Kullanıcı mesaj:Maxwell Davenport

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldiniz[kaynağı değiştir]

Merhaba Maxwell Davenport, Vikipedi'ye hoş geldiniz!
Herkes yazabilir

Herkesin özgürce katkıda bulunduğu Vikipedi'ye hoş geldiniz. Katkıda bulunmak için yapmanız gereken tek şey, üstteki Değiştir veya Kaynağı değiştir butonlarından birine basmak. Ancak girdiğiniz bilgilerin ansiklopedik ve kişisel saldırıdan uzak olmasına, hakaret içerikli ve en önemlisi telif ihlali barındırıyor olmamasına dikkat etmelisiniz.

Bantuan
Bantuan
İpuçları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar var.
  • Lütfen tartışma ve mesaj sayfalarında yazdıklarınızı, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst üçüncü sekmesini
kullanarak imzalamayı unutmayın!.
Tips
Tips
Yardım bilgileri

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portali'nde bulabilirsiniz. Sorularınızı Danışma Masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Deneyimli kullanıcılarımız yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Herhangi bir sorununuzda, diğer kullanıcılarla iletişime geçmekten çekinmeyin.

Membuat kesalahan?
Membuat kesalahan?
For Non-Turkish Speakers
Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
Ελληνικά: Δεν ξέρεις Τουρκικά; Κάντε κλικ εδώ.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
日本語: トルコ語は難しいでしょうか。ここをクリックしてください。
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   他の言語   Другие языки
Kardeş Projeler

Vikisözlük
Özgür Sözlük

Vikikitap
Özgür Kitaplar

Vikikaynak
Özgür Kütüphane

Vikisöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Kolay gelsin...

--E4024 (mesaj) 07:57, 10 Nisan 2014 (UTC)

Merhaba, yaklaşık 3 aydır Vikipediye ciddi anlamda katkı yapma düşüncