Kullanıcı mesaj:Mehmet Ali Akbulut

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Prof.Dr. Mazhar ÖZMAN[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Umut Yazici. Oluşturduğun Prof.Dr. Mazhar ÖZMAN maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "M6. Kayda değer olmayan kurgusal veya gerçek kişi, grup, kurum, ürün, eser veya internet içerikleri ile ilgili sayfalar silinebilir." kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Umut Yazici (mesaj) 09:30, 31 Aralık 2015 (UTC)

Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoş geldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız: Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
Eldarion 18:42, 1 Ocak 2016 (UTC)


Bilgilenmeyle doğrudan ilgisi olmayan, ansiklopedik değer taşımayan içerikler reklam olarak algılanabilir. Kendinize veya gruplarınıza ait blog ve/veya forum sitelerine yönlendirici bağlantılar eklemeyin, Vikipedi; şirket, kurum ve kuruluşlarınızı ya da web sitenizi tanıtma yeri değil, bir ansiklopedidir.
Vikipedi’de reklam yapmak yasaktır. Ticari olsun ya da olmasın, bu tip maddeler/içerik eklemeye devam etmenize izin verilemez ve bu davranışınız vandalizm olarak algılanabilir. Lütfen bu tür içerik eklemeyiniz. - Eldarion 13:49, 28 Ocak 2016 (UTC)


Lütfen uyarıları dikkate alınız. Vikipedi işleyişini aksatmanıza yönelik davranışlarınızdan dolayı size yapılan uyarıları önemsememeniz vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engellenebilirsiniz. Eldarion 08:55, 2 Şubat 2016 (UTC)


Diğer Şirket sayfalarının wikipedia mantığıyla birebir aynısı yapılmasına rağmen reklam olarak algılanması dikkatimizi çekti.

Şirket sitelerine yönlendirme de mevcut. (bunlara bakın Arçelik,Beko,Adopen) ve kaynakçaları açıkça belirtilmemiş olmamasına rağmen sistemde mevcutlar. Wikipedianın ücretsiz çalıştığına dair şüphelerimiz bunlara bağlı olarak arttı. Sanırım wikipedia'da bulanabilmemiz için zorunlu bir bağış sistemi uygulanıyor.

Mehmet Ali Akbulut (mesaj) 09:21, 2 Şubat 2016 (UTC)