Kullanıcı mesaj:Muhammmed Ali Karagüllü

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba Muhammmed Ali Karagüllü, herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Vikipedi sayfalarında yaptığınız değişiklikleri bu sayfadan tüm Vikipedistler inceleyebiliyor ve herhangi bir sayfada yanlışlık yapsanız bile, siz veya herhangi bir vikipedist işlemi geri alabiliyor. Bu yüzden hata yapmaktan korkmayın, cesur olun!
  • Herhangi bir maddeye gidip sayfanın üst kısmındaki Değiştir veya Kaynağı değiştir butonuna basarak, o sayfaya yeni bilgiler ekleyebilir, yanlış ve kaynaksız bazı bilgileri çıkartabilir veya hatalı kısımları düzeltebilirsiniz.
  • Denemelerinizi deneme tahtasında yapabilirsiniz. Vikipedi'de şu an hangi kullanıcıların hangi değişiklikleri yaptığını görmek için sol menüde bulunan son değişikliklere tıklayabilirsiniz.
  • Yardım ve SSS sayfalarını okuduktan sonra Vikipedi ile ilgili sorularınız varsa danışma masasına, bilge sayfasına veya son değişikliklerde gördüğünüz herhangi bir Vikipediste mesaj yolu ile danışabilirsiniz. Tüm Vikipedistleri ilgilendiren konularda ise toplu mesaj atmak yerine köy çeşmesinde ilgili kısma mesaj bırakabilirsiniz.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarında mesajlarınızın sonuna, "~~~~" yazarak imza atmayı unutmayın!.
Son olarak!
  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz. (Sizin kullanıcı sayfanız sitenin en üstünde yer alan isminize basınca çıkan buradaki sayfadır.)
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri ekleyemiyoruz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Maddelerde değişiklik yaparken, lütfen tarafsız bir bakış açısıyla ve ansiklopedik bir dilde yazmaya özen gösterin, engelleme politikası, oy kullanımı gibi politika ve yönergelerini vakit buldukça mutlaka okuyun.
Haydi başlayın!
  • Vikipedi'yi daha iyi kullanabilmek için buradaki bilgileri ara ara okuyabilirsiniz. Birkaç gün içinde ne kadar basit olduğunu anlayacaksınız. Vikipedi'de yazılan tüm bilgilerin belirli editör veya yazarlar tarafından değil, Vikipedi'ye yeni kayıt olan tüm kullanıcılar tarafından yazıldığını unutmayın!

Kolay gelsin!

--Karşılayıcı (mesaj) 09.23, 10 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]

Minecraft Yaratıklar Listesi isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir.
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

Anyela. 06.17, 5 Eylül 2021 (UTC)[yanıtla]

Luli TV isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir.
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

Sakhalinio (mesaj - e-posta) 09.08, 14 Kasım 2021 (UTC)[yanıtla]

Anadolu Dernek TV isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir.
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

Zafer (mesaj - e-posta) 08.51, 17 Nisan 2022 (UTC)[yanıtla]

Milyon TV isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir.
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

Zafer (mesaj - e-posta) 08.52, 17 Nisan 2022 (UTC)[yanıtla]

Oscar Çöllerde[kaynağı değiştir]

Yanlız Oscar Çöllerde sayfasını siz oluşturmadınız Necati12341234 (mesaj) 20.12, 24 Nisan 2022 (UTC)[yanıtla]

Napayım TRT Çocuk'da yayınlandığını hiç görmedim ki ben Muhammmed Ali Karagüllü (mesaj) 07.21, 1 Mayıs 2022 (UTC)[yanıtla]

Tempo TV isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir.
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

Zafer (mesaj - e-posta) 08.39, 4 Mayıs 2022 (UTC)[yanıtla]

Köy TV isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir.
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

Zafer (mesaj - e-posta) 15.36, 4 Mayıs 2022 (UTC)[yanıtla]

Diyar TV isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir.
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

Zafer (mesaj - e-posta) 15.36, 4 Mayıs 2022 (UTC)[yanıtla]

FM TV isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir.
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

Zafer (mesaj - e-posta) 15.36, 4 Mayıs 2022 (UTC)[yanıtla]

