Kullanıcı mesaj:Nazmi32

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

1465 Fas İsyanı konusunun ismi hakkında[kaynağı değiştir]

1465 Fas İsyanı adlı konunun isminin "1465 Fas İsyanı" olmasının yanlış olduğunu düşünüyorum. Sayfanın orjinalinde "1465 Moroccan Revolt" olarak geçiyor ama türkçeye çevirdiğimizde bunun "1465 Fas İsyanı" çıkması bence uygun olmamış. İsyan, Fes şehrinde geçiyor. Bu yüzden "Fes Ayaklanması (1465)" olarak değiştirilmesi düşüncesindeyim. Eski ismi de olabilir. Fas bir ülke ismi olduğu için Fas Ayaklanması denilince tüm ülkeyi kastettiğimiz anlamı çıkabilir. Bu imzasız yazı Nazmi32 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba sayın Nazmi32, siz maddeyi açtığınızda ilk cümle olarak aynı yazıyı yazınca bende maddeyi o isme taşımıştım. Şimdi Fes olarak değişiklik yaptım. Selamlar ve iyi vikiler, Sakhalinio (mesaj - e-posta) 12.39, 3 Şubat 2020 (UTC)[yanıtla]

İyi vikiler[kaynağı değiştir]

Sevgili Nazmi32, Vikipedi'ye katkılarınız için çok teşekkürler. Covid-19 önlemleri kapsamında pek çoğumuzun evinden çıkmadığı şu dönemi elimizden geldiğince Türkçe Vikipedi'ye katkı için kullanmak en güzel uğraş! Türkçe Vikipedi'nin her alanda uzman kişilerin bilgisine, emeğine çok ihtiyacı var ve katkılarınız çok değerli. Elinize sağlık.

Eğer Vikipedi'ye katkılarınız sırasında sorunuz, yardıma ihtiyaç duyduğunuz bir konu olursa deneyimli bir vikipediste veya Köy Çeşmesi'ne mesaj bırakabilirsiniz. Ayrıca birine hızlıca ulaşabilmek için Wiki-dışı bir ortamı kullanmak isterseniz şu adresteki Telegram grubuna da katılabilirsiniz.

Size Türkçe Vikipedi' başta olmak üzere Türkçe özgür bilgi ve içeriğin gelişimi ve desteklenmesi için çalışan Wikimedia Topluluğu Kullanıcı Grubu Türkiye (WMTR) adlı oluşumu da tanıtmak isterim.

WMTR üyeleri üniversiteler, kütüphaneler ve müzelerle çalışarak Vikipedi'yi geliştirmeye, katkıları arttırmaya çalışmakta. Bir süre önce İstanbul'da Salı akşamları düzenli olarak vikipedistler arasında sosyal buluşmalar gerçekleştirilmeye başladı. Şimdi bu buluşmalar çevrimiçi olarak İstanbul ve İstanbul dışından dileyen tüm vikipedistlerin katılımı ile gerçekleşiyor. Müsait olduğunuz bir zaman dilerseniz bu toplantılara da bekleriz. Tarafıma e-posta ile ulaşabilirseniz adresinize davet göndermek isteriz.

Kolay gelsin ve iyi viki'ler, Sakhalinio (mesaj - e-posta) 13.10, 26 Mart 2020 (UTC)[yanıtla]

İzlanda Seferi adlı konu hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba, İzlanda Seferi adlı konuda yaptığım değişiklik geri alındı. Nedensiz olarak değiştirdiğim sebebi yazılmış. Sizin geri aldığınız metinde neredeyse hiç kaynak yok. Ben kaynakları oraya ekleyerek yeniden düzenledim. Oraya önceki ekleyen arkadaşlar savaş şablonu eklemiş fakat bu gereksiz çünkü bu bir savaş değil, bir yağma veya baskın olarak niteleyebiliriz. Zaten diğer dillerdeki ilgili bağlantılara tıklarsanız oradalarda da savaş şablonunun olmadığını görürsünüz. Gerekçeyi yazmamamak benim hatam, kusura bakmayın. Yaptığınız değişikliği geri aldım, tekrar inceleyebilir misiniz? Teşekkür ederim. Bu imzasız yazı Nazmi32 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sayın Nazmi32, sayfadaki şablonu silmenizin nedeni nedir? Buna hiçbir sebep göstermeden silmişsiniz. Bilgi kutuları Vikipedi sayfalarında sıkça kullanılan ve özet bilgiler veren özelliğe sahiplerdir. Saygılarımla, Sakhalinio (mesaj - e-posta) 20.31, 26 Mart 2020 (UTC)[yanıtla]

Sakhalinio (mesaj - e-posta) 20.50, 4 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]


Telif hakkı[kaynağı değiştir]

Merhaba, Muratbağı, Şarkikaraağaç adlı sayfaya Zengibar.jpg adlı dosyayı yükledim. Dosyanın telif hakkı yüzünden silineceği yazıyor. Fotoğraf bana ait ancak düzenleme kısmında fotoğrafın bana ait olduğunu ekleyebileceğim bir şey bulamadım. Ne yapmam gerekiyor? Bu imzasız yazı Nazmi32 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba Nazmi32, telifle ilgili şablonları siz girmişsiniz, ellerinize sağlık, bende bazı düzeltmeler yaptım. Şu anda bir sıkıntı kalmadı. Selamlar, Sakhalinio (mesaj - e-posta) 18.37, 6 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]