Kullanıcı mesaj:Metal Militia/Arşiv14

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

cvp:Sefalar getirdin..[kaynağı değiştir]

Şöyle bir baktım da mesaj sayfana, 16 Eylül'de de hoşgeldin demişim :) Bu kez kesin dönüş ama galiba, değil mi? Haydi kolay gele, tekrar hoşgeldin. --Metal Militia ileti 09:24, 1 Kasım 2007 (UTC)

Son günlerimde benden kaynaklanmayan ters bir olay yaşadık. Biraz geç gelmek zorunda kaldım. İşin aslı çalışmadım ama bu süre içerisinde bende gezemediğim yerleri gezme fırsatı buldum. Her işin bir güzelliği vardır derler ya o şekilde oldu. Şimdi Vikiye tekrar uyum sağlamaya çalışıyorum. Tekrar sağolasın, TBMM'den bir haber gelmezse şu anda buralardayım:) Tekrar sağolasın --Ugur Basakmesaj 09:33, 1 Kasım 2007 (UTC)

Seçkin resimler[kaynağı değiştir]

Seçkin resimlerin güncellenmesi gerekmektedir.Teşekkürler Kaan 123İleti

Hatırlattığınız için teşekkürler. --Metal Militia ileti 15:53, 1 Kasım 2007 (UTC)
Selam. Silinebilirler tabii de, maddelerin geçmişi var, emin misin? --Metal Militia ileti 15:56, 1 Kasım 2007 (UTC)
  • Tamam haklısın. Sadece bunu siliver o zaman:)) --maderibeyzamsj 15:58, 1 Kasım 2007 (UTC)
Bunun da var... Yeniden adlandırma mı yapacaksın? --Metal Militia ileti 16:00, 1 Kasım 2007 (UTC)
  • Ay evet isim değişikliği yapcam. Ne geçmişi var? Yönlendirme sayfası işte. Aman ne kıymetli maddeleriniz varmış. Sabahtan beri yalvarıyom sildiremedim ne sana ne Kibele'ye :))) --maderibeyzamsj 16:02, 1 Kasım 2007 (UTC)
Sakin sakin.. Maddelerin tanesi 1000 dolardan satıyoruz, kolay değil :) --Metal Militia ileti 16:06, 1 Kasım 2007 (UTC)
  • Neyse saol:)) Halloldu sonunda. Tertemiz oldu ortalık çok şükür sayende. Hadi iyi akşamlar. --maderibeyzamsj 16:07, 1 Kasım 2007 (UTC)

İyi çalışmalar. Uzun süredir üzerinde çalıştığım ve çalışacağım Friedrich Nietzsche maddesini seçkin madde adayları arasına sürebilir miyiz? Eksiklikleri var fakat tek başına düzeltemiyorum. Eğer oylamada karşıt oylar eksikliklerini belirtirse harika olur. Ayrıca Hilary Duff seçkin madde iken Friedrich Nietzsche de olmalı. (CHe'nin olup Atatürk'ün olmaması kadar kötü.) Kolay gelsin.--Mehmet Baran 16:42, 1 Kasım 2007 (UTC)

Merhabalar, ilgilendiğiniz madde(ler)in bu ve şu sayfadaki kriterleri sağladığını düşünüyorsanız önerebilirsiniz elbette. İyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 16:48, 1 Kasım 2007 (UTC)

Teşekkürler, aday gösterdim ve üzerinde çalışmaya devam ediyorum. Kaynak olarak şimdilik Bu sayfayı kullanıyorum; kolay gelsin...--Mehmet Baran 16:51, 1 Kasım 2007 (UTC)

Şiir ekleme hakkında[kaynağı değiştir]

şiiri eklemeden o linke yönlendirme mi yapmalıyım? Dsmurat

Vikipedi telif konusunda çok hassastır. Şarkı sözü, şiir, resim, fotoğraf vb konularda telif ihlali yapmamak üzerine çok sıkı politikaları vardır. Lütfen telif hakları sayfasını dikkatlice okuyunuz. İlgili maddede şiire, dış bağlantılar başlığı altında link verebilirsiniz. Mesaj sayfalarında imzanızı dört adet ~ işaretiyle atabilirsiniz. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 19:11, 2 Kasım 2007 (UTC)

bizkackisiyiz.com?[kaynağı değiştir]

öncelikle wikipedide yeni değilim sadece biraz uzağım. telif hakları yasasına gelince farkındayım. zaten sayfanın düzenleneceğini not olarak eklemiştim ama sanırım silinmiş. ayrıca zaten bizkackisiyiz.com için çalışıyorum. yinede sanırım silmek daha kolay gelmiş üzerine telif hakkı işaretide konabilirdi.

kusura bakmayın ben bi maddeyi bi gün de tam anlamıyla yazamıyorum. aynı maddeyi tekrar başlatacağım. sanırım 2 ay zarfında 658.000 üye wikipediye girmek için fazlasıyla yeterlidir. bunu kendi görüşünüzden dolayı silmediğinizi düşünmek istiyorum lütfen biraz daha zaman ayırın. düzgünce yazılacak. telifsiz iyi günler teşekkürler --canosayanmesaj 09:14, 3 Kasım 2007 (UTC)

Elbette maddeyi tekrar başlatabilirsiniz, ancak ilgili siteden c-p yapmamak, kendi cümlelerinizle yazmak şartıyla. Kendi görüşlerimizin maddelerin yazılması, silinmesi, değiştirilmesi ile hiçbir ilgisi yoktur, olamaz, olmamalıdır; Vikipedi tarafsızdır. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 09:19, 3 Kasım 2007 (UTC)
anlayışınız için teşekkür ederim amaç ve hedefleri link olarak yerleştirmeme nedenim sadece çok kısa olduğu gerekçesiyle silinmesini önlemekti şu an başladım bile --canosayanmesaj 09:20, 3 Kasım 2007 (UTC)
bnden eski olduğunuzu biliyorum. o yüzden bir soru sormak istiyorum. bir maddede çalışma var şablonu varken. kayda değer değil şablonu koymak mantıklı mıdır? ayrıca bir platformun 54 günde 658.000 üyeye ulaşması 8-9 ülkeden bağlantı almış olması kayda değerlik değil midir? --canosayanmesaj 09:26, 4 Kasım 2007 (UTC)

