Kullanıcı mesaj:Pinar/Ekim 2010

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
  • Merhabalar,
  • Gösterdiğin için teşekkürler... Canlı kukla itirafı olduğu için denetçi isteğini reddettim, bunun yerine kukla davasına karar yazdım. Sanırım diğer denetçi arkadaşlar da benim gibi biraz meşgûl; gecikme için özür dilerim... Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon א mesaj 15:27, 31 Temmuz 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılın!
2010'un 31 ve 32. haftaları için proje olarak Vikipedi:VikiProje Ana Sayfa/SM Oluşturma sayfasındaki bazı maddeleri, kırmızı bağlantılarını gidererek Seçkin Madde yapmak seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

Proje 2 Ağustos Pazartesi günü başlıyor. Bu projede kendi alt sayfanızı sorumluyu beklemeden oluşturabilirsiniz. --82 ~145 ileti 18:12, 1 Ağustos 2010 (UTC)

  • Selam Pınar, nasılsın? Bir şey soracağım: Şablon:Albüm bilgi kutusunu düzenledim fakat kronoloji kısmında şöyle bir sorun çıkıyor, eğer önceki albüm ya da sonraki albüm kısmını boş bırakırsa ' işareti kutuda gözüküyor (örneğin: No Doubt (albüm) maddesinde önceki albüm kısmı boş ve işaret çıkmış). Şablondaki kod kısmında ''{{{Önceki albüm|}}}'' kodunde italik olmayan şeklini yani {{{Önceki albüm|}}} kodunu kullanıp style kısmında yazının italik olmasını belirten kodu girdiğimde bu sefer albümün altında yıl kısmı da italik yazılıyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır acaba? (çok karışık anlatmamışımdır inş.) --Hedda Gabler 11:49, 2 Ağustos 2010 (UTC)
  • Tam olarak nedenini anlamasam da kestirme yol işe yaradı. Kolay gelsin :) — Pınar [m] 09:13, 5 Ağustos 2010 (UTC)
  • Ellerine sağlık, kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi bu yol :) Kolay gelsin. --Hedda Gabler 10:34, 5 Ağustos 2010 (UTC)

Birlesik Krallik ve Ingiltere'de hangi yerleskeler city/sehir hangileri kent[kaynağı değiştir]

Merhabalar: Ben simdi gordum ki Dover icin koydugum kategoriyi "Ingiltere'deki kentler" seklinden "ingiltere'deki sehirler" olarak degistirmisiniz. Bunun dogru olmadigini ve nicin dogru olmadigini aciklamak istiyorum.

Sizden rica ediyorum lutfen Birlesik Krallikta (ve Ingiltere'de) "CITY/sehir" teriminin ozel olan kullanilisina dikkatiniz cekiniz. Birlesik Krallik'ta ve Ingiltere'de "CITY/sehir" adi sadece ozel kraliyet beratli ve katedrali olan kentlere verilen ozel bir terimdir. ABD gibi Ingilizce konusulan ulkelerde ve diger ulkelerde oldugu gibi "CITY" nufusa gore tanimlanmaz. Turkce Vikipedia'sindeki "Şablon:Birleşik Krallık'ta Şehir statüsü taşıyan yerleşim yerleri" adli sablona bakiniz. Bu sablon "CITY/SEHIR" teriminin Ingiliz Ingilizcesi kullanisina gore hazirlanmistir ve bu sablon aynen diger dillerdeki Vikilerde de bulunmaktadir. Bu sablondaki listede Dover bulunmaz ve (belki de sasacaksiniz) Londra (London) da bu sehirler sablon listesinde yoktur; ama Londra Şehri (City of London) ve Westminster Şehri vardir. Dover'in ne ozel berati ne de Katedrali olmadigi icin City/sehir degildir ve kenttir.

Bu BIRLESIK KRALLIGA ozel kullanisini tam Ingilizlerin kullanisi gibi kullanmamiz gerek oldugunu dusunmekteyim. Onun icin yeniden Dover'i Kent olarak degistirdim.

