Kullanıcı mesaj:Noctiluca/Arşiv2

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba. Mesajınızı adım adım takip ederek gittim ama actions sekmesini nedense göremedim. Tekrar baklıp uğraşacağım. Çok teşekkürler yardımınız için. --Yabancımsj 11:25, 26 Aralık 2007 (UTC)

Size mesaj yazarken bir kez daha deneyeyim diye mesaj sayfanızın geçmişine gelip rv'ye bastım ve rv'ye basmanın otomatik olarak sayfayı kaydet'e de basmak anlamına geldiğini anladım :) Bu istemsiz değişiklik için kusura bakmayın ve meseleyi çözdüğünüz için çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar. --Yabancımsj 12:07, 26 Aralık 2007 (UTC)

Desteğiniz için teşekkür ederim. Mutlu yeni yıllar :) Khutuckmsj 19:53, 31 Aralık 2007 (UTC)

Sağolun, hayvan maddeleri yazmayı severim, çok eksik var üstüne üstlük. --SBM ileti 3 Ocak 2008 21:45 (UTC)

Türkiye Kuşlar Listesi[kaynağı değiştir]

Selam Nocticula, kaynakları maddeye ekledim. Tartışma sayfasında da göründüğü gibi asıl kaynakda bayağı hata vardı onları Karduelis ile birlikte yavaş yavaş düzeltmiştik. Benim kullandığım kaynakların yanında birde Karduelis'de bir Türkiye Faunası hakkında kitabı vardı. O kitaba bakarak da düzeltmeler yapmıştı. Ancak kitabın veya yazarının adını bilmiyorum, onu Karduelis'e sormak lazım. Ben kendim sınıflandırma hatalarını düzeltmek için almanca Vikipedi'de ki de:Systematik der Vögel sayfasını kullanmıştım. Tartışma sayfasına 5-6 türün latince adları yanlış verilmiş oldukları için bırakmıştım. Bunların Türkçe ve latince adları ile arama yaparak internet'de hiçbirşey bulamamıştım. Bu türler şu an madde'de eksik.
Hiç bir mavi bağlantı bırakmamışsınız. Görünce gerçekten çok sevindim. Elinize sağlık. VP:ZO'ya da katılmışsınız sevindim. Ben şu an Vikipedi'de daha çok tarih ile ilgileniyorum, ama bu işim bitince çok kötü durumda olan keseliler maddesini yeniden yazıp bu takımın familyalarını ve türlerini tamamlamaya başlamak istiyorum. Umarım ozaman daha sık karşılaşırız. İyi çalışmalar ve mutlu yeni yıllar --Erdall 05:45, 4 Ocak 2008 (UTC)
Bu naçizane ödül Noctiluca'ya Vikipedi'ye kattığı çok başarılı maddeler sebebiyle Khutuck tarafından verilmiştir. Hep bu martılar gibi özgürce uçmanız dileğiyle!


Merhaba. Finallerde bol şans! --Yabancımsj 09:39, 10 Ocak 2008 (UTC)

Biyoloji ile ilgili mesajınızı gördüm. Vikipedi gibi büyük bir ansiklopedide bu bilgilerin olması gerek cidden. Zaten bizim de amacımız bu eksiklikleri kapatmak. Bu bağlamda yaptığınız uyarı için teşekkür ediyor, taksokutu gibi henüz yanlış yaptığım bir durum varsa da beni bilgilendirmenizi ve tam olarak standarda uygun maddeler açabilmeyi temenni ediyorum. Saygılarımla... Bobcats 22:18, 27 Ocak 2008 (UTC)

Oncelikle kolay gelsin. Gunun resmine dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama 1 Ocak'ta anasayfaya cikan resim oldugunu hatirliyorum ben. Bu sayfadaki Yesilbas ordegimizin anasayfada yer almasi gerekmiyor muydu?--neskafefincanındatürkkahvesi 09:41, 1 Şubat 2008 (UTC)

