Kullanıcı mesaj:Mutlutopuz/ARŞİVİNİZE VERMEK İSTEDİĞİNİZ ALAN ADI

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin Mutlutopuz![kaynağı değiştir]

ilk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Yaptığın katkının başka katılımcılarca değiştirilmesini ya da özgürce ve sınırsızca başka yerlere dağıtılmasını istemiyorsan, katkıda bulunmayabilirsin.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Dbl2010bot 19:54, 19 Aralık 2006 (UTC)


--Paris 23:43, 13 Ekim 2006 (UTC)

İsimlendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba Mutlu,

Madde isimlendirmelerini büyük harflerle yapmıyoruz. Bir de maddelere imza atmıyoruz. Bu konulara dikkat edebilirsen süper olur.

Sevgiler

Vito Genovese 23:49, 13 Ekim 2006 (UTC)

Telif ve kısa içerik[kaynağı değiştir]

Tekrar merhaba Mutlu,

Vikipedi'ye sadece GÖBL lisanslı kaynaklardan metin aktarabiliyoruz. Aksi, telif hakkı ihlaline giriyor ve tür eklentiler yapmakta ısrar eden kullanıcılar engelleniyor. O yüzden bunu tekrarlama lütfen.

Ayrıca film maddeleri hakkında yazabileceğin bir şey varsa, doyurucu bir içerik gireceksen ekleyebilirsin maddeleri. Ama başka sitelerden film künyesi kopyalayıp yapıştırırsan onlar da silinir.

Yardım sayfalarını biraz dolaştıktan sonra katkı yapmanı tavsiye ediyorum.

Sevgiler

Vito Genovese 01:04, 14 Ekim 2006 (UTC)

Merhaba, Vikipedi'ye hoşgeldiniz. El-biruni maddesine katkıda bulunmak istemenizi takdir ediyoruz, fakat telif hakkı saklı internet kaynaklarından veya basılı materyallerden alınmış metin veya görüntüleri kabul edemiyoruz. Belki maddeyi kendi sözcüklerinizle tekrar yazmak istersiniz. Daha fazla bilgi için politika ve yönergelere göz atabilirsiniz. İyi değişiklikler.


Telif Hakkı Sorunu[kaynağı değiştir]

Az önce yazdığınız Abadile ve Abid maddeleri Google'dan aratınca bir islam ansiklopedinde kelimesi kelimesine çıkıyor. Acaba bu site GNU ile mi lisanslı? Ayrıca GNU ile lisanslı ise aşağıya kaynak yazarak belirtmeniz gerekmez mi?

Bundan öte kelimeleri Türkçe olarak Türk Dil Kurumunun harfleri ile yazmanız daha doğru olmaz mı? Teşekkürler. --Ant "Thiras" Somersmesajkatkılar 19:35, 17 Ekim 2006 (UTC)


Gördüğüm kadarıyla uyarılmana rağmen telif hakkı saklı metinleri eklemeye devam ediyorsun. Bu konuyla ilgili göndereceğim son mesaj olur umarım bu.

Telif hakkı saklı metinler ekleme lütfen!

Vito Genovese 19:50, 17 Ekim 2006 (UTC)


Başka kaynaklardan metin almayarak kendin yazabilirsin. Kopyala yapıştır la yapılan katkılar projeye yarardan çok zarar veriyor.

Vito Genovese 20:50, 17 Ekim 2006 (UTC)

Az önce bir Vikipedi sayfasına zarar verdiniz, lütfen bu tutumunuza son verin! Vandalizm olarak adlandırdığımız bu kötü davranışa Vikipedi'de izin verilmez. Gerçekten bir katkı yapmak istiyorsanız Vikipedi'ye hoş geldiniz, fakat zarar vermeye devam ederseniz, yaptığınız bütün değişiklikler geriye alınacak ve siz de engelleneceksiniz. Değişiklikleriniz yapıcı olduğu sürece Vikipedi'ye katkıda bulunmaya devam edebilirsiniz. Lütfen Vikipedi'nin Engelleme politikası ve Vandalizm sayfalarını inceleyin; yaptığınız bu tip hareketlere tolerans gösterilmeyecek ve yumuşak davranılmayacaktır.

Makul bir editör olmanızı diliyor ve bir kullanıcı adı almanızı bekliyoruz. Vikipedi'ye tekrar hoş geldiniz, fakat vandallık yaptığınız müddetçe Vikipedi'den engellenmeniz yakındır.

Eğer bu mesajı yanlışlıkla aldığınızı düşünüyorsanız, paylaşılan bir IP adresini kullanıyor olabilirsiniz. Gene de, bu adresten tekrar edilen vandallıklar geçici olarak engellenmenize veya erişiminizin tümüyle durdurulmasına yol açabilir. Gelecekte karışıklığa yol açmamak için lütfen şimdi bir kullanıcı hesabı edinin. --Takabeg ileti 23:34, 18 Mart 2009 (UTC)


Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz. Vikipedi'de telif hakkı saklı içerikler kullanılamaz. Unutmayın ki; Vikipedi Amerika Birleşik Devletleri Telif Hakkı Kanunu'na tabidir ve söz konusu kanuna göre; yayımlanmış her türlü çalışma (aksi belirtilmediği sürece), sahibine otomatik olarak telif hakkı kazandırır. Sadece özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) kaynaklardan içerik aktarmanız mümkündür. Daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir Vikipedi suçudur ve Vikipedi kuralları (madde 8) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler! --  Levent İleti Katkılar   06:54, 19 Mart 2009 (UTC)


Lütfen Vikipedi sayfalarını boş içeriklerle değiştirmeyin. Vikipedi'de boş sayfalar yeni kullanıcılar için yanıltıcı olabileceğinden zararlıdır.

Şayet çift madde durumundaysa, lütfen uygun olan sayfaya yönlendirme yapınız. Eğer sayfa vandalizme uğramışsa, lütfen uygun haline geri döndürünüz. Eğer sayfanın içeriğinin uygun olmadığını düşünüyorsanız, uygun bir içerikle değiştiriniz.

Eğer sayfa için umut olmadığını düşünüyorsanız, işleyiş için silme politikasına göz atabilirsiniz. Vikipedi'ye katkı sağladığınız için teşekkürler.
Rapsar 22:33, 3 Ağustos 2010 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Mutlutopuz,

Oluşturmuş olduğunuz Şahne adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden m1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Captain BradleyMesaj Sayfam 11:43, 20 Aralık 2010 (UTC)

Futbol kulübü isimlendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba, futbol kulübü isimlendirmelerinde İngilizcedeki F.C. yazımı yerine Türkçede noktasız FC kullanıyoruz. Ayrıca madde oluştururken tamamen Türkçeye çevirmeye gayret ederseniz veya Türkçeye çevrilmesi gerektiğini belirten bir şablon koyarsanız çok iyi olur. İyi çalışmalar --Sayginer 05:54, 20 Nisan 2011 (UTC)

Az önce bir Vikipedi sayfasına zarar verdiniz, lütfen bu tutumunuza son verin! Vandalizm olarak adlandırdığımız bu kötü davranışa Vikipedi'de izin verilmez. Gerçekten bir katkı yapmak istiyorsanız Vikipedi'ye hoş geldiniz; fakat bu tavrınızın sürmesi durumunda, başka bir uyarı almaksızın engelleneceksiniz. Değişiklikleriniz yapıcı olduğu sürece Vikipedi'ye katkıda bulunmaya devam edebilirsiniz. Çünkü burası pek çok gönüllünün katkısıyla oluşan, herkesin katkıda bulunabildiği özgür bir ansiklopedidir. Başkalarının emeğine zarar vermek yerine, ansiklopedimizin gelişmesine yardımcı olunuz. İyi çalışmalar!

Lütfen kısa madde eklemeyin.[kaynağı değiştir]

Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız, bu tür sayfalar taslak kriterlerini sağlamadığı için silinir ya da silinmek üzere işaretlenir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için biraz daha kapsamlı bilgi yazmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz. Ancak zengin içerikli madde eklemek adına da telif ihlalinde bulunmamalı ve eklediğiniz içeriğin ansiklopedik ve kayda değer olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Bu hassas konuyla ilgili olarak Telif hakları sayfasını inceleyebilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar.
вяí¢αи76ileti 05:24, 24 Nisan 2011 (UTC)

Deneme Tahtası[kaynağı değiştir]

Deneme tahtasındaki şablonu bir daha asla kaldırmayınız.--Westnest ileti 18:10, 30 Nisan 2011 (UTC)

Deneme sayfası[kaynağı değiştir]

  • Selamlar. İsterseniz sadece sizin kullanabileceğiniz bir deneme sayfası oluşturabilirsiniz. Böylece çalışma ve denemelerinizi burada yapar, sonra ilgili maddeye aktarırsınız.--Rapsar 09:53, 2 Mayıs 2011 (UTC)

Biraz baktım, bu arada lütfen mesajlarınıza imza atın ve kullanıcı sayfanızda 7.000 değişiklik yaptığınızı belirtmişsiniz ancak değişiklik sayınız 254 olarak gözüküyor. Böyle göstermenin şu anda bir sorun olacağını zannetmiyorum ama ileride insanlar böyle şeylere çok takabilirler, benden söylemesi. İyi çalışmalar.--Westnest ileti 10:18, 15 Mayıs 2011 (UTC)

1992 Kral Fahd Kupası Finali[kaynağı değiştir]

1992 Kral Fahd Kupası Finali maddesinde yaptığım düzeltmeleri incelerseniz daha etkili katkıda bulunabilirsiniz. İkincisi, şu sayfayı incelerseniz, buradaki düzeltmlere de dikkat etmenizi isterim. Bir de o sayfada "totl" yazan kısımları "toplam" diye düzeltirseniz iyi olur, ben düzeltmeleri yaparken sonlara doğru fark ettim de... Kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 11:17, 16 Mayıs 2011 (UTC)

şablon ve bilgi kutusu[kaynağı değiştir]

(mutlu topuz 18:28, 16 Mayıs 2011 (UTC))

merhaba kolay gelsin at yarışları ile ilgili şablonların ve bilgi kutularının olmaması elimdeki kaynakları kullanmamı kısıtlamakta. şablon ve bilgi kutusu oluşturmada ise yeterli bilgim yok. diğer dillerdeki şablonlarda bizim dilimize tanımlanmamış durumda yani diğer dillere bakıpta özenmemek mümkün değil bu şablonların hazırlanması için nasıl bir yol izlenmelidir..Bu imzasız yazı Mutlutopuz (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar. Benzer şablon kodları çevirlmek istenen şablon içeriğiyle harmanlanabilir. Ben de birçok kez şablonları öyle uyarlamıştım. Birkaç denemeden sonra az çok şablon meselesi kavranıyor, kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 10:43, 21 Mayıs 2011 (UTC)
Tartışma sayfalarına ve/veya diğer kullanıcılara yazdığınız iletilerinizin sonuna dört adet ~ "tilde" adlı işareti eklerseniz, imzanız belirir. Klavyenizdeki (Q/q klavye için) Alt Gr ve Ü harfi tuşlarına birlikte 4 kez basmanız ya da üstteki mavi/gri kutucuklardan 6.sına tıklamanız yeterli. --вяí¢αи76ileti 10:44, 21 Mayıs 2011 (UTC)
Öncelikle hoşgeldiniz.
Vikipedi sayfalarında deneme yapıyor gibisiniz. Yaptığınız değişiklik geri alınacak ya da silinecektir.
İsterseniz denemelerinizi deneme tahtasında keyfinizce yapabilirsiniz.


Vikipedi'de herkes değişiklik yapabilir. Vikipedi'yi tanımak isterseniz, Vikipedi:Hakkında sayfasına bakabilirsiniz. --Superyetkinileti 15:53, 21 Mayıs 2011 (UTC)


Engellendiniz[kaynağı değiştir]

Daha önce uyarılmanıza rağmen, Vikipedi'ye ısrarla telif kurallarını ihlâl eden içerik eklemeniz nedeniyle geçici olarak engellendiniz. Eğer yararlı katkılarda bulunmak isterseniz, engellenme sürenizin sonunda tekrar geri gelebilirsiniz. Eldarion 16:32, 21 Mayıs 2011 (UTC)

Selamlar. Öncelikle katkılarınız için teşekkürler. Ancak açtığınız Kategori:1979 doğumlu yarış atları gibi kategoriler sorun teşkil etmekte. Kategoriler benzer maddeleri bir çatı toplamak üzere oluşturulmuştur. Bu doğrultuda üst kategoriler eklenmediğinde kategorilendirmenin bir anlamı kalmamaktadır. "Doğum yıllarına göre yarış atları" ve "1979 doğumlular" gibi kategorilere eklenebilir mesela yarattığınız mevcut kategori. Kaldı ki bu doğum yıllarına göre bir tasniflemeye gerek var mı diye de sormak gerek. Basitçe yarış atları kategorisini eklesek yetmez mi? "Arjantin'li" şeklinde yaptığınız isimlendirmeler de yanlış. Arjantinli denilmelidir. Yine burada bir başka sorun da yarış atlarının milleti olabilir mi sorusuyla gelmekte. Türkiye'deki yarış atları gibi bir isimlendirme daha uygun olacaktır. Son olarak İngilizce vikiden çeviriler yapıyorsunuz sanıyorum. Bu nedenle yeni kategorilerinize interwikilerini de eklerseniz çok iyi olacaktır. Hem okurlar hem de vikipedistlerin kolay ulaşımı için çok önemli bir konu zira. Vikipedi:InterWiki sayfasına bakabilirsiniz nasıl ekleneceği ile ilgili bilgi edinmek için. Ayrıca Vikipedi:Kategori ve Yardım:Kategori sayfalarına bakmanızı salık veririm. Bu arada "efsanevi" gibi subjektif ifadeler vikipedide bulunmaması gereken ifadelerdir. Vikipedi:Beş temel taş, Vikipedi:Politika ve yönergeler, Vikipedi:Tarafsız bakış açısı, Vikipedi:Doğrulanabilirlik sayfalarına bakmanızı salık veririm. Ayrıca Yardım:Sayfa nasıl yazılır? sayfası çok yardımcı olacaktır. Sorularınız olursa lütfen sormaktan çekinmeyin, emin olun her vikipedist elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışacaktır. Saygılarımla--Merube 89msj 17:50, 23 Mayıs 2011 (UTC)

Ayrıca Kategori:Birleşik Arap Emirliklerin'de At yarışları gibi adlandırmalar çok yanlış olmuş. Birleşik Arap Emirlikleri'nde şeklinde olması gerekiyor ilk olarak. İkinci olarak ise özel ad dışında diğer kelimelerin ilk harflerinin küçük yazılması gerektiğinden At yarışları değil at yarışları olmalıdır. Bundan sonraki kategori açmalarınızda daha dikkatli olmanızı rica ediyorum. Ayrıca daha önce açtığınız kategorileri düzenlemenizi rica ederim. Saygılarımla--Merube 89msj 18:00, 23 Mayıs 2011 (UTC)

