, bütün vikipedistler sana yardımcı olacaktır. Kolay gelsin ;-) --Dbl2010 01:26, 13 Ocak 2006 (UTC)

teşşekürler, inşallah hep beraber büyük bir bilgi paylaşımı platformu kuracağız

silinecek sayfalar[kaynağı değiştir]

Merhaba, Pissarrox silinmesini istediğin sayfalar olduğunda {{sil}} şablonunu o sayfaya ekleyerek silinecek sayfalar kategorisine eklemiş olursun ve bir yönetici o sayfayı silebilir. Sayfanın içeriğini sildiğinde sayfa hala durmuş oluyor. Kolay gelsin.--Ugur Basakmesaj 13:14, 19 Ocak 2006 (UTC)

Vikipedi’de reklam yapmak yasaktır.[kaynağı değiştir]

Bilgilenmeyle doğrudan ilgisi olmayan, ansiklopedik değer taşımayan içerikler reklam olarak algılanabilir. Kendinize veya gruplarınıza ait blog ve/veya forum sitelerine yönlendirici bağlantılar eklemeyin, Vikipedi; şirket, kurum ve kuruluşlarınızı ya da web sitenizi tanıtma yeri değil, bir ansiklopedidir.
Vikipedi’de reklam yapmak yasaktır. Ticari olsun ya da olmasın, ısrarla bu tip maddeler/içerik eklemeye devam etmenize izin verilemez ve bu davranışınız vandalizm olarak algılanabilir. Lütfen bu tür içerik eklemeyiniz. - Eldarion 10:39, 30 Mart 2009 (UTC)


Yalnızca ansiklopedik bilgi ekleyiniz[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız:Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler! - Eldarion 06:33, 31 Mart 2009 (UTC)


Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Sanıyorum verilen bağlantıları okumadınız.Bir kuruluşun kayda değer olması için kendinden bağımsız 2. ve 3. parti güvenilir kaynaklar tarafından konu edilmiş olması gerekmektedir.Sizin eklediğiniz madde hiçbir kaynak tarafından konu edilmemiş.Kaynaklarla kayda değerliği ortaya koymadığınız sürece madde Vikipedi'de yer alamaz.Kolay gelsin.--Eldarion 07:01, 31 Mart 2009 (UTC)

Gerekli Şeyler silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Gerekli Şeyler) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Gerekli Şeyler sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 ☾★ 09:58, 28 Ocak 2017 (UTC)

Gerekli Şeyler silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Gerekli Şeyler) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Gerekli Şeyler sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 ☾★ 22:10, 7 Şubat 2017 (UTC)