Merhabalar, ben de bu resmi daha önce gördüm bir yerde diyordum :) Anasayfadaki resim ve maddelerle daha yakından ilgilenen kullanıcı/hizmetli Cat, isterseniz kendisiyle temasa geçebilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 09:51, 1 Şubat 2008 (UTC)
Selamlar fark ettim durumu seçkin bölümündeki işlerimi hallettiğimde hala değiştirilmemiş olursa el atacağım. Saygılar.--Machiavelli' msj 11:46, 1 Şubat 2008 (UTC)

Yeşilbaşlı[kaynağı değiştir]

Yeşilbaşlı anasayfada yüzüyor :D Sağlamcıileti 11:48, 1 Şubat 2008 (UTC)

  • İyi geceler, öncelikle yazdığım maddeye yapmış olduğunuz katkılar için teşekkürler. Bahsettiğiniz sayfadaki değişikliğe gelince; işlemi dün gece yaptım aslında ama Commons'la aramızdaki saat farkından dolayı resim ancak sabaha karşı görünebilir olacaktı, bu yüzden geri almak durumunda kaldım ama aynı işlemi belli bir süre sonra tekrar yapmak gerekiyordu. Ben de müsait olamadım ve sanırım böylece sizi biraz uğraştırmışız...neyseki hallomuş; teşekkürler, iyi geceler. :) Cat msj 23:24, 1 Şubat 2008 (UTC)

Elinize sağlık![kaynağı değiştir]

Art arda açtığınız kuş maddeleri için çok teşekkürler, elinize sağlık. Ben de bu arada harıl harıl kuş resmi arayayım diyorum! İyi çalışmalar, görüşmek üzere... -- Dsmuratileti 07:48, 6 Mart 2008 (UTC)

VikiProje Ana Sayfa tasarım çalışması[kaynağı değiştir]

Vikiproje:Ana Sayfa/Tasarımlar bölümünde hangi tasarımın kullanılacağına, hangi bölümlerin Ana sayfada olacağına dair bir çalışma başlamıştır. Tasarımlarınız, fikirleriniz, eleştirileriniz, yorumlarınız ile bu çalışmaya katkıda bulunmanızı dilerim. Saygılar Machiavelli' msj 22:45, 11 Mart 2008 (UTC)

Yakın zamanda dönerseniz ve vaktiniz olursa[kaynağı değiştir]

Yakın zamanda dönerseniz ve vaktiniz olursa, Vikipedi:Seçkin resim adayları'na bakarsanız sevinirim. Bazı kuş maddeleri ellerinizdem öper. Müsait olursanız, yapabilirseniz sevinirim. Bu arada proje, ödev ve vizelerde başarılar... -- Dsmuratileti 19:33, 19 Mart 2008 (UTC)

  • Asıl ben teşekkür ederim; iyi akşamlar size de!... -- Dsmuratileti 21:41, 19 Mart 2008 (UTC)

Merhaba bu sayfada dediğiniz şey türlerden bahsediyor. Ben takımdan veya alttakımdan bahsediyorum. Sonuçta ikiside Teuthida sınıfına girer. Tekrar düşünün.--Kapandi 12:25, 2 Mayıs 2008 (UTC)

Toprak Sergen[kaynağı değiştir]

  • Telif ihlalinden öcü gibi korkarak, elle tek tek ve acele yazınca böyle oluyor işte.. Düzeltmeler için teşekkürler. Levent Abi ileti 14:18, 10 Mayıs 2008 (UTC)

Bende beyaz gözükmüyor başka arkadaşlarada sorsana, benden mi kaynaklıyor acaba ? Eğer öyleyse düzeltiriz sorun değil. --Karduelismsj 18:53, 19 Mayıs 2008 (UTC)

Merhaba, bir bakarmısın olmuş mu Pürtüklü semender. Bu yaz kuşlarla ilgili VP:ZO'de bir proje hazırlayalım mı müsaitmisin Temmuz gibi. --Karduelismsj 07:51, 27 Mayıs 2008 (UTC)

