Kullanıcı mesaj:Mskyrider/Kasım 2016-Aralık 2016

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Beyaz liste olmak istiyorum. Uygun görürseniz listeye almanızı değil ise sebebini mesaj yoluyla bana iletmenizi rica ederim. --Ryan O'Reily (mesaj) 16:47, 4 Kasım 2016 (UTC)

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Vikipedi:İş birliği projesi[kaynağı değiştir]

Vikipedi:İş birliği projesinde bu haftaki konumuz metrolar fakat oradaki "Uygun bilgi kutusu eklenmesi durumunda: +4 puan" kısmında uygun bir bilgi kutusu kısmına tıklandığında Şablon:Oyuncu bilgi kutusu sayfasına yönlendiriliyor ya da Vikipedi'de buna ne deniyorsa(ne olabilir ki?) ondan oluyor. Bakrsanız sevinirim. --Bozok33 (mesaj) 14:20, 14 Kasım 2016 (UTC)

  • Bozok33 sanırım ben olması gerekene değiştirdim. Rapsar teyit eder. --Mskyrider ileti 14:26, 14 Kasım 2016 (UTC)
  • Bildirim için teşekkürler. Proje sayfasını, bir önceki haftadan kopyaladığım için o şekilde kalmış. Düzenleme için de ayrıca teşekkürler, bir problem gözükmüyor şu an :)--RapsarEfendim? 17:48, 14 Kasım 2016 (UTC)

Kısa süre engellendiğidne başka hesapla değişiklik yapan kullanıcı[kaynağı değiştir]

Kullanıcı:Buqrakral 12 Ekim 2016 tarihinde 1 hafta engellenmiştir. Ancak kullanıcı 13 Ekim 2016 tarihinde yani engelinin 1. gününde Kullanıcı:Bugrakekec hesabında bir değişiklik yaparak engel süresini delmiştir. 13 Ekim 2016 tarihinde yapılan bir değişiklik engelden tam 1 gün sonra. Gereği yapılabilir mi? Saygılar. --II. Niveles (mesaj) 20:16, 16 Kasım 2016 (UTC)

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

  • Rapsar tabloyu sadeleştirdim ama başka bir istatistik takip etmeyi düşünüyor musun? --Mskyrider ileti 17:33, 21 Kasım 2016 (UTC)
Selamlar. Biraz aceleye geldi bu haftaki proje, gözden kaçmış o yüzden :( Teşekkürler, bence gayet uygun.--RapsarEfendim? 17:53, 21 Kasım 2016 (UTC)

Devriye başvuruları[kaynağı değiştir]

Sayın hizmetli devriye başvurularıyla ilgilenir misiniz? Gördüğüm kadarıyla kanaatler netleşmiş durumda... Saygılar. chansey Mesaj 21:03, 22 Kasım 2016 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Sovyetler Birliği Kahramanı
Stalin'in putlaştırılması, Nazizm ile Stalinizm'in karşılaştırılması ve Komünist rejimler altındaki katliamlar maddelerindeki üstün gayret ve çabalarınız, objektif katkılarınız ve Türkçe Vikipedi'nin gelişimi için harcadığınız emek nedeniyle Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği'nin en yüksek dereceli madalyası olan Sovyetler Birliği Kahramanı ödülünü sunmaktan memnuniyet duyarım. --Maurice Flesier message 19:50, 25 Kasım 2016 (UTC)
  • öyle işe yaramadı filtre, dosya eklemeye kısıtlama getirmek mümkün mü ? --Mskyrider ileti 20:05, 27 Kasım 2016 (UTC)
Daha önceki radikal önlemlerden birini tekrar devreye aldım. Bahsettiğiniz tarzda işlem yapıyor, kolay gelsin.--Alperen (mesaj) 20:17, 27 Kasım 2016 (UTC)

Merhaba acaba bu ve bu maddeyi siler misiniz. İyi Vikiler... --TmѰ e12 19:29, 1 Aralık 2016 (UTC)

Merhaba, değişikliklerimin onyalanmasının çok uzun süremesinden dolayı rahatsızım. Bu yüzden beyaz liste hakkına sahip kullanıcılar içerisinde bulunmak istiyorum.dioflen

Bilgi kutusuz[kaynağı değiştir]