İlgilendiğiniz için teşekkür ederek başamak en iyisi olacak. 1979 doğumlu yarış atları kategorileri inglizce vikipedide aynen var olduğu için bende tereddüt etmedim açarken ,lakin üst kategori oluşturmak gerekliliğini uyarınızı okurken fark ettim . Kendi adıma çok fazla bilgi olmadan bu işleri yapmak ve her gecen gün daha yeni konularda bilgi edinip uygulaya bilmek insana keyif veriyor. Yalnız üzülerek belirtmeliyimki bazen sabah dörtlere beşlere kadar ceviri yapıp sadece bilgiye hizmet etmek adına burada bulunan bir kardeşiniz olarak bilmeden yaptığım bir hata yüzünden Eldarion isimli hizmetli tarafından 24 saat süreyle engellendikten sonra benim için viki'nin ne keyfi nede anlamı kalmıştır. Sizin isteklerinizi yazdığınız saygı dolu mesaj nedeni ile müsait olduğum bir zamanda yerine getirip viki serüvenini kapatıyorum saygılarımla. (mutlu topuz 22:35, 23 Mayıs 2011 (UTC))

Anlayışlı tavrınız için çok teşekkür ederim. Yalnız vikiyi bırakmazsınız umarım. Eldarion'dan önce birkaç defa uyarılmışsınız, ancak sanıyorum uyarı mesajlarını ve içindeki bağlantıları okumamışsınız. Bu nedenle ısrarlı değişiklikler nedeniyle engellenmişsiniz. Telif hakları çok önemli bir konu olduğundan taviz verilmesi mümkün değil. O nedenle şahsınıza yapılmış bir durum olarak algılamayınız lütfen. Telif hakları birçok yeni vikipedistin sıkıntı yaşadığı ancak vikinin olmazsa olmazı olan bir konu. Daha önce de önerilen Vikipedi:Telif hakları ve Vikipedi:Telif hakları/SSS sayfalarına bakmanızı salık veririm. Kısaca ve kabaca, kaynak gösterseniz dahi birebir alıntılama yapılamamaktadır. Aksi takdirde o kaynağın telif hakkını ihlal etmiş olursunuz. O nedenle bundan sonra uyarı mesajlarını daha dikkatle okumanızı rica ediyorum. Engelleme de sizi cezalandırmaktan ziyade konu üzerine düşünmeniz için verilmiş bir uygulama. Bir nevi dikkatinizi daha da çekmek amaçlı. Tabi ki telif hakkı ihlallerine de devam etmemeniz amaçlanmakta. Sonuç olarak telif haklarına özen gösterirseniz bir daha sorun yaşamayacaksınızdır. Umarım durumu açıklayabilmişimdir. Umarım vikiyi bırakmaz, kurallara uyar ve bu şekilde katkılarınızı arttırarak sürdürürsünüz. İyi vikilemeler--Merube 89msj 16:08, 24 Mayıs 2011 (UTC)

Eldarion'a yolladığınız mesaj[kaynağı değiştir]

Eldarion'a yolladığınız mesaj, bu politikaya aykırı düşmektedir:

Uyarı
Uyarı
Lütfen Vikipedi'nin "kişisel saldırı yasaktır" politikasına bir göz atın. Bireyler, kurum-kuruluş ya da oluşumlar üzerine değil, içerik üzerine yorum yapın. Hakaret ve kişisel saldırılar sadece topluluğa zarar vermekle kalmaz katılımcıları da caydırır. Unutmayınız ki, kişisel saldırılar, toplulukta yaratabileceği rahatsızlık sebebiyle engellenmeye yol açabilir. Lütfen soğukkanlı olunuz ve değişiklik yaparken bunu aklınızdan çıkarmayınız. - Westnest ileti 13:34, 25 Mayıs 2011 (UTC)




Haydi iş birliğine![kaynağı değiştir]

Yeni yıl, yeni iş birliği projesi!


Bu haftaki projenin amacı spor veya yapı konulu maddelerin açılması!


İş birliği projesi yeni yılda yenilendi! Yeni projede kullanıcılar daha kolay bir şekilde katkıda bulunabilecek, kazanan Vikipedi olacak! Haydi, 2 Ocak günü başlayacak projeye katılarak hemen siz de birlikte başarma heyecanına ortak olun! Mutlu yıllar...
seksen 21:35, 1 Ocak 2012 (UTC)
Bundan sonraki haftalar için mesaj almak istemiyorsanız lütfen bu sayfada bildirin.

İngilizce yazılar[kaynağı değiştir]

Merhaba, bu içeriğe İngilizce başlığı kaldırmamışsın/Türkçe'ye çevirmemişsin. Bu konuda biraz daha dikkatli olalım lütfen. Bu tür şampiyonalarda madde açarken bu madde gibi maddeler açmanı isterim. Eğer herhangi bir konuda takılırsan bana mesaj at, seve seve yardım ederim. Sevgilerimle, iyi çalışmalar. --Ozankra 19:46, 6 Ocak 2012 (UTC)

Aynı durum en son girdiğin Avrupa Futbol Şampiyonası kadroları maddelerinde de var. Lütfen Türkçe'ye düzgün tercüme ederek maddeleri hazırla. Aksi takdirde yarı yabancı yarı Türkçe içerik olduğundan girdiğin bazı maddeler silinebilir...--вяí¢αи76ileti 12:16, 9 Ocak 2012 (UTC)

İkinci engel[kaynağı değiştir]

Vikipedi kurallarına aykırı hareketleriniz nedeniyle, değişiklik yapmanıza bir süre için izin verilmiyor. Eğer yararlı katkılarda bulunmak isterseniz, engellenme sürenizin sonunda tekrar geri gelebilirsiniz. Superyetkinileti 18:54, 13 Ocak 2012 (UTC)

Haftanın iş birliği projesinde 2. oldunuz!!![kaynağı değiştir]

Merhaba. Engellenme nedeniniz daha önce uyarılmanıza karşın Vikipedi standartlarına aykırı içerikler eklemeyi sürdürmenizdir. Şevkinizin kırılmasına gerek olmadığını da anımsatmak isterim. Hepimiz her gün yeni şeyler öğreniyor ve yavaş da olsa gelişim kaydediyoruz. Aklınıza takılan herhangi bir soruda yardımcı olmaya hazırım. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 18:17, 16 Ocak 2012 (UTC)

Rica etsem maddeyi inceleyebilirmisin.. iyi calismalar mutlu topuz 15:11, 19 Ocak 2012 (UTC)

Merhaba. Eklediğiniz içerik telifliydi, kaldırdım. Başka sitelerden kopyala-yapıştır yapmak Vikipedi kurallarını bir kenara bırakın, yasal bir suçtur. Tekrarlamamanızı rica ederim. İyi akşamlar.--RapsarEfendim? 17:25, 19 Ocak 2012 (UTC)
merhaba o maddeyi ben oluşturmadım . Uygun olmadığını görüp size haber verdim . iyi çalışmalar. mutlu topuz 21:56, 19 Ocak 2012 (UTC)
Çok pardon. Gerçekten özür dilerim. Kullanıcılar sık sık kendi açtıkları maddeleri onaylamam için bu tür mesajlar attığından karışıklık oldu. Teşekkürler haber verdiğiniz için. Sıkıntı telif konusundaydı sanırım? Kayda değer olup olmadığı için ayrıca bir inceleme yapılmalı. İyi geceler.--RapsarEfendim? 22:02, 19 Ocak 2012 (UTC)

İş Birliği Projesi Değerlendirmesi[kaynağı değiştir]

merhaba iyi çalışmalar .Spor turnuvalarının kaynağının ne olabileceği hakkında fikriniz varmı . İşbirliği projesini değerlendirmişsiniz ancak değerlendirirken maddelerin ingilizce wikidei sayfalarını kontrol etmemişsiniz benim oluşturduğum maddelerle birebir aynıdır. Futbol turnuvaların gösterilebilecek kaynak o kıtanın federasyonunun dış bağlantılarıdır ki benim maddelerimde bunlar mevcut . Tekrar değerlendirme yapmanızı rica edeceğim . ayrıca başarılı katkılarınızın devamını dilerim mutlu topuz 10:42, 20 Ocak 2012 (UTC)

Merhaba. Haklısınız İngilizce'sinde de kaynak değil yalnızca dış bağlantı vardı. Ancak maddeleri İngilizce'lerine göre değil proje kapsamında değerlendiriyoruz. Ve puanlama kural gereği en az bir kaynak ve kategori gerekli. Dış bağlantıları kaynak olarak kabul edemiyoruz. İyi çalışmalar. Merve 10:54, 20 Ocak 2012 (UTC)
Tabiki kural kuraldır .Sonuç olarak Vikiye bir şekilde katkıda bulunmuş olduk diye düşünürüm amacımız zaten belli. Yalnız o zaman kurallar bölümünde bunu belirtmelisiniz ki insanlar ona göre bir strateji oluşturabilsin sonuçta bu emektir ve emeğe saygı göstermek gerekli. işbirliği projesinin açıklama kısmında turnuvalarda dahil edilmiş ben haklı olduğumu düşünüyorum.saygılar mutlu topuz 11:04, 20 Ocak 2012 (UTC)
Anlayışınız ve katkılarınız için teşekkürler. Dış bağlantıların kaynak olarak kabul edilmediğini de belirtmesi gerektiğini düşünüyorum bir daha ki projelerde, tabirinizle insanlar strateji belirleyebilir. Saygılar. Merve 11:16, 20 Ocak 2012 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Mutlutopuz,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:Ah nerede.jpg.jpg adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz. -- sayz'ınusu 21:49, 21 Ocak 2012 (UTC)


İş birliği projesi Madde Düzenleme Nişanı

Tebrikler!

İş birliği projesinde madde düzenleme konulu projelerde altı kez altmışar madde düzenleyerek iş birliği projesi Madde Düzenleme Nişanı'nı hak ederek kazandınız.

İş birliği projesindeki en büyük ödüllerden olan bu nişan, gösterdiğiniz üstün çaba ve yaptığınız büyük miktardaki katkının bir nişanesidir.

Katılımınızın ve emeğinizin devamını dilerim.

Sevgiler,

--Betelgeuse-Seginus 16:30, 25 Ocak 2012 (UTC)

Merhaba son projede sorumluluğu bırakmışsınız ... özel bir nedeni var mı ? Bence gayet başarıı bir şekilde değerlendirmeler yapıyordunuz. Geçmişte yaptıklarınız için teşekkürler. iyi çalışmalar.mutlu topuz 13:39, 26 Ocak 2012 (UTC)

Merhaba. Teşekkürler. Bazı sözler, gerçekten moral bozucu oluyordu. Katılımcıların bazıları mükemmeli istiyor ki bir eksik olunca iğnelemekten geri durmuyor. Haftaya burada olmayacağım, doğal olarak puanlamada yapmıyor olacaktım, aksaklık olacaktı. Ve yine bazı cümleler yazılacaktı. İnsanlarla tartışmak istemediğim için sorumluluğu bıraktım. Merve 13:51, 26 Ocak 2012 (UTC)
Sizi kısa sürede tekrardan aramızda görmek isteriz. Kullanıcı:mutlutopuz mutlu topuz 13:56, 26 Ocak 2012 (UTC)
Teşekkürler, iyi çalışmalar. Merve 14:01, 26 Ocak 2012 (UTC)

Yarış Atları[kaynağı değiştir]

Merhaba kolay gelsin. İngilizce vikide ki atyarışı sayfaları muhteşem ötesi doyurucu ve sonsuz bilgi var . Bende yavaş yavaş ceviri yapıp türkçe vikiye bu alanda da katkı sağlamak ve kategoriyi geliştirmek isterim ancak ne bir bilgi kutusu ne de şablon mevcut . Bu konuda bilgim de cok cok az bilgi kutusu ve şablon konusunda yardımınızı ve önerileriniz rica edecektim . iyi çalışmalar dilerim. Kullanıcı:mutlutopuz mutlu topuz 00:01, 28 Ocak 2012 (UTC)

Merhaba. Açıkçası yarış atlarıyla ilgili hiçbir bilgim ve ilgim yok :) Ancak siz yapılması gerekenleri söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım tabii ki de.--RapsarEfendim? 09:49, 28 Ocak 2012 (UTC)
İlgilendiğiniz için teşşekkür ederim iyi hafta sonları olsun inş. Şablon:Thoroughbred racehorse infobox adlı bir bilgi kutusu var bunu nasıl türkçe vikiye geçiririz . Burdan başlarsak daha mantıkı olabilir . Kullanıcı:Mutlutopuz mutlu topuz 09:58, 28 Ocak 2012 (UTC)

Columbia Üniversitesi[kaynağı değiştir]

Bu üniversitenin mottosu açıkça Zebur'un 36/9 ayetinin son yarısıdır. Ivy Lig üyesi üniversitelerin mottoları kutsal metinlerden referanslıdır, çünkü kuruluşlarında Hristiyan ve Yahudi mezhepleri yer almıştır. Bu motto için basit ve motomot bir tercüme yapılmış, haliyle de yanlış olmuş. Üniversitenin kendi sayfalarında da bu durum açıkça anlatılmış: 1- http://www.columbia.edu/cu/diploma/history.html 2- http://www.columbia.edu/cu/jsu/perspectives/issue1/ben.html

merhaba burada gösterdiğiniz kaynağı sayfaya ekleseydiniz sorun kalmayacaktı. bir de mesajlarınızı imzalarsanız daha iyi olur iyi çalışmalar. katkılarınızın devamını bekleriz. Mutlutopuz 17:39, 20 Mart 2012 (UTC)
  • İvy lig üyesi üniversiteler mottolarını dinsel referanslı oluşturmuşlar. Genellikle de hem Eski hem Yeni Ahit'i destekleyecek şekilde oluşturmuşlar. Columbia sanırım İngiliz Protestan geleneğine bağlı bir okul. Bir kullanıcı adım yok, kendimce uygun gördüğüm eklemeleri/düzetmeleri yapıyorum. Kolay gelsin.
  • http://en.wikipedia.org/wiki/Columbia_University İngilizce kısmında gerek kaynak gerek anlam çok açık.
  • İki çeviri bu mottonun anlamını en doğru ve tutarlı şekilde karşılar. İlki "Sen'in nurunla nurlanacağız", ikincisi ise "Sen'in nurunda nurlanacağız". Başka bir çeviri anlamsız ve absürd olur.

