Kullanıcı mesaj:Melihandaç1

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye hoş geldin Melihandaç1![kaynağı değiştir]

Bu su soğuk değil. Cesur ol!

Bir makale yazdım devamı gelicekti çünkü ben sanatçı kimliğine sahibim spofity uygulamasında vandalık yolladılar yardım silinmesini istemiyorum Melihandaç1 (mesaj) 23.53, 24 Kasım 2021 (UTC)[yanıtla]

Dur simgesi Bu, size yapılacak tek uyarıdır! Bir kez daha Thomas Vaughan (filozof) sayfasında olduğu gibi vandalizme kalkışırsanız, Vikipedi'de değişiklik yapmanız engellenebilir.
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 23.39, 24 Kasım 2021 (UTC)[yanıtla]

Saatli dur ikonu
Vandalizm yaptığınız için değişiklik yapmanız 24 saat süreyle engellenmiştir. Engelin süresi bittiğinde yararlı katkılarda bulunabilirsiniz.
Engelinizin kaldırılması için geçerli nedenlerinizin olduğunu düşünüyorsanız, lütfen engel itiraz rehberini okuyun ve ardından aşağıdaki metni mesaj sayfanızdaki engelleme bildiriminin altına ekleyin: {{Engel kaldır|gerekçe=buraya gerekçenizi yazın ~~~~}}.  Dr. Coalmesaj 00.55, 25 Kasım 2021 (UTC)[yanıtla]
Uyarı
Uyarı
Lütfen Vikipedi'ye özgeçmişinizi eklemeyiniz. Bu durum Vikipedi'de hoş karşılanmaz ve biyografiniz silinebilir. Kayda değerlik kriterlerini sağlaması hâlinde, biyografiniz başka kullanıcılar tarafından eklenecektir. Vikipedi internet sayfanız için bir alan değil, ansiklopedidir. Vikipedi'ye eklenebilecek derecede uygun bir biyografiniz olduğunu düşünüyorsanız Otobiyografi bölümünü inceleyebilirsiniz. Tekrar hoş geldiniz, teşekkürler.
Dr. Coalmesaj 00.55, 25 Kasım 2021 (UTC)[yanıtla]