Uyarınıza Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Uyarınıza teşekkürler. Bu imzasız yazı Dardanel17 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 11:05 4 Kasım 2007 (UTC)

Merhabalar hocam. Kullanıcı:Divrigim dün geri alınan reklam içerikli değişikliklerini yeniden ekliyor maddelere. İki kere uyarılmış. Top sende gari.Sağlamcıileti 12:04, 4 Kasım 2007 (UTC)

The cat halletmiş, selamlar. --Metal Militia ileti 12:41, 4 Kasım 2007 (UTC)

bi yardımcı olun simdide icerik yokdiye silindi Bu imzasız yazı Vahit gumus (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Az önce de dediğim gibi, "Mühendislik Fakültesi" genel bir kavram. Sadece KTÜ'ne yönlendirme yapmanız yanlış olur. Ama "KTÜ Mühendislik Fakültesi" adında madde açarsanız problem kalmaz. Sanırım yapmaya çalıştığınız da bu. Üstte size gönderilen mesajdaki linklere tıklayarak Vikipedi'yi tanımaya çalışabilirsiniz. --Metal Militia ileti 22:19, 4 Kasım 2007 (UTC)

Saoğlun tesekkür ederim ama o linklere bakıyorum suan ama KTU BilgisayarMühendisliği olarak değiştirdim kayıtlara bakarsanız bu seferde içerik hatasından silindi yardım kısmına bakıyorum insallah bulurum

Günaydın Metal; Ben başka anonimlere yollanmış mesajlar kalmıştır diye düşündüğümden uyarı mesajlarını silip tek uyarı mesajı koymuştum :) pardon! . Israrlı vandalizmin yanında kullanıcı küfürlü değişiklikt yapmış bilgin olsun. İyi çalışmalar , tekrar günaydın.
-- Euthygenes EPISTVLA 07:50, 5 Kasım 2007 (UTC)

Merhabalar, anasayfada şöyle bir sorun var, belki siz halledebilrisiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. Cat 14:25, 5 Kasım 2007 (UTC)

Merhaba, Ugur şimdilik halletmiş görünüyor. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 14:36, 5 Kasım 2007 (UTC)

Merhaba. Şu kullanıcıya şurada yaptığı vandalizmden dolayı bir uyarı mesajı yazdım ama, bu durumda kullanıcı adı da kurallara aykırı görünüyor. Bir göz atabilirseniz iyi olur. --Yabancımsj 09:23, 7 Kasım 2007 (UTC)

Merhabalar, reklama yönelik kullanıcı adı ve reklam içerikli çalışmaları nedeniyle engellendi. Dikkatiniz için teşekkürler. --Metal Militia ileti 09:26, 7 Kasım 2007 (UTC)
Ben teşekkür ederim, kolay gelsin. --Yabancımsj 09:43, 7 Kasım 2007 (UTC)
  • Şu kullanıcıyı Sağlamcı uygunsuz kullanıcı adından dolayı uyarmış ama, az önce reklam amaçlı bir sayfa açmış. (Sil şablonu koydum.) Kullanıcı adına ve katkılarına bir bakabilir misiniz? --Yabancımsj 14:25, 7 Kasım 2007 (UTC)
Ad olarak, çok bariz bir marka olmaması dolayısıyla sorun yok ancak ısrarla reklam içerik eklemeye devam etmesi halinde engellenebilir. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 14:43, 7 Kasım 2007 (UTC)
Ben teşekkür ederim. Ayrıca, fırsatınız olduğunda çok emek verdiğim bir maddenin kaliteli madde adaylığıyla ilgili görüşlerinizi ve oyunuzu belirtebilirseniz sevinirim. --Yabancımsj 14:53, 7 Kasım 2007 (UTC)

Seçkin madde oylamaları hakkında.[kaynağı değiştir]

İyi günler. Seçkin madde oylamaları ne zaman sona eriyor ve ne zaman onları seçkin madde ilan ediyorsunuz. Bence bazı maddelerin oylanması tamamlanmış gibi görünüyor. Ben hala Friedrich Nietzsche üzerinde çalışıyorum fakat o bile bayağı geniş oldu. Kolay gelsin, iyi çalışmalar...--Mehmet Baran 14:36, 7 Kasım 2007 (UTC)

İyi günler, oylamalarda kesin bir kapanış tarihi yok, ilgi ve düzenlemelerin gidişatına bağlı daha çok. Dolayısıyla "tamamlanmış" gibi görünme zahiri bir kavram aslında. İyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 14:50, 7 Kasım 2007 (UTC)

Teşekkürler, iyi çalışmalar.--Mehmet Baran 14:52, 7 Kasım 2007 (UTC)

Hocam selamlar. Kullanıcı:Ultraslanmete VP:KA'ya aykırı olduğunu düşünüyorum. Saygılar.Sağlamcıileti 18:32, 7 Kasım 2007 (UTC)

Merhabalar, ultraaslan ile başlayan (veya biten) o kadar çok kullanıcı var ki.. Vikipedi'de kimse kalmayabilir :) Kolay gele, --Metal Militia ileti 18:43, 7 Kasım 2007 (UTC)

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Protokolü başlığında yaptığım düzeltme sonucu "Yüksek Planlama Kurulu" kısmı kırmızı ile kaldı. Bunun nedeni bu konuda bir bilginin olmamasıdır. Bende bu eksikliği gidermek için ilgili web sayfasındaki bilgileri aktardım. Bunlar kamu malı olup telif hakkıyla korunan bilgiler değildir. Kamunun menfaatine aydınlatıcı bilgilerdir. alıntıyı nereden yaptığımı da bildirdim. Saygılarımla. Bu imzasız yazı Granitik15 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

İlgili sitede GÖBL lisansı olduğuna dair bir ibare yok. Farzedelim ki var, bu durumda dahi bire bir kopyala-yapıştır suretiyle madde ekleyemezsiniz. Kendi cümlelerinizle maddeyi oluşturmanız gerek. Sizden ricam, şu sayfaları okumanız. Vikipedi telif ihlali konusunda son derecede titizdir. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 09:29, 8 Kasım 2007 (UTC)

Merhaba. Şu vandalı engeller misiniz? --Yabancımsj 13:54, 8 Kasım 2007 (UTC)

Rica ederim, kolay gelsin. --Yabancımsj 14:03, 8 Kasım 2007 (UTC)

Bir de, yukarıdaki şu mesajımı görmemiş olabilir misiniz acaba: Ayrıca, fırsatınız olduğunda çok emek verdiğim bir maddenin kaliteli madde adaylığıyla ilgili görüşlerinizi ve oyunuzu belirtebilirseniz sevinirim.

Gördüyseniz ikinci kez olacak kusura bakmayın, mesajlarımı (bakamayacak da olsanız) pek yanıtsız bırakmadığınız için tekrar yazma gereği duydum. İyi çalışmalar. --Yabancımsj 14:17, 8 Kasım 2007 (UTC)

Rica ederim, görmüştüm, fakat Seçkin İçerik Sorumluluğu görevim nedeniyle fikir belirtmem (oy vermem) doğru olmaz diye düşündüm. Kusura bakmayınız lütfen. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 18:48, 8 Kasım 2007 (UTC)

Hoş geldin şablonu hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba, yardımın için teşekkürler. Fakat şablon hakkında bir şey söylemeliyim. Benim bildiğim kadarıyla hoşgeldin bitişik yazılır. Bence şablondaki bu ifade birleştirilmeli. Tekrar teşekkürler, kolay gelsin... --Dsmurat 17:09, 8 Kasım 2007 (UTC)

önemi nedeniyle ileti ve cevabı buraya alındı[kaynağı değiştir]

Viki-postanızda, "Büyükkılıçlı, Silivri adında bir başlık açmıştım bunun telif hakkına aykırı olduğu için silindi neresi aykırı idi orayı çıkarıp tekrar eklemek istiyorum." demişsiniz. Kullanıcı:Noventa96

Maddenin tamamı, aynı şekilde http://www.silivri.gov.tr/dosyalar/koyler/buyukkilicli_koyu.htm bu adreste yer alıyor. Vikipedi'de kopyala-yapıştır mantığıyla madde yazmıyoruz. Lütfen kendi cümlelerinizle bilgi eklemeye ve yukarıdaki, hoşgeldin mesajında belirtilen linklere tıklayıp Vikipedi'yi anlamaya gayret ediniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 18:17, 8 Kasım 2007 (UTC)

ad değiştirme[kaynağı değiştir]

konu başlığı tarafsız olsun diyorsunuz terör: Siyasi, dini ve ekonomik hedeflere ulaşmak amacıyla sivillere, resmi; yerel ve genel yönetimlere yönelik baskı, yıldırma ve her türlü şiddet içeren yolun kullanımı. Terör uygulayan organize gruplara terör örgütü; terör uygulayan şahıslara ise terörist denir.

bu tanım vikipedi de yazıyor. buna göre pkk ne oluyor? onun için kürdistan işçi partisi adlı maddenin başlığı pkk olmalıdır. Bu imzasız yazı Yugoer (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Ad değiştirmeye gerek yok, zira pkk şeklinde aratınca (yazınca) da zaten bu maddeye yönleniyor. Dolayısıyla sorun yok. Teşekkürler, iyi çalışmalar. (Lütfen mesajlarınızı dört adet ~ yazarak imzalayınız). --Metal Militia ileti 19:12, 8 Kasım 2007 (UTC)

başlığın değişmesi lazım diyorum bende başlı tarafsız olması lazım. Bu imzasız yazı Yugoer (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

İyi de, örgütün adı bu, bizim değiştirmemiz herhalde biraz zor olur. (İmzanızı atmayı lütfen unutmayınız). --Metal Militia ileti 19:33, 8 Kasım 2007 (UTC)

ben başlığın adı pkk olsun diyorum. Bu imzasız yazı Yugoer (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Ben de pkk "zaten var" diyorum ve bu tartışmaya son noktayı koyuyorum. Daha fazla bilgi için diğer tecrübeli kullanıcılara danışabilirsiniz. Teşekkürler. (Mesajlarınızı imzalayınız!). --Metal Militia ileti 19:39, 8 Kasım 2007 (UTC)

Metal merhaba;
Yukaridaki resim bir cok bakımdan müphem gorunuyor bi bakar mısın , :) . Kolay gelsin
-- Euthygenes EPISTVLA 21:18, 8 Kasım 2007 (UTC)

Selamlar, evet hayli tartışmaya ve değişikliğe maruz kalmış bir resim. Eğer commons a aktarıldıysa silinebilir sanırım buradan RM1 - çift kopya gerekçesiyle. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 21:29, 8 Kasım 2007 (UTC)

İki diyeceğim daha var -affınıza sığınarak-:

  1. Bir bürokrat olarak çok çalışıyorsunuz:))
  2. IRC'a hic gelmiyorsunuz
  • Gördüğünüz gibi hakkınızdaki şikayetler yoğun:)
    -- Euthygenes EPISTVLA 21:33, 8 Kasım 2007 (UTC)
Bunları şikayet sayfasına aktarıp, hakkımda işlem yapmamı bekliyorsanız yanılıyorsunuz :) Bu tür şikayetler, görüldüğü anda silinecek ve iddia sahipleri 3 vakte kadar engellenecektir :) --Metal Militia ileti 21:41, 8 Kasım 2007 (UTC)

pomza taşı[kaynağı değiştir]

  • metal selam, şu adresten alınmış bir maddeyi telif nedeniyle sildim. ancak altında gördüğün gibi bir ibare var. ne etsem? --kibelemesaj 21:49, 8 Kasım 2007 (UTC)

Selam Kibele, Poomse maddesini kastediyosun sanırım.. Evet site haklarından feragat ettiğini söylüyor. İstersen geri getir maddeyi fakat o haliyle kalması Türkçe'ye zarar tabii o ayrı konu :) düzenlenmesi gerekecek bilahare.. Kolay gele.. --Metal Militia ileti 22:00, 8 Kasım 2007 (UTC)

  • getirdim. çoğunlukla önce bakıyorum sitenin telifine ama bazen de sildikten sonra. binde bir oluyor böyle, o da bana rastladı.. teşekkürler. --kibelemesaj 22:10, 8 Kasım 2007 (UTC)
çok çalışıyosun dediler, haklılarmış. dinlenmemiz gerek sanırım :) --kibelemesaj 22:27, 8 Kasım 2007 (UTC)
aman allahaşkına, üzülecek şey mi kalmadı. :) kolay gelsin. --kibelemesaj 23:50, 9 Kasım 2007 (UTC)