Merhabalar. Özgür lisanslı dosyalar için adil kullanım gerekçesine gerek yok. Gerekçelendirme yalnızca telifli dosyalar için yapılıyor. Katkılarınız için teşekkürler, iyi çalışmalar. Utku Tanrıveremesaj 21:23, 30 Ocak 2012 (UTC)

merhaba İBP için öalışma yapmaya gayret ediyorum. ilk defa yaptığım bir iş galiba beceremicem . dikkatiniz ve ilginiz içi teşekkrler. Commonsa ekleme olayınıda cözemedim zaten :) Mutlutopuz 21:26, 30 Ocak 2012 (UTC)

merhaba, Akif.jpg adlı resim belirttiğim gibi tamamen kendi çalışmam. bizzat ben çektim elimdeki kitaptan. (benim çevirim.) herhalde bu durumda telif ihlali yapmış olmuyorumdur. kalitesiz resim olmuş gerçi, silinmesinde sakınca yok. hem onunla ilgili hazırlamayı düşündüğüm sayfadan da şimdilik vazgeçtim. fakat kendi çalışmam olduğu bilinsin istedim. bir de mukaddimetü'l-edeb resmi vardı. onun yeni jpg versiyonunu yükledim. bu bir yazmadan alındı. iran'da bir kütüphanede dijital makineyle çekilmiş ve kesinlikle telif hakkı saklı bir siteden alınmamıştır. yazmanın tamamının fotografı var, ben ilgili madde için bir kareyi (iki sayfa) koydum. yani png versiyonunun silinmesi sorun değil, ama jpg versiyonunda bir telif sorunu yoktur umarım. Azadagaoglu 22:56, 30 Ocak 2012 (UTC)

Lisans tespiti ve uyarı[kaynağı değiştir]

Vallaha dosyayı güzel tespit ettin. Helal olsun. Göz kırpma Bu arada bir uyarım daha olacak; şöyle kupa sezonları, lig sezonları açarken sadece "İspanya Kral Kupası sezonları", "1928'te futbol" ve "1928'de İspanya" kategorilerini eklemen yeterlidir ve eklediğin takdirde maddenin ulaşılabilirliği doğru olacaktır. Bu maddeden örnek alabilirsin. Anlayış göstereceğin ve düzelteceğin için sana güveniyorum. Sevgilerimle, iyi çalışmalar. (Ha bu arada facebook'un var mı? --Ozankra 21:42, 1 Şubat 2012 (UTC)

Es geçmene gerek yok ki. Sen işaretle, nasıl olsa ben bunun gibi lisanslarım. Göz kırpma Sevgilerimle, iyi çalışmalar. --Ozankra 21:59, 1 Şubat 2012 (UTC)
sen iki tane futbolla alakalı madde aç benim saha çok hoşuma gider :)Mutlutopuz 22:02, 1 Şubat 2012 (UTC)
Yalnız burada bir sürü "Mutlutopuz" var. Hangisine istek göndereyim? Bir şey yazıyor mu bari? (iş, memleket, falan...) --Ozankra 22:07, 1 Şubat 2012 (UTC)
afyon kocatepe ünü. yazan yaşadığı yer istanbul olacak istanabul Mutlutopuz 22:11, 1 Şubat 2012 (UTC)
Merhaba, eğer final maddelerini açarken şöyle açarsan maddelere ulaşmak daha kolay olacak, etkin olsun-olmasın. 1984 UEFA Kupa Galipleri Kupası finalinden sonra açtığın final maddelerine de öyle yap. Sevgilerimle, iyi çalışmalar. --Ozankra 16:46, 5 Şubat 2012 (UTC)

Gönderdiğiniz uyarıda belirttiğiniz dosyanın adil kullanım gerekçesini ekledim, şablonu ben kaldırmadım. Gereğini yaparsınız --taysin (mesaj) 08:13, 2 Şubat 2012 (UTC)

ncculogo.png[kaynağı değiştir]

Resim kaynak: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Nccu_logo_JPG.jpg

tesekkurler, iyi calismalar!CXX 21:57, 4 Şubat 2012 (UTC)

eleme maddeleri[kaynağı değiştir]

Selamlar. 2002 FIFA Dünya Kupası elemeleri – UEFA 7. Grup gibi girdiğin maddelerde "Eylül 2, 2000" gibi tarih gösterimleri Türkçe'ye uygun değil... Bu nedenle girdiğin bu tip maddelerdeki bu hatayı düzeltirsen sevinirim...--вяí¢αи76ileti 13:15, 6 Şubat 2012 (UTC)

teşekürler hemen ilgileniyorum. Mutlutopuz 13:29, 6 Şubat 2012 (UTC)
Ben de teşekkür ederim de bu tarza girdiğin diğer 2002 FIFA Dünya Kupası elemeleri – UEFA grup elemeleri maddelerde de aynı düzeltmeyi yapman gerekiyor. Bunun dışındaki katkılarını kontrol edemedim ancak eğer yaptıysan diğer eleme maddelerinde de aynı sorun olabilir bu nedenle hepsini toptan düzeltmen en iyisi olur. Henüz editörlük yetkisi almadan Vikipedi düzenine uymayan maddeler yapıyorsan editörülük için erken demektir zira editör olsaydın girdiğin maddeleri derinlemesine inceleme ihtiyacı hissetmezdim.--вяí¢αи76ileti 14:04, 6 Şubat 2012 (UTC)
EK: Şu girdiğin maddeye interwiki bağlantılarını eklememişsin. 1922 İspanya Kral Kupası ve diğer kupa maddelerinde de benzer tarih çevirme problemi var. 1956 Güney Amerika Şampiyonası ve diğer şampiyonalar da öyle... Ayrıca şurada görebileceğin gibi Saygıner adlı kullanıcı maddeyi düzeltmiş. "F.C." değil "FC" kullanıyoruz. Girdiğin tüm maddelere buradan ulaşabilirsin. Kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 14:27, 6 Şubat 2012 (UTC)
Genelde kupalar ile ilgili maddeleri girerken ingilizce vikideki şablonları kullanıyorum gözden kaçan detaylar olabiliyor. senin uyarın gayet iyi oldu bi toparlarım ben onları.İnterwiki eklenmemiş olanlara ekleme başladım zaten. Bunlar küçük sorunlar ama mide bulandırıyor. İyi çalışmaar vikiyi boşlama  :) Mutlutopuz 14:49, 6 Şubat 2012 (UTC)
Bu arada editörlk başvurusunda beni harcamışsın 3 değişiklik beş değişiklik yapanlar adaylık için başvuruyorken beni bir tarih girişi için eleştirmen yanlış olmuş tabii ki benim şahsı fikrimdir senin fikrine sonsuz saygı duyarım. Şu tarih giriş konusuna gelirsek tabiiki öğrenince bir daha yapmak söz konusu olmaz. Daha öncekileride düzeltmekden başka care yok . saygılar Mutlutopuz 14:57, 6 Şubat 2012 (UTC)
Küçük ama zahmetli bir gibi gelebilir ama o maddeleri girerken herkes sadece kopyala yapıştır yapmıyor. Biz boşuna mı saatlerce uğraşarak o maddeleri Türkçe'ye çevirip madde yazıyoruz Benim kadar çok uğraşmanı beklemiyorum ama en azından "stadium"ları "stadyumu" ya da tarihleri "Gün Ay Yıl" şeklinde standarda uygun yapmalısın... Oyumun renginin değişebileceğini de belirttim. Benim yaptığım için bkz. [1]'dan [2] bunu...--вяí¢αи76ileti 15:54, 6 Şubat 2012 (UTC)
Sabri kopyala yapıştırı kesinlikle kabul etmiyorum. :):) Keşke dediğin gibi oluşturula bilse maddeler bir sürü oluştururduk. Senin maddeleride inceledim örnek olarak kullanıcam teşkkürler Mutlutopuz 16:45, 6 Şubat 2012 (UTC)

Sizi yakalamışken İşbirliği projesi yürümüyor iki haftadır puanlamalar yapılmadı yeni proje acılmadı.sizce nasıl bir önlem alınabilir. Mutlutopuz 13:37, 6 Şubat 2012 (UTC)

Pek aktif olamadığımdan ve gelecek birkaç ayda daha az aktif olacağımdan iyi yakaladın. Eğer projeden sorumlu olanlar ilgilenemeyecekse projenin yürümesi anlamsız gelebilir ama puanlama sistemi iptal edilerek sadece kontrolcüler işlerin düzgün yapılıp yapılmadığını kontrol edebilir. Sanırım puanlama yapılmayacak olması işin külfetini de azaltır. Ancak puanlamanın iptali ödül için katkı yapan kullanıcıları caydırabilir. Proje yarım yamalak kalacağına ödül için iş birliğine katılanların da bırakmasını göze alalım bence...--вяí¢αи76ileti 14:01, 6 Şubat 2012 (UTC)
Editörlük haklarınız verilmiştir. Kullanımında bir sıkıntı yaşarsanız mesaj atabilirsiniz bana. Kolay gelsin. --Reality 22:51, 8 Şubat 2012 (UTC)
Çok teşekkürler umarım güveni boşa cıkarmam sıkıntı olursa bilginize başvuracağım Mutlutopuz 23:06, 8 Şubat 2012 (UTC)
Yoo, bir iki güne zaten alışırsın kontrol ettim az önce sürüm kontrolü faaliyetlerini sıkıntı yok. Gayet iyi.--Reality 23:37, 8 Şubat 2012 (UTC)
peki teşekkürler kolay gelsin Mutlutopuz 23:38, 8 Şubat 2012 (UTC)
Ahanda aklıma bir şey geldi mesela. Şöyle yaparak gereksiz boşlukları silersen maddelerin görünümü çok daha iyi olur. Standarttır bu uygulama.--Reality 00:15, 9 Şubat 2012 (UTC)
ahandda yeminlen aklımdan geçti biraz önce fark edermi acaba dedim .. edermiş demek ki... teşekkürler Mutlutopuz 00:17, 9 Şubat 2012 (UTC)
Editörlük için tebrikler :) Bu yerleşim yeri maddeleriyle ilgili ben de bir tavsiyede bulunayım. Şehir armalarını harita başlığına eklediğinizde kocaman hoş olmayan bir görüntü oluyor. Onun yerine şöyle haritayı arma ile değiştirirseniz, en azından bundan sonra açılacak maddelerde görüntü daha düzgün olacaktır. Zaten o resimlerin harita diye eklenmesi şeklen de yanlış :) Kolaylıklar–h.çağrımsj 10:54, 9 Şubat 2012 (UTC)

iskender pala[kaynağı değiştir]

merhaba, iskender pala maddesine yaptığim değişikliği neden reddettiğinizi merak ettim. iskender pala'yı eleştiren tek makale benimki sanırım, üstelik uluslararası hakemli dergide çıkmış. derginin kalitesini/güvenilirliğini merak ediyorsanız yom.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. imtiyaz sahibi TC Bakü Büyükelçiliği eski Kültür ve Tanıtma Müşaviri Prof. Fethi Gedikli'dir. "iskender pala hakkında şöyle bir eleştiri makalesi de var" demenin nesi sakıncalı? bilmenizi isterim ki, iskender pala divan şiiriyle özdeşleşmiş olmasına karşılık, divan şiirine en uzak isimlerden biridir ve profesörlük tezi de dahil olmakla tüm çalışmalarında vahim hatalar yapmıştır. söz konunu makale bunları belgeleriyle ve izahlarıyla beraber ortaya koyuyor. ayrıca wikipedi makalesinde adamı eleştirmedik ki, sadece şöyle bir eleştiri yazısı da var, isteyen buyursun baksın dedik. teşekkürlerimle, Azadagaoglu 13:09, 9 Şubat 2012 (UTC)

merhaba ben maddede kişiyi eleştirmenizden ziyade kaynak eklemede hatalı şablon kullandığınız için kabul etmedim eğer düzeltirseniz tekrardan zevk ile değerlendiririm iyi çalışmalar Mutlutopuz 13:20, 9 Şubat 2012 (UTC)

pardon, dikkatsizlik etmişim. düzelttim, sanıyorum oldu. teşekkürler. Azadagaoglu 13:32, 9 Şubat 2012 (UTC)

Elimdekini halledeyim ona da bakarız :) --Reality 16:48, 9 Şubat 2012 (UTC)
teşekkürler Mutlutopuz 16:49, 9 Şubat 2012 (UTC)
Maddede ufak düzenlemeler yapıp maddeyi sürüm kontrolü ile işaretledim. Artık maddeye ciddiyetsiz şeyler yazma ihtimali pek yok anonimin.--Reality 16:55, 9 Şubat 2012 (UTC)
vallahi insanlar nelerle uğraşıyomuş hayretler içerisinde kaldım sabahdan bu yana neler gördüm bir günde bunları gördüysek sonumuz hayır olsun :):) Mutlutopuz 16:57, 9 Şubat 2012 (UTC)

Saatler boyu uğraşıp hazırladığım [Mardinspor] sayfasını neden eski haline döndürdünüz?

Merhaba Vikipedi'nin standartlarına uygun olmayan br sayfa oluşturmuşsunuz.Lütfen futbol takımları ile alakalı sayfaları inceleyerek Mardinspor ile ilgili maddeyi standarda uygun bir şekilde oluşturmaya gayret ediniz. Mutlutopuz 09:53, 10 Şubat 2012 (UTC)

Selam; Mankurt sayfasında hatalı yazılmış olan bir harf düzeltildi, mankut yazılmış, mankurt olarak düzeltildi. Siz ise değişikliğe red verdiniz. Anlamadığım bir şey mi var orada yoksa siz mi kazara reddettiniz?

Merhaba kazara red etmedim kaynakda yazım hatası var ama link tılanınca mankurt ile alakalı siteye ulaşılabiliyor. iyi çalımalar. Daha düzenli vikipedi sayfalarını inceliyerek kendinize bu konuda deneyim kazandıra bilirsiniz. mesajlarınızı imzalamayı unutmayızınız iyi akşamlar Mutlutopuz 15:46, 10 Şubat 2012 (UTC)
Merhaba; Kaza konusunda ısrarcıyım :) Zannedersem benim onayladığım sürümü de geri almak gerekiyor. Tekrar değerlendirebilir misiniz? Şenol EKER 16:58, 10 Şubat 2012 (UTC)areket ederiz
Gerçekten herhangi bir kaza söz konusu değil biz vikipedi safalarını incelerken çok dikkatli ve hassas hareket ederiz . Bence siz sayfayı tekrardan bir derleyip toparlayıp gönderin o zaman bir değerlendirme yapalım. Bu arada imza kullandığınız teşekkürler .Mutlutopuz 17:02, 10 Şubat 2012 (UTC)
O halde şunu anlıyorum: Maddelerde bir kelimede bir harf eksik yazılmışsa ve birisi bu eksiği düzeltilmişse, bu değişiklikleri reddetmemiz gerekiyor. Neden maddenin hatalı kalması gerektiğini anlamasam da bunu hatırımda tutacağım Şenol EKER 17:26, 10 Şubat 2012 (UTC)

Merhaba, "kral" maddesinin eski halinin daha çok bilgi içerdiği yeni halin ise muğlak olduğunu geri alınması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca kabul ettiğiniz sürümde Türkçe karakter sorunu var... Selamlar. Şamil Demir 17:08, 10 Şubat 2012 (UTC)

merhaba meddeyi dğzenledim tğrkçe karakter sorunu yok yalnız eksik bir madde yoğun olmadığım bir zaman bu maddeyi geliştirmeye çalışacağım. Teşekkürler Mutlutopuz 17:17, 10 Şubat 2012 (UTC)

Merhaba, Yıllar önce T129 konusunu açtım düzenledim, ama birileri bunu firma çıkarlarını ve reklam politikasını ön planda tutup, bir markanın tanıtım bölümüne dönüştürmüş. Ben buradaki bilgileri başka bir siteden almıştım, ki o sitede bana ait ama ısrarla kaynak göstermeme ve dış bağlantılarda belirtmeme rağmen * Helikopterci.com yazısı siliniyor. Yardımınızı rica ederim.