Diğer arkadaşlarlada görüştükten sonra ortak bir karar alacağız yani bu ekip işi olacak, seni gelişmelerden haberdar edeceğim. iyi akşamlar. --Karduelismsj 21:13, 27 Mayıs 2008 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Görüşmek üzere.Bu imzasız yazı Editor2152 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Selamlar Noctiluca. Bu eserin şairini vikipedide arattığımda 2002 yılında öldüğünü gördüm. Ölümünün üzerinden 70 yıl geçmeden eserleri telif derdinden kurtulamıyo bildiğim kadarıyla amerikan yasalarına göre ve vikikaynak da diğer wikimedia projeleri gibi amerikan yasalarına tabii telif yönünden. İş bu nedenle şiire sil şablonu koydum. Haberin olsun:)) İyi geceler... --maderibeyzaileti 22:36, 3 Temmuz 2008 (UTC)

Teşekkür ederim, elinize sağlık.--Boyalikus 13:21, 4 Temmuz 2008 (UTC)


Başlık yazısı[kaynağı değiştir]

En doğru bildiğin şey enaz doğruyu bildiğini bilmendir...

Başlık yazısı[kaynağı değiştir]

Bu imzasız yazı 88.236.178.161 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

çoban der ki[kaynağı değiştir]

ben bir garip çobanım bu tür çirkin hakaretleri haketmediğimize inanıyoruz, ya siz? saygılamla, iyi çalışmalar Bu imzasız yazı 88.236.178.161 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Aktif oldugunuzu gördüm. Şöyle bir sorunumuz var Kulanıcı:88.236.178.161. 3. uyarıdan sonra hala devam etmekte. Koaly gelsin İuyi çalışmalar. --neskafefincanındatürkkahvesi 19:26, 10 Temmuz 2008 (UTC)

  • tamamdır, teşekkürler.. --kibelemesaj 19:29, 10 Temmuz 2008 (UTC)
  • size de iyi çalışmalar. --Mskyrider ileti 17:44, 21 Temmuz 2008 (UTC)

Rica ederim, ne demek. Gene yapsalar gene geri alırım İyivikiler... homonihilis // ileti 19:10, 21 Temmuz 2008 (UTC)

Selamlar Tema, Müzik portalıyla ilgelendiğinizi gördüm, söylemek istedim. Yapabilecekleriniz bölümüne bi' kaç ekleme yaptıktan sonra portal anasayfada görüntüde bozukluklar oluştu. Eski haline getirdiğimde de aynı sorun devam ediyor. Opera kullanıyorum sadece bende mi sorun çıkıyor merak ettim. İlgilenebilir misiniz acaba? İyi çalışmalar. --neskafefincanındatürkkahvesi 15:19, 23 Temmuz 2008 (UTC)

Merhaba, oluşmuş evet (Mozilla Firefox'ta durum aynı), pek bilgili sayılmam ama düzeltmeye çalışırım, sorun değil. Sorun değil çünkü yeni bir anasayfa için öneriler gerekiyor, ana sayfa için güzel bir tasarım iyi olurdu. Katkılarınız veya önerileriniz olursa çok sevinirim, görüşmek üzere ) --temaileti 20:52, 23 Temmuz 2008 (UTC)
Açıkçası çokça altkonu içeren bir portalın atıl kalacağını düşünmüyorum fakat aktif bir katılımı olan ben bile (son zamanlarda sık giremesem de vikiye) portalı yeni farkettim. Eminim portal farkedildikçe katkılar artacak, yeni öneriler sunulacaktır. Anasayfanın güncellenmesi ayrıca önemli bir konu tabi ki. Sorun giderildikten sonra "Yapabilcekleriniz" başlığının tekrar eklenmesi, katılım göstermek isteyen kullanıcılar için yol gösterebilir diye düşünüyorum. Tasarım konusunda tartışma sayfasını dikkatlice okuduktan sonra fikir beyan ederim. İyi çalışmalar, görüşmek üzere. --neskafefincanındatürkkahvesi 21:29, 23 Temmuz 2008 (UTC)
Sözkonusu bölümü, nasıl düzeltebileceğimi bilmediğim için çıkardım, geri almışsınız ancak durum aynı. Bir yandan o bölümün bir proje işi olduğunu da düşünüyorum. Bahsettiğiniz gibi şimdilik ana amaç portalın farkedilmesi, kullanıcıları davet amaçlı bir mesaj yazısı oluşturmak öncelikli iş olabilir, geribildiriminiz iyi oldu. Yeni maddeler konusunda bu kadar canlılık olabileceğini ben de düşünmemiştim, ama bu durum bu portalın canlandırılması gerektiğini açıkça gösteriyor. İlginize çok teşekkürler, sevgiler. --temaileti 21:37, 23 Temmuz 2008 (UTC)
  • Yorum Yorum Hizmetlilerin işyükü o kadar fazla mı? Bence değil.--Gökçє Yörük mesaj 13:40, 6 Eylül 2008 (UTC)
Yoruma yorum-- Bunu tartışmanın yeri bu sayfa değil. Mesaj sayfamdır. Burası oylama sayfasıdır. Ben düşüncemi söylerim, siz düşüncenizi söylersiniz fakat verdiğim oya yorum yapma hakkına sahip değilsiniz. Tartışmak istediğiniz bir durum söz konusuysa mesaj sayfamda fikrinizi belirtiniz. Bu sayfayı kalabalıklaştırmak zorunda değiliz. İyi çalışmalar.--neskafefincanındatürkkahvesi 13:46, 6 Eylül 2008 (UTC)