Su anda Birlesik Krallik CITY/sehir listesinde bulunan butun sehir isimlerini (tek bir CITY/sehir) haric elden gecirmis bulunuyorum ve maddeler yoksa yeniden actim. Ileride CITY/sehir olmayan ama nufus olarak sehirlesmis (urbanised) Birlesik Krallik yerleskelerini ele almayi planliyorum. Bunlar icin "kent" terimini kullanmanin Ingiliz Ingilizcesine uygun oldugunu dusunmekteyim. Boylece su anda bos gorunen "Kategori:İngiltere'deki kentler" listesinin dolmaya baslayacagini bekliyorum! Dover kenti (CITY/sehir degil) buna ilk bir deneme idi.

Size iyi gunler ve iyi calismalar dilerimnoyder 22:03, 21 Ağustos 2010 (UTC)

  • Merhaba Noyder. Bildiğim kadarıyla Türkçe'de "şehir" ve "kent" eş anlamlı olarak kullanılır. Birleşik Krallık'taki yerleşim birimleri konusunda bu projeye katkıda bulunan arkadaşlara danışabiliriz. Standart sağlamak için bir fikir birliğine varılması en doğrusu olur bence. Size de iyi çalışmalar dilerim. — Pınar [m] 00:56, 22 Ağustos 2010 (UTC)

Pinar aktarılsın demeden öcne bu maddenin telif kontrolünü yaparsan sevineceğim. Takabeg ileti 11:13, 24 Ağustos 2010 (UTC)

  • Baktım ama o maddenin bir kısmının (muhtemelen) telif ihlali ediyor olması başka bir maddeden aktarma yapılmasına mani olmaz. — Pınar [m] 09:08, 25 Ağustos 2010 (UTC)

Merhaba Pınar, umarım iyisindir. Şurada görüş bildirmen yararlı olabilir. Şimdiden teşekkürler. --yabancım 09:54, 25 Ağustos 2010 (UTC)

  • Bildirdim. Kolay gelsin :) — Pınar [m] 11:38, 25 Ağustos 2010 (UTC)

Ubuntu-tr Wiki için şablon isteme[kaynağı değiştir]

Merhabalar! Öncelikle Vikipedi'ye olan katkılarınızdan dolayı sizi kutluyorum. Ayrıca Linux ile de ilgilendiğinizi gördüm. Ben de Wiki için çalışmalar yapıyorum. Sizden bir ricam olacak. Acaba Dolaşım şablonunu Ubuntu-tr wiki için düzenleyebilir misiniz? Ya da bunun hakkında yardımcı olabilir misiniz? Bu şablonu kendi wikimiz için kullanmak istiyoruz. -- Benevolent 09:32, 28 Ağustos 2010 (UTC)

  • Merhaba! Teşekkürler. Buradaki kod oraya taşınınca çalışmıyor sanırım? Şimdiye dek buradaki şablonları diğer wikilere uyarlamadığım için (oradaki düzeni bilmiyorum) pek yardımcı olamayacağım galiba ama MediaWiki kurdu arkadaşlar var, onlara bir danışsanız? Kolay gelsin. — Pınar [m] 11:06, 28 Ağustos 2010 (UTC)
  • Selamlar. Aslında bilerek içeriği boşalttım. Silme şablonu ile etiketlediğim maddelerin hepsi o saatlerde faal olan İnci tayfası tarafından açıldı. Yazıları silmemin nedeni bir kısmının küfürlü olması. Rahatsızlık verebilir diye düşündüm. Velakin küfürlü de olsa silinmemeli diyorsanız, öyle yaparım. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Esenlikler dilerim. Saygılar...--Gökçє Yörük mesaj 09:27, 7 Eylül 2010 (UTC)

Avantajix ve para iadesi (cashback) hakkında.[kaynağı değiştir]

Sevgili Pınar, Avantajix hakkındaki makalemi editlediğini farkettim: Bence sözlükte şu 2 adet konu yazılmalı: 1) para iadesi (ingilizce'de var: http://en.wikipedia.org/wiki/Cashback_website) 2) avantajix (ingilizce'de mesela Quidco ve Fatwallet var. Avantajix'in ingilizce olanları.) Yani sonuç olarak bu 2 konu wikipedia'ya uygun... Sitewiki 09:50, 8 Eylül 2010 (UTC)