Kudüs TV isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir.
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

Zafer (mesaj - e-posta) 15.37, 4 Mayıs 2022 (UTC)[yanıtla]

Rehber TV isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir.
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

Zafer (mesaj - e-posta) 15.37, 4 Mayıs 2022 (UTC)[yanıtla]

SAT-7 Türk isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir.
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

Zafer (mesaj - e-posta) 15.37, 4 Mayıs 2022 (UTC)[yanıtla]

Yaşam TV (Dinî kanal) isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir.
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

Zafer (mesaj - e-posta) 15.37, 4 Mayıs 2022 (UTC)[yanıtla]

Niye bütün sayfalarımı sildiniz ben daha sayfa açamayacak mıyım? 1 sayfamı bırak mışsınız sadece Muhammmed Ali Karagüllü (mesaj) 13.51, 6 Mayıs 2022 (UTC)[yanıtla]

@Muhammmed Ali Karagüllü, 12 Temmuz 1993 tarihi ne videoda ne açıklamada yazmıyor. Eemirrgs (mesaj) 12.28, 4 Kasım 2022 (UTC)[yanıtla]

Videonun açıklaması derken neyi kastediyorsun ben tıklıyorum o 2 yazısına sonra orada videonun başlığı yazıyor oraya tıklıyorum sonra Youtube'daki videoya atıyor orada da videonun başlığına tıklıyo rum videonun gönderilme tarihi yazıyor 24 Temmuz 2021 diye Muhammmed Ali Karagüllü (mesaj) 12.30, 4 Kasım 2022 (UTC)[yanıtla]

Videonun paylaşılma tarihi 24 Tem 2021. Doğru, peki 12 Temmuz 1993 olarak değiştirdiğiniz kapanış tarihi tam olarak nerede yazmaktadır? Eemirrgs (mesaj) 12.33, 4 Kasım 2022 (UTC)[yanıtla]

Bir şey sorucam az önce satel 2 NTV oldu diye kaldırdım NTV kısmını geri getirdin şimdi satel 2 prima tv olmuş dedim bu kez de NTV olmuş diye değiştirdin Muhammmed Ali Karagüllü (mesaj) 12.32, 4 Kasım 2022 (UTC)[yanıtla]

Neden? Muhammmed Ali Karagüllü (mesaj) 12.33, 4 Kasım 2022 (UTC)[yanıtla]

NTV'nin eski adı Satel 2 o zaman 26 Ekim 1996'da Satel 2 kapanmış Muhammmed Ali Karagüllü (mesaj) 12.35, 4 Kasım 2022 (UTC)[yanıtla]

CNBC-E kapandı kardeş kanal olarak gösterilemez eski kanallar kardeş kanal olara gösterilemez o zaman mantıken e2 ve NTV Sporu da kardeş olarak göstermeliyiz. Lütfen değişikliği geri al. Muhammmed Ali Karagüllü (mesaj) 15.13, 4 Kasım 2022 (UTC)[yanıtla]

Engellendiniz[kaynağı değiştir]

Merhaba. Uygunsuz olarak birden çok hesap (kukla) kullandığınız gerekçesiyle engel politikası uyarınca süresiz engellendiniz. Bu engel bir denetçi aksiyonu olarak verilmiştir, yani hesabınız hakkında göz ardı edilemeyecek seviyede çakışmalar mevcuttur. Kullandığınız diğer hesaplarla ilgili söylemek istediğiniz bir husus varsa belirtebilmeniz açısından mesaj sayfanızı açık tutuyorum. Vincent Vega mesaj? 22.49, 14 Kasım 2022 (UTC)[yanıtla]

Kardeş Kullanıcı 100 hesabıma ban attınız ben de yan hesabıma geçtim ben değişiklik yapmak istiyorum hem de sadece Güç Ligini eklemek istedim gittiniz haksız yere ban attınız bu nasıl saçmalık? Ben Kullanıcı 100 hesabımın banı kaldırılsın diye çok uğraştım yan hesabıma geçmek zorunda kaldım ben değişiklik yapmak istiyorum bu saçma sapan yapılan değişiklikleri doğrusuyla düzeltmek istiyorum iki hesaptan birinin lütfen banını açın. Muhammmed Ali Karagüllü (mesaj) 08.03, 15 Kasım 2022 (UTC)[yanıtla]