Brk oylama sayfasında benim verdiğim oy hakkında bir yorum yaptı. Sinirlenmenize gerek yok.--Gökçє Yörük mesaj 13:50, 6 Eylül 2008 (UTC)

Sinirlendiğimi söylediğimi sanmıyorum. Yazdığım mesaj hakkında kafanıza göre çıkarımlarda bulunmayınız. Ben sadece şunu vurgulamak istedim:
  • Oylamada belirttiğim oy hakkında sizin ne düşündüğünüzü sormadığımı, kaldı ki eğer başkalarının düşüncesine göre oy vereceksem niye oy verme hakkı elde ettiğimi merak ettiğimi,
  • verilen oyla ilgili sorununuz varsa bunu mesaj sayfasında tartışmanın yerinde olacağını,
  • Ve oylama sayfasının polemik yaratma sayfası olmadığını.

Kullanıcı Brk'in sizin oyunuz hakkında yorum yapması sizi ilgilendiren bir konudur. Bunu kullanıcıyla aranızda çözmeniz gerekir. Benim mesaj sayfamda belirtmeniz, bu durumu doğru yada haklı göstermez. İyi günler.--neskafefincanındatürkkahvesi 13:57, 6 Eylül 2008 (UTC)

  • 1-"Yazdığım mesaj hakkında kafanıza göre çıkarımlarda bulunmayınız." sözü ile siz bana emir veremezsiniz. Sizde bir kullanıcısınız bende. Hizetli olsanızda, anonim kullanıcı olsanızda buna hakkınız yok.
  • 2-Polemik çıkaran sizsiniz. Brk ile aramda olan konuşmada hiçbir polemik yaşanmadı.
  • 3-Güzelce bir cevap verebilirdiniz.--Gökçє Yörük mesaj 14:04, 6 Eylül 2008 (UTC)