Selamlar. VP:BOTİS sayfasında bir talepte bulundum zaten, elle yapmanıza lüzum yok :) Hem şablonu kaldırırken gizli kategoriyi de eklemek lazım, botla çabucak yapılabilecek bir iş. Botu bekleyemem derseniz, şablonu kaldırdıktan sonra ilgili kategoriyi de eklemenizi rica edeyim :) İyi çalışmalar.--RapsarEfendim? 11:18, 7 Aralık 2016 (UTC)

Çok güzel olur teoride aslında ama pratikte onlarca "kayda değerliği şüpheli" diye silinme adaylığı başlatılacağından sonuç pek iç açıcı olmayacaktır :( Kayda değerliği belirsiz maddeler kategorisinden de o yüzden uzak durmaya çalışıyorum iş birliklerinde.--RapsarEfendim? 11:25, 7 Aralık 2016 (UTC)

Aşık Alesker maddesi[kaynağı değiştir]

Merhaba Mskyrider.Âşık Alesker maddesini koruma altına alabilir misin?--Yaratmayıcı evet? 16:04, 11 Aralık 2016 (UTC)

Muhteşem Yüzyıl Kösem bölümleri listesi[kaynağı değiştir]

Maddenin tartışması sonucu silinmesi kararı çıkmamıştı ama silme sebebinizi öğrenebilir miyim, bir yanlış anlaşılma oldu herhalde. ~ HastaLaVi2 (mesaj) 20:37, 12 Aralık 2016 (UTC)

Merhaba, siz Vikipedi'de katıılarını takdir edip örnek aldığım kişilerden birisiniz ama henüz kapattığınız çoğu SAS tartışmasını inceledikten sonra hep kendi kararınızla kapattığınızı fark ettim. SAS sonucunda verilen oylara göre işlem yapılması gerekmiyor mu? (Yine de dediğiniz her şeye katılıyorum madde çok düzensiz ve tablodan oluşuyordu ama oylar bu yönde değildi) Bu konuda kafam karıştı. ~ HastaLaVi2 (mesaj) 07:44, 13 Aralık 2016 (UTC)

Yanlış işlem[kaynağı değiştir]

Mskyrider, geçen gün sayfama yazdığınız "artık bakmayacağım dediğiniz mesaj sayfama" ifadesi yanlış, ben öyle birşey demedim. (Nitekim izleyen günlerde mesaj sayfanıza yapılan vandal saldırılarını da geri çevirmeye üşenmedim.) Ben "mesaj sayfanızı ziyaret etmemekten" bahsettim ki bu yazıldığı kapsam bağlamında "artık bir hizmetli olarak sizden yardım istemeyeceğim" anlamına geliyordu. Şu anda sayfanızı sebeb-i ziyaretim de sizden herhangi bir yardım talep etmekle ilgili değil. Sadece, sizin bir hizmetli işlevini yürütürken yaptığınız hatayı bildirmeyi amaçlıyorum: Dün birçok SAS'ı kapatmışsınız, ellerinize sağlık. Yalnız, herhalde sehven Knut Risan sayfasını "kalsın" olarak kapatmışsınız. Sayfada sadece iki görüş ve iki "silinsin" oyu var; o nedenle, işleminizin/hükmün yapılan tartışmalar çerçevesinde sizin kendi değerlendirmenizle vardığınız bir kanaatin değil, dalgınlık eseri olduğu sonucuna vardım. Bunu dikkatinize getirmek için yazıyorum. İyi günler. --E4024 (mesaj) 07:02, 13 Aralık 2016 (UTC)

Revizyon silme talebi[kaynağı değiştir]

Merhabalar efendim. Ben kullanıcı ve mesaj sayfalarımın geçmişindeki küfürlü değişikliklerden şikayetçiyim. Bir hizmetli arkadaşımıza durumu belirttim ancak işi olduğu için size geldim acaba kullanıcı ve mesaj sayfalarımın geçmişinde bulunan küfürlü yazıları siler veya gizler misiniz? Teşekkürler. --Ryan O'Reily (mesaj) 17:51, 14 Aralık 2016 (UTC)

Selamlar sayın Mskyrider, aşağıdaki vandalların açtığı tüm sayfalara hızlı sil etiketi konuldu, eklenen değişiklikler geri alındı. Revizyon özetlerinde küfürlü yazılar hala durmakta. Onları silmeniz mümkün müdür ? Teşekkürler. --Ryan O'Reily (mesaj) 23:21, 14 Aralık 2016 (UTC)