Lütfen çabucak cevap verilsin. Muhammmed Ali Karagüllü (mesaj) 08.05, 15 Kasım 2022 (UTC)[yanıtla]

Ayrıca 30 Nolu Kullanıcı hesabına da ihtiyacım vardı çünkü bu hesaptan yönlendirme sayfası oluşuturlmuyor. Ben de o hesabı yönlendirme hesabı kurmak amacıyla kullandım ama değişiklik yapmamalıydım ama napalım bu hesabı kullandığım cihaz bozulunca onu akıl edemedim. Muhammmed Ali Karagüllü (mesaj) 08.07, 15 Kasım 2022 (UTC)[yanıtla]

Ve o hesapların nedeni zamanında ben 1 günlük giriş yapıyordum tam giriş yapmayı bilmediğim için diğer hesaplar da ondan Muhammmed Ali Karagüllü (mesaj) 08.08, 15 Kasım 2022 (UTC)[yanıtla]

Lütfen hesabın banını en az 1 ay yapın 1 yıla bile razıyım. Muhammmed Ali Karagüllü (mesaj) 08.11, 15 Kasım 2022 (UTC)[yanıtla]

En az yerine bari diyecektim pardon Muhammmed Ali Karagüllü (mesaj) 08.11, 15 Kasım 2022 (UTC)[yanıtla]

  • Önce üslubunuzu biraz düzeltmenizi rica ediyorum. Burası internet sözlüğü veya forum değil. Bir ansiklopedi ciddiyetiyle hareket etmenizi tavsiye ederim. İkincisi dediğiniz üzere birden çok hesabı çeşitli şekillerde uygunsuz kullanıyorsunuz. 100 hesabı engellediğimizi söylüyorsunuz ama halen hesap açarak kullanmaya devam ediyorsunuz. Hiç düşündünüz mü “neden engelleniyorum?” diye? Vincent Vega mesaj? 19.09, 15 Kasım 2022 (UTC)[yanıtla]

Özür dilerim artık yeni bir sayfa açmak istiyorum. Muhammmed Ali Karagüllü (mesaj) 07.16, 16 Kasım 2022 (UTC)[yanıtla]

Samimiyetinize inanmak istiyorum fakat bu benim tek başıma verebileceğim bir karar değil. Bu sayfaya kullandığınız engellenen ve halen kullanmakta olduğunuz bütün hesapları yazabilir misiniz? Vincent Vega mesaj? 09.16, 16 Kasım 2022 (UTC)[yanıtla]

Şimdi şu anda kullamdıklarım Muhammmed Ali Karagüllü bir de 30 Nolu Kullanıcı hesabım kullanmadığım Kullanıcı 100 var Hilal Göktürk var bir kaç tane daha kullanıcı hesabı vardı sanarım diğerlerini hatırlamıyorum ama en son bu hesaba giriş yaparken Muhammed Ali Karagüllü hesabını oluşturmuştum yanlışlıkla sonradan öğrendim ki bu hesapra 3 M yazmışım yanlışlıkla ben de o hesaptan çıktım değişiklik bile yapmadım bir de Süper Kullanıcı mi ne öyle bir hesabim vardı o da Vikiçizer miydi Süperyetkin miydi onun tarafından ban yemiştim çünkü adım uygunsuz bulunmuştu. Muhammmed Ali Karagüllü (mesaj) 19.03, 17 Kasım 2022 (UTC)[yanıtla]

Ha bir şey daha söylemek istiyorum yeni farkettim 100 hesabıma ban attınız demedim benim "Kullanıcı 100" adında bir hesabim vardı ona ban attınız dedim Muhammmed Ali Karagüllü (mesaj) 10.22, 13 Haziran 2023 (UTC)[yanıtla]

Değerlendirebildiniz mi? Muhammmed Ali Karagüllü (mesaj) 13.07, 20 Ocak 2023 (UTC)[yanıtla]