Kullanıcı mesaj:Monurts87

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Beyaz Liste için gereken şartların hepsini karşılıyorum. Sadece üyelik sürem yetmiyor. Uygunsa eğer beyaz listeye girebilirmiyim? Her gün onlarca değişiklik yapıyorum ama kontrol edilmesi zaman alıyor. Sadece açtığım bir madde geri alındı o da KD olmadığından. Saygılar. Monurts87 (mesaj) 21:18, 2 Ocak 2015 (UTC)

selam, zaman göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. biraz bekleyelim. teşekkürler katkılar için. --kibele 22:31, 19 Aralık 2014 (UTC) 10:20, 3 Ocak 2015 (UTC)

Düzenleme Konusunda Yardım[kaynağı değiştir]

Merhaba, Çılgın Dersane 4: Ada maddesine resim ekledim, yetkim olmadigi icin commons a yukleyip ordan ekledim. Sanirim hata yaptigim icin tepede [[Dosya: Aşagidada |220px|alt=]] yaziyor. Sorunu cozmeniz beni mutlu edecektir. Tesekkurler. Monurts87 (mesaj) 18:23, 3 Ocak 2015 (UTC)

Merhaba. Telif haklarıyla korunan dosyaları Commons'a yükleyemiyoruz, oradan silinecektir muhtemelen. Pek ilgimi çeken konu olmadığı için yardımcı olamayacağım, Kullanıcı:Vikiçizer adlı yardımsever arkadaşımız yardımcı olacaktır size bu konuda.--RapsarEfendim? 18:35, 3 Ocak 2015 (UTC)

Film afişlerinin telif hakkıyla korunmadığını sanıyordum. Monurts87 (mesaj) 19:34, 3 Ocak 2015 (UTC)

Sanırım beyaz listeye girmek için gerekli şartları taşıyorum. Kibele'ye yazdım fakat ilgilenmedi. Beyaz listeye girebilirmiyim? Şimdiden teşekkürler.Bu imzasız yazı Monurts87 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba. Benim böyle bir işlemi gerçekleştirmem mümkün değil, kendisi gerekli değerlendirmeyi yapacaktır diye düşünüyorum. İyi günler.--RapsarEfendim? 16:07, 7 Ocak 2015 (UTC)

Hizmetli değilmiydiniz siz? Monurts87 (mesaj) 16:12, 7 Ocak 2015 (UTC)

Değilim :)--RapsarEfendim? 16:20, 7 Ocak 2015 (UTC)

Telif hakki konusunda yardim[kaynağı değiştir]

Çılgın Dersane 4: Ada maddesi için eklediğim film afişi resmi Wikimedia Commons'tan kaldırılmış. Bu durumda ben telif hakkı ihlali yapmış olurmuyum ve bu ileride devriye olmama engel olur mu? Monurts87 (mesaj) 00:02, 8 Ocak 2015 (UTC)

Merhabalar Monurts87, öncelikle şunu belirteyim, kitap kapağı, film afişi, takım, organizasyon ve şirket logolarını commons'a değil lokalde şurada bulunan yükleme sihirbazını kullanarak yapıyoruz. Ama bir fotoğraf vb. dökümanlar için commons ı kullanıyoruz. Devriyelik konusuna gelince ilk hatanız ise çok sorun olmaz. Ama bazı kullanıcılar vay neden sildiniz deyip doğru yolu bulmadan tekrar tekrar aynı yolu deniyorlar bu sıkıntı yaratabilir. Devriyelik konusunda da çok aceleci davranmamanızı tavsiye edeceğim. Şahsım adına 1500 değişikliği geçtikten sonra devriyelik başvurusunda bulundum. Yani devriye olmak için biraz vikipedi'ye alışılması gerektiğini düşünmekteyim. Ama tabi ki herkesin görüşünede saygı duyarım. Yardıma ihtiyacınız olduğu zaman her konuda bana mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 00:09, 8 Ocak 2015 (UTC)

Vikipedi dilini kavramaya başladim zaten hemen basvuru yapmayi dusunmuyorum sadece merakimdan sordum afisi de yetkim olmadigi icin commonsa yukledim bundan sonra yukleme sihirbazini kullanirim. Yardiminiz icin tesekkurler, iyi geceler. Monurts87 (mesaj) 00:21, 8 Ocak 2015 (UTC)

Bir sorum daha olacak sizin mesaj bolumunuze yazdigim mesaji kendi mesaj bolumume otomatik tasiyamiyormuyum burdan kopyalamam mi gerekiyor? Monurts87 (mesaj) 00:24, 8 Ocak 2015 (UTC)