Bu sayfadaki ifadelerinizin, nezaket kurallarına aykırı olduğunu hatırlatmak isterim. Lütfen tekrarlamayın. --Metal Militia ileti 22:08, 8 Kasım 2007 (UTC)

uyarıya cevap[kaynağı değiştir]

uyarınız kendiniz için geçerli ise hoş görebilirim, özgürce hakkımı arıyorum, ben sizi uyarıyorum, bi daha benim özelime müdahale etmeyin, eğer kız arkadaşınız veya türk erkeği koruma içgüdüsüyse gene anlamam, böyle güdülerin burada yeri yok, herkesin gördüğünü söylemeye hakkı var. ikincisi içinde din meshep ayrımı veya yalancılık veya.. her türlü edepsizlik olan bir kavramla damgalamaya kalkışmakla damgayı tutan el görünmez zannederek kendinizi boşa almayın, size de rica ediyorum, burası güdü yeri değil.--Tegiiinmesaj 22:39, 8 Kasım 2007 (UTC)

Sanırım yanlış anladınız. Ben sizinle herhangi bir konuda tartışmadım, neye hoşgörü gösterip neye göstermeyeceğinizi de sormadım. Sizi uyardım. Ve bu da son uyarım olacak: tartışmalardaki üslubunuza dikkat edin. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 09:49, 9 Kasım 2007 (UTC)

Ben bunu düşünmemiştim. Yanıtınız için teşekkürler, iyi çalışmalar. --Yabancımsj 07:23, 9 Kasım 2007 (UTC)


ikinci uyarıya ne cüret[kaynağı değiştir]

yaptığınıza düpe düz despotluk ve tehdit denir, sizle mantık yarıştırmıyorum, bir ben tc vatandaşım, iki hakkıdır hakka tapan milettimin istiklal bu söz size bir şey hatırlattı mı? istediğim kalıpta düşünmeye özgürüm, sen bana özgür müsün diye soramazsın, ben istediğim emir kipini kullanırım çünkü bu benim dilim atamdan yadigar, sahiplendiğin wikinin sistemi bir makinadır, bir makina gibi davranmaya mecbursun, eğer duygu katıcaksan bunu ödül törenlerine gidip fotoğraflarda belli et. eylemlerinle bana küfrederek "içinde din ırk meshep ayrımı yapan bir kavramla adıda nezaket ile değil mertçe ifade ederek göster ki arkasına sığındığını kendi halinleboyama, beni kendine karşı saygısızlığınla kışkırtığın için en azından aydın görevler üstlenmiş bir kişi olarak saygıyla sesiz kalarak cevap vermemeni beklerdim. ama kişiliksin. ----Tegiiinmesaj 19:23, 9 Kasım 2007 (UTC)85.97.141.45 19:23, 9 Kasım 2007 (UTC)

arada bir ses ver yahu, yoksa sen de bot mu oldun? Levent Abi ileti 20:11, 9 Kasım 2007 (UTC)

Selamlar Levent, aslında yaptırtsak bir tane şöyle sanayii de, toplama filan, epey işe yarardı aslında :) Sevgilerle, --Metal Militia ileti 20:20, 9 Kasım 2007 (UTC)

Merhaba Metal Militia, oylama sayfasında oyumu kullanırken kapatmışsın oylamayı:)--Ugur Basakmesaj 08:50, 12 Kasım 2007 (UTC)

Selam Ugur Basak, aramızda 14 dakika var gibi görünüyor :) --Metal Militia ileti 12:10, 12 Kasım 2007 (UTC)
Yok sistemin azizliğine uğradım sanırım:)Bilirsin ara başlıkları değiştirirken diğer kullanıcı değiştirse bile değişiklik çakışması olmuyor:)İstersen oyumu kaldırabilirsin, altına yorumdur gibi yazabilirsin veya ne düşünürsen öyle birşey yapabilirsin. Saygılar--Ugur Basakmesaj 13:46, 12 Kasım 2007 (UTC)
Anladım. Hayır, zaten kullanıcı adaylıktan çekildiği için oy'unun, oylama sonucunu olumlu ya da olumsuz yönde etkileme ihtimali yok. Dolayısıyla bu haliyle kalmasında da bir sakınca yok. Sevgiler, --Metal Militia ileti 13:55, 12 Kasım 2007 (UTC)
Anlaşıldı, şu anda oylama pasif olduğuna göre bir yorum niteliği taşıyor oyum zaten sizinde belirtmiş olduğunuz gibi. İyi çalışmalar --Ugur Basakmesaj 13:59, 12 Kasım 2007 (UTC)

değişecek kullanıcı adları[kaynağı değiştir]

Merhaba Metal_Militia Vikipedi:Kullanıcı adı değiştirme, sayfasında bazı kullanıcılar senin onların kullanıcı adlarını değiştirmeni bir süredir beklemekteler:)İstersen bir ilgileniver. İyi çalışmalar --Ugur Basakmesaj 14:52, 12 Kasım 2007 (UTC)

Selam Ugur Basak, uyardığın için teşekkürler, arada bakmam gereken sayfalar arttı galiba ;) Kolay gele, --Metal Militia ileti 15:34, 12 Kasım 2007 (UTC)
İzleme listenizde dursa çok daha kolay olur:)Olumsuzda olsa kullanıcılara çok geç kalmadan dönmek iyidir:)İyi çalışmalar--Ugur Basakmesaj 15:37, 12 Kasım 2007 (UTC)
Merhaba abi,ben döndüm.madde yazılmadığını gördüm daha çok gelişmemiz açısından daha iyi olur diye düşündüm.ben yine kimseye dokunmadan yazarım dedim.aslında madde yazmak en önemli şey kimse farkında değil sanki.yalnız kullanıcı adımı değiştirmek istedim.bazen isim soyad ile girmem sorun yaratabiliyor özel hayatımda.neyse başvurumu yaptım göz atasan sevinirim.seni bekliyom yazmak için yani.kolay gelsin:)Emreileti 19:43, 12 Kasım 2007 (UTC)
Seni yeniden bu sayfalarda görmek güzel, hoşgeldin EmreSeyyal :) birazdan ilgileneceğim.. --Metal Militia ileti 19:45, 12 Kasım 2007 (UTC)
teşekkür ederim gerçekten.aslında bu sefer popçu kız falan yapmayıp da çevrilmeyen politikalara bakmak istiyorum.Önerilerinizi duymak istedim önce...Emreileti 20:50, 12 Kasım 2007 (UTC)
Bu konuların üstadı Noumenon, ona sorup en acilinden başlayabilirsin. Kolay gele, --Metal Militia ileti 20:55, 12 Kasım 2007 (UTC)

