Kullanıcı mesaj:Metin belgin 57

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye Hoş Geldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoş geldiniz
Vikipedi'ye hoş geldiniz

Merhaba Metin belgin 57. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipediye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin Kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedide neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

Otobiyografi uyarısı!
Merhaba, Vikipedi'ye hoş geldiniz. Katkılarınızı takdir ediyoruz ancak Metin belgin maddesi kendinizle ilgili gibi görünmekte. Vikipedi'de bir otobiyografi oluşturmak kesinlikle tavsiye edilmez ve oluşturursanız silinebilir. Lütfen bu konudaki rehberimize göz atın. Hayatta yaptığınız şey gerçekten dikkate değerse ve yaşayan insanlarla ilgili maddeler için belirlenen politikamız uyarınca doğrulanabiliyorsa, muhtemelen başka biri er ya da geç sizin hakkınızda bir madde oluşturacaktır. Kendinizle ilgili mevcut bir maddede değişiklik yapmak isterseniz, maddenin tartışma sayfasında bu değişiklikleri önerebilirsiniz. Lütfen Vikipedi'nin kişisel bir web alanı veya sosyal ağ sitesi değil, bir ansiklopedi olduğunu unutmayın. Maddeniz zaten silinmişse ve silme işleminin hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bunu silme işlemini yapan hizmetli ile görüşün.
Çıkar çatışması uyarısı!
Merhaba, Metin belgin 57. Vikipedi'ye katkı sağladığın için teşekkür ederiz, ancak katkıda bulunduğun kişi, yer veya konularda çıkar çatışması yaşayabilirsin. Ayrıntılı bilgi için çıkar çatışması kılavuzuna ve SSS sayfalarına göz atabilirsiniz. Sizden beklenen şunlardır: kendiniz, aileniz, arkadaşlarınız, iş arkadaşlarınız, şirket, organizasyon, müşteri veya rakipleriniz ile ilgili madde düzenlemek veya oluşturmaktan kaçınmanız ; bu konudan etkilenen maddelerin tartışma sayfalarında düzenleme önermeniz (bunu {{değişiklik isteği}} şablonu ile yapabilirsiniz); çıkar çatışması yaşadığınız maddeler hakkında tartışırken çıkar çatışmanızı açıkça belirtmeniz; maddelerde kendi şirketinizin bağlantılarını eklemekten kaçınmanız (bakınız VP:ARTSPAM) Vikipedi:Beş temel taş politikasına uygun hareket etmeniz. Bunların yanı sıra Wikimedia Vakfı kuralları gereği; ücretli katkı sağladığınız işlerle ilgili işveren, müşteri ve bağlantılarınızın tamamını açıkça belirtmeniz gerekmektedir. Bakınız Vikipedi:Ücretli editörlük. Ayrıca; reklam, tanıtım veya benzeri çalışmaların Vikipedi'de yapılmasına izin verilmemektedir.