Mesaj olayı maalesef otomatik olmuyor. Kopyalamanız gerekiyor. İyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 07:15, 8 Ocak 2015 (UTC)

Filiz Vural'ın Miss Turkey birincisi olduğunu nerede okudunuz acaba? Bakmadan etmeden değişikliğim geri alınıyor, sanırım bu dönemde herkes yaptığınız hatalardan şikayetçi. Filiz Vural Miss Europe birincisi, Miss Turkey katılımcısıdır.Miss Turkey birincileri arasında göremedim. Monurts87 (mesaj) 06:07, 16 Ocak 2015 (UTC)

merhaba, filiz vural pek çok kaynakta 1971 türkiye güzeli olarak geçiyor.[1] ayrıca kendi beyanı da bu yönde. kayıtlar çok sağlıklı değil ama siz tersinden nasıl bu kadar eminsiniz onu anlayamadım. 'bakmadan etmeden' kısmına katılıyorum yani. --kibele 16:24, 16 Ocak 2015 (UTC)

Hürriyet gazetesi tarafından organize edilmiş Miss Turkey adlı yarışmaya 1970 yılında katılmış, birinci olamasa da derece almıştır. Bu maddede yazıyor, Miss Turkey sayfasından 1970 birincisine bakın bakalım Filiz Vural'mı imiş. Filiz Vural'ın Miss Turkey 1.si olduğuna dair bir belge yok ayrıca verdiğiniz linkte birinci oldu gibi bir ibare de yok. 1971'de Miss Europe'ya katılmış ve birinci olmuş. Keşke emin olmadan değişikliğimi geri almasaydınız, değişikliklerimin geri alınması benim için üzücü ve geri alınan değişikliklerim toplam değişikliklerimin %3'ünü geçerse yetki almama engel olacak. Maddeyi tekrar değiştirmiyorum artık sizin ikna olup değiştirmenizi bekliyorum. Monurts87 (mesaj) 16:34, 16 Ocak 2015 (UTC)

Ayrıca verdiğiniz kaynakta yazan bilginin üzerindeki not; Turknostalji.com olarak, eski gazete ve dergi arşivlerini araştırarak bugüne kadar yapılmış en iyi listeyi hazırladık. Bu liste de bile bir-iki eksik ya da hata bulunma olasılığı var. Bunları saptadığımız sürece düzelteceğiz. İşte bugüne kadar yapılmış en iyi Türkiye Güzelleri listesi (bazı yıllardaki iki ve üçüncü isimler, aynı yıl yapılan farklı bir organizasyonun Türkiye Güzeli'dir) yani hem yanlış olabilir hem de Miss Turkey dememiş. Herhangi bir organizasyonda Türkiye Güzeli demiş. Monurts87 (mesaj) 16:40, 16 Ocak 2015 (UTC)

maddede ve genel olarak bütün türkiye güzelleri miss turkey olarak değerlendiriliyor. o yıl iki yarışma var, filiz vural da birinin birincisi. vikipedi maddeleri tam olarak doğruyu yansıtmayabiliyor, eksik olabiliyor. diğer kaynaklardan bakılmalı. üzülecek bir şey yok, neyi niye yaptığınız görülüyor katkılarınızdan, bu sorun olmaz. ama elbette bir önceki mesajınızda olduğu gibi kişisel yorumlar yapmamak daha önemli. --kibele 16:45, 16 Ocak 2015 (UTC)

Böyle şeylere üzülecek bir insan değilim, yaptığınız şeyin mantıksızlığını anlamamanıza üzülüyorum. Miss Turkey ayrı bir yarışma, 1971 de Miss Europe birincisi olduğu için Türkiye Güzeli sayılıyor da olabilir. Birinci ise en azından maddeyi ona göre düzenleyin. Tutarsız ve kaynaksız bir madde olmasın. Monurts87 (mesaj) 16:59, 16 Ocak 2015 (UTC)

Bu kadar fanatik olunmaz[kaynağı değiştir]

Enes Yay'ı bir süredir takip ediyorum, taraflı bilgi yazdığını düşünüyorum. Sanırım sizde Fenerbahçelisiniz, fakat Enes Yay buraya sadece Fenerbahçe için gelmiş gibi. Defalarca uyarmanıza rağmen(ben de uyardım ve hatta rapsar da uyardı) hala itiraz ediyor ve aynı şekilde düzenlemeler yapıyor. Bir hizmetliye bildirmeniz doğru olur sanırım. --Monurts87 (mesaj) 10:39, 24 Ocak 2015 (UTC)