  • Merhaba. Vikipedi bir sözlük değil, ansiklopedi olduğu için açılan maddelerin bazı ilke ve kurallarla uyumlu olmaları gerekiyor. Bunlardan biri de kayda değerlik kriterleridir. Açtığınız "Avantajix" adlı maddenin kayda değer olmadığını tespit ederek silinmesini talep ettim (nitekim daha sonra silinmiş). Silinmesine itiraz etmek istiyorsanız ilgili hizmetliyle irtibata geçmenizi öneririm. — Pınar [m] 08:45, 9 Eylül 2010 (UTC)

Selam Pınar, buraya göz atabilir misin ? --Boyalikus 17:24, 9 Eylül 2010 (UTC)

  • Merhaba Nihan. Benim köy çeşmesinde yazdıklarım istisnasız her kullanıcı için geçerli. Takabeg belirttiğin mesajı kesinlikle burada göndermemeliydi. Kullanıcılar arasındaki mesajlaşmaları takip etmediğim için bu tip değişiklikleri farketmeyebiliyorum ama köy çeşmesinde veya şikâyet sayfasında raslarsam itirazımı dile getiriyorum. Yani neticede kim olursa olsun, başka bir projede çözümlenmesi gereken anlaşmazlıkları buraya taşımamalı. Eğer orada çözümlenemeyeceğine dair şüphe varsa, buradaki mevcut mekanizmalar kullanılmalıdır. Yeterli değilse topluluk yeni mekanizmalar üretmelidir ama buna köy çeşmesi dahil değildir. — Pınar [m] 09:14, 10 Eylül 2010 (UTC)

Kategori sıralaması[kaynağı değiştir]

Merhaba Pınar. Rapsar dün şöyle bir soru sordu. "Kategori sıralamalarında bildiğiniz gibi Türkçe karakterler alfabetik sıraya göre dizilmiyor, en sonda yer alıyorlar. Bunun bir çözüm yolu var mıdır?" Ben işin içinden çıkamadım, sen ne dersin? --yabancım 10:03, 10 Eylül 2010 (UTC)

  • Kolay gelsin Yabancı :) Evet, proje başladığından beri varolan bir sorun. Arayüzden halledebilecek birşey değil bildiğim kadarıyla. Bugzilla'ya bildirmemiz gerekiyor. Bir deneyeyim bakalım yardımcı olabilirler mi. — Pınar [m] 10:11, 10 Eylül 2010 (UTC)
  • Çok teşekkürler :) Sonucu merakla bekliyorum. --yabancım 10:15, 10 Eylül 2010 (UTC)
  • Bildirdim. Tez yanıt vereceklerini sanmıyorum (biraz tembeller galiba) ama elimizden şimdilik bu kadarı geliyor. Bir sonuç alırsam haberdar ederim herkesi. — Pınar [m] 11:04, 10 Eylül 2010 (UTC)
  • Bu işlerden anlamıyorum ama bunca projeyi ilgilendiren bir sorunun 6 yıldır çaba sarfedilmeden bekletilmesi tuhafmış. Çok teşekkürler ilgilendiğin için. Başka yapabileceğimiz bir şey var mı? --yabancım 09:47, 11 Eylül 2010 (UTC)
  • Rica ederim. Haklısın. "Biraz tembeller galiba" dedim ama bu kadarı da pes :S Yazılımın önemli bir eksiği olduğu aşikâr. Global bir çözüm bulabilmek için aşırı teknik manevralar gerektiren bir durum, beni tamamen aşar. Yanılıyor olabilirim ama aramızda bu konulara hakim biri yok bildiğim kadarıyla. Bu durumda şimdilik Bugzilla tayfasından çözüm için güçlü bir irade beklemekten başka birşey gelmiyor elimizden. — Pınar [m] 09:57, 11 Eylül 2010 (UTC)
  • Mrb. Devriye olarak maddeler kontrol edildi olarak işaretlerken, interwiki ve kategori ekleseniz, ya da en azından kategorisiz şablonu ekleyebilirseniz daha faydalı olacaktır. Kolay gelsin...--Rapsar 10:59, 10 Eylül 2010 (UTC)
  • Merhaba. Kategori yerine kategorisiz şablonunu ekliyorum ki maddeyi açan kişi kategori eklemeyi alışkanlık etsin (çoğu kez işe yarıyor). Maddeleri kontrol ederken daha çok silinmesi veya düzenlenmesi gerekenleri işaretliyorum ama interwiki konusunda haklısınız. Bundan sonra eklemeye özen gösteririm. Size de kolay gelsin. — Pınar [m] 11:12, 10 Eylül 2010 (UTC)

