Kullanıcı mesaj:Osman Derya

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş Geldin![kaynağı değiştir]

Hoş Geldin Osman Derya!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldin!

  • Bu ansiklopedi beş ana madde üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Vikipedi'nin yazım kuralları basittir. Ne şekilde madde yazabileceğiniz biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanıyor.
  • Herhangi bir sorun olursa, yardım sayfalarına bakabilirsin.
  • Diğer kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, ansiklopedi maddeleri hariç, lütfen imza atmayı (~~~~) ihmal etmeyin.
İletişim
için
Köy çeşmesi
Ortak çalışma alanı
Topluluk portalı
Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsanız
VikiKaynak
Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsanız
VikiSözlük
Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsanız
VikiKitap
Özlü sözleri eklemek istiyorsanız
VikiSöz
En çok sorulan... Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (saldırı yasaktır) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin.



--Ugur Basakmesaj 16:29, 6 Kasım 2007 (UTC)

En azından taslak-madde bilgisi gerekli[kaynağı değiştir]

Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız; taslak kriterlerini sağlamadıkları için silineceklerdir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için en az üç-beş cümleden oluşan ve maddenin ele aldığı konuyu nitelikli bir biçimde tanımlayan bir bilgi girişi yapmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar.

Metal Militia ileti 08:32, 19 Kasım 2007 (UTC)

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba, köy maddeleri içerisine eklenen muhtarlık bilgilerini kabul edemiyoruz. Katılımınız için teşekkürler. İyi değişiklikler.--CnkALTDSmesaj/message 20:04, 28 Şubat 2010 (UTC)

Email'e yanıt[kaynağı değiştir]

Merhaba Sayın Derya,
Öncelikle mesajımı buraya yazmamın nedenini belirtmek istiyorum; Vikipedi maddeleri ile direkt ilgisi olan konuların özel e-mail yolu ile değilde; direkt olarak Vikipedi ileti yoluyla gönderilmesi taraftarıyım. Çünkü olası bir yanlışlık ya da olası bir yanlış tutumda diğer Vikipedistlerin de geniş zamanda fikirlerini alarak doğruya daha hızlı erişebileceğimizin kanısındayım. Zira, köy maddelerindeki muhtarlık bölümü ya da diğer düzenlemeler Vikipedi Proje kapsamındadır. Sizinde takdirinizdir ki bu tarz içerikler ispatlanabilirlik ve ansiklopediklik açısından oldukça uygunsuzdur. Elbette Vikipedi içerisindeki maddeleri geniş bir yelpaze bilgisi ağında donatmaktır asıl amaçlanan fakat bunları yaparken ansiklopedik bilgiler kullanmaya, kullanılan bilgilerin ansiklopedik bilgi şeklinde dizaynına ve duruşuna önem gösterilmelidir. Dilerim ki açıklayıcı bir yanıt olmuştur. Teşekkürler. İyi değişiklikler.--CnkALTDSmesaj/message 17:42, 1 Mart 2010 (UTC)

Güzelonlu (mesaj) 11:57, 14 Ocak 2013 (UTC)

Guliya silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Guliya) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Guliya sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--E4024 (mesaj) 04.16, 15 Aralık 2019 (UTC)[yanıtla]