Saygılarımla;

Projenin devamı için ne yapabiliriz bir fikrin var mı? Mutlutopuz 20:32, 12 Şubat 2012 (UTC)

Merhaba. Ödül konusu komple kaldırılabilir, bir veya iki sorumlu atanır ve bunlar projenin güncellenmesi, proje adayları ve ufak düzenlemelerle ilgilenir. Yapılan katkılar da şimdi olduğu gibi listelenir. Öbür yandan ödül sistemi kalabilir. Yine sorumlular seçilir. Ancak puanlama işleri çok basite indirgenir ve sorumluların da bıkmaması sağlanır. Tabi sorumlu bulmak lazım bu noktada. Aslında aklımda birkaç kullanıcı var da neyse. İyi akşamlar.--RapsarEfendim? 20:36, 12 Şubat 2012 (UTC)
Hiç kimse ilgilenmiyorda neyse biraz daha bekleyelim çok teşekkürler iyi akşamlar Mutlutopuz 20:40, 12 Şubat 2012 (UTC)

Zodyak katili[kaynağı değiştir]

Merhaba. Yazdığım maddeyi biraz önce kontrol ettiniz. Profesyonel gibi Türkçe bilmiyorum, onun için, hatalar yaptığımdan eminim. Haklı mıyım? Önceden teşekkürler. Nonexyst 22:21, 12 Şubat 2012 (UTC)

Merhaba bir iki anlatım hatası var onlarıda ben düzelticem umarım katkılarınız daha dikkatli olarak devam eder Mutlutopuz 22:24, 12 Şubat 2012 (UTC)

Şurada ilk başta sarf ettiğiniz sözlerdeki amaç nedir? O mesajı ben yazmıştım da. esc2003 12:01, 14 Şubat 2012 (UTC)

merhaba ben sizin gibi tecrübeli bir kullanıcının imzasız mesaj gönderebileceğini tahmin etmediğimden ve mesajı daha ince bu tartışma sayfasında imsasız mesaj gönderen arkadaşların brisinin aynı olayı tekrarladığını düşünerek gönderdim. Amaçım mesajlara imza eklenmesini teşvik etmekdi. Sanırım siz o mesaj için unutmulsunuz tabiiki sorun değil çok nadirde olsa bende imza eklemeyi unutuyorum. orada yazdıklarımı anlamamanız cok doğal keza o sırada bir tane vandalın israil ile alakalı sayfalara zarar vermesine müdahale etme durumundaydım ve iki arada bir derede yazabildim. iyi çalışmalar dilerim Mutlutopuz 12:36, 14 Şubat 2012 (UTC)

selam mutlutopuz, şurada bir sorum vardı. belki gözünüzden kaçmıştır. cevap verebilirseniz sevinirim. kolay gelsin. --ki bl 17:10, 16 Şubat 2012 (UTC)

Merhaba gerçekten gözümden kaçmış ilgilendim teşekkürler Mutlutopuz 17:22, 16 Şubat 2012 (UTC)

Kişisel yorumlar ve varsayımların konuyu geliştirici olduğuna inanıyor musunuz? esc2003 17:56, 17 Şubat 2012 (UTC)

merhaba Tabiki inanmıyorum ama bu konu için yapacak çok fazla bir şey yok galiba . Buraya bir sayfa ekliyeceğime oraya bir dünya cevap yazıp vakit kaybetmek de apayrı bir olay Mutlutopuz 18:01, 17 Şubat 2012 (UTC)

  • İBP projesine yaptığınız katkılardan dolayı teşekkür ederim Mutlutopuz 12:57, 18 Şubat 2012 (UTC)
  • Rica ederim :) --Çalıştayileti 09:47, 19 Şubat 2012 (UTC)
  • iki haftadır oluşturulamayınca proje ..teşekkürü borç bildik .. iyi çalışmalar :)Mutlutopuz 09:50, 19 Şubat 2012 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Haftanın İş Birliği Projesinde 1. oldunuz!!!

Merhaba Mutlutopuz,

Bu haftanın iş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

Yeni madde açma konulu projedeki başarılı performansınız ile bu haftaki projede 1. oldunuz. Katılımızın devamını umuyorum.

Sevgiler

--Çalıştayileti 22:05, 19 Şubat 2012 (UTC)

Merhaba Mutlu, şu değişikliğinle ilgili bir şey sorma ihtiyacı hissettim. Dosya adında Youssouf Hadji yazıyor. Baktığımda Fransızca Vikipedideki fr:Youssouf Hadji sayfasında kullanıldığını gördüm. Bunun Mustafa Haci'nin resmi olduğuna emin misin yoksa bir karışıklık olmuş olabilir mi :) Kolaylıklar –h.çağrımsj 07:28, 24 Şubat 2012 (UTC)

Merhaba büyük ihtimal soyadı benzerliğinden kaynaklanmış hata. Bu ara biraz fazla dosya ekledim İBP için hemen düzeltiyorum. Ayrıca senide tebrik etmek lazım dikkatın için. Kolay gelsin iyi çalışmalar Mutlutopuz 09:12, 24 Şubat 2012 (UTC)
Özellikle yoğun katkı yapıldığı dönemlerde bazen oluyor böyle hatalar tabi :) Sayfa izleme listemde olunca dikkatimi çekti öyle fark ettim ben de. İyi günler –h.çağrımsj 09:31, 24 Şubat 2012 (UTC)

Özgün Çalışma Armağanı[kaynağı değiştir]

"ÖZGÜN ÇALIŞMA ARMAĞANI"

Bu armağan İBP'de yaptığınız özgün katkılardan dolayı teşekkür etmek amacıyla size sunulmuştur. Katkılarınızın devamını bekliyorum.

--Çalıştayileti 13:05, 24 Şubat 2012 (UTC)

Azim ve şevkle yürüttüğünüz İBP çalışmalarınız için teşekkürler. Bu hafta mükemmel bir performans gösteriyorsunuz, tebrik ederim. Çalıştayileti 13:05, 24 Şubat 2012 (UTC)

çok teşekkür ederim bu küçük güzelliklerle şevkimiz daha da artıyor , sağlıklı olduğum sürece inş. yıllar boyunca vikiye katkım devam edecek. küçük bir rice mümkünse puanlandırılmamış İBP'lerle ilgilenmeniz mümkünmüdür. Kolay iş değil biliyorum ama elinizden gelirse. İyi çalışmalar Mutlutopuz 14:20, 24 Şubat 2012 (UTC)
Evet o konu ile ilgileneceğim, en son hangi hafta ödüller dağıtılmıştı.--Çalıştayileti 09:15, 25 Şubat 2012 (UTC)
1,2,3 ve 7. haftaların puanlamaları yapılmış ödüller dağıtılmıştı.. Mutlutopuz 09:25, 25 Şubat 2012 (UTC)
Çalışkan Barnstarı
İBP kapsamındaki özverili çalışmalarınızdan ötürü ayrıca tebrik ve teşekkür etmek isterim. İyi çalışmalar. Utku Tanrıveremesaj 16:22, 24 Şubat 2012 (UTC)

Buralarda mısınız?[kaynağı değiştir]

Merhaba, buralarda mısınız? --i.e. msj 21:32, 24 Şubat 2012 (UTC)

merhaba buralardayım şu anda buyrun .. Mutlutopuz 22:22, 24 Şubat 2012 (UTC)

Çeşme tartışması[kaynağı değiştir]

Vikipedi:Köy çeşmesi (ilginize)#Vikipedi Konferansı - Yeni Kullanıcılar Dikkatinize sunarım.--Khutuckmsj 15:17, 25 Şubat 2012 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Haftanın İş Birliği Projesinde 1. oldunuz!!!

Merhaba Mutlutopuz,

4. hafta İBP etkinliklerinde katılımınız için çok teşekkürler!

Kategori:Bilgi kutusu bulunmayan sayfalar'daki maddelere bilgi kutusu eklenmesi konulu projedeki başarılı performansınız ile 4. haftadaki projede 1. oldunuz. Ödülünüz biraz geç sunulsa da; geç olsun güç olmasın :)

Sevgilerimle...

--Çalıştayileti 09:58, 26 Şubat 2012 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Haftanın İş Birliği Projesinde 1. oldunuz!!!

Merhaba Mutlutopuz,

5. hafta İBP etkinliklerine katılımınız için çok teşekkürler!

Özel:KullanılmayanDosyalar'daki kaynaksız, telif ihlali oluşturan, şüpheli, gerekçesiz dosyaların taranması ve etiketlenmesi konulu projedeki başarılı performansınız ile 5. haftadaki projede 1. oldunuz.

Sevgilerimle...

--Çalıştayileti 11:04, 26 Şubat 2012 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Haftanın İş Birliği Projesinde 1. oldunuz!!!

Merhaba Mutlutopuz,

Bu haftaki iş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

Bilgi kutularına görsel eklemek konulu projedeki başarılı performansınız ile 8. haftadaki projede 1. oldunuz.

Sevgilerimle...

--Çalıştayileti 21:49, 26 Şubat 2012 (UTC)

Futbol takımları[kaynağı değiştir]

Merhaba Mutlu, Bu aralar futbol takımı maddeleri açıyorsun sanırım. Fakat açtığın şu ve şu maddeler zaten mevcut maddelermiş (NEC Nijmegen, KV Oostende). Ben şimdi sayfaları yönlendirme ile değiştiriyorum. Sen de madde açarken İngilizce sayfaların son tarafında Türkçe linki var mı diye bakarsan boşuna emek sarfetmemiş olursun en azından :) Bir de Türkçe vikide genelde takım adlarında noktasız yazım (N.E.C. yerine NEC gibi) tercih ediliyor. Kolaylıklar –h.çağrımsj 11:30, 27 Şubat 2012 (UTC)

Merhaba kolay gelsin. Dolaşım şablonlarında ki kırmızılıkları gidermek için çalışıyodum ve dolaşım şablonlarında bu maddeler kırmızı olunca bakma ihtiyacı hissetmedim. Futbol takımlarının isimlerinin nasıl yazıldığını tabiki de biliyorum ancak dolaşım şablonu hazırlanırken noktalı olarak hazırlanmış yani yanlış hazırlanmış istersen sende bir göz atabilirsin iyi çalışmalar Mutlutopuz 11:34, 27 Şubat 2012 (UTC)
Yanlışlıkları ben de fark ettim. Gördükçe düzeltmeye çalışıyorum şablonları. Genellikle yeni sezonda değişen takımları güncellerken İngilizce vikiden kopyala-yapıştır yapılması sonucu hep o noktalı isimler taşınıyor. Yönlendirme de yapılmayınca boş gibi görünüyor tabi. Madde isimlerinde noktasız kullanım sadece hatırlatmaydı. Kolaylık olması için maddeyi oluşturduktan sonra noktasız haline taşıyabilirsin mesela. En azından İngilizce'den Türkçe interviki verilmiş mi diye bakarsan boş yere var olan sayfayı yeniden oluşturmak için de uğraşmazsın diye uyarayım dedim.–h.çağrımsj 15:03, 27 Şubat 2012 (UTC)
Çok da iyi yaptınız zira ben farkında değildim . teşekkür ederim Mutlutopuz 15:17, 27 Şubat 2012 (UTC)
Merhaba Mutlu, evet bu konuda haklısın. Ama bu haftaki iş birliğinde fazla madde açmaktan çok gelişkin maddeler açarak puan kazanma paradigmasını oluşturdum. Ve yeni sistemde oransal olarak en fazla puan metinlerden alınabiliyor. Bu durumda gelişkin olmayan futbolcu maddelerine yeni başlıklar eklenebilir. Bu haftaki çalışma kaliteyi arttırmak adına yapılan bir proje. Diğer maddelerde ise doğum günü ve maç sayımlamalarına iki kaynak gösterirseniz; sorunu azaltabilirsiniz. Sevgilerimle... :)--Çalıştayileti 16:29, 27 Şubat 2012 (UTC)

Abi şu anda açık isen, Naruto (manga) sayfasındaki Logoya göz atabilir misin :? --Tottam100 19:06, 28 Şubat 2012 (UTC)

Merhaba hallettim kolay gelsin Mutlutopuz 20:10, 28 Şubat 2012 (UTC)
Çalışkan Barnstarı
Hakederek kazandınız. İBP'de hızınıza yetişemiyoruz. Başarılı katkılarınızın devamı dileklerimle. DRG msj 20:53, 1 Mart 2012 (UTC)
Çok teşekkür ederim yetişmeye çalışın daha çok madde açalım viki Türkçe'yi uçuralım. Her şey Viki Türkçe için !!!! Mutlutopuz 23:00, 1 Mart 2012 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Haftanın İş Birliği Projesinde 1. oldunuz!!!

Merhaba Mutlutopuz,

Bu haftaki iş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

Standart üzeri maddeler açmak konulu projedeki başarılı performansınız ile 9. haftadaki projede 1. oldunuz.

Sevgilerimle...

--Çalıştayileti 07:12, 5 Mart 2012 (UTC)

Mutlutopuz merhaba. Şurada bir fotoğrafın çıkarılmasıyla alakalı gerekçesiyle birlikte bir önerim var. Nedenleri uzunca yazdım ve daha da söyleyeceklerim var. Online olduğun için sana da yazıyorum. Bir ara gözden geçirip görüşlerini belirtirsen sevinirim. --Vitruvian 14:58, 7 Mart 2012 (UTC)
Merhaba maddeyi bir baştan sona okumak istedim en kısa zamanda görüşümü belirticem. Fikrimi almak istediğinizden dolayı çok teşkkür ederim Mutlutopuz 15:06, 7 Mart 2012 (UTC)

Emeğin çöp olmasın:)[kaynağı değiştir]

Sevgili Mutlu, Önemli olan o kişinin Nobel'le alakası var mı yok mu? Listede adının olması gerekmez. Eğer ödül kazanmış biriyse maddeleri ekleyiniz.--Çalıştayileti 22:11, 8 Mart 2012 (UTC)

Analamdın ki çalıştay var olan maddeleri tekrar yazdım listede kırmızı ama değişik başlık ile yazılmış neyse boşver dikkat ediyorum zaten artık... bir başlıkğın ismini değiştirdim bakabilirsin b.m. mülteci bürosu gibi bişeydi.Mutlutopuz 23:17, 8 Mart 2012 (UTC)

Kategorilendirme[kaynağı değiştir]

Selamlar. Açtığınız maddelere kategori eklerken çok genel ve biribiriyle aynı yola çıkan kategoriler ekliyorsunuz. Örneğin; Norman F. Ramsey maddesindeki Nobel Ödülleri, Nobel Ödülü sahipleri ve Nobel Fizik Ödülü. Bunların alt kategorilerinde zaten Nobel Fizik Ödülü sahipleri gibi kategoriler mevcut. Bu nedenle Nobel Fizik Ödülü sahipleri kategorisi yeterlidir. Yani çok genel kategoriler eklemiyoruz böyle kişi sayfalarında. Aynı durum Fizikçiler, Gazeteciler gibi durumlarda da geçerli. Bunların yerine ABD'li fizikçiler gibi kategoriler eklemek daha doğru. Ayrıca kategori eklerken yan tarafta açılan + işaretiyle bir seferde birden fazla kategori eklemek de mümkün. Çok fazla zahmet etmeyin diye söylüyorum. İyi geceler, kolay gelsin.--Myrat ileti 00:12, 9 Mart 2012 (UTC)

merhaba detaylandırmak iyi olur die düşündüm yoksa fazla uğraşmak benim de hoşuma gitmiyor tabiki böle yapılıyorsa dikkat ederim . hotcat'de dediğin gibi coklu giriş yapılabiliyor benim elim alıştı işte :) teşekkürler Mutlutopuz 00:17, 9 Mart 2012 (UTC)

İyi akşamlar. Bir şey söylemek istemiştim. Winx Club sayfasını biraz daha düzelttiğime inanıyorum, bir bakabilir misiniz, çünkü sayfaya ben bir Editör'e bunu söylemeden kimse onaylamıyor :? Tottam100Buyursunlar 16:56, 9 Mart 2012 (UTC)

Haftanın İş Birliği Projesinde 3. oldunuz!!!

