Kullanıcı mesaj:Mustafa aydin

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Cüneyt Arkın[kaynağı değiştir]

Öncelikle Vikipedi'ye hoşgeldin. Vikipedi:Cüneyt Arkın isminde makale açmıyoruz. Çünkü önde bulunan Wikipedia: ibaresi ansiklopedi ile ilgili teknik bir yazı olursa kullanılıyor. Normal makalelerde doğrudan makale ismini kullanıyoruz. Yazdığın "Vikipedi:Cüneyt Arkın" makalesi doğru isme, yani Cüneyt Arkın başlığına taşınmış durumda. Panik yapmaya gerek yok. :) iyi çalışmalar... --Dbl2010mesaj 13:31, 19 Temmuz 2005 (UTC)


Mustafa, yukarida yazilanlar dogru. Ancak makalen silinmedi, tasindi. Kusura bakma, tasinan adresi de eklemem iyi olurdu. Boyle seyleri gordugumuz anda duzeltmezsek sonradan unutuluyor.

Makale yeni acilirken sol taraftaki arama kutusunu kullanirsan daha iyi olur. Makaleye varsa ekleme yaparsin, yoksa "siz baslatiabilirsiniz" baglantisina tiklarsin.

Makalelerin silinmesi konusunda duyarliyiz, eklemelerin olursa tartisma sayfalarina katilabilirsin:

Citratmesaj 19:09, 19 Temmuz 2005 (UTC)


elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım Türkçe ile ilgili. Hiç merak etme--Dbl2010mesaj 04:42, 20 Temmuz 2005 (UTC)

Bu arada yorum katmadan makale yazmaya çalışırsan memnum olurum. Makaledeki yazılarından Şenol Güneş ve Trabzonspor hayranı olduğunu anlayabildiysem eğer o zaman yazılanlar subjektif olmuş demektir. Makalerlerin ansiklopedik olmasında duyarlı olalım çünkü öbür gün trabzonspor sevmeyen biri gelip başka şeyler yazmaya kalkarsa vikipedi'nin güvenilirliği sarsılır. Biraz dikkat. Duyguları evde bırakalım. ;) Teşekkürler. --Dbl2010mesaj 19:17, 20 Temmuz 2005 (UTC)

ben aksini iddia etmiyorum fakat cok "basarili" demek yerine basarilarindan bahsedilmesi zaten basarili oldugunu gosterecektir. isminin yer almasi bile bunu bir ispati. Ben sadece nasil anladigimi soyledim. --Dbl2010mesaj 23:25, 20 Temmuz 2005 (UTC)

Düzeltilen makaleler[kaynağı değiştir]

Resim:Senes erzik.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Senes erzik.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 15:25, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Senol gunes.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Senol gunes.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 15:27, 15 Mayıs 2006 (UTC)