Merhabalar Monurts87, maalesef ki görüşleriniz de haklısınız. İsterseniz tabi ki hizmetli ye bildirebilirsiniz. Ben en son değişikliklerine düzeltmeler yaptım. Rapsar benden sonra bir daha düzeltme yaparak eski haline almış sürümü. Ama aslında şu özel kupa saçmalığını bütün branş ve bütün kulüp sayfalarından kaldırmak gerek. Şube sayfalarında olsunlar sadece. Kulüp sayfalarında temiz sadece resmi kupa ve şampiyonluklar ve avrupa'daki çeyrek final ve üstü başarılar yer alsın diye düşünüyorum. Bunun için Vikiproje spor'da bir tartışma bile açsak iyi olur diye düşünüyorum. Öünkü burası tabiri caiz ise kim daha uzağa işemiş yarışmalarının sonuçlarının bile yazılacağı bir hal alacak. Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 15:08, 24 Ocak 2015 (UTC)

Geçmiş olsun[kaynağı değiştir]

Kullanıcı sayfanıza devriyelik başvurusunda verdiğiniz yorum sayesinde uğradım. Kaybınız için üzüldüm, güzel bir kuşmuş. Acısını çabuk atlatmanız dileğiyle.. - Avatar9n 00:27, 29 Ocak 2015 (UTC)

Teşekkürler, benim için çok değerliydi. --Monurts87 (mesaj) 01:06, 29 Ocak 2015 (UTC)

Merhaba. İlk önce sizin oyunuzu çizmem nedeniyle destek oyunuzu karşı olarak değiştirdiniz. Sonrada Ömer Berkay yazım kurallarını ihlal etti diye bir yorum eklemiş ve çocuksu, nefretinizi sizle başbaşa bırakıyorum gibi sözlerde bulundunuz. Eğer kullanıcı bundan rahatsız ise böyle yorumlar yapmanıza hakkınız yok. Bunlar birer kişisel hakarettir. (ki Vikipedi:Nezaket kuralları gereğince kişisel hakaret içeren katkılarınız uyarılmadan engellenmenize neden olur) Yeni bir kullanıcı olduğunuz için kuralları bilmemeniz normal. Fakat şunu unutmayın Vikipedide kullanıcılar üzerinden değil konu üzerinden yorum yapınız. Aynı zamanda çevirim hatalı demişsiniz, birkaç küçük yazım hatası yapmışım bu mu? Eğer bu resimle ilgili teknik bilgiye sahip iseniz değiştirebilirsiniz. İntikam dediysem özür dilerim bu çeviri hakkında çok uğraşmıştım. Siz öyle dediğiniz için birden üzüldüm. İyi vikiler. Ömer Berkaymesaj 00:19, 3 Şubat 2015 (UTC)

Öncelikle yaşınızı öğrenince çocuksu söylemlerinizi haklı bulduğumu söyleyeyim. Yaptığım yorumlara ne yaparsanız yapın artık o fotoğrafla ilgilenmiyorum. Fakat o mesajda bir hakaret yok. Bir devriye olarak vikipediyi benden iyi bilmeniz olağan fakat bendeniz sizden daha önce buraya geldiğime eminim. Yorumumu çizdiğiniz için değiştirdim evet, bu bilgiyi bilen cümle kurmayı da biliyordur dedim çünkü. Bu bir yılan hikayesine dönmesin diye mesajınızdaki "Vikipedi:Nezaket kuralları gereğince kişisel hakaret içeren katkılarınız uyarılmadan engellenmenize neden olur)" şu kısmı görmezden geliyorum. 20 gün sonra tüm oylamalarınıza olumsuz oy vermem olağan, bunu sorgulayamazsınız. Mesajda hakaret olup olmadığını da bir hizmetliye sorabilirsiniz. Dil bilgisinden yeterince anlayan birisi olarak mesajımda hakaret olmadığını, sizin bana karşı tutumunuzun daha sert olduğunu söyleyebilirim. Şu saçma mesajlarınız devam etmesin lütfen. --Monurts87 (mesaj) 04:47, 3 Şubat 2015 (UTC)
Ayrıca yorumumu biraz yumuşattım, yeterki benimle olan iletişiminizi bitirin --Monurts87 (mesaj) 05:11, 3 Şubat 2015 (UTC)
İntikam dedimde haklıymışım. Ne yaptığınız ve nereye çektiğiniz belli. İyi vikiler.--Ömer Berkaymesaj 13:58, 3 Şubat 2015 (UTC)
Nasıl düşünürsen sevgili kardeşim. --Monurts87 (mesaj) 14:33, 3 Şubat 2015 (UTC)