Merhaba Mutlutopuz,

Bu haftaki iş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

Nobel biyografileri konulu projedeki başarılı performansınız ile 10. haftadaki projede 3. oldunuz.

Sevgilerimle...

--Çalıştayileti 21:51, 11 Mart 2012 (UTC)

Merhaba Mutlutopuz, bu haftaki İBP gereği sadece düzenleme etiketi ile işaretlenmiş sayfaları düzenliyoruz. Bu yüzden katkılarınızı düzenlenmeyi bekleyen maddeler düzenlenmesi şeklinde yaparsanız çok daha faydalı olur. Katkı azminizin devamı dileklerimle, kolaylıklar dilerim-DRG msj 19:09, 12 Mart 2012 (UTC)

Merhaba doktor Çalıştaydan aldığım mesaj aynen aktarıyorum: Hayır, düzenlenmesi gereken bir madde etiketlenmemiş olabilir. Bu durumda düzenlenebilir. iyi çalışmalar Mutlutopuz 20:26, 12 Mart 2012 (UTC)
Haftanın İş Birliği Projesinde 2. oldunuz!!!

Merhaba Mutlutopuz,

Bu haftaki iş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

Madde düzenleme konulu projedeki başarılı performansınız ile 11. haftadaki projede 2. oldunuz.

Sevgilerimle...

--Çalıştayileti 21:49, 18 Mart 2012 (UTC)

Ayrıca: Mutlutopuz, 1 madde düzenleme nişanı kazanmıştı, bu hafta 2.'sine giden yolun 2/6'sını kat etti!--Çalıştayileti 22:05, 18 Mart 2012 (UTC)


Merhaba çalıştay bu işbirliği projesi ne kadar zor olmuş terimler ile alakalı en ufak bir fikrim bile yok kaynak desen hak getire. Bu durumda ben ve benim gibi kullanıcılar zorlanırken tecrübesiz kullanıcıların katılım gerçekleştirmesi beklenemez.Umarım daha sonra ki çalışmalarda bu dediklerimi değerlendirirsin. Bu arada İBP yi düzene soktuğun için tekrardan teekkür ederim Mutlutopuz 10:35, 20 Mart 2012 (UTC)

Merhaba, benim de atamakta zorlandığım bir hafta oldu. Söylediklerinizde haklısınız. Konu öneriler kısmında çokça desteklenmişti. Agnostik Çeviri Grubu'nda terimler konusunda bir rehber isteyebiliriz belki.--Çalıştayileti 14:52, 20 Mart 2012 (UTC)
Şurada Vikipedi:İş birliği projesi/2012/12.hafta Bu projeye dair ek bilgiler) alt başlığında biraz bilgi verildi. Başka sorularınız olursa seve seve.. İyi çalışmalar. --Agnostik Çeviri Grubu (tartışma) 06:50, 21 Mart 2012 (UTC)
teşekkürler iyi çalışmalar Mutlutopuz 09:48, 21 Mart 2012 (UTC)

Merhabalar, futbolla ilgilisiniz galiba o yüzden bu mesajı atmak istedim. Eğer zamanında başlattığım şu listenin kırmızı bağlantıları (20 civarı) açılabilirse seçkin liste olma ihtimali var. İlginize sunuyorum, iyi çalışmalar :) --Sayginerv-posta 18:28, 21 Mart 2012 (UTC)

Tabii ki güzel bir seçkin liste olur yarından itibaren çalışırım maddeler üzerine. iyi çalışmalar teşekkürler. Mutlutopuz 20:54, 21 Mart 2012 (UTC)

Merhaba. İBP′deki çok güzel katkılarından dolayı sana teşekkür ederim. Şu an merak etdiğim bir konu var. Senin açmış olduğun Manchester United FC futbolcuları listesi (25–99 kez forma giyenler) maddesi bende bende böyle bir merak yaratmıştır. Manchester United FC futbolcuları listesi (1–25 kez forma giyenler) maddesini ben açmak isterim. Eğer izin verirsen, o maddeni ben açarım. Saygılarımla, ----Safir yüzüklü CekliAltından konuş 12:09, 28 Mart 2012 (UTC)

Merhaba Cekli829 ilk olarak bu kadar nazik ve düşünceli olduğun için ben sana teşekkür ederim . Aslına bakarsan bu telifini çok çok olumlu karşıladım zira ben 25-99 meddesini yaparken 449 adet kaynak ekledim ve sıkıntıdan bayılıyordum hani biride gelse şu 1 25 maddesini acsa ne güzel olur diye dşündüm. Şimdiden emeğine sağlık kolay gelsin. Ayrıca bir kaç tane premier Lig takımınında bu şekilde listesi var Mutlutopuz 13:57, 28 Mart 2012 (UTC)
Haftanın İş Birliği Projesinde 1. oldunuz!!!

Merhaba Mutlutopuz,

Bu haftaki iş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

Madde açma konulu projedeki başarılı performansınız ile 13. haftadaki projede 1. oldunuz.

Sevgilerimle...

--Çalıştayileti 21:26, 1 Nisan 2012 (UTC)

İş Birliği Proesine yaptığınız eşsiz katkıları şahsen tebrik etmek istedim. Başarılarınızın devamını dilerim. Sizin ile tatlı bir rekabet içerisinde bir çok İBP içerisinde bulunmak her zaman bana keyif verecektir. Başarılarınızın devamını dilerim. Mutlutopuz 21:25, 1 Nisan 2012 (UTC)

Çok teşekkür ederim. Aynı temenni ve düşünceleri paylaşıyorum. Ben de sizi canı gönülden tebrik ederim. :) Daha nice iş birliklerine hep birlikte inş.Pink.up mesaj 21:29, 1 Nisan 2012 (UTC)

Boş kategoriler[kaynağı değiştir]

Selamlar. Boş kategoriler oluşturduğunuzu gördüm de. Bunlara madde ekleyecek misiniz? Aksi takdirde K1 kriteriyle hızlı silinmeleri gerekiyor. İyi geceler.--RapsarEfendim? 21:48, 4 Nisan 2012 (UTC)

Merhaba Rapsar ilk etapda mevcut sayfaları ekliyorum daha sonra kendim sayfa oluşturup eklemeyi planladım tabii hepsi aynı anda olmuyor yavaş yavaş bitirmeyi planlıyorum. iyi çaışmalar Mutlutopuz 21:50, 4 Nisan 2012 (UTC)

Takım kategorileri[kaynağı değiştir]

Merhaba Mutlu, daha önceden eklediğin futbol takımı kategorilerinin bağlandığı bazı kategorileri çıkarmıştım. Ama yeni maddelerde de eklediğini gördüm. Kategori:Jeonbuk Hyundai Motors gibi bir takım kategorisinin Kategori:Ülkelerine göre futbol kulüplerine eklenmesine gerek yok. Hatta eklenmesi yanlış oluyor. Çünkü kategoriye bakarsan orada sadece ülke kategorilerinin yer alması gerektiği görünüyor. Güney Kore'de futbol kategorisi de aynı şekilde. Takım kategorilerini sadece X'deki futbol kulüpleri kategorisiyle açmak daha makul sanırım. Kolaylıklar.–h.çağrımsj 14:08, 5 Nisan 2012 (UTC)

Kategorileri daha önceki örneklere bakarak şekillendiriyorum. Her hangi bir karışıklık olmaması için buna dikkat ettim. Sizin söylediğiniz gibi olursa daha da kolay . ilgilendiğin teşekkür ederim. Çok fazla kategorilendirme ile ilgilenmedim şimdiye kadar yeni yeni başladım. diğerlerinde de bir sorun görürsen uyarmaktan çekinme. iyi çalışmalar dilerim. Mutlutopuz 14:13, 5 Nisan 2012 (UTC)
Hangi kategoriyi örnek aldın bilmiyorum ama bu şekildeyse o da yanlışmış demek ki :) Kategorinin amacına uygun olması için böyle olması daha doğru. Ben şimdilik gördüklerimi düzeltiyorum zaten. Bundan sonrası için de tekrar böyle bir durum görürsem haber veririm. Kolay gelsin.–h.çağrımsj 14:33, 5 Nisan 2012 (UTC)
Merhaba Hcagri sen kategorileri k1'e göre siliyosun boş diye tabii benimkafamda oluşturuğum bir proje vardı bıraktım zaten. 20 tane işi aynı anda yapılmıyor beklemek sabır etmek lazım. Bak rapsar sordu ben acıklama yaptım sen direk sil şablonu koymuşsun. Neyse artık önemli değil zaten hepimiz emekveriyoruz dikkat etmek lazım Mutlutopuz 10:10, 6 Nisan 2012 (UTC)
Kategorilere koymuyorum. Sadece birine koydum. O da yanlış isimle açıldığı için. Kategori:2002 CONCACAF Gold Cup oyuncularında bir kişi vardı. Kategori:2002 CONCACAF Gold Cup futbolcularında da bir kişi vardı. İkisini birleştirdim. Genel kullanım futbolcuları olduğu için diğerine sil şablonu koydum. Emeğine tabii ki saygım var. Farkındayım bir şeyler yapmaya çalıştığının. Onun için çoğu zaman bir hata gördüğümde uyarmıyorum bile kendim düzeltiyorum. Yanlış anlaşılma oldu heralde?–h.çağrımsj 10:14, 6 Nisan 2012 (UTC)
Evet ben atladım incelemeden :)kusura bakma ben silinmiş sayfa görünce diğer boş sayfalarıda sildin zannettim aslında silebilirsinde bu kategori işi stres yapıyor bende. Yeni sayfa oluşturmaya devama. proje iptal:) iyi çalışmalar Hcagri Mutlutopuz 10:18, 6 Nisan 2012 (UTC)

Merhabalar, uzun zamandır dikkatimi çeken bir konuyu sormak istedim. Yeni madde oluştururken İngilizce maddedeki tüm kaynakları, yerlerine bağlı kalmadan buradaki maddeye aktarmanızın bir nedeni var mı? Böyle olanları kaldırmadan önce danışmak istedim. İyi çalışmalar. --Sayginerv-posta 10:56, 21 Nisan 2012 (UTC)

merhaba nsılsın sayginer ben bahsettiğin taslak maddeler geliştirilirken bu kaynakların kullanılabilmesi için ekliyorum ayrıca bilgi kutularındaki bilgilerle ve madde içerisindeki bir çok bilgi ile bağlantılı kaynaklar. Mevzuat ne der incelemedim sen gerekeni yaparsın silersen de daha sonrakileri yerlerinde kullanmaya dikkat ederim iyi çalışmalar Mutlutopuz 20:26, 22 Nisan 2012 (UTC)

Taşıyıcı annelik[kaynağı değiştir]

Slm. Taşıyıcı annelik makalesini onaylayabilir misin. Teşekkkürler.--88.242.176.185 10:16, 30 Nisan 2012 (UTC) Onaylandı kolay gelsin Mutlutopuz 10:23, 30 Nisan 2012 (UTC)

Hughesnet_Logo.jpg için adil kullanım gerekçesi hk.[kaynağı değiştir]

Merhaba. HughesNet_Logo.jpg logosu 1 Ekim 2008 tarihinden önce yüklendiği için adil kullanım gerekçesi olmasa dahi silinmemesi gerekmiyor mu? Bilgi verirseniz sevinirim, sonrasında gerekirse düzenleme yaparım. Kolay gelsin.--Yiğit Bilginsavaşçı mesaj 18:31, 20 Mayıs 2012 (UTC)

doğrudur kusura bakma bi dalgınlığıma geldi şablonu kaldırcam Mutlutopuz 18:39, 20 Mayıs 2012 (UTC)

Avarlar ne zamandan beri Dağıstan Türkü oldu[kaynağı değiştir]

Banu avar Avar kökenliyim diyor resmen, neden günlerce madde onaylanmayıp bir puntuna getirilip kaynaklı bilgiler silinyor.Bu yaptığınız açıkça vandallık ve vikipediye uymuyor çok duygusal değilmi düşünceleriniz.--88.227.61.238 11:58, 25 Mayıs 2012 (UTC)

IBP Proje sorumluları[kaynağı değiştir]

IBP'nin yürütülmesi işini desteklemeye ve güçlendirmeye adayım. Şuraya ilgi gösterebilir misiniz? Desteğinizi bekliyorum. Sargon (mesaj) 08:38, 18 Haziran 2012 (UTC)

Haydi iş birliğine![kaynağı değiştir]

İş birliği projesi çağrısı!
İş birliği projesi çağrısı!


Wikipediye kolektif katkı
İş birliği projesine katılın!

Bu haftanın konusu:Kaynakları eksik maddelerin kaynaklandırılması


İş birliği projesini büyütmeyi hedefliyoruz. Yeni İBP ile kullanıcılar daha kolay bir şekilde katkıda bulunabilecek, kazanan Vikipedi olacak!

İBP yeni kullanıcılar için en iyi tecrübe kazanma yerlerinden biridir. Çekinmeyin, bir taraftan kolektif çalışma sayesinde tecrübenizi artırıp diğer taraftan wikipedinin gelişmesine katkıda bulunun!

Haydi, 25.06.2012 günü başlayacak projeye katılarak hemen siz de birlikte başarma heyecanına ortak olun!  

 


Bundan sonraki haftalar için mesaj almak istemiyorsanız lütfen bu sayfada bildirin.