O söz bir emir değil ricadır, kanımca. İyi niyet varsayarak tekrar okursanız böyle anlayacağınızı umuyorum. Ayrıca polemik çıkarmıyorum, sadece Kullanıcı Brk'e "bu sizin düşünceniz, ben böyle düşünmüyorum" diyerek, sizce yapılan hareketin yanlış olduğunu belirttiğiniz halde, neden aynı harekette kendinizinde bulunduğunu merak ettim. Gayet sakin ve düşüncemi belirten bir cevap verdim. Güzelden kastınızın ne olduğunu açıklarsanız ona göre de cevap verebilirim sanırım. Burda yazdıklarım bir polemikten çok sorunun ne olduğunu anlamaya yönelik bir çabadır. --neskafefincanındatürkkahvesi 14:12, 6 Eylül 2008 (UTC)
Bakın ben Brk'ye oyum hakkında yorum yapamazsınız demedim. Sadece benim düşüncem böyle dedim. O da serbestçe benim oyum hakkında yorum yaptı. Bende Brk'nin yaptığı gibi sadece yorum yaptım. Siz yorum yapmayınız dediniz. Olay budur.--Gökçє Yörük mesaj 14:23, 6 Eylül 2008 (UTC)
O paragrafta bahsetmeye calıştıgım şey o yorumu, oylama sayfası yerine benim sayfamda dile getirmenizin daha yerinde olacagıydı. Belli ki ifadem yanlış anlaşılmış yada ben yanlış ifade etmişim. Düzeltsem iyi olacak sanırım. Bu tarz yani verilen oy üzerine yapılan yorumların, oylama sayfasında olmasının hoş olmadığını belirtmeye çalışıyorum. Kaldı ki, oyum altında yaptığınız yorum uzamaya müsait bir konudur. Çünkü bence hizmetlilerin işyükü fazladır ve vikipedideki her kullanıcı gibi katkı yapmalarına engel teşkil edebilmektedir. Çoğu hizmetli oylamasında gördüğüm genel kanı budur. "Umarım hizmetli olmanız, yaptığınız katkılar azaltmaz" benzeri yorumlar görüyoruz oylama sayfalarında. Sizce bu dşünce yanlış olabilir ama bunu benim sayfamda belirtmelisiniz, sonuçta benim düşüncem değil mi?. --neskafefincanındatürkkahvesi 14:37, 6 Eylül 2008 (UTC)
Yanlış ifade ettiğim kısmı düzelttim. Umarım demek istediğimi daha iyi anlatmış olurum. [1]--neskafefincanındatürkkahvesi 14:40, 6 Eylül 2008 (UTC)
Ee yani daha iyi olmuş.--Gökçє Yörük mesaj 14:41, 6 Eylül 2008 (UTC)
Bir bakarsanız bir sürü hizmetlimiz var. Başta Vito olmak üzere aktif değil çoğunluğu. Vandallık gibi işler ile bizde uğraşıyoruz. Sil etiketleri dahil. Hizmetlilere sadece silmek kalıyor. Çoğu aktif değil ki. Bu da yaz tatilinden kaynaklansa gerek. Homonihilis de hizmetli olunca vikitatil yapmayacak mı?--Gökçє Yörük mesaj 14:40, 6 Eylül 2008 (UTC)
Vikipedi bir gönüllü proje. Bende uzun zamandır moladayım, vizelerim, finalleri, tezim, daha sonrasında tatile çıktığım bir dönem oldu. Hepimizin de olacak. Kendiniz söylediniz hizmetlilerin bir kısmı şuan için aktif değil. O yüzden ki bence hizmetli sayısı artmalı ki bu tür durumlarda iş birikimi olmasın, her şey daha rahat yürüsün. "Hizmetlilere sadece silmek kalıyor" gibi bir yaklaşım bana hatalı geliyor. Kaldı ki bir çok hizmetlinin burdayken SDD, silme, resim lisanslama gibi işlerle ugrastıgını farkediyorum. Bir çoğu yapmak istediği katkıları yapamıyorlar bile. --neskafefincanındatürkkahvesi 14:46, 6 Eylül 2008 (UTC)
Peki tamam yeni hizmetliye ihtiyacımız var. Ben Homonihilis'i uygun göremiyorum. Sizin düşüncenize saygım var. Tabi Vikipedi'de kimse katkı yapmak zorunda değil. Bunu da biliyorum. Neyse. İyi çalışmalar.--Gökçє Yörük mesaj 14:49, 6 Eylül 2008 (UTC)

Sizin düşüncenize de benim saygım var tabi ki. Yoksa bu kadar mesajlaşma olmazdı değil mi (: Buarada belirtmeden geçmeyeyim Katliam filmi için elinize sağlık, okumam yeni bittiği için daha oy veremedim. İyi çalışmalar--neskafefincanındatürkkahvesi 14:56, 6 Eylül 2008 (UTC)

Sağolun.--Gökçє Yörük mesaj 14:59, 6 Eylül 2008 (UTC)