Kullanıcı mesaj:Ollios/Arşiv 2012

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
  • Hello Ollios, please contact me if possible for a community project involving WM Turkey and WM Germany this fall. Barbara.fischer{at}wikimedia.de

burun (coğrafya)[kaynağı değiştir]

  • Dünya ve türkiye diye ana madde içinde ayırmak belki taraflı olabilir ama önemli burunlar diye ortak şekilde benzer listeler sayfanın ingilizce ve almanca bölümünde var. iki satırlık bir madde için bakarsak, bazı bilinen örneklerin verilmesi önemli
  • "Önemli diyoruz da bir referans noktası yok. Neye göre önemli?" öncelikle listede vikide olmayan hiç bir burun yoktu. Horn ve Ümit burunları bulundukları kıtada akla gelen tartışmasız ilk burunlardır, ayrıca vikideki en geniş burun sayfalarındandır. Türkiyedeki burunlar listesinde ise her burnun yanında açıklama vardı. --Ollios 16:50, 4 Aralık 2011 (UTC)
Merhaba. Şöyle bir örnek verelim o zaman. Galatasaray maddesine "önemli oyuncular" diye bir başlık açtık diyelim. Buraya bir kullanıcı geldi ve xxx oyuncusunu ekledi. Ona göre bu oyuncu önemli çünkü. Ama bana göre önemsizdir, kaldırdım diyelim. Dikkat çekmeye çalıştığım şey evrensellik, genel geçerliliktir burada. Birisine göre doğru olan şey başkasına göre de olmalıdır Vikipedi'de. Sizin eklediğiniz içerik de o hesap. Size göre önemlidir; ama bana göre değildir. Diğer Vikiler bunlara dikkat etmiyor pek (belki dikkat ediliyor da çok büyük olduğu için buraları gözden kaçıyorlardır). Bizim de diğer Vikiler gibi olma zorunluluğumuz yok zaten...--Rapsar da ne ki? 16:55, 4 Aralık 2011 (UTC)
  • Selam Ollios. Antik Tiyatro sayfasının adını Bodrum Antik Tiyatrosu olarak değiştirdim. Açıklamana paralel Bodrum Antik Tiyatrosu'na yönlendirmedim Antik Tiyatro sayfasını. Şu an boş. İngilizce Vikipedi'de Antik Yunan tiyatrosu maddesine yönlendirilmiş. Burada nasıl yaparız bilemiyorum nasıl uygunsa öyle yapabilirsin. Kolay gelsin.--Reality 15:58, 3 Ocak 2012 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Ollios,

Oluşturmuş olduğunuz Şablon:Anadoludaki Antik Bölgeler adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden ş2 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Ilgaz ERmesajkatkılarım 15:22, 7 Ocak 2012 (UTC)

Türkiye yerleşim yerleri[kaynağı değiştir]

Merhaba,

İşbu mesaj, 3 yıla yakın bir süredir Teklif statüsünde olan Vikipedi:Adlandırma kuralları (Türkiye yerleşim birimleri) sayfasına yönelik tartışmalara katılmış ve an itibarıyla yapacağım davetten haberi olmayan tüm kullanıcılara gönderilmektedir.

Topluluğun tartışmaların sonucundaki kararı/kanaati konusunda tartışmalar olduğu ve artık yönergenin uygulamaya girmesi gerekliliğinin açık olmasından hareketle, şuraya katılımını rica ediyorum.

Vito Genovese 18:11, 15 Temmuz 2012 (UTC)

Davetlisiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--Cano58 (mesaj) 16:58, 1 Ağustos 2012 (UTC)