Hocam dışardan bakanları kendimize güldürmeden c vitamini başındaki iyi vitamin!!! sözünü kaldırsınlar lütfen...Teşekkürler, iyi çalışmalar ... Mülazımoğlu 07:43, 13 Kasım 2007 (UTC)

C vitamini sayfasında bahsettiğiniz sözü bulamadım, tam olarak nerededir, link verebilirmisiniz? --Metal Militia ileti 08:14, 13 Kasım 2007 (UTC)
Ana sayfa sayın hocam...Teşekkürler, iyi çalışmalar ... Mülazımoğlu 08:15, 13 Kasım 2007 (UTC)
Sağolasın ilgilendiğin için...Bu tip teknik konularda ana sayfaya çıkmadan önce aramızdaki uzmanlara danışırsak daha bilimsel oluruz ve misyonumuzu daha başarıyla yürütürüz...Zira her uzmanlık alanı üyemiz mevcut sanırım...Selamlar...Teşekkürler, iyi çalışmalar ... Mülazımoğlu 08:21, 13 Kasım 2007 (UTC)

Ansiklopedik bilgi[kaynağı değiştir]

"7 Mayıs 2007 İTÜ Olaylarını" başlığını ansiklopedik olarak nasıl düzenleyebilirim yardımcı olur musunuz? Fatih Gündoğan 10:08, 13 Kasım 2007 (UTC)

Son açtığınız madde başlıkları daha çok Vikinews (henüz türkçesi olmayan Viki-haber) projesine uygun içerik taşıyor. Ansiklopedik birer madde olabilmeleri o nedenle zor. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 10:14, 13 Kasım 2007 (UTC)
  • Merhaba Sn. Metal; yahu benim mi kafam karışık, şeşi beş görüyorum, yoksa bir yanlışlık mı var: Maderibeyza mı engellendi, yoksa O sizlerden bazılarını mı engelledi? Emine Hanım'ın sayfasına bakıp beni aydınlatırsan sevinirim. Selamlar.--Hasan Sami 08:30, 15 Kasım 2007 (UTC)

???--Hasan Sami 08:39, 15 Kasım 2007 (UTC)

Merhabalar Hasan Sami, bir karışıklık yok aslında, Maderibeyza sanırım esprili bir muziplik yapmış sayfasında. Selamlar, --Metal Militia ileti 08:42, 15 Kasım 2007 (UTC)

Merhaba. Şu vandala bir bakar mısınız? --Yabancımsj 09:05, 15 Kasım 2007 (UTC)

Hocam buralarda mısın? Kimsecikler yok ama vandalizm çok buralardaysan eğer çıkacağım da...--Machiavelli' msj 17:08, 15 Kasım 2007 (UTC)

Tamamdır o halde ben kaçtım kolay gelsin :)--Machiavelli' msj 17:12, 15 Kasım 2007 (UTC)

Kolay gelsin Metal; siteye kısaca bi bakayım dedim, şu gözüme ilişti. Sence yazılanlar uygun mudur? Levent Abi ileti 13:59, 17 Kasım 2007 (UTC)

Selamlar Levent, dikkatin için teşekkürler, kullanıcı uyarıldı ve sayfası silindi. Kolay gele sana da.. --Metal Militia ileti 14:04, 17 Kasım 2007 (UTC)


Ayy engelediniz mi şimdi siz beni. Çok korktum valla :D Bu imzasız yazı 85.17.19.191 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 14:01 18 Kasım 2007 (UTC)


merhaba Metal Militia. Şablon:TSL 2007-08 Haftalar kısmında süper ligdeki her hafta için bir madde açılmış, aslında Süper Lig 2007-08#Sonuçlar kısmındaki o tablo alınan tüm sonuçları gösteriyor. o yüzden o şablonu ve içindeki maddelerin silinmesi gerektiğini düşünüyorum. SAM şablonu ile yapılması gerekiyor sanırım ama ben aslında şablonun içindeki maddeleride silinmeye aday göstermek istiyorum. ayrıca isim değişikliği ile ilgilendiğin için çok teşekkürler. : ))) kolay gelsin. --Sophia 15:53, 18 Kasım 2007 (UTC)

Merhaba Sophia, dediklerin mantıklı geliyor kulağa. Şablonun içindeki maddelerin de tek tek SAM yapılması gerekebilir. Ancak gene de bu konuların üstadı Mach'e bir sormakta fayda var sanırım. İsim değişikli konusunda da yarın son gün galiba, eğer bir ses çıkmazsa isteğini halledebiliriz. Kolay gele, --Metal Militia ileti 17:30, 18 Kasım 2007 (UTC)

Adil kullanım resimleri[kaynağı değiştir]

Merhaba. Yöneticilerin yapması gereken ve vakit geçirmeden yapılması gereken bir işlem olduğu için Tartışma:Ana sayfa'ya yazdığım notu size de iletiyorum. Şimdiden teşekkürler.