CommonsClash[kaynağı değiştir]

Ellerin dert görmesin Mskyrider :) 1 saatini aldı ama daha önce kontrol edilmediği için bir hayli birikmişlerdi. Artık ara sıra kontrol ederseniz pek vaktinizi almaz galiba. Kolay gelsin. — Pınar [m] 11:19, 10 Eylül 2010 (UTC)

bir an hiç bitmeyecekmiş gibi geldi, bağlantıyı sayfama ekledim, arada kontrol ederim, bağlantı için teşekkürler, faydalı bir araç. kolay gelsin. --Mskyrider ileti 11:34, 10 Eylül 2010 (UTC)

Kategori sıralaması[kaynağı değiştir]

Merhaba Rapsar. Yabancı'nın bahsettiği gibi, sorunu Bugzilla'ya bildirdim. Aldığım yanıt şu: "This bug has been marked as a duplicate of bug 164". Bug 164'e baktım, aynı sorun. 2004'ten beri bazı çözüm önerileri öne sürülmüş ama uygulamada bir çaba sarfedilmemiş :( Diğer dillerde bizim durumumuzda olan projeler var, onlar da umutla bekliyorlar. — Pınar [m] 03:27, 11 Eylül 2010 (UTC)

Mrb. İlginden ötürü teşekkür ederim. Umarım düzeltilir, kolay gelsin...--Rapsar 09:58, 11 Eylül 2010 (UTC)
  • Kolay gelsin Kumul. Devriye kayıtlarında kontrol edilmiş olarak işaretlediğinizi gördüğüm Fuat Bayramoğlu‎ maddesinin telif ihlal ettiğini tespit ettim. Maddeleri kontrol ederken rasgele bir cümleyi Google'da aratırsanız çoğu zaman sonuç elde edebilirsiniz. Daha sonra tespit etmek daha zor oluyor çünkü metnin nereye ilk kez eklendiği bulabilmek her zaman mümkün olmuyor. İyi çalışmalar. — Pınar [m] 09:47, 9 Eylül 2010 (UTC)
  • Merhaba Pınar, öncelikle devriyelikte en çok dikkat ettiğim konunun telif hakkı olduğunu belirtmek isterim. Bu konuda gayet katıyım. Fakat Fuat Bayramoğlu‎ maddesinde çok aşırı bir telif ihlali göremiyorum. 4-5 satırlık maddede örneğin o yazılara talif ihlali yerine referans denip kaynak gösterilmesi çok daha mantıklı gibi. Çünkü cümleler şu tarihte şu oldu bu tarihte bu oldu şeklinde. Çok fazla değiştirilemez sanırım. Herneyse içeriği kaldırmışsınız zaten. Uyarınız için teşekkürler. Sizede iyi çalışmalar. Kumul 22:47, 11 Eylül 2010 (UTC)

Kusura bakmayın ama bir şey dikkatimi çekti. Kullanıcı sayfanızda 13 yaşında olduğunuzu belirtmişsiniz ama referandumda oy kullanıyorsunuz? Yoksa ben mi yanlış anladım? :) — Pınar [m] 12:28, 12 Eylül 2010 (UTC)

