Kullanıcı mesaj:Nbaaa

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Öncelikle Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Yaptığınız/yapacağınız katkılar için teşekkür ederiz. Maddelerde orijinal isimden çok, Türkçe adını kullanmaya özen gösteriyoruz. Bu nedenle yaptığınız değişiklik geri alınmıştır. Bilginize.. İyi çalışmalar. Levent Abi ileti 21:19, 4 Şubat 2008 (UTC)


Lütfen[kaynağı değiştir]

Vikipedi kurallarına uymaya çalışın; madde isimlerini TÜRKÇE kullanmaya özen gösterin. Teşekkürler. Levent Abi ileti 12:29, 5 Şubat 2008 (UTC)

RESİM YÜKLEME UYARISI!

Lisans (telif) ve/veya kaynak bilgisi eksik veya yanlış resim(ler) yüklediniz!. Vikipedi olarak telif haklarına en üst seviyede önem vermekteyiz. Vikipedide kullanılabilecek bir lisans ve kaynak bilgisine sahip olmayan ya da bu bilgileri yanlış girilmiş olan resimler silinmektedir. Yüklemiş olduğunuz resmin ya da resimlerin lisans ve kaynak bilgileri vikipedi telif hakları kurallarına uygun ise lütfen bu bilgileri ekleyiniz ya da değiştiriniz. Aksi taktirde yuklediğiniz resim(ler) silinecektir.

Daha detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantılardan bilgi edinebilir ya da bu konuda deneyimli bir kullanıcıya veya medya inceleme timi üyelerine danışabilirsiniz:

Resim Kullanım Politikası - Resim Telif Etiketleri - Telif Hakları (genel) - Telif hakları (SSS) - GNU Özgür Belgeleme Lisansı

--Yabancımsj 05:52, 13 Mayıs 2008 (UTC)

Eksik lisans bilgisi[kaynağı değiştir]

İyivikiler... ho? ni! 21:14, 25 Mart 2009 (UTC)

İyivikiler... ho? ni! 21:28, 25 Mart 2009 (UTC)

İyivikiler... ho? ni! 21:34, 25 Mart 2009 (UTC)

Pınar [m] 11:36, 28 Aralık 2009 (UTC)

--Dukeileti 03:35, 4 Ocak 2011 (UTC)

Resim telif uyarısı[kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye katkıda bulunduğunuz için teşekkürler. Yüklediğiniz resim telif hakları saklı veya "sadece ticari olmayan kullanıma açık", "izne tabii" veya "resmin değiştirilmesi sınırlandırılmış" olması ve adil kullanım politikaları dahilinde kullanılamayacak olması sebebiyle silinmiştir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Yardım:Resim yükleme, Vikipedi:Resim kullanım politikası ve Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfaları da size yardımcı olabilir. Sorularınız için Vikipedi:Medya telif soruları sayfasını kullanabilirsiniz. Teşekkürler --Eldarion 08:42, 7 Ocak 2011 (UTC)