Kullanıcı mesaj:Nihat Halici

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin Nihat Halici![kaynağı değiştir]

ilk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Yaptığın katkının başka katılımcılarca değiştirilmesini ya da özgürce ve sınırsızca başka yerlere dağıtılmasını istemiyorsan, katkıda bulunmayabilirsin.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Dbl2010bot 02:33, 19 Aralık 2006 (UTC)

Haftanın işbirliği[kaynağı değiştir]

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.

Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var. Lütfen bu projeye katılarak bize yardımcı olun.

--Absarileti 10:20, 13 Mart 2007 (UTC)

Nihat Halici, başta Almanya ile ilgili katkıların ve seçkin madde olan Bonn için.--Absarileti 10:01, 2 Nisan 2007 (UTC)
Sevgili Nihat Halici, Seçkin Madde olması için önerdiğin Bonn maddesi Vikipedi topluluğunca Seçkin Madde olmaya layık görüldü.

Güzel katkılarının devamı dileğiyle, teşekkürler, iyi çalışmalar.
(Hayli geç bir tebrik oldu, kusura bakma..) --Metal Militia ileti 07:09, 7 Nisan 2007 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Teşekkürler Nihat Halici, daha da zengin içerikli, temiz, düzenli, seçkin maddelerle dolu bir Vikipedi'ye, hep birlikte! --Metal Militia ileti 18:23, 23 Nisan 2007 (UTC)

Politikalarla ilgili çeviri yardım[kaynağı değiştir]

Selam Nihat Halici, rabuluculuk, Hakemler Kurulu ve Yöneticiliğin düşürülmesi talepleri sayfalarının çevrilmesinde yardımlarınızı esirgemeyeceğiniz için şimdiden teşekkür ederim.--Erdem Şenol 23:07, 5 Mayıs 2007 (UTC)

Hakemlik politikası[kaynağı değiştir]

Arkadaşlar bir çok kullanıcı bu tür bir kuruma ihtiyaç olduğundan bahsediyor. İnsanlardan ziyade buradaki yaşam da bu tür bir ihtiyaca işaret ediyor. Zaman kaybetmeden bu tartışmanın başlatılması gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda açılan tartışmaya katılmak isterseniz sevinirim. İyi çalışmalar. Vikipedi tartışma:Hakemlik politikası ----devrimdptmesaj 14:46, 8 Mayıs 2007 (UTC)

Bildiğiniz üzere Vikipedi Haber birimi kurulmuş ve gelişmesi için gereken çaba sarfedilmekte. Öncelikle kullanıcı kutusu oluşturup kısa yoldan haber sayfasına ulaşmayı planladık ama çoğu kullanıcının buna ilgi göstermediğini gördük. Şimdiyse mesaj sayfalarına ufak bir şablon halinde haberlerin özetlerini içeren çerveçeveler yerleştiriyoruz. Bu proje bir anlık hevesle ya da ego tatmini amacıyla kurulmuş kişisel bir çalışma değildir!! İngilizce vikipedide neredeyse bir çok kullanıcının bırakın mesaj sayfasını kullanıcı sayfasında bulunan bu sistemi kendi vikipedimizde hayata geçirmek ve geliştirmek için yoğun çaba sarfediyoruz!! Bize destek olarak ya da öneriler getirerek katkıda bulunabilirsiniz. Proje daha çocuk ve büyüyecek, yürüyecek... Şablonu arşivlememeniz ve sayfanızdan kaldırmamanız dileğiyle iyi çalışmalar.. --Elmacenderesi E=mc2 21:31, 15 Mayıs 2007 (UTC)

Haftanın işbirliği[kaynağı değiştir]

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.

Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var. Lütfen bu projeye katılarak bize yardımcı olun.

--TOBB ETÜ 08:13, 21 Mayıs 2007 (UTC)

Haftanın işbirliği[kaynağı değiştir]

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.

Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var. Lütfen bu projeye katılarak bize yardımcı olun.

