Kullanıcı mesaj:Omersdogru

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba Omersdogru, herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Vikipedi sayfalarında yaptığınız değişiklikleri bu sayfadan tüm Vikipedistler inceleyebiliyor ve herhangi bir sayfada yanlışlık yapsanız bile, siz veya herhangi bir vikipedist işlemi geri alabiliyor. Bu yüzden hata yapmaktan korkmayın, cesur olun!
  • Herhangi bir maddeye gidip sayfanın üst kısmındaki Değiştir veya Kaynağı değiştir butonuna basarak, o sayfaya yeni bilgiler ekleyebilir, yanlış ve kaynaksız bazı bilgileri çıkartabilir veya hatalı kısımları düzeltebilirsiniz.
  • Denemelerinizi deneme tahtasında yapabilirsiniz. Vikipedi'de şu an hangi kullanıcıların hangi değişiklikleri yaptığını görmek için sol menüde bulunan son değişikliklere tıklayabilirsiniz.
  • Yardım ve SSS sayfalarını okuduktan sonra Vikipedi ile ilgili sorularınız varsa danışma masasına, bilge sayfasına veya son değişikliklerde gördüğünüz herhangi bir Vikipediste mesaj yolu ile danışabilirsiniz. Tüm Vikipedistleri ilgilendiren konularda ise toplu mesaj atmak yerine köy çeşmesinde ilgili kısma mesaj bırakabilirsiniz.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarında mesajlarınızın sonuna, "~~~~" yazarak imza atmayı unutmayın!.
Son olarak!
  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz. (Sizin kullanıcı sayfanız sitenin en üstünde yer alan isminize basınca çıkan buradaki sayfadır.)
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri ekleyemiyoruz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Maddelerde değişiklik yaparken, lütfen tarafsız bir bakış açısıyla ve ansiklopedik bir dilde yazmaya özen gösterin, engelleme politikası, oy kullanımı gibi politika ve yönergelerini vakit buldukça mutlaka okuyun.
Haydi başlayın!
  • Vikipedi'yi daha iyi kullanabilmek için buradaki bilgileri ara ara okuyabilirsiniz. Birkaç gün içinde ne kadar basit olduğunu anlayacaksınız. Vikipedi'de yazılan tüm bilgilerin belirli editör veya yazarlar tarafından değil, Vikipedi'ye yeni kayıt olan tüm kullanıcılar tarafından yazıldığını unutmayın!

Kolay gelsin!

--Karşılayıcı (mesaj) 18.56, 14 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Ömer S. Doğru[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Veselov350. Oluşturduğun Ömer S. Doğru maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Taslak kriterlerini sağlamayan madde" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Veselov350💬 18.02, 3 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Uyarı
Uyarı
Lütfen Vikipedi'ye özgeçmişinizi eklemeyiniz. Bu durum Vikipedi'de hoş karşılanmaz ve biyografiniz silinebilir. Kayda değerlik kriterlerini sağlaması hâlinde, biyografiniz başka kullanıcılar tarafından eklenecektir. Vikipedi internet sayfanız için bir alan değil, ansiklopedidir. Vikipedi'ye eklenebilecek derecede uygun bir biyografiniz olduğunu düşünüyorsanız Otobiyografi bölümünü inceleyebilirsiniz. Tekrar hoş geldiniz, teşekkürler.
Dr. Coalmesaj 18.18, 3 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Yukarıdaki bildirimi tekrar ederim. Dr. Coalmesaj 19.59, 3 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Ömer S. Doğru[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Veselov350. Oluşturduğun Ömer S. Doğru maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Önceden silinmiş metin" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Veselov350💬 18.28, 3 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

Merhaba. Bir kullanıcıya ileti göndermek için sayfanın üstünde yer alan "düzenle" bağlantısını kullanabilirsiniz. Silinen içerikle ilgili olarak ise şu sayfayı incelemeniz gerekecek. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 13.56, 29 Ekim 2022 (UTC)[yanıtla]
Geri dönüşünüz için teşekkürler. Sormak istediğim bir konu var. Rumi - Wikipedia
Bu sayfada ki "Religious outlook" kısmınındaki bilgilerin yanlış olduğunu nasıl kanıtlayabilirim? Wikipedia'nın canlı chat kısmından bildirdim fakat wikipedia'nın özgür bir forum olduğunu, bu yüzden tartışma alanında çözülmesini gerektiğini söyledi. Tartışma ve içerik değişimi için gönderdiğim tüm bildirimler silindi. Bu konuda tam olarak ne yapmam lazım?
Silinmesinin Nedeni;
Bkz: 81 ile 92 arasıdaki referans no. https://en.wikipedia.org/wiki/Rumi#References
Yukarıdaki referans noları "Religious outlook" alanında verilenlerdir. Referans verilen kaynaklar, Mevlanın yazılı eserleri ve kitaplarının farçadan çevirisidir. Mevlananın, hiç bir eserinde/kitabında böyle bir yazı geçmiyor. Çeviriyi kendilerine göre devşirmiş ve bunu sanki mevlana söylüyormuş gibi algı yaratıyorlar.
Geçmişe baktım türkler başta olmaz üzere bu konuda ne yazık ki kimse bir şey yapmamış. Yazarı Mevlana olmadan, bir çeviri kitabını referans gösterip Mevlananın sözleriymiş gibi bir algı yaratmanın kabul edilmemesi gerekirken şuan sayfa koruma altında tutuluyor. Bu üzücü durumu düzeltmem için izlemem gereken yol nedir? veya Kimsenin bu konuyu konuşmamasınında mantıklı bir neden olduğunu düşünürek görmezden gelmem mi lazım? Teşekkürler. Omersdogru (mesaj) 07.15, 30 Ekim 2022 (UTC)[yanıtla]