Kullanıcı mesaj:Ozqur33

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoşgeldiniz Ozqur33![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Herkesin katkıda bulunabildiği özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz !

Burası, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla, 250'den fazla dilde oluşturulmaya çalışılan özgür ansiklopedi Vikipedi'nin Türkçe sürümüdür. Burada, yazar kadrosu gibi kavramlar yoktur; sizin de içinde bulunduğunuz Vikipedi kullanıcıları, yani Vikipedi'den yararlanan herkes, Vikipedi'nin yazarıdır.

Beş temel ilke üzerinde şekillenen bu projeye katkıda bulunmadan önce, Vikipedi'nin politikalarının özetlerini okumanızı öneririz. Ayrıca Vikipedi'nin işleyişi ve içeriğiyle ilgili bilgileri yardım bölümünden alabilirsiniz. Vikipedi hakkındaki sorularınızı Danışma Masası'na iletebilirsiniz.

Küçük bir hatırlatma: Ansiklopedi maddeleri hariç olmak üzere, tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, (~~~~) işaretlerini koyarak ya da yandaki yeşil el işaretinin gösterdiği değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini tıklayarak imza atmayı ihmal etmeyiniz.

Unutmayın; burası, okuyucuların katkısıyla gelişen özgür ansiklopedi Vikipedi ve siz de buranın bir yazarısınız. Vikipedi'ye katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin. İyi Vikilemeler... - Levent ileti katkılar Lütfen eğer gerekmiyorsa bu iletiye yanıt yazmak yerine fazladan bir vandalla uğraşın ya da bir düzeltme yapın, teşekkürler. 10:02, 30 Ocak 2009 (UTC)


Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
中文: 你不会说土耳其语吗?点击这里
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   Другие языки   其他語言
Gülücük
Gülücük

Herkesin katkıda bulunabildiği özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz !

Merhaba. Yerleşim yeri maddesine katkınız için teşekkürler. Yerleşim yerlerine ait maddelere sıklıkla o yöreli kullanıcılar tarafından katkı yapılmaktadır. Ancak çoğu zaman düzenin devamını ve ansiklopedik özelliklerin korunmasını sağlayan bazı kurallar gözardı edilmektedir. Katkı yapmaya devam edecekseniz lütfen genel biçem kurallarına ve aşağıdaki önerilere uyunuz. Bilgi için Yardım sayfasına bakabilirsiniz. Örnek almak isterseniz Ayvalık ve Kumçelteği maddeleri size yol gösterecektir.

  1. Ansiklopedik dil kullanınız. Örneğin, köyüm, köyümüz, beldem, beldemiz veya ilçemiz yerine köy, belde veya ilçe demelisiniz.
  2. Altyapı ile ilgili şikayetlerinizi burada dile getirmeyiniz. Ancak mevcut durumu ifade ediniz.
  3. Yerel yöneticileri öven veya yeren ifadeler kullanmayınız.
  4. Kişilerin isim ve soyisimlerinin sadece ilk harfini büyük harfle yazınız.
  5. Mevcut alt başlıkları ve geçmiş katkıları bozmamaya özen gösteriniz.
  6. Katkılarınızı büyük harfle yapmayınız. Büyük harfleri sadece Türkçe kuralları dahilinde kullanınız.
  7. Maddeye başka kaynaklardan kopyalanan bilgileri yapıştırmayınız. Katkıları kendi cümlelerinizle yapınız. Bu konuda VP:Telif sayfasına bakabilirsiniz.
  8. Kendi isminizi veya yörede tanınmış olan ancak ansiklopedik olmayan kişilerin isimlerini maddeye eklemeyiniz.
  9. Nasıl ve nerelere bağlantı verileceğini bilmediğiniz durumlarda bağlantı vermekten kaçınınız; [[ ve {{ işaretlerini kullanmayınız. -  Levent İleti Katkılar   11:59, 17 Şubat 2009 (UTC)