"Ana sayfadaki Sait Faik resmi, bir adil kullanım resmi. Fakat, adil kullanım resimleri ana sayfada kullanılamaz. Resmin kaldırılması gerekiyor." --Yabancımsj 07:20, 19 Kasım 2007 (UTC)

Merhabalar, işaret ettiğiniz AK ihlaline radikal bir çözüm getirdim; başka bir maddeyi anasayfaya aldım. Dikkatlerden kaçmış olmalı. Teşekkürler, kolay gelsin. --Metal Militia ileti 07:29, 19 Kasım 2007 (UTC)
Ben teşekkür ederim, sağolun. Bu arada Vikipedi tartışma:Günün maddesi sayfasına da yazmıştım ama henüz yanıt veren olmadı, özgür lisanslı resim içermeyen biyografi maddelerini ana sayfaya resimsiz veya başka bir şekilde taşımanın bir yolu yok mu acaba? --Yabancımsj 07:36, 19 Kasım 2007 (UTC)
Anasayfadaki maddelerin "mutlaka" resim içermesi gerekir diye katı bir kural yok elbette, ama olması estetik açıdan hoş olur. Gerekirse şablon da, resim aramayacak şekilde düzeltilebilir. Belki bu konuyu, daha fazla kullanıcının gözüne çarpması ve fikir alabilmek açısından, köy çeşmesinde tartışmaya açabilirsiniz. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 07:46, 19 Kasım 2007 (UTC)

Konuyu tartışmaya açmak iyi bir fikir olabilir. Yanıtınız için teşekkür ederim, iyi çalışmalar. --Yabancımsj 08:08, 19 Kasım 2007 (UTC)

Şu vandalı engeller misiniz? --Yabancımsj 10:47, 19 Kasım 2007 (UTC)

Engellendi, teşekkürler. (Bu arada, küfür eden vandallara uyarı atmanıza gerek yok, direkt engellenebiliyorlar çünkü. --Metal Militia ileti 10:55, 19 Kasım 2007 (UTC)
Ben teşekkür ederim. Onu biliyorum da, sizin işiniz varsa engellemeniz zaman alabilir diye düşünerek, bari uyarı mesajı atayım demiştim. Kolay gelsin. --Yabancımsj 11:27, 19 Kasım 2007 (UTC)

Abbas Kiarostami[kaynağı değiştir]

Merhaba. Bir süredir en-wikipedia'da seçkin madde olan Abbas Kiarostami maddesini oradan Türkçe'ye çeviriyorum ve bittiğinde seçkin madde adayı yapmayı düşünüyorum. Maddedeki işleri yarılamak üzereyim. Sizden iki ricam var. 1. Tartışma:Abbas Keyarüstemi sayfasındaki isim tartışmasıyla ilgili fikrinizi öğrenebilir miyim veya bildiğiniz Farsça bilen ve bu konuyu danışabileceğimiz bir kullanıcı var mı? 2. Maddenin şu ana kadarki bölümünde, ileride seçkin madde adayı olduğunda sıkıntı yaratabilecek herhangi bir şey var mı? Örneğin, Tüerkiye'de gösterime girmemiş epeyce kısa film adını orijinal haliyle bıraktım. Film adlarıyla ilgili genellikle böyle bir yol izlendiğini sanıyorum çünkü. Böyle mi devam etmeliyim, ne önerirsiniz? Epey işiniz olduğunu biliyorum, ama bu maddeye de vakit ayırabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler. --Yabancımsj 11:38, 20 Kasım 2007 (UTC)

Merhabalar, maddenin adı konusunda Farsça bilen birisini bulmak gerekecek evet. Maddeyi henüz okumadım ama içerik olarak zengin, ref lar da zengin duruyor, kırmızı linkler de en azından taslak olarak açılırsa SM olmaması için pek bir neden kalmıyor gibi. En iyisi siz, şu sayfadaki adımlarla bir karşılaştırın, kendiniz de en iyisini bulacaksınız. Teşekkürler, kolay gelsin. (Ek: Türkiye'de henüz gösterime girmediyse film adının orijinal haliyle kalmasında fayda var derim.) --Metal Militia ileti 12:56, 20 Kasım 2007 (UTC)
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Özellikle film adları konusunda benim gibi düşünmenize sevindim, yoksa çok uğraşacaktım. --Yabancımsj 14:10, 20 Kasım 2007 (UTC)

Bu kez farklı bir şey ileteceğim: Oturum açık değilken (örn.) izleme listesine tıkladığında şu yazı çıkıyor: Lütfen izleme listenizdeki maddeleri görmek yada değiştirmek için oturum aç. yani hem "siz" hem de "sen" hitap şekli kullanılıyor. oturum açın şeklinde düzeltilebilir mi? kolay gelsin, sevgiler. Levent Abi ileti 12:18, 20 Kasım 2007 (UTC)

Selamlar, bu mesaj sayfaları özel sayfalar ve nasıl düzenlenir bilemiyorum, isterseniz Mach üstada bir soralım. Sevgiler, kolaylıklar.. --Metal Militia ileti 12:59, 20 Kasım 2007 (UTC)


Yok hocam telif hakları saklı değilki. Kamu malı resim sonuçta, heryerde kullanılabilir sonuçta. --Machiavelli' msj 12:39, 20 Kasım 2007 (UTC)

Eyvallah hocam...roger...--Machiavelli' msj 12:47, 20 Kasım 2007 (UTC)


Merhaba metal. Mesaj sayfama tıkladığımda Kullanıcı mesaj:Berfu (el kondu) sayfası çıkıyor onu nasıl düzeltebilirim? isim değişikliği ile ilgilendiğin için teşekkürler bu arada : )) --Berfu 19:34, 20 Kasım 2007 (UTC)

Selam Berfu, çıkmaması gerekiyordu gerçi ya neyse. Az önce mesaj sayfanı yeniden adlandırdım, düzelmiş olması lazım. Kolay gelsin. --Metal Militia ileti 19:49, 20 Kasım 2007 (UTC)

Evet düzelmiş şimdi farkettim teşekkürler : )))--Berfu 08:53, 22 Kasım 2007 (UTC)

Abbas Kiyarüstemi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Güvenilir Türkçe kaynakları araştırdığımda, yönetmenin adının hep Abbas Kiyarüstemi şeklinde geçtiğini gördüm ve sayfayı ve ona bağlı tüm sayfaları epeyce uğraşarak düzelttim. Bu durumda şu kategori boş kaldı. Silebilir misiniz? Teşekkür ederim. --Yabancımsj 08:42, 21 Kasım 2007 (UTC)

Merhabalar, boş kategori silindi isteğiniz üzere. Kolay gelsin, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 09:08, 21 Kasım 2007 (UTC)
Teşekkürler, kolay gelsin. --Yabancımsj 09:22, 21 Kasım 2007 (UTC)

çeviri şablonu koyma[kaynağı değiştir]

nasıl olacak bildirir misin? tesekkurler--foPen 09:38, 21 Kasım 2007 (UTC)

Çeviri Şablonu Ekleme/İmza[kaynağı değiştir]