Sargon (mesaj) 05:48, 25 Haziran 2012 (UTC)

Siyaset VikiProjesi'ne Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--Cano58 (mesaj) 06:57, 10 Temmuz 2012 (UTC)

Çeşme tartışması[kaynağı değiştir]

Merhaba Mutlutopuz. bu değişiklikte kişisel saldırı içeren öğeler var, mesajınızı sayfadan çıkarttım. Lütfen diğer kullanıcılar hakkında bu tür nitelemeler kullanmayınız. --Khutuckmsj 21:03, 18 Temmuz 2012 (UTC)


10K Tartışmaları[kaynağı değiştir]

Merhaba, Proje sayfasının tartışma bölümünü açıp mesajlar aracılığıyla yürütmekte olduğumuz tartışmaları oraya aktardım. >Şurda< İzleme sayfalarımıza ekleyerek daha hızlı eşgüdüm sağlayabiliriz diye düşünüyorum. Karar bekleyen 3 konu var. Sargon (mesaj) 12:48, 29 Temmuz 2012 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
Bu haftanın iş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler! Katılımınızın devamını umuyorum. Sargon (mesaj) 06:26, 30 Temmuz 2012 (UTC)




Merhaba Mutlu. Çok teşekkür ederim. Senin değerli katkılarını da takdirle izliyorum. Kolay gelsin.--Abuk SABUK msj 21:52, 13 Ağustos 2012 (UTC)

  1. Merhaba çok teşekkür ederim. Bende sizin katkılarınızı ilgi ile izlemekteyim. El birliği ile yaptığımız çalışmaların Vikipediyi daha güzel yerlere getireceğini ümit ediyorum. sevgi ile kalın. Mutlutopuz 21:56, 13 Ağustos 2012 (UTC)

Teşekkürler:)-Madame- (mesaj) 01:39, 17 Ağustos 2012 (UTC)

Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Kibele,

Oluşturmuş olduğunuz Kullanıcı:Uzozan adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden g1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Mutlutopuz 00:47, 17 Ağustos 2012 (UTC)

selam, kullanıcı sayfasının silinmesini neden istediğinizi anlamadım. silme etiketi çıkartıldı. kolay gelsin. --kibele 07:40, 17 Ağustos 2012 (UTC)
Merhaba Kibele istemedim silmeyi sabah üç filandı uğraşırken farkında olmamışım arada oluyo böle kazalar :) Mutlutopuz 17:22, 17 Ağustos 2012 (UTC)

Mahmud Raif Efendi[kaynağı değiştir]

Selamlar,

Son derece itinalı yaptığım ve halen vikipedi 'deki maddelerin % 90'ından daha düzgün, yeterince kaynaklı hazırladığım girdiye bazı "tag"ler eklemişsiniz. Vikipedi kurallarına göre bir editörün görevi ve herkesin görevi "yanlışları belirtmek" değil, "yanlışları düzeltmek" ve "eklemeler" yapmaktır.

Bu itibarla, koymuş olduğunuz tag'ler dolayısıyla hazırlamış olduğum girdiyi

(1) bir zahmet Vikipedi biçem kurallarına göre düzeltmenizi, ve (2) Vikipedi standartlarına getirmek için gerekli ekleme ve çıkarmaları yapmanızı

rica ediyorum. Aksi halde, koyduğunuz bu "tag"leri vikipedideki maddelerin % 90'ının başına eklemeniz ya da bu "tag"leri kaldırmanız TARAFSIZLIK ve OBJEKTİFLİK gereği şarttır.

Gereğini saygılarımla rica ederim.

Merhaba ilk olarak Vikipediye katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim . Girdiğiniz madde vikipedi içerisinde ki mevcud maddelerin yüzde doksanından daha kapsamlı olmasada gayet başarı ile oluşturulmuş bir madde. Maddeye düzenle şablonu yerleştirmiş olmamın nedeni o an için kaynakların bir kısmının ölü link olara algılanmamdan kaynaklanmıştır. Bunun için özür diler madde katkılarınızın kesilmeden devam etmesini temenni ederim.

Bu madde ile ilgili şablonlar kaldırılmıştır. Yalnız maddenin bir bilgi kutusuna ihtiyacı vardır onuda ekleme olanağınız olursa madde daha kapsamlı bir şekilde kullanıcılara bilgi vermiş olur.Mutlutopuz 17:35, 17 Ağustos 2012 (UTC)


THE WISE OLD TURK (mesaj) 10:21, 17 Ağustos 2012 (UTC)

telifli maddelerin etiketlenmesi[kaynağı değiştir]

merhaba, maddeleri etiketlemeden önce telif kontrolü yapabilirseniz çok iyi olur. --kibele 11:49, 17 Ağustos 2012 (UTC)

başka da varmış :( Tunus Seferi, Yörgüç paşa,İlmi ledün.. --kibele 12:04, 17 Ağustos 2012 (UTC)



Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Rastgele İncelik Yıldızı
Bu gülen yüz, yeni kullanıcıları her zaman güleryüzle karşılamaya çalışan Mutlutopuz'a armağan edilmiştir. Abuk SABUK msj 20:57, 20 Ağustos 2012 (UTC)

Maddeleri okuma[kaynağı değiştir]

Merhaba Mutlutopuz. Kategorilerini eklediğin bir madde var: Göçbeyli, Keskin Maddede epey alaycı ifadeler var. Mesela "Köyde bulunan ABD, Rusya, ingiltere, Frence,Isveç,Ispanya,Letonya,Yugostavya,Italya,Greece,Iran,ırak,Surıye,Slovakya,Gurcıstan,Ermenistan,Almanya,Afganistan,Arjantin,Arnavutluk,Arjantin,Avusturalya,Bahamalar,Bangladeş,Birleşik Arap Emirlikleri,Cibuti,Çin,Dominikai,Etiyopya,Fas,fildişi sahilleri,Guatemala,Jamaika,Kamboçya,Kongo Demokratik Cumhuriyeti,Marsaall adaları,Papua yeni gine,Porto riko,Sao Tome ve Principe,Uruguay,urdun,Katar,Zimbabve konsoloslukları ıle dıs baglantı saglanmaktadır.Koy olması nedeıyle buyuk elcılık kuramamalarından sıkayetcı olan Yabancı yetkılıler bu konudan sıkayetcıler. " diye yazmışlar. Başkalarının da çalıştığı maddeler üzerinde çalışırken önce bir göz gezdirebilirsen çok yararlı olur. Sargonileti 07:46, 28 Ağustos 2012 (UTC)

Merhaba Sargon,Kesinlikle görmemişim bunun gibi madde kategorisiz maddeler bölmünde çok var asıl problem bu madelere sil şablonu koymadan geliştirilecek madde kategorisinde bekletmek. Sonuç olarak bu vandalizm ve gözden kaçmış. Ben bu yüzden daha belirgin ve kontrol edilmiş maddelere kategori eklemeyi tercih ettim belirli bir süre sonra. iyi çalışmalar Mutlutopuz 08:15, 28 Ağustos 2012 (UTC)
Daha farklı bir sorun Abdurrahman 1 ve Abdurrahman 3 maddelerinde var. Kategori:Endülüslü hükümdarlar kategorisini zaten eklemişsin. Orda bu iki maddeye karşılık gelen maddeler zaten var. III. Abdurrahman ve I. Abdurrahman olarak geçiyorlar. Ben maddelerin dil bağlantılarının olmadığını ve kral adlarının garipliğini farkettiğim için kategorideki diğer maddelere bakınca gördüm. Kategori eklediğin maddeleri bir gözden geçirebilir misin, belki başka maddeler de vardır. Maddeye elin değmişken dil bağlantısı olmayan, çift yazılmış, kontrol edilmemiş sorunlu maddeleri etiketlersen yararlı olur. Kolay gelsin. Sargonileti 09:45, 28 Ağustos 2012 (UTC)
Tabiki yaparım hatta bir gece müsait bir zamanda hepsini tek tek kontrol ederim. Bir sürü ansiklopedik kayda değerliliği olmayan yaşayan insan biyografileride var. Bana yakın zamanda kör düğüm olabilme ihtimalimiz var gibi geliyor sen ne düşünürsün bilemem. Umarım herşeyi yoluna sokmayı başarırız. Mutlutopuz 10:00, 28 Ağustos 2012 (UTC)
Yanlış anlamış olabilirsin diye yazıyorum. Herşeyi kontrol eder misin demek istemedim. Üzerinde ekleme yapacağın maddeleri, eklemelerini yapmadan önce kontrol edebilir misin demek istedim. Çünkü maddede diyelim vandalizm var, telif var, dil bağlantısı yok ya da başka sorunlar var. Maddenin üzerinde botların yaptığı gibi otomatik olarak değişiklik yapınca, o eksikleri onaylamış gibi oluyorsun ve sonra da gözden kaçabiliyor. Sargonileti 10:18, 28 Ağustos 2012 (UTC)
Sevgili sargon yanlış anlamadım üzerinde ekleme yaptığım maddeleri kontrol ederim tabii ki ama kontrol etmek mecburiyetim yoktur.Ben kategorisini eklerim başka gönüllü bir kullanıcı gelir dil bağlantılarını ekler. İBP'de Dil bağlantısı olmayan, vandalizme uğramış, sorunları olduğu görülen maddeler olduğu gibi bırakılıp sadece kategori eklenirse puan verilmez ya da kullanıcının yeniden kontrol etmesi istenir denmesi bence vikipediye ters bir yaptırımdır. O zaman projenin adının Dil bağlantısı olmayan, vandalizme uğramış, sorunları olduğu görülen maddelerin gözden geçirilmesi ve kategori eklenmesi olması gerekir. Ben senin uyarın sonrasında daha dikkatli bir şekilde maddeleri düzenlemeye devam edeceğim ama bütün kullanıcılar benim kafa yapımda ve hassasiyetimde olmayabilirler. Editör olan katılımcılar için zorunlu cümleside yanlış olmuş Vikide vandalizm yapmamak dışında zorunlu tutulacak birşey olduğunu düşünmüyorum. Bide bu dediklerinizi yapmanın bütün kullanıcılar için mümkün olmadığını hatırlatmak isterim kişilerin bilgisayar kullanma yetenekleri farklılık gösterebilir. İlgilendiğiniz için teşekkür eder değerli katkılarınızın devam etmesini dilerim Mutlutopuz 15:00, 28 Ağustos 2012 (UTC)
Sevgili Mutlutopuz, diğer kullanıcılar dil bağlantıları koymuşlar, vandalizm görürlerse düzeltiyorlar, onun için sana yazdım. Örneğin İhsanjr'nin bu haftaki katkılarına bakabilirsin. Bir de daha önce İBP'ye puan almak için değil Vikipediye hizmet olsun diye katılıyorum yazmıştın, senin bu söylemindeki samimiyetine inanarak yazıyorum. Yoksa sana özel mesaj yazmaya gerek duymazdım, puanlamada belirtirdim. Vikipedide vandalizm yapmadan istenilen değişiklik yapılabilir elbette, bir zorunluluk yok. Ama İBP'de puanlama yaparken belli minimum standartlar koyulmasının önünde de bir engel yok. Bir maddenin 10 saniyede gözden geçirilip onaylanmasını her editör yapmalı zaten. Yapmıyorsa puan alamaz diye bir kuralı İBP sorumlulaları koyabilir. Katılanların toplam 1-2 dakikasını alır. Aynı, yeni madde girişinde dil bağlantısı, iki kaynak vb. istememiz gibi. Ben de teşekkür eder, değerli katkılarının devamını dilerim. Sargonileti 15:33, 28 Ağustos 2012 (UTC)
Benimle alakalı bir sorun olmadığını ve benim zaten elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettiğimi daha önce ki mesajımda belirttim. benim anlatmak istediğim başka birşey maalesef algılanamamış çok çok da önemli değil. Ayrıca benim hizmet olsun yada puan almak için olsun katılım göstermem zaten kimseyi ilgilendiren bir konu değil. Galiba bu alanda benim ne düşünüğümü en iyi algılayacak bir kaç kişiden biride sizsiniz. Bazı standartlar koyulmasının karşısında bir engel olmadığını zaten biliyorumda katılımın artması esas ise bu standartların tatlı bir dil ile eleştirilmeside doğal karşılanmalı bence. teşekkür ederim Mutlutopuz 08:19, 29 Ağustos 2012 (UTC)
Sargon bir görüşüm daha var ne düşünürsün öğrenmek istedim. Bir önce ki İBP de Almanya'nın birleşmesi maddesindeki kırmızılıkların giderilmesi adlı konu işlenmişti. Bellirli ve kısıtlayıcı bir konu olduğundan katılımın ve madde acılımının az olduğunu düşünüyorum ki bunu bu hafta oluşan yoğun katılımdan da algılayabiliriz. Proje belirlenirken bu kriteri göz önünde bulundurma imanınız var mı ? iyi çalışmalar Mutlutopuz 08:22, 29 Ağustos 2012 (UTC)
Haklısın, bazı projeler daha az ilgi görüyor, özellikle alan spesifik olunca. Projeyi seçerken birkaç şeyi gözönünde bulundurmaya çalışıyorum. Birincisi aday projenin aldığı destek. Almanya'nın birleştirilmesi önereni de dahil edersek 4 destek almış, sadece Berkecelik karşı çıkmış. Kategori projesi ise 5 destek almış. Yani zaten bu kriteri gözönüne alıyorum. Katılımın az olmasının nedeni tatile gelmesi de olabilir. Daha önceki Britanya İmp. kırmızılık giderme epey ilgi görmüştü. İkincisi arka arkaya sürekli aynı tarz proje seçmemeye çalışıyorum. Bir de seçimleri diğer sorumlularla birlikte yapmaya çalışıyorum, ama şu sıralar diğerleri yok. Bir de İBP'ye daha hafif işler koymaktan yanayım. Madde geliştirme zorluyor mesela, bakım ve yeni madde açma projeleri daha çok tutuluyor. Bu yüzden aylık İBP oluşturmak istedim ama aylık olunca çok uzun oluyor ve yeterli katılımcısı olmuyor. Sargonileti 09:00, 29 Ağustos 2012 (UTC)
Diğer sorumluların olmaması senin iş yükünüde fazlalaştırır. Umarım kısa zamanda ilgilenmeye başlarlar. Aylık projenin zamanla daha yararlı olacağını düşünüyrum. Lakin oraya yazılacak maddenin çok kapsamlı ve tabiri caiz ise elinin ayağının üzgün olmasından yanayım bir çok kişide öyledir tahminim. Onun için ben daha madde hazırlamaya başlamadım. İBP için khutucuk özel yazışmamızda bana hediye sisteminden bahsetmişti en azından bi tişört filan yaptırmak gibi nasıl olur bilemem ama dikkat çekebilir. Mutlutopuz 09:54, 29 Ağustos 2012 (UTC)







Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
Resmi aranan kişilerin resimlerini ekleme konulu 43. hafta İşbirliği Projesine katkınızdan dolayı teşekkürler.. Sargonileti 06:50, 29 Ekim 2012 (UTC)

Merhaba Mutlutopuz/ARŞİVİNİZE VERMEK İSTEDİĞİNİZ ALAN ADI , kardeş projelerimiz olan Vikikitap ve Vikihaber ilgisizlikten dolayı güncelliğini ve dinamikliğini kaybetmektedir. Bu projelerin yeni ve gönüllü kullanıcılara ihtiyacı var.

Bu projelere de destek vermeniz dileğiyle..