Selam Pınar. 15 yaşımdan gün alıyorum ve elbette oy kullanmadım. Sadece ailece sandığa gittik . Maalesef kemik yaşına bakıyorlar, zeka yaşına baksalar oy kullanırdım . İyi vikilemeler, sevgiler...Bu imzasız yazı Bermanya (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Ailece, ne güzel. Bence de zeka yaşınız 18'i rahatlıkla aşar ama bu hususta istisnalar yok maalesef :) Size de kolay gelsin. — Pınar [m] 12:42, 12 Eylül 2010 (UTC)
Ya ya evet.. Orasi kesin.. :) Selamlar Pinar.. 88.234.205.125 12:33, 12 Eylül 2010 (UTC)
Pardon ama sözlerinize bir anlam veremedim. Selam yinede. — Pınar [m] 12:46, 12 Eylül 2010 (UTC)
Teşekkür ederim Pınar . Umarım sen de oy kullanmışsındır (Kullanmamışsan da sorun değil ). İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 12:45, 12 Eylül 2010 (UTC)
Yurt dışında yaşadığımdan dolayı oy kullanamıyorum maalesef ama hem referandumun sonucu, hem de basketbol final sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum :) — Pınar [m] 12:49, 12 Eylül 2010 (UTC)

12 dev adam gerçekten büyük başarı sağladı ama bugün Amerikalıları yeneceklerine üzülerek inanmıyorum . İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 12:51, 12 Eylül 2010 (UTC)

  • Şampiyona'nın bu yıl Türkiye'de gerçekleştirilmesi takıma şans getirir bence. ABD'yi gözümüzde o kadar büyütmememiz lazım. En son 1994'te almışlar birinciliği. Yani ben umutluyum :) — Pınar [m] 13:06, 12 Eylül 2010 (UTC)
Araya gireceğim ama yeneceğiz, inan :) İnanmak başarmanın yarısıdır. Düne kadar kim derdi ki Sırbistan'ı yeneceğiz? Ya da 2 hafta öncesine kadar kim derdi ki Türkiye, bu turnuvada Yunanistan'ı yenecek, gruptan namağlup çıkacak, finale gidecek diye. İnanırsak başarabiliriz...--Rapsar 12:56, 12 Eylül 2010 (UTC)
İnşallah pınar . Doğu illerinde sandıklar açılmaya başlandı, ben TV'ye gidiyorum . İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 13:10, 12 Eylül 2010 (UTC)
  • Söylemiştim, yenildik . Ama 12 dev adama gerçekten tebrikler, ikinci olduk, ne güzel işte . İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 21:13, 12 Eylül 2010 (UTC)
  • Ne yapalım, kısmet değilmiş. Artık bir dahaki sefere... :) — Pınar [m] 08:28, 13 Eylül 2010 (UTC)`

Çiçeği uygun bir yere bırakmak için sayfada yer açmak zorunda kaldım. Kusura bakmazsın herhalde :) — Pınar [m] 12:55, 16 Eylül 2010 (UTC)

hımm, güzelmiş. bir de güzel kokuyorsa tamamdır. malum ihtiyaç oluyor arada. :) çok teşekkürler pınar, buradan da adelaide'ye selamlar, sevgiler. --ki bl 13:29, 16 Eylül 2010 (UTC)

Ben acemiyim. Kusura bakmayın :( mesaj yazamyı zar zor buldum. Neyse benim amacım açılmamış sayflar açmak(ünlüler,albümler vs. ilgili). Sezerock 00:45, 18 Eylül 2010 (UTC)

  • Anlamıştım zaten :) Geliştirmek istediğiniz Avenged Sevenfold şablonu budur. Yardıma ihtiyacınız olursa buradaki bilgilerden yararlanabilirsiniz. Kolay gelsin. — Pınar [m] 01:14, 18 Eylül 2010 (UTC)

Teşekkür ederim :) (yardımlarınız , bilgilendirmeniz için) Sezerock 09:01, 18 Eylül 2010 (UTC)

Merhaba Pınar. 150000. maddeye ulaşmamız nedeniyle logo değişimini nereden, nasıl yapabiliriz? Dün biraz bakındım, MediaWiki değişikliğiyle olmuyor sanıyorum. Bir yol gösterebilirsen sevinirim. Şimdiden teşekkürler. --yabancım 09:50, 19 Eylül 2010 (UTC)

  • Köy çeşmesinde yanıtımı bulabilirsin :) — Pınar [m] 11:54, 19 Eylül 2010 (UTC)

