Kullanıcı mesaj:Mustafa Alperen SEKİ/Arşiv/2014-2

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Yeni eklediğim CS2D_RPGWar.jpg dosyası ile Counter-Strike 2D sayfasına bir bakarmısın.M.A.SEKİ (mesaj) 09:59, 27 Şubat 2014 (UTC)

Merhaba, Mustafa bey. Elbette bakarım ve biraz sonra onlara bakacağım ama paylaşmam gereken bir bilgi var. Dosya:Minecraft Icon.png dosyasını, ellerinize sağlık eklemişsiniz fakat bu dosyayı Şablon:Kullanıcı Minecraft şablonuna bağlamışsınız. Dikkat etmemiz gereken küçük nokta ise, Adil Kullanım dosyalarının şablonlarda ve galeriler ile kullanıcı sayfaları, ana sayfa gibi yerlerde kullanılmadığıdır. Ben commons'tan benzeri özgün bir görüntü buldum ve bunu şablona ekledim. Sizin eklediğiniz ikonu ise silinmesi için işaretledim. Bu konuda bir bilgi vereyim istedim. Ellerinize sağlık. Kolay gelsin. Görüşürüz. Hah bu arada sayfanızı da size kolaylık olması için arşivliyorum. Sizde bundan sonraki arşivleme hakkında bilgi almak için Yardım:Arşiv sayfası oluşturma sayfasını ziyaret edebilirsiniz. --i.e.msj 15:22, 27 Şubat 2014 (UTC)

Ses Dosyaları[kaynağı değiştir]

5 tane ses dosyası yükledim bir bakar mısın? Bir hatam varsa söylersen sevinirim. M.A.SEKİ SMS 11:09, 4 Mart 2014 (UTC)

Ellerinize sağlık. Fakat bu dosyalar kabul edilemez. Bu nedenle silinmesi için işaretleyeceğim. Nedeni ise; burada yazdığı gibi, yalnızca 30 saniye veya daha kısa süreli Ogg Vorbis düşük kalitedeki ses dosyalarını kullanabilirsiniz. Sizin yüklediğiniz ses dosyaları biraz büyük olmuş :). Hatta tamamını alıp, eklemişsiniz. Bir de OGG veya MP3 yüklemesiniz. Maalesef, İngilizce Vikipedi'deki gibi ses politikamız çok ileri düzeyde değil. Umarım, ileride bunu da elbirliği ile geliştiririz. Dosyaları, silinmesi için işaretleyeceğimden dolayı şimdiden kusura bakmayın. Kolay gelsin.--i.e.msj 11:39, 4 Mart 2014 (UTC)
Vallahi, sol kulağım iyice derinden bir çınladı :) Youtube bile artık bu konuda çok hassas. Örneğin, son olarak bunu Teknoseyir incelemişti. Kolay gelsin.--i.e.msj 12:06, 4 Mart 2014 (UTC)
Müziklerden birini dediklerinize uyacak şekilde tekrar yükledim kabul ederseniz diğerlerini de yüklerim.M.A.SEKİ SMS 09:03, 6 Mart 2014 (UTC)
Ellerinize sağlık. 30 sn. geçmemesine dikkat ederseniz, kendi adıma sevinirim. Bir de, size kolaylık olsun diye; lisans ve gerekçesini düzenledim. İyi çalışmalar.--i.e.msj 09:38, 6 Mart 2014 (UTC)

Mustafa Alperen SEKİ ; eklediğin son dosyaya bir daha bak sorun var gibi.--Ayrıntılı Bilgimesaj 11:36, 19 Mart 2014 (UTC)

Dosya:Final Alert 2 Butonlar.png[kaynağı değiştir]

Final Alert 2 programındaki butonları tanıtmak için bu resmi yüklemiştim ancak hangi şablonu kullanmalıyım bir fikir verirmisin.M.A.SEKİ SMS 09:57, 2 Nisan 2014 (UTC)

Her şeyin başında buton dosyasının kabul edilebilir olması için, uygun bir şekilde lisanslanması ve gerekçelendirilmesi gerekmektedir. Bunun yanında madde için hayati bir önem taşıyor mu derseniz, bence taşımıyor. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 12:36, 2 Nisan 2014 (UTC)

Dosya:ekrangörüntüsü.jpg dosyasını adından dolayı Dosya:RA2 SS.jpg olarak tekrar yükledim eskisini silebilir misiniz?M.A.SEKİ WMS 10:12, 30 Nisan 2014 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 10:21, 30 Nisan 2014 (UTC)

Açık kaynak kodlu uygulamaya ait ekran görüntüsü[kaynağı değiştir]

Açık kaynak kodlu OpenRA uygulamasına ait ekran görüntüleri yüklemiştim. Ekran görüntüsü adil kullanım şablonu koymuştum ancak Açık kaynak kodlu bir uygulamanın telif hakkı olmayacağını düşünüyorum sizce şablon durmalı mı?M.A.SEKİ WMS 09:50, 5 Mayıs 2014 (UTC)

İlgili web sitesinin altında görebileceğin üzere, "Copyright © 2007-2013 The OpenRA Developers" telif haklarını korumaktadır. Bu sebeple dosyalarda yapılan işlem uygun ve kalması gereklidir. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 12:07, 5 Mayıs 2014 (UTC)
Yanlız o zaman bunun Commons'da ne işi var.M.A.SEKİ WMS 09:07, 6 Mayıs 2014 (UTC)
Merhaba, Mustafa bey. Konuyla ilgili bilgim olduğu için sorunuzu cevaplamak isterim. Dediğiniz gibi OpenRA GNU lisansı altında, commons'taki bu dosyayı da bu doğrultuda Komünizm sembolü olarak ve GPLv3 lisansı ile işaretlemişler. (Aslında GNU lisansı ile lisanslanması gerekirdi. Çünkü, bu sembol GNU'dan alınmış değişmeyen kapak veya bölüm. Neyse, konumuz bu değil) Bu nedenlerden dolayı, size Dosya:OpenD2K.png ile Dosya:OpenRA SS.png dosyalarını, Vikipedi:Dosya_telif_etiketleri/Özgür_lisanslar#GNU.27lar_Unix_de.C4.9Fildir.21 bölümünde belirtilen lisanslarda; GNU'dan kendiniz ürettiğiniz için buradaki herhangi Creative Commons lisansı ile lisanslayabileceğinizi belirtmek amacıyla yazıyorum. Çünkü, bu lisans etiketlerini, çalışmayı yapan siz olduğunuz için sizin adınıza ben veya bir başkası ekleyemez. Umarım anlatabildim. Kolay gelsin. İyi çalışmalar.--i.e.msj 16:51, 6 Mayıs 2014 (UTC)
Şimdi tekrar mesajı okudum da, çok karışık yazmışım. Yukarıda anlatmak istediğim, söz konusu dosyalardan AK lisans ve gerekçelerini çıkartarak, özgür lisans ekleyebileceğinizdi ;) Sevgiler.--i.e.msj 19:32, 6 Mayıs 2014 (UTC)