TOBB ETÜ 09:05, 28 Mayıs 2007 (UTC)

Merhabalar, Almanya yerleşim yerlerine ilişkin maddelerden bazılarının isimlerini Türkçe klavye ile yazma zorluklarını düşünerek, scharfes S yerine çift S şeklinde yönlendirme maddeleri de yapacağınızı umuyor, iyi çalışmalar diliyorum. --Metal Militia ileti 17:08, 30 Mayıs 2007 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Teşekkürler.Daha etkin çalıştığımı istiatistiklerimden kontrol edebilirsiniz. İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 08:30, 7 Haziran 2007 (UTC)

İyi dilekleriniz için teşekkürler. --İnfoCan 21:47, 7 Haziran 2007 (UTC)

Bilgi Kutusu Savaş[kaynağı değiştir]

Merhaba, "Bilgi Kutusu Savaş" üzerinde yapilan son degisiklikler, sözkonusu bilgi kutusunun kullanildigi bütün maddelere Tayvan'in eklenmesine neden olmus. Vaktiniz oldugunda bunu gidermeniz ya da yol göstermeniz mümkün mü? Kolay gelsin. Bu imzasız yazı Nihat Halici (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba, bir örnek madde linki verseniz? --Metal Militia ileti 08:57, 1 Temmuz 2007 (UTC)
Varus Savaşı, Worringen Savaşı...Nihat Halici 09:04, 1 Temmuz 2007 (UTC)
Düzelttim ben, tamamdır.--Vito Genovese 09:20, 1 Temmuz 2007 (UTC)
Evet, haklısınız. Ancak aynı şablonun kullanıldığı I. ve II. Dünya savaşları maddelerinde bu problem yok. Diyordum ki, Vito halletmiş bile :) --Metal Militia ileti 09:23, 1 Temmuz 2007 (UTC)
  • Tamam çok özür. Kolay gele.. --maderibeyzamsj 09:56, 6 Eylül 2007 (UTC)

Tebrikler...[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,

Bıkmadan sürdürdüğünüz onca katkı için sizi tebrik eder, Vikipedi adına kendimce teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim... ^_^ - Noumenon mesajkatkılar 23:07, 6 Eylül 2007 (UTC)

Özellikle Almanya ile ilgili eşsiz katkılarınızdan dolayı teşekkürler--Atacameñoileti 07:23, 2 Ekim 2007 (UTC)

Bayram tebriği ve lokumu[kaynağı değiştir]

Şeker Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutlarım. Sevgilerimle, --Bahar (yine ben, Vikikardeşiniz!) 14:46, 11 Ekim 2007 (UTC)


  • Bayramınızı tebrik ediyorum.. (Lokumdan buyurun..) --Hasan Sami 06:08, 11 Ekim 2007 (UTC)
Bu jelibonlar sizin için! Bayramınız kutlu olsun. Wiki'de nice yeni bayramlara!--Mehmet Baran 17:02, 11 Ekim 2007 (UTC)
Yöresel yemeğimiz, bayrama uygun olmasa da elimden gelen bu

İyi Bayramlar[kaynağı değiştir]

Ben sizden önce davranayım dedim :-). Size tatlı ikram edemiyorum ama Iğdır yöresinin yemeği olan Kuymağı armağan ediyorum.--Sabri76mesaj 20:07, 11 Ekim 2007 (UTC)

Daha nice mutlu bayramlar, yurdumuzda kardeşlik ve barış dolu günler geçirmemiz dileğiyle, sevgiler... The cat 14:10, 12 Ekim 2007 (UTC)

Merhaba. Seçkin Madde statüsündeki Bonn maddesi burada Seçkin Madde İncelemesi olarak sunulmuştur. Bilginize. --Veritas ileti 12:28, 10 Temmuz 2009 (UTC)

Merhaba Nihat Halici, Vikipedi:Seçkin madde incelemesi/Bonn sayfasında değerlendirilmekte olan bonn maddesini, Vikipedi:Seçkin madde incelemesi#Seçkin maddelikten ihraç adayları kısmına taşıdım. Daha evvelki inceleme aşamasında belirtilen gerekçeler ışığında bu madde hakkında "kalsın" veya "çıkartılsın" şeklinde görüşünüzü belirtebilirsiniz. Tabii maddeyi iyileştirmek için gerekli gördüğünüz değişiklikleri yapabilirseniz çok iyi olur. Eğer inceleme veya ihraç bölümünde belirttiğiniz sorunlar sonradan halledilirse lütfen yorumların üzerlerini çizin ki son kararı vermek kolaylaşsın. Teşekkürler. --İnfoCan 22:54, 30 Kasım 2009 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 9. haftası için proje olarak Seçkin madde üretimi seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--CnkALTDSmesaj/message 02:43, 2 Mart 2010 (UTC)

Sadi Arslan silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Sadi Arslan) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Sadi Arslan sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 18.01, 10 Mayıs 2018 (UTC)[yanıtla]

Friz hareketi silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Friz hareketi) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Friz hareketi sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--—Gönüldağı mesaj 18.43, 4 Mayıs 2020 (UTC)[yanıtla]