150.000 logosu[kaynağı değiştir]

Kolay gelsin Vikiçizer. Rica etsem bu dosyayı "Wikipedia-logo-v2-tr.png" adı altında yükleyebilir misin? Ben denedim ama izin vermedi. Galiba sadece hizmetliler yükleyebiliyor, Vikipedi logosu olduğu için. Teşekkürler. — Pınar [m] 12:41, 19 Eylül 2010 (UTC)

  • Merhaba Pinar, ben yüklemeye çalışırken Yabancı aynı ismi yüklemiş...İyi çalışmalar...Vikiçizer 12:53, 19 Eylül 2010 (UTC)
  • Çok teşekkürler Pınar. Ben artık ne yapacağını bilmez bir haldeyim :) --yabancım 09:19, 20 Eylül 2010 (UTC)
  • Al benden de o kadar :) Arayüzde bulmaya çalıştım ama nafile. Umarım Commons'dakiler tez yanıt verirler. Ne olur ne olmaz diye Administrators' noticeboard'a da yazdım. — Pınar (mesaj) 09:26, 20 Eylül 2010 (UTC)

ÖDP maddesini neden değiştirdiğinizi öğrenebilir miyim? Bu imzasız yazı Conciencia (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 18:49, 21 Eylül 2010

  • Maddeye telif hakkı saklı bilgi eklediniz, kaldırdım ve size yukarıdaki mesajı yolladım. — Pınar (mesaj) 10:04, 21 Eylül 2010 (UTC)
  • Pınar, önbelleği boşalttın mı :) --yabancım 09:37, 21 Eylül 2010 (UTC)
  • Aha! En sonunda değişmiş. Çalmadığımız kapı kalmadı, artık kim becerdiyse ellerine sağlık :) — Pınar (mesaj) 10:09, 21 Eylül 2010 (UTC)
  • Şuradan yapılıyormuş. En sonunda Gökhan şunu da düzeltince sorun halloldu. Nihayet :) --yabancım 15:19, 21 Eylül 2010 (UTC)

Tarihlere iç bağlantı hk.[kaynağı değiştir]

  • Kolay gelsin Yalhi. Yukarıda bahsedilen konuya ilaveten, tarihlere iç bağlantı verilmemesine dair topluluk bir karar almıştı. Yanılmıyorsam köy çeşmesi arşivlerinde olacak. Bu nedenle şu değişikliği geri aldım. — Pınar (mesaj) 02:02, 1 Kasım 2010 (UTC)
  • Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Nasıl olduysa benim haberim olmamış. Gözden kaçırmışım demek ki... Yalnız bu kararı yadırgadığımı söyleyebilirim. O kadar güzel bir uygulama neden kaldırıldı anlayamadım ve şaşırdım. Zira aynı tarihte neler olmuş, aynı tarihte kimler doğmuş veya ölmüş, çok güzel karşılaştırmalar yapılabiliyordu. Herkesin olduğu kadar benim de bilglenmeme çok yararlı oluyordu. Herhalde haklı bir nedeni vardır. Bundan sonraki uygulamalarda elbette topluluğun aldığı karara uymak hepimizin görevi... Ama hiç istemeyerek uyacağımı da belirtmeden edemeyeceğim. Nedenini biliyor musunuz acaba? Kolay gelsin. --M. Yalçın Yalhı ileti 10:57, 1 Kasım 2010 (UTC)
  • Sanırım en büyük nedeni, maddelerde aşırı iç bağlantı verilmesini önlemekti. Buna dair bir yönerge vardı galiba. Ya da stil rehberi olabilir, tam hatırlayamıyorum. Maddelerde adı geçen her konuya değil, sadece konuyla doğrudan bağlantılı maddelere bağlantı veriyoruz. Tarih sayfaları (her ne kadar bir araya getirdikleri bilgi bakımından çok yararlı olsalar da) maddelere ek bir şey katmıyorlar. Bahsettiğiniz gibi anyı tarihte neler olmuş, kim doğmuş/ölmüş diye merak edenlerin başvurabileceği faydalı liste tarzı sayfalardır. — Pınar (mesaj) 10:29, 3 Kasım 2010 (UTC)