Kullanıcı mesaj:Mehmet ULUS

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Kullanıcı mesaj:Mehmetulus03 sayfasından yönlendirildi)

Vikipedi'ye hoş geldin Mehmet ULUS![kaynağı değiştir]

Bu su soğuk değil. Cesur ol!

Merhaba, ben Styyx. Oluşturduğun Mehmet ULUS maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Kayda değer olmayan konulu madde" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler.

Bilgilendirme simgesi Merhaba, Vikipedi'ye hoş geldiniz. Katkılarınızı takdir ediyoruz, ancak kendinizle ilgili bir Vikipedi maddesi yazmış gibi görünüyorsunuz. Vikipedi'de bir otobiyografi oluşturmak kesinlikle tavsiye edilmez ve oluşturursanız silinebilir. Lütfen bu konudaki rehberimize göz atın. Hayatta yaptığınız şey gerçekten dikkate değerse ve yaşayan insanlarla ilgili maddeler için belirlenen politikamız uyarınca doğrulanabiliyorsa, muhtemelen başka biri er ya da geç sizin hakkınızda bir madde oluşturacaktır. Kendinizle ilgili mevcut bir maddede değişiklik yapmak isterseniz, maddenin tartışma sayfasında bu değişiklikleri önerebilirsiniz. Lütfen Vikipedi'nin kişisel bir web alanı veya sosyal ağ sitesi değil, bir ansiklopedi olduğunu anlayın. Maddeniz zaten silinmişse ve silme işleminin hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bunu silme işlemini yapan hizmetli ile görüşün. Teşekkürler.

~StyyxEvet? 16.10, 4 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]

Ağustos 2021[kaynağı değiştir]

Bilgi simgesi Lütfen Vikipedi:Babil sayfasında yaptığınız gibi yapıcı olmayan değişiklikler yapmaktan kaçının. Değişiklikleriniz vandalizm olarak değerlendirildi ve geri alındı. Deneme yapmak isterseniz, lütfen deneme tahtanızı kullanın. Vandalizmin yinelenmesi değişiklik yapma hakkınızın elinizden alınması ile sonuçlanabilir. Teşekkürler.--×Elvorixmesaj 12.36, 3 Ağustos 2021 (UTC)[yanıtla]