Tamam, ben kendi adıma özür diliyorum kendisinden. Monurts87 - mesaj gönder 16:06, 7 Şubat 2015 (UTC)

Tom ve Jerry sayfasinda bekleyen degisikliklerin arasinda bir degisiklik yaptim, sonra sayfada vandalizm yapilmis. Siz bu degisikligi geri alinca benim degisikligim de geri alindi ve ben vandalizm yapmisim gibi bir izlenim olustu. Bunu nasil duzeltebiliriz? --Monurts87 - mesaj gönder 15:32, 19 Mart 2015 (UTC)

Sorun olmaz, herkesin başına geliyor. İyi günler.--RapsarEfendim? 15:35, 19 Mart 2015 (UTC)


Uyarı
Uyarı
Ayrıntılı telif açıklaması.

Merhaba,

Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemenizi takdir ve teşekkürle karşılıyoruz; çünkü sayısız kişiye karşılıksız bilgi sunan bu ansiklopedi, gönüllülük kavramıyla ayakta durabilmektedir. Ve en önemli konulardan Beş temel taşımızdan üçüncüsü; telif hakları konusudur. Vikipedi; ana sloganı olan Özgür ansiklopedi kavramına yakışır bir şekilde yaşamak istediği için, telif konusuna özen göstermektedir. Herhangi bir kurum, kuruluş ya da kişinin, telif ihlali nedeniyle yasal yaptırım uygulama hakkının olmaması için, özgür içerik kullanmaya çalışıyoruz.

Eğer herhangi bir sitede; Creative Commons lisansıyla özgürce alıntı yapılabileceğine dair açık ve net bir ifade yoksa, kopyalama yapamamaktayız. Site sayfalarında bu konuda herhangi bir açıklama ya da uyarı yoksa, bu durum da onun yasalar tarafından otomatik olarak korunduğunun göstergesi olabilir. Özellikle de, "Copyright, , Her hakkı saklıdır, TM" vb. yazı ve uyarı işaretleri varsa, zaten bu durumda kesinlikle o site sahibinin Vikipedi'ye izni olmadan alıntı, kopyalama yapamıyoruz. Unutmayın; alıntılarınıza kaynak göstermeniz tek başına yeterli değildir. Fakat alternatifler var elbet:

  • Alıntı yaptığınız site size aitse ya da site yetkililerinden izin aldıysanız; ilgili web sayfasının yüklü olduğu sunucuya bağlı yetkili bir e-posta adresinden, permissions-tr@wikimedia.org adresine; kendi web sayfalarından yapılacak her türlü içerik alıntısının Vikipedi'de kullanılmasına Creative Commons lisansı çerçevesinde izin verildiğini belirten bir e-posta yazılması bir çözümdür. Ya da;
  • Gerek cümleleri değiştirerek, gerekse kendimizden birşeyler katıp, yeni cümleler oluşturarak o sayfayı yazabiliriz. Hem böylece emeğimiz geçerek gerçek bir katkıda bulunur, hem de telif hakları ihlali yapmamış oluruz.
  • Telif yasalarıyla ilgili ayrıntılı bilgi almak için buraya tıklayınız.

İyi bir yazar olamayabiliriz, hatalardan da korkmamalıyız, çünkü hergün yüzlerce hatayı düzelten birçok vikipedist var.

Bu anlamda silinen (ya da geri alınan) maddeyi/içeriği yeniden kendiniz yazarak Vikipedi'ye katkıda bulunacağınıza inanıyoruz. Herhangi bir durumda yardım istemekten çekinmeyin. Bildiğimiz her konuda elimizden gelen her şeyi yaparız. Tekrar hoş geldiniz, iyi çalışmalar.
--Uğurkentmesaj 15:44, 24 Mart 2015 (UTC)


Merhabalar, Camili köyü hakkındaki bilgilerinizin kaynağını net olarak öğrenebilir miyim? Lütfen kullanıcılarla değişiklik savaşları yapmayınız. Nedenleriyle ve kaynaklarıyla değişikliği benimle tartışabilirsiniz. --Goktr 17:04, 28 Mart 2015 (UTC)

Değişiklik savaşı yaptığımı nereden çıkardığınızı anlamadım. Konuyu biraz düzenledim ve kaynaksız şablonunu ekledim. Ayrıca son eklenen bilgilerden kaynak gerektiren tek bilgi futbol takımları. Nüfus bilgisini kaynağından kontrol ettim. Monurts87 - mesaj gönder 17:15, 28 Mart 2015 (UTC)