Bana da öğretirsen menun olurum. Ayrıca imza ikonuna tıkladığımda düz bir yazı geliyor. Onun içeriğini nasıl düzeştebilirim. Teseküür ederim. :) --foPen 09:44, 21 Kasım 2007 (UTC) --foPen 09:46, 21 Kasım 2007 (UTC)

Tercihlerim sayfasına girin, "İmzalarda gözükmesini istediğiniz isim" boşluğuna [[Kullanıcı:Honacan|Honacan]] [[User Talk:Honacan|<sup>ileti</sup>]] yazın ve altındaki seçenek kutusunu onaylayın. Kaydet e basıp çıkın. Sonra da Ctrl-F5 e basarak ön belleği temizleyin. İmzanız çalışacak. Kolay gelsin. --Metal Militia ileti 09:53, 21 Kasım 2007 (UTC)

Kullanıcı sayfalarına Mudahele[kaynağı değiştir]

Esinlenirken kendi sayfam zannederek değişiklik yapmışım. Farketttim ve düzelttim. Arkadaştan özür diliyorum. Ayrıca ikon yaratma nasıl olur? Mesela Motorsikletçiler. "| sinema | " yazınca geldiği gibi kullanıcı sayfasına" |motorsiklet| "gelmesini istiyorum. --foPen 11:06, 21 Kasım 2007 (UTC)

Bu sayfaya ve ilgili bağlantılara bakabilirsiniz. --Metal Militia ileti 11:15, 21 Kasım 2007 (UTC)

Değişiklik Sayısı[kaynağı değiştir]

Biliyorum. Ben en az 1000 vardır diye düşünüyordum. 300 + olduğunu da bu ikonu koyartken öğrendim. Kaldıracağım:) Tşk.--foPen 12:46, 21 Kasım 2007 (UTC) --foPen--[[Kullanıcı:Honacan|<font color="light purple"><b>foPen</b></font>]] [[User Talk:foPen|<font color="red"><sup>ileti</sup></font>]] 12:49, 21 Kasım 2007 (UTC)


--foPenmsj


--[[Kullanıcı:Honacan|<font color="C7 15 85">'''foPen'''</font>]][[Kullanıcı mesaj:Honacan|<sup><font color="#000080">''msj''</font></sup>]] 12:53, 21 Kasım 2007 (UTC)

--[[Kullanıcı:foPen|<font color="C7 15 85">'''foPen'''</font>]][[Kullanıcı mesaj:Honacan|<sup><font color="#000080">''msj''</font></sup>]] 12:57, 21 Kasım 2007 (UTC)


Sevgili Metal, Malesef imza konusunu beceremedim. Oraya yapıştırınca bunu olmuyor? Yardım edersen sevinirim.--[[Kullanıcı:foPen|<font color="C7 15 85">'''foPen'''</font>]][[Kullanıcı mesaj:Honacan|<sup><font color="#000080">''msj''</font></sup>]] 12:59, 21 Kasım 2007 (UTC)

--foPen 13:57, 21 Kasım 2007 (UTC)

Yukarıda söylediğim kutucuğun içine aynen şunu yazınız: [[Kullanıcı:Honacan|<font color="C7 15 85">'''foPen'''</font>]][[Kullanıcı mesaj:Honacan|<sup><font color="#000080">''msj''</font></sup>]] (tabii ki nowiki ler hariç). Kaydedin, çıkın. Önbelleği boşaltın. Çalışacaktır. Bir de denemelerinizi mesaj sayfamda değil de Deneme tahtasında yaparsanız sevinirim. --Metal Militia ileti 14:00, 21 Kasım 2007 (UTC)


Olmadı yine. Delirmemek işten değil :( --[[Kullanıcı:Honacan|<font color="C7 15 85">'''foPen'''</font>]][[Kullanıcı mesaj:Honacan|<sup><font color="#000080">''msj''</font></sup>]] 14:04, 21 Kasım 2007 (UTC)

Ben Sabri76, oturumum açılmıyor acaba bir sorun mu var??--88.237.209.159 13:56, 21 Kasım 2007 (UTC)

Tamam açtım, sorun yok :-)--Sαвяι¢αи76ileti 13:57, 21 Kasım 2007 (UTC)

selamlar ; tramvay maddesinde tarafgirlik sorunu var. Dünyada , Osmanlıda ve Türkiyede diye ayıramazsınız...Hallederseniz politika ihlalini önlemiş olursunuz...Kolay gelsin...Teşekkürler, iyi çalışmalar ... Mülazımoğlu 16:27, 21 Kasım 2007 (UTC)

Haloooooooo...Sesim geliyor mu acaba??? Teşekkürler, iyi çalışmalar ... Mülazımoğlu 16:41, 21 Kasım 2007 (UTC)

Kaynak Belirtme[kaynağı değiştir]

http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0%C3%A7li_k%C3%B6fte

Şu maddedeki ifadeler, kaynak belirtmeyi gerektirdiği kanaatindeyim. Ne dersiniz? Bu imzasız yazı Honacan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sizinle aynı fikirdeyim. --Metal Militia ileti 08:40, 22 Kasım 2007 (UTC)

Kalın yazı==?== merhaba milita uzun zamandır yazın veremiyordum sizlere bana ulaşabilir misin mümkünse? Bu imzasız yazı Azimkar (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 19:12, 22 Kasım 2007 (UTC)

Merhaba, neyle ilgiliydi konu ? --Metal Militia ileti 18:39, 22 Kasım 2007 (UTC)


Sayın Metal, Sancaklı Menajerlik‎ maddesinin ansiklopedik olmadığını düşünüyorum. Tartışma sayfasına bir iki satır yazdım. Yanılıyor olabilirim tabii.. Sizce maddenin "durumsal vaziyet"i nasıl değerlendirebilir acaba. Selamlar.--Hasan Sami 22:12, 22 Kasım 2007 (UTC)