Merhabalar aynı vandal tekrar geri geldi. Bir üye ve ben bıraktığı hasarı onarmaya çalıştık geriye sizin yapacağınız şeyler kaldı. İyi çalışmalar dilerim. --Ryan O'Reily (mesaj) 15:21, 15 Aralık 2016 (UTC)

https://tr.wikipedia.org/wiki/Kullan%C4%B1c%C4%B1:193.182.144.73

Uzun süredir aktif olmayan devriyeler[kaynağı değiştir]

Selam uzun süredir aktif olmayan devriyelerin yetkilerinin alınması hakkında bir politika yok mu? mesela @Brk kullanıcısı son değişikliğini 6 yıl 5 ay önce yapmış, bu gibi kullanıcıların döndüklerinde(ki dönerlerse ) devriyelerin yetkilerini bile unutacağı düşüncesindeyim en azından bir zaman aşımı olmalı mesela 2 yılı aşkın süredir aktif olmayanların yetkileri alınsın zaten isterse tekrar seçilebilir. Buyrun burda da listesi var. Hatta bazı devriyelerin ise katkı sayısı manidar --By erdo can • msj 17:44, 15 Aralık 2016 (UTC)

Eklediğimiz sayfaların tez zamanda silinmesi[kaynağı değiştir]

Geçtiğimiz günlerde eklediğim bir sayfayı silmişsiniz, sayfayı yazarken yanlış birşey yaptığımı da düşünmüyorum, sebebi nedir? (Barış Kılıç biyografisi) Fuatct (mesaj) 13:57, 23 Aralık 2016 (UTC)

Unutulan SAS'lar[kaynağı değiştir]

Merhaba Mskyrider, aşağıda sıraladığım maddelerin SAS'ları kapatılmış olmasına rağmen birleştirilme işlemi gerçekleşmemiş. Sanırım gözden kaçtı.

Vardır bir bildiğiniz diyorum o halde :) "...köşeme çekildim, hani hep kaldığım köşeme..." iyi çalışmalar. --Pragdonmesaj 11:41, 30 Aralık 2016 (UTC)

SAS tartışmasında kalması yönündeki maddenin tekrar KD değil olarak işaretlenmesi[kaynağı değiştir]

Merhaba Mskyrider, Hakan Aygün sayfası daha bir ay önce topluluk kararıyla kayda değer bulunmuştu. Ancak Pragdonn adlı kullanıcı bu maddenin silinmesini istemiş, ancak istediği yerine gelmediğinden olacakki yeniden senin sildiğin etiketi kaynaklar yeterli değil diye uygulamakta. Bu konuda arkadaşı bir bilgilendirebilir misin? Herkes istediği olmayınca böyle yaparsa vikipedia da işin içinde çıkılmaz.--Muratero 18:09, 28 Aralık 2016 (UTC)

Yani çözüldü de böyle yapılmasa iyi olurdu.Teşekkürler, kolay gelsin...--Muratero 15:03, 30 Aralık 2016 (UTC)

İş Birliği Projesi[kaynağı değiştir]

Selamlar. Projelere katılımlarınızı bekleriz, kaliteli katkılarınız vardı ama katılımı kestiniz :( Konular ilginizi mi çekmiyor yoksa başka nedenleri mi var bilemiyorum. İlgi çekmiyorsa proje de önerebilirsiniz :) İyi geceler.--RapsarEfendim? 22:01, 30 Aralık 2016 (UTC)

  • merhaba Rapsar, daha çok zaman sorunu. Vincent van Gogh maddesi ile ilgilenmeye başladım, kırmızılıklara geçeceğim. Kimi akşamlarda da mâlum vandalla uğraşmaktan başka bir şeye zaman kalmıyor hakikaten. Bunlardan vakit ayırabildiğim sürece işbirliğine projesine de katılmaya çalışırım. --Mskyrider ileti 07:49, 31 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Azerbaycan Ocak ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Azerbaycan Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Azerbaycan ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Azerbaycan projesi kapsamında her ay tekrarlanan Azerbaycan İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu {{VikiProje Azerbaycan}} şablonunu Azerbaycan alanındaki maddelerin tartışma sayfalarına yerleştirmek olarak belirlenmiştir. Hedef 2000 maddeye şablon eklemektir.

Her ay planlı bir şekilde Azerbaycan ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Ayrıca davet mesajları toplu olarak gönderilmektedir eğer bu mesajları devamlı almak istemiyorsanız adınızı toplu listeden kaldırabilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 10:36, 31 Aralık 2016 (UTC)