Kullanıcı mesaj:Mustafa58

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Hoş geldiniz Mustafa58!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 285 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Bu ansiklopedi beş temel taş üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Denemelerinizi deneme tahtasında yapabilirsiniz.
  • Vikipedi'nin yazım kuralları oldukça basittir ve ansiklopedik bir madde yaratmanın altın kuralları biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanmaktadır.
  • Yeni bir madde yaratmanızda madde sihirbazı büyük kolaylık sağlayacaktır.
  • Vikipedi'ye başka bir site ya da yazılı materyalde daha önce yayınlanmış herhangi bir içeriğin eklenmesinin, telif politikası ihlali doğurduğu ve bu eklemelerin farkedildiğinde geri alındığı ve/veya silindiğini unutmayın.
  • Deneyimli kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarında iletilerinizin sonuna, imza atmayı "~~~~" ihmal etmeyin.
  • 18 yaşından küçükseniz çocuk koruma politikasını okumanız tavsiye edilir.
Bizi daha yakından tanımak istiyorsanız
Hakkımızda
Danışmak için
Danışma masası
İletişim için
Köy çeşmesi
Herhangi bir sorunda
Yardım sayfası
İş birliğinde bulunmak istiyorsanız
İş Birliği Projesi
Vikipedi'de neler mi var?
Göz at
En çok sorulanlar Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (yorum yaparken katılımcıya değil konuya odaklanın) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin. --Vikipedist 18:30, 29 Şubat 2008 (UTC)

Maddelere yorum eklemeyiniz[kaynağı değiştir]

Lütfen maddelerin içeriklerine yorum eklemeyiniz. Vikipedi'nin blog, forum vb. bir site değil, bir ansiklopedi olduğunu unutmadan ve özellikle tarafsız bir yaklaşımla, ansiklopedik içerikli değişiklikler yapabilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Eldarion 13:17, 26 Eylül 2008 (UTC)

Eurovision bayrakları[kaynağı değiştir]

Merhaba. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Kıbrıs Cumhuriyeti sayfasındaki bayrağı kalp ile değiştirmenize karşılık, söz konusu kalpteki bayrağın 2006 yılının Nisan ayında güncellendiğini bildirmiştim. Günümüzde kullanılan Kıbrıs Cumhuriyeti bayrağı ifade edilmiyor kalpte, bu nedenle doğrudan ülke bayrağını kullanmak daha doğru diye düşünmekteyim. Yalnızca Kıbrıs değil, diğer pek çok ülke bayraklarının renkleri vs., kalpte ifade edilenden farklı; çevresinde beliren çizgiler de cabası. Maddeler arasında bir bütünlük olması için tüm ülke sayfalarındaki kalpleri bayraklar ile değiştiriyorum ben de, tıpkı İngilizce Viki'de olduğu gibi. Değişikliğiniz geri alınırsa eğer, "geçmişi gör"e tıklayıp geri alınma gerekçesini okumanızı tavsiye ederim yeni bir değişiklikte bulunmadan önce. Sevgiler. --akinranbu (mesaj) 09:02, 27 Haziran 2014 (UTC)

Bıraktığım mesaj hiçbir şey ifade etmiyor mu? Üzerine tüm sayfalarda değişikliğe gidiyorsunuz. Mesajımı görmediğinizi düşünüyorum; bu konuda bir tartışma başlatmak daha doğru sanırım. --akinranbu (mesaj) 09:42, 28 Haziran 2014 (UTC)
Merhaba. Değişiklik sebeplerinize burada açıklık getirmenizi dilerim. Sevgiler. --akinranbu (mesaj) 10:31, 28 Haziran 2014 (UTC)