Merhabalar Sayın Hasan Sami, adsl'nin gazabına uğrayınca vaktinde cevap veremedim iletinize kusura bakmayın. Gördüğüm kadarıyla maddenin "durumu" ile Elma "ilgilenmiş". Saygılar, sevgiler. --Metal Militia ileti 05:35, 23 Kasım 2007 (UTC)
  • Selam saygı bizden, sayın Metal.. Maddenin "durumsal vaziyeti" ile sizden önce "Elma"nın ilgilenmiş olmasını ben "yaş" farkına veriyorum.. Ben 30, siz 22, "Elma" ise (gerçeği bilmiyorum doğrusu ama) olsa olsa en fazla 18 olur. O kadar atik davranmış ki, arkadaşımız mutlaka atletizmle evli falandır. Selamlar.--Hasan Sami 05:43, 23 Kasım 2007 (UTC)

Neden yazılan her bi boku siliyorsun. Senin işin gücün yok mu? Bu imzasız yazı 88.255.29.32 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 07:00 24 Kasım 2007 (UTC)

Bir kullanıcı[kaynağı değiştir]

Merhaba. Şu değişikliği yapan kullanıcıya uyarı mesajı yazdım ama engellenmeli mi, bilemiyorum. Karar sizin. --Yabancımsj 09:44, 28 Kasım 2007 (UTC)

Ben teşekkür ederim, kolay gelsin. --Yabancımsj 09:51, 28 Kasım 2007 (UTC)

Özel izin alınmıştır.[kaynağı değiştir]

Sayfa başındaki nota dikkat ederseniz özel izin alındığı belirtilmiştir. Lütfen emeklerimi zayi etmeyiniz. --Yalhı 13:49, 28 Kasım 2007 (UTC)

Sayfa başı notlar koymuyoruz Vikipedi'de.. Size yollanan uyarılardaki bağlantılara tıklayarak Vikipedi'nin telif politikalarındaki hassaasiyetini öğrenmek isteyebilirsiniz. Teşekkürler. --Metal Militia ileti 13:56, 28 Kasım 2007 (UTC)

Prof. Dr. Necati DEMİR'den özel izin alınmıştır.[kaynağı değiştir]

Sayfa başında belirtmek yasaksa nasıl silinmesini engelleyebilirim? O zaman yardımcı olun. Bütün emeklerim zayi oldu. İzin E-postası aşağıdadır. Lütfen siz dikkatli olur musunuz! Silmeden önce kendisine danışın. posta adresi aşağıda. Hiç düşünmeden, incelemeden iş yapıyorsunuz. Bilimser bir eserin yayınına engel oluyorsunuz. --Yalhı 14:04, 28 Kasım 2007 (UTC)

iletisim@necatidemir.net bana adlı alıcılara

27 Kas (20 saat önce)



  Merhabalar Yalçın Bey,
  Göstermiş olduğunuz nazik davranışınız için teşekkür ediyorum.
  Makaleyi ve ismimizi referas göstermek kaydı ile yayınlamanızın hiç bir sakıncası yoktur.
  Başarılar diliyor, saygılar sunuyorum.
  Prof. Dr. necati DEMİR

İçtenlikli uyarılarınıza teşekkür ederim. Kulanıcı mesaj: Kapçak

Portal teklifleri[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikipedi:Portal sayfasında bu bilgiyi bulamadım, bir portal teklifinin kabul edilmiş sayılması için gerekli şartlar neler acaba? Örneğin oybirliği gerekir mi ya da kaç olumlu oya ihtiyaç var? Vikipedi:Portal/Teklifler sayfasında tiyatro portalı açılması önerisini desteklemiştim. Diğer oyların da biri hariç hepsi olumlu. Ayrıca, bildiğim kadarıyla portal tasarımı için de hazırlıklara başladı. Teklifin kabul edilmesi için ne yapmak gerekir acaba? Şimdiden teşekkürler. --Yabancımsj 09:37, 29 Kasım 2007 (UTC)

Merhabalar, portal açma (hatta daha da önemlisi, sürekliliğini sağlayabilme) konusu Vikipedi'nin zayıf karnı maalesef. Bu tartışmalar uzun zamandır sürüyor gözlediğim kadarıyla. Yeterli sayıda kullanıcının bir araya gelememesi, gelse dahi ilk anlardaki heves ve azmin, zamanla yerini ihmale bırakmasıyla duran çabaların, sonuçsuz kalan gayretlerin neticesinde atıl kalan pek çok portal kapandı (silindi) geçtiğimiz günlerde. Oylamalar genellikle fikir birliği oluşturmak amacına yönelik yapılır Vikipedi'de, bildiğiniz gibi. Bu oyların da belli bir alt sınırı olması gerektiğini sanmıyorum. Ancak gene de, bu konularla ilgilenen diğer kullanıcılarla (Noumenon, Mach) danışmanızda fayda var. Teşekkürler, kolay gelsin. --Metal Militia ileti 09:58, 29 Kasım 2007 (UTC)
Onlara da danışacağım. Yanıtınız için teşekkür ederim, iyi çalışmalar. --Yabancımsj 10:10, 29 Kasım 2007 (UTC)

Şu değişikliği yapan kullanıcı ile ilgili yapılabilecekler konusunda yardımcı olabilirmisiniz? Teşekkürler, kolay gelsin..--tyrex 21:41, 29 Kasım 2007 (UTC)

Gördüğüm kadarıyla Eldarion "ilgilenmiş" bile. Dikkatiniz için teşekkürler. --Metal Militia ileti 21:50, 29 Kasım 2007 (UTC)

Ahmet Ruhi Elmas[kaynağı değiştir]

adlı kullanıcıyı tanıyor musun? Bu imzasız yazı 144.122.251.207 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Hayır, tanımam mı gerekiyor? --Metal Militia ileti 22:35, 30 Kasım 2007 (UTC)

İyi geceler, bugün uğraşmış olduğum konuda sizin de deneme yaptığınız gördüm. Bayağı bir deneme yaptıktan sonra en son şöyle bir paylaşımda bulundum. Belki gündüz yaptığım denemeleri ve son olarak tartışma sayfasına yazdığım yazıyı göz önünde bulunurarak siz farklı birşeyler yapabilirisiniz bu panoramik resimler konusunda (umarım :) iyi geceler. Cat 23:23, 30 Kasım 2007 (UTC)

Merhaba, evet epeyce uğraşmışsınız. Fakat ne yazık ki benim de bu konularda fazla bir bilgim yok. Konunun üstadlarından Uğur Başak'a bir sormakta fayda var derim. İyi geceler. --Metal Militia ileti 23:30, 30 Kasım 2007 (UTC)