---Aguzer#Cx|14|Kasım|2012|14:16|

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
Seçkin madde üretimi için kırmızılık giderme çalışması konulu 47. hafta İşbirliği Projesine katılımız için teşekkür ederiz. Sargonileti 07:26, 26 Kasım 2012 (UTC)

Seçkin madde işbirliği tercihiniz[kaynağı değiştir]

Merhaba, önümüzdeki hafta İBP'de bir Seçkin madde işbirliği yapmak istiyorum. Hangi maddelerin öncelikli olarak seçkin madde haline getirilmesi konusunda tercihinizi belirterek yardımcı olur musunuz? Bunun için Vikipedi:İş birliği projesi/Kırmızılar sayfasına gidip ilk üç tercihinizin destek hanesine imza atarsanız bana yardımcı olmuş olursunuz. Yardımınız için teşekkürler. Mukaddimeileti 22:48, 24 Ocak 2013 (UTC)

sayfa onayı[kaynağı değiştir]

Merhaba Mutlutopuz... Şu sayfaya katkınız ve kontrol için teşekkürler. Ancak oturum açmamış olanlar için sayfa hâlâ ilk yazdığım şekliyle görünüyor. Resmi sağa alıp bağlantıları düzenlemiş olduğum ve dahi sizin ekledikleriniz diğer kullanıcılar tarafından görülemiyor. Gerekli işlemi yaparsanız sevinirim. Drkarma01 (mesaj) 00:29, 27 Ocak 2013 (UTC)

Merhaba gerekli incelemeyi ve düzenlemeyi yaptım umarım yardımcı olabilmişimdir. Elektronik posta yolu ile maddede adı geçen kişi hakkında daha detaylı bilgi verebilirseniz sayfayı daha doyurucu hale getirebiliriz. İyi Çalışmalar. Mutlutopuz 12:15, 27 Ocak 2013 (UTC)

Çok teşekkürler. Ancak iexplorer tarayıcısında oturum açmamış bir kişi sayfayı son düzenlenmiş şekliyle göremiyor hâlâ. Acaba ben mi yanlış bir şeyler yapıyorum?! Drkarma01 (mesaj) 18:50, 27 Ocak 2013 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
Herhangi bir kategoride olmayan maddelere kategori eklenmesi ve bakım yapılması konulu projeye katılımız için teşekkürler. Bu haftanın konusu olan İsviçre maddesini seçkin madde yapma ve kırmızılık giderme çalışmasına katılımızı bekleriz. Mukaddimeileti 07:33, 28 Ocak 2013 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özgün Yıldız
Maddedeki değişikliği inceleyip onayladığınız için teşekkür ederim. --KB51mesaj 17:08, 1 Şubat 2013 (UTC)


Şu sayfaya neden sil şablonu eklediniz. Sanırım çalışma var! şablonu farketmediniz. xrazymesaj 16:50, 17 Şubat 2013 (UTC)

Merhaba kolay gelsin biraz geç oldu ama kusura bakma değişik bir çalışma stilin var ben sayfayı direk aşağı çekip tamamının ingilizce olduğunu görüp çalışma var şablonunu atlamışım arada bu tarz dikkatsizlikler oluyor umarım kusuruma bakmazsın . iyi çalışmalar Mutlutopuz 18:30, 21 Şubat 2013 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
Düzenlenmeyi bekleyen maddelerin düzenlenmesi konulu işbirliği projesine katılımınız için çok teşekkürler. Hedefimiz olan 500 madde düzenlemeye ulaşamadık ama 360 madde düzenleyerek 2012'deki 5 haftada ulaşılan toplam rakama ulaşmayı başardık.

Bu hafta yine ilginizi çekeceğine inandığımız bir işbirliği projemiz var. Dünya çapında en çok satan kitaplar listesi maddesindeki kırmızılıkları giderme çalışması. Katılımınızı bekler, güzel bir hafta dilerim. Mukaddimeileti 07:42, 18 Şubat 2013 (UTC)

Thrown to the Sun ve Of Oceans and Raindrops sayfalarında bazı hataları düzelttim. Onaylarsanız seviniriz. İyi çalışmalar.

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
İBP'nin 32. haftasında yapılan Kullanılmayan dosyaların düzenlenmesi ve görsel bakım çalışması konulu iş birliğine katılımınız için teşekkürler. Geçtiğimiz hafta 778 dosyanın düzenlemesini yaparak, Vikipedi'nin görselliğini biraz daha arttırdık. Bu haftanın iş birliği projesine de katılımızı bekler, katkılarınız için tüm Vikipedi ailesi adına teşekkür ederim. i.e.msj 21:18, 11 Ağustos 2013 (UTC)

Merhaba;iş birliği projesi her hafta UTC ile saat 00:00'da yenilenir. Dün itibariyle yeni proje yüklendi.26. Proje şuan etkin ve 25. hafta ile aynı--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 18:19, 24 Haziran 2014 (UTC)

  • Teşekkürler. Aynı proje ile karşılaşınca şaşırdım. Daha önce rastlamadığım bir olay. Kolay gelsin. Mutlutopuz 18:23, 24 Haziran 2014 (UTC)

Recep Tayyip Erdoğan[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Recep Tayyip Erdoğan başlığında yaptığım düzeltmeleri, başka bir kullanıcının taraflı cümlelerini düzeltirken bir gerekçe bildirmeden geri almışsın. Benim düzenlemem şu bölümdeydi:

"...Daha sonra aynı yasa değiştirilmeden mecliste tekrar kabul edildi ve Cumhurbaşkanı Sezer yasa değişikliğini T.C. Anayasası gereği onayladı. Bu yasanın kabuluyle Erdoğan'ın milletvekili seçilmesi için yasal bir engel kalmadı. 2002 Milletvekili Genel Seçimleri'nde Siirt çevresinde bazı sandıkların kurulmadığı gerekçesiyle seçimin iptal edilmesi başvurusu Yüksek Seçim Kurulu tarafından kabul edilince Siirt seçimleri iptal edildi ve 2003 Türkiye milletvekili ara seçimleri'ne gidildi

"bu kez onayladı" ifadesini "anayasa gereği onayladı" diye düzelttim, çünkü, anayasamıza göre vetodan sonra aynen kabul edilen yasa teklifi cumhurbaşkanı tarafından onaylanmak zorundadır. Onaylanmaması gibi bir ihtimal yoktur (bkz. Anayasa Madde 89). Bunun hemen ardından Siirt seçimlerinin neden iptal edildiğini gerekli kaynakları da göstererek açıkladım.

Bu değişiklikleri neye dayanarak kabul etmediğini lütfen açıklar mısın? Teşekkürler.

Merhaba ilk olarak gönderdiğiniz mesajları lütfen imzalayınız. Yaptığınız bu küçük değişiklik defalarca kötü niyetli değişikliğe uğrayan bu sayfada ki kontrolü yaparken gözümden kaçmış olmalı. Sizden özür diler yeniden değişiklik yaptığınız takdirde inceleme işlemini gerçekleştirdikten sonra ben veya diğer devriye arkadaşlarımdam biri tarafından onaylanacaktır. Hatasız vikipedist olmaz der bende yaptığınız katkılardan dolayı teşekkür ederim Mutlutopuz 16:56, 5 Ağustos 2014 (UTC)

Belki hoş karşılayamacayacaksınız fakat Vikipedi:Hizmetlilik başvurusu/Uğurkent sayfasında bolca görüşe ihtiyaç vardır. Herhangi bir görüş (oy, yorum, soru) belirtirseniz iyi olacaktır. İyi çalışmalar. --Uğurkentmesaj 09:07, 10 Ağustos 2014 (UTC)

Yanlış anlaşılma[kaynağı değiştir]

Herhalde sevmez kelimesini yanlış anladın. Gerekçeyi adaylık sayfasında belirttim. Bu arada İBP 33. haftaya katılmak istersen, kapımız açık. --Uğurkentmesaj 13:24, 10 Ağustos 2014 (UTC)

Kusura bakma, işim fikrini değiştirmek değil. Olumsuz oy vermene sebep olan cümlemi çıkarttım. Haberin olsun. Kolay gelsin. --Uğurkentmesaj 15:03, 10 Ağustos 2014 (UTC)

İBP 32. hafta[kaynağı değiştir]

Sorun çözülmüştür herhalde[kaynağı değiştir]

Senin adaylık durumuna bakınca üzüldüm, fakat senin kadar değildir. Burun ucu farkıyla kaçırmış olman. Daha önceki sorunlarda sorunlar çözüldüğünde işler halledilmiş. Benim o cümlemi yazmam kimseyi kırmak için değildi. Seni kırdıysam özür dilerim. Cümleye gerekli müdahalede bulundum. Olumlu vermek için gelmişsin fakat o cümleyi görünce işler değişmiş. Diğer arkadaşların yaptığı gibi biz de sorunu halletsek iyi olur sanırım. Bir cümleden olay nereye geldi. :) Senin tekrardan aday olacağına hiç şüphem yok elbet. Yani sen de benim durumumu anlıyorsun. Mesela arşivde gördüğüm bir adaylıkta bir kişi, adayın e-postası yok diye olumsuz vermiş. Aday e-postasını sisteme girince olumlu olmuş. Bizim de işimiz bunu gibi oldu. Hadi sana kolay gelsin. --Uğurkentmesaj 08:58, 13 Ağustos 2014 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Yorulmaz Katılımcı Yıldızı
Kullanıcı sayfalarındaki katkılarının artarak devam etmesi dileğiyle hacitalhamesaj at 18:46, 13 Ağustos 2014 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özgün Yıldız
teşşekürler
Vikiyi seviyorum (mesaj) 22:25, 13 Ağustos 2014 (UTC)

Kategori ekleme[kaynağı değiştir]

Merhaba. Lütfen Commons'a taşıdığınız resimleri uygun bir şekilde kategorilendirebilir misiniz? Ömer Berkaymesaj 17:59, 17 Ağustos 2014 (UTC)

Tamamdır atlamışım . Mutlutopuz 18:02, 17 Ağustos 2014 (UTC)

Teşekkür Ederim[kaynağı değiştir]

Merhaba Mutlutopuz çok teşekkür ederim. Bilgilendiriğiniz. İyi çalışmalar. Dcadram İleti 13:20, 25 Ağustos 2014 (UTC)

Sayfamdaki değişikler[kaynağı değiştir]

Merhaba,sana zahmet sayfamdaki değişiklikleri bi incelesene → Böyle Bitmesin. altuni 13:19, 21 Ağustos 2014 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Mutlu bey mesajınız için teşekkürler.

Ben haber sitelerindeki haberleri ilgili kısımlara ekliyorum fakat kaynak ekleme formatını hala anlamış değilim, ben sadece link ekliyorum kaynak eklerken fakat wikipedi de diğer madde başlıklarındaki gibi haber başlığı gözükmesi gerekiyor mu? işte bunu yapamıyorum sadece link gözüküyor, bu konu hakkında yardımınızı rica ederim.

Merhaba,ben beyaz listede olmak istiyorum bunun için gerken herşeyi yaptım daha öncedende hiç engellenmedim hala hiç bir şey olmadı.Ne yapabilirim?Şimdiden teşekürler.

Ermin Bičakčić[kaynağı değiştir]

Merhabalar Mutlutopuz. Oluşturduğunuz bir madde dikkatimi çekti de. Ermin Bičakčić (24 Ocak 1990) doğumlu ifadesi (d. 24 Ocak 1990, Zvornik, Yugoslavya SFC) ifadesi daha standart. Bir de Yugoslavya yerine Yugoslavya SFC demek daha uygun çünkü Yugoslavya Krallığı ile bir anlam karmaşası yaratmaması için. Kaynakça ve Dış bağlantılar başlıklarının da ilk harflerinin büyük olması önem taşıyor. 7 yıllık vikipedi kullanıcısı olduğunuzu bildiğim için bunların sadece gözünüzden kaçtığını biliyorum o yüzden lütfen yanlış anlamayın mesajımı. Sporla ilgili geliştirdiğiniz maddeler için teşekkürler. İyi günler. --Veryaz bana 14:37, 31 Ağustos 2014 (UTC)

merhaba ilk önce dikkatiniz için teşekkür ederim. Standart ama kime göre standart. Ben cümlenin o şekilde ki yapısını beğenmediğim için bu şekilde kullanıyorum. Gönüllü her hangi bir arkadaş beğenmeyip değiştire bilir. Yugoslavya olayına gelince baktım yönlendirmede her hangi bir sorun yok lakin bundan sonra sfc eklemek daha doğru olacak. Benim aklımda (nereden kaldıysa) bu kaynak ve dış bağlantı başlıklarının küçük olması gerektiği kalmış yanlış kalmış demekki . 7 yıl 17 yıl sürekli çalışma yapınca hata kaçınılmaz oluyor . iyi çalışmalar. Mutlutopuz 14:43, 31 Ağustos 2014 (UTC)

İBP 33. hafta[kaynağı değiştir]

İBP 36. Hafta - Tebrikler![kaynağı değiştir]

Kaydadeğerlilik[kaynağı değiştir]

Selam oluşturduğum fırat çöloğlu isimli sayfayı kaydadeğer olmadığı için silmişsiniz. Rica etsem kaydadeğer olmadığına nasıl kanaat getirdiinizi açıklayabilirmisiniz. Rica üzerine oluşturmaya gayret ettiğim bir sayfaydı onun içindir ki mahcup oldum. Normal çalışmalarımdan olsa hiç üzerinde durmazdım. Mutlutopuz 18:00, 13 Eylül 2014 (UTC)

Merhabalar, öncelikle belirtmeliyim ki; bir devriye olarak bu kanaati kendinizin getirmesi gerekirdi en başta. Biliyorsunuz ki, söz konusu politikamızın bahsi geçen kişiyi ilgilendiren bölümünde; "kayda değer televizyon ve sahne gösterilerinde önemli rol almış olmak" kıstası bulunmaktadır. Kişinin kayda değer yapımlarda rol almış olduğunu sorgulayamayız ancak, bu önemli yapımlarda başrolde ya da önemli rollerde olmadığı aşikar. Bu da sayfanın silinmesi için yeterlidir. Ayrıca, gönüllülüğün esas olduğu bir projede; "rica edildi, açtım ve sildiniz, mahcup oldum" diye mesaj atmanızı uygun bulmuyorum. Ricaları değil, politikaları uyguluyoruz biliyorsunuz. Ve yine ayrıca, buradaki yakıştırmalarınızı bir anlık kızgınlıkla yazdığınıza inanıyor, hiç bir Vikipedi gönüllüsünü bu şekilde yargılamamanızı önemle rica ediyorum. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 23:38, 13 Eylül 2014 (UTC)

futbolcu şablonları[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Acaba neden futbolcu maddeleri girerken burada, burada ve burada olduğu gibi oynadığı kulüp ve milli takım bilgilerini es geçiyorsun? Çünkü geri kalan kısımlarda bir sıkıntı yok...--Śαвяí¢αи76ileti 09:35, 14 Eylül 2014 (UTC)