Vikipedi için biçimlendirme kılavuzunu incelemenizi tavsiye ederim. Ayrıca kontrol ettiğiniz kaynakları, maddeye de eklerseniz çok güzel olur. Teşekkürler. --Goktr 17:23, 28 Mart 2015 (UTC)

Nüfusun kaynağı maddede var zaten. Biraz dikkatli bakın lütfen. --Monurts87 - mesaj gönder 17:25, 28 Mart 2015 (UTC)

http://www.yerelnet.org.tr/ adresi "tek başına" bir kaynak olamaz. Site içeriğinde birçok bilgi var, bu bilgiyi nereden aldığınızı "spesifik" olarak bilmek gerekiyor. Yoksa bütün maddelerin altına google.com veya bing.com yazabilirdik. --Goktr 17:28, 28 Mart 2015 (UTC)

Nüfusun bulunduğu kısımda tam kaynak yazıyor... --Monurts87 - mesaj gönder 17:30, 28 Mart 2015 (UTC)
(Lütfen Yeni Kullanıcıları Isırmayınız.) VP:LYKI --Monurts87 - mesaj gönder 17:39, 28 Mart 2015 (UTC)

http://www.yerelnet.org.tr/koyler/koy.php?koyid=246984 Kaynağı şu an verdiğim gibi verirseniz çok daha iyi olacaktır. Bu arada yazdıklarımda LYKI'yı ihmal edecek bir şey yazmadığımı görmekteyim. Bu konuda diğer kullanıcılara da danışabilirsiniz. Lütfen kaynak eklerken daha özenli olmaya dikkat ediniz. --Goktr 17:58, 28 Mart 2015 (UTC)

İhmal değil ihlal kelimesini kullanmak istediniz sanırım. İhlal ettiğinizi zaten söylemedim. Diğer köy veya ilçe maddelerini incelerseniz yerelnet kaynaklarının hepsinin böyle olduğunu görürsünüz. Kaynağı ben eklemedim zaten vardı. Çok gerekli görüyorsanız siz düzeltebilirsiniz.. --Monurts87 - mesaj gönder 18:09, 28 Mart 2015 (UTC)

Şafak Yayla maddesi ile ilgili[kaynağı değiştir]

Maddede yapılan vandalizme göz yummadığınız ve tarafsız davrandığınız için teşekkürler. --Aşilleus (mesaj) 23:40, 1 Nisan 2015 (UTC)

Bu oylamaya oy verebilir misin?--Talipakyuz19 mesaj atın 14:22, 13 Nisan 2015 (UTC)

  • Selamlar. Buradaki oyunuzun açıklamasında "devriyelik" demişsiniz, ancak oeadaki tartışma hizmetli adaylığı üzerine. Rica etsem gerekçenizi gözden geçirebilir misiniz? --Khutuckmsj 10:53, 14 Nisan 2015 (UTC)

Düzelttim, teşekkürler. Bu aralar devriyelikle kafayı bozdum galiba :) --Monurts87 - mesaj gönder 16:51, 14 Nisan 2015 (UTC)

Az Evvelki Geri Almanız[kaynağı değiştir]

Hepsi geliştirme adına yapılmış değişikliklerdi, neden geri aldınız acaba? Teşekkürler. --Watermelon juice (mesaj) 13:50, 18 Nisan 2015 (UTC)

Yanlışlıkla bastım sonrasında düzelttim zaten, üzgünüm. --Monurts87 - mesaj gönder 16:48, 18 Nisan 2015 (UTC)

Önemli değil, size hemen mesaj yolladım çünkü bu tarz katkılar bazen gereksiz anlaşılabiliyor. İyi vikiler. --Watermelon juice (mesaj) 16:31, 19 Nisan 2015 (UTC)

Merhaba Monurts. Buradan geliyorum :) Zamanla sende göeceksin. Vikipedi'de Kibele hazretleri ne derse öyle olur. Ona karşı çıkmak da neymiş! Kendi fikriyatına ideolojisine yakın kişileri belli bir yere getirmek adına muazzam çalışma yapıyor ve ne acıdır ki kimsenin sesi çıkmıyor. Az buçuk bu adaletsizliklere karşı durmaya çalışanlar da Yeşil Yol (film)'daki John Coffey gibi aynı kaderi paylaşıyor malesef. --Anonimden Seçmeler

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.776 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.700 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.06, 15 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.41, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ [yanıtla]