Merhaba Sabrican . Taslak madde bunlar Ansiklopedide özgür :) Onalarıda zamanla başka arkadaşlar tamamlar diye düşündüm. kolay gelsin.Mutlutopuz 14:44, 14 Eylül 2014 (UTC)
Ayrıca İşbirliği porojesinde puanlama benim acımdan çok çok önemli değil nasıl olursa fark etmez. Mutlutopuz 14:48, 14 Eylül 2014 (UTC)
  • Temmuz 2014'ten beri yukarıda bahsettiğim şekilde girilen 444 maddenin sadece bir elin parmaklarıyla sayılabilecek kadarının kulüp-maç-gol bilgileri girilmiş. Bu konuda elbette seni zorlayamam ancak bu gidişle tüm bu maddelere eksik şablonu koymam gerekecek çünkü klasik futbolcu maddesi düzeninin ötesindeler. Bir tanesine o bilgileri ekleyip o kulüplerde, o kulüplerin liglerinde forma giydiğine dair kategorileri de ekleyince yaklaşık 15 dakika harcadım. Zaten kullanıcı sıkıntısı yaşayan, vandalizmleri kontrol etmekte yetersiz kalan ve madde kontrolleri 1 aya hatta 2 aya sarkan bir platformda bu oluşturduğun 4000 küsur madde (giderek artmasından ötürü) büyük bir sorun teşkil etmekte. Temmuzdan beri bekledim, kontrol ettim ama olmuyor. Diğer kullanıcılar çok azını dolduruyor çünkü herkes genelde kendi meşgalesiyle ilgileniyor. İkinci bir konuya gelecek olursak, son zamanlarda oluşturduğun maddelerde şu maddedeki gibi bilgi kutularının doğum yeri kısmında bayrak kullandığını fark ettim. O kısımlarda bayrak kullanmıyoruz. Hiç olmazsa o maddelerden bayrakları kaldırsan bile kârdır. Girdiğin tüm 1883 maddeye şuradan ulaşabilirsin ayrıca. Kolay gelsin...--Śαвяí¢αи76ileti 08:04, 6 Kasım 2014 (UTC)

Kontrol edebilir misiniz?[kaynağı değiştir]

Yaklaşık 2 gündür kontrol edilmeyen Thermaltake, 2009 Jüpiter çarpma olayı, 2010 Jüpiter çarpma olayı, Mars'ı dünyalaştırma, Europa'yı dünyalaştırma, Karanlık madde halesi‎, Gök ada düzlemi, Terraforming maddelerini müsaitseniz kontrol ederseniz sevinirim. Kontrol edilmesi için bekledim ama yaklaşık 2 gündür kontrol edilmediği için size başvurdum. Vikibilim (mesaj) 15:04, 24 Eylül 2014 (UTC) ‎

Vikipedi inceleme bekleyen bir sayfa hakkında[kaynağı değiştir]

iyi günler mutlutopuz, ben vikipedide bir hüsn-i hat sanatkarının sayfasını oluşturdum. kendisi ayrıca benim hat hocamdır. eğer sayfaya bakabilirseniz anlayacaksınız ki önemli bir isim. Devlet adamlarına verilen hediyeleri ve daha birçok sanat eserini hazırladı. dün kendi kişisel sayfası da açıldı. ben de bugün o sitenin linkini ve son haberlerle ilgili görselleri ekledim. daha önceki değişikliği ise 1 ay önce yapmıştım ama maalesef hala inceleme bekliyor. yoğun olduğunuzu biliyorum, burası çok büyük bir site. o yüzden özel olarak rica ediyorum. lütfen mustafa cemil efe sayfasının incelemelerini kontrol edebilir misiniz? çünkü vikipediyi anlamak ve o sayfayı oluşturmak için epeyce emek harcadım. eğer yapmam gereken ve düzeltilecek bir şeyler olursa hemen hallederim. şimdiden teşekkür ederim. Hüsnihat (mesaj) 06:52, 30 Eylül 2014 (UTC)

  Kurban Bayramınız Kutlu Olsun!


Sevgili vikipedist arkadaşım,

Kurban Bayramını kutlarım.


~~ İyi vikilemeler, sevgiler, saygılar ~~   --Uğurkentmesaj 20:11, 3 Ekim 2014 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
Teşekkürler Alicamlica (mesaj) 13:37, 4 Ekim 2014 (UTC)

İBP 39. hafta[kaynağı değiştir]

İBP 38. hafta[kaynağı değiştir]

Garanti Sayfasındaki Değişiklikler Hakkında[kaynağı değiştir]

Merhabalar,

Garanti ve Garanti Mortgage sayfalarında yaptığımız değişikliklerin eylül ayından bu yana kontrolden geçmediğini farkettik. Acaba bu durum neden kaynaklıdır?

Teşekkürler.

Ayşe Bilgen.

Lütfen yardım[kaynağı değiştir]

Lütfen yardım
Üniversitemiz web sitesinin bilgi alanlarında değişiklikler yaptım, bu değişiklikler bekleyen değişiklik kısmından ne zaman güncel görünüme düşer. Üniversitemizin İngilizce kısmına nereden ulaşabilirim ve nasıl düzenleyebilirim? Şimdiden teşekkür ederim. BAYBURT ÜNİVERSİTESİ (mesaj) 09:03, 3 Kasım 2014 (UTC)

Geri al fonksiyonu[kaynağı değiştir]

Bekleyen değişikliklerde vandalizm içerikli değişiklik gördüm geri al tuşuna basmam gerekli midir çünkü benim geri alımı görecek kişi zaten bu vandalizmi de göreceği için bir şey değişmez. Geri al tuşuna basmam vikipediye katkı sağlar mı? Kayacanv (mesaj) 18:03, 3 Kasım 2014 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Nezaket Yıldızı
Gerçekten katkılarınıza bayılıyorum bundan sonra gelecek yeni vikipedi kullanıcılarına örnek oluyorsunuz. ADD (mesaj) 18:32, 10 Kasım 2014 (UTC)

Hizmetlilik başvurusu[kaynağı değiştir]

Merhaba Mutlutopuz. Başvurunda oyumu kullandım. Bir tavsiyem olacak başvurunu {{Vikipedi:Haber}} bölümünde de belirtirsen daha fazla kişinin haberi olabilir zira ben tesadüf eseri gezerken gördüm. Kolay gelsin. Drgulcu 20:14, 3 Aralık 2014 (UTC)

Facebook grubu[kaynağı değiştir]

Selamlar Mutlutopuz, facebookta bir grup kurduk. Katılırsan seviniriz. Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 20:20, 2 Ocak 2015 (UTC)

Burnley FC Sayfası Değişikliği[kaynağı değiştir]

Rapsar Bury Fc sayfasındaki takım kadrosu değişikliğini neden geri aldığını acil olarak öğrenebilirmiyim. Çalışma yapıyorum ve kadroyu İngilizce vikipedideki güncel 2015 kadrosuna göre değiştirdim. Kafana göre takılmamışsındır umarım . İyi çalışmalar. Mutlutopuz 20:17, 16 Ocak 2015 (UTC)

Size de selam. Sonraki değişikliğimde açıklamıştım aslında, bir de burada söyleyeyim. Oyuncu ve kulüp maddelerinde kullanılan kadro şablonları, tek bir şablonda birleştirildi. Artık o tek şablonda güncelleme yapmak gerekiyor. Madde içerisinden ulaşıp, ilgili şablonda gerekli değişikliği yapabilirsiniz.--RapsarEfendim? 20:26, 16 Ocak 2015 (UTC)
Şu sayfa ile oynamasan kadroda ki futbolcuların sayfalarını oluşturuyorum. Çocukluk yapma lütfen. Güncel kadro benim girdiğim.Mutlutopuz 20:25, 16 Ocak 2015 (UTC)
Hayır canım kabul etmiyorum tercih ettiğim kullanım şekli budur. Yani nasıl bir özgür ansiklopedidir ki böyle bir dayatma yapabilirsin . Beğenmediysen lütfen sen özgürce değiştir ve kendi istediğin gibi şablonu güncelle. Benim tercih ettiğim kullanım şekli budur. iyi akşamlar Mutlutopuz 20:29, 16 Ocak 2015 (UTC)

Şu değişikliğiniz açık bir nezaket ihlali içermekte. Lütfen Vikipedi kurallarına daha fazla özen göstermeye çalışınız. Teşekkürler. --Superyetkinileti 20:54, 16 Ocak 2015 (UTC)

Bence değil Türkçe dilini iyi bilmek lazım. Her şeyden öte bilmiyorsanız bile sonunda nezaket içeren bir kelimenin eklendiğini görmezden gelmeniz bende taraf tuttuğunuz kanısını oluşturdu. Ve bunu hiç yadırgamadım. Burası bütün kullanıcıların hangi sıfat ile olursa olsun canının her istediğini yapabileceği bir platform değildir bunu en iyi sizin bilmeniz gerekli. Lütfen bu konularda daha dikkatli ol. Hayırlı akşamlar diler Vikipedimizde uzun bir çalışma yapmayı düşündüğüm bu gecemin içerisine Rapsar ile beraber limon sıktığınız için dizi izlemeyi tercih ediyorum. :) Saygılarımla Süperrryetkin kardeşim. Mutlutopuz 21:00, 16 Ocak 2015 (UTC)
Selamlar Mutlutopuz. Superyetkin'e üzülerek katılıyorum, mesajın pek nazik değil. --Khutuckmsj 23:05, 16 Ocak 2015 (UTC)

Merhabalar

Beni beyaz listeye üyelik şartları ile ilgili bilgilendirirseniz sevinirim. Şartlar uygunsa üye olmak isterim. Boradogan (mesaj) 15:29, 23 Şubat 2015 (UTC)

VikiProje Futbol'a davetlisiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Futbol Davetiyesi
İyi günler...
VikiProje Futbol bünyesinde çalışmalara katılmak, Futbol Portalı açılmasını teşvik ve yapılacakları belirlemek için projeye katılımınızı bekliyoruz. Supermæn (mesaj) 19:30, 27 Şubat 2015 (UTC)

Merhaba, sayfaya eklenilen şablonu düzenleme yapmak amacıyla kaldırdım. Kendisinin soyadı değiştiği için bu maddenin kalıp, eski soyismi ile yeraldığı maddenin silinmesi daha uygun olur diye düşündüm. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 20:46, 27 Şubat 2015 (UTC)

Barış güvercini[kaynağı değiştir]

Hoş geldin şablonu[kaynağı değiştir]

Merhaba Mutlutopuz, seri bir şekilde HG mesajı gönderdiğini gördüm, eline sağlık fakat engellenmiş kullanıcılara göndermenin bir anlamı yok sanırım.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 18:41, 2 Mart 2015 (UTC)

Arada gözden kaçanlar oluyor yoksa gördüklerime göndermiyorum. kolay gelsin Mutlutopuz 18:43, 2 Mart 2015 (UTC)

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, Mutlutopuz
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 01:10, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

Çağatay Kalkancı hakkında[kaynağı değiştir]

Fenerli78 merhaba kardeşim umarım iyisindir. Çalışmalarını takdir ile takip ediyorum. Çağatay kalkancı ile ilgili olan değişikliğimi geri almışsın. Benim şahsi kanaatimdir bu şahıs kayda değerlilik kriterlerini karşılamamaktadır. Ayrıca kulübün resmi sitesine girdiğimizde başkanın başka bir kişi olduğu gözükmektedir. Konu ile alakalı ortak bir karara varmamızın yararlı olacağı görüşündeyim .İyi çalışmalar. Mutlutopuz 12:05, 18 Mart 2015 (UTC)

Selamlar Mutlu topuz, Önce faceten yazdım ama görmediğin için buradan yazayım dedim. Çağatay Kalkancı Göksel Gümüşdağ'ın TFF yönetiminde ve istifasında sonraki dönemde İBB nin başkanı idi! Bununla ilgili kaynaklara buradan, buradan, buradan ve buradan ulaşabilirsin. Kulüp futbol şubesini ayırınca tekrar gümüşdağ geri döndü ve kalkancı da yine yeni kullübün yönetimine girdi. onunla ilgili kaynağıda burada görebilirsin. Sil etiketi ile etiketlediğin çoğu madde de haklısın ama en azından onaylı maddeleri SAS gösterirsen daha doğru olacağını düşünmekteyim. Misal olarak gördüğüm bu madde KD gibi geldi. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 12:29, 18 Mart 2015 (UTC)

Merhaba, Mutlutopuz! How are you? Thank you for controlling my recent articles about ancient Egypt. Stay well! ;)--Valerije (mesaj) 17:13, 18 Mart 2015 (UTC)

thak you. I'm fine. Pay attention to Turkish translation please.I wish you a good day. Mutlutopuz 17:32, 18 Mart 2015 (UTC)

selçuk birdal hakkında[kaynağı değiştir]

lütfen sasa taşırmısınız kaydadeğer olması lazım diye düşünüyorum lütfen sas karar versin saygı duyarım--Klimanjero'nun Karları (mesaj) 20:11, 18 Mart 2015 (UTC)--Klimanjero'nun Karları (mesaj) 20:11, 18 Mart 2015 (UTC)

Yarış atı bilgi kutusu[kaynağı değiştir]

Merhaba sait71 kolay gelsin.Öncelikle çok teşekkür ederim çalışman için. Ben çeviriyi yaptım başka ihtiyaç varsa seve seve çalışalım. Mutlutopuz 19:59, 18 Mart 2015 (UTC)

Selamlar, teşekkür ediyorum. Birde İngilizce bilgi kutusundaki foaled parametresini ben doğum olarak yazdım. Ancak orda sanırsam atın yaptığı doğum tarihini yazıyorlar. Onu da tam anlayamadım. :) Şurda Sait71 20:11, 18 Mart 2015 (UTC)

Doğru sait 71 atın dağum tarihini simgeler. Şimdi adam buldu bunuyor diyeceksin ama yarış bilgi kutusu ve pedigree de var. Ben pek iyi değilim şablon konusunda zaman zaman düzenlemeleri yapabilirsen çok sevinirim. Acelesi yok. Mutlutopuz 20:26, 18 Mart 2015 (UTC)

Özge Gürel[kaynağı değiştir]

Selamlar. Tarafımdan geri alınmış değişikliklere bakarsanız, başka bir kullanıcının değişikliklerinin de olduğunu göreceksiniz, "deneme" ifadesi o değişiklikler içindi. Şu da var ki, bu maddenin hızlı silinmesi doğru değildir, isterseniz SAS'a taşıyabilirsiniz. İyi çalışmalar... -- Supermæn (mesaj) 21:25, 21 Mart 2015 (UTC)

Açtığım Advertorial sayfasına M8 uyarısı yapmışsınız. M8 başlığını inceledim ancak nerede hatam olduğunu anlayamadım. Neyi farklı yapmam gerektiğini söyleyebilir misiniz? Teşekkürler... "M8. Düzen ve ansiklopediklik açısından uygunsuz maddeler, aşağıda belirtilen kriterlere uyuyorsa silinebilir. Eğer bir madde, Çalışma var şablonu barındırmıyorsa, ve, İçeriğinin büyük bir kısmında viki işaret dili kodu bulundurmuyorsa, ve, Taraflı veya yanlış bir içerik barındırıyorsa veya içeriğinin en az % 30'luk kısmı Türkçe dışındaki bir dilde ise, hızlı sil ile silinebilir. Bununla birlikte, eğer madde kayıtlı bir kullanıcı tarafından yaratılmışsa, silme işleminden önce veya sonra, kullanıcı ilgili Hızlı Silme kriterinden haberdar edilmelidir. IP numarasıyla katılan anonim bir kullanıcı tarafından yaratılmışsa, maddenin ilgili yazarına haber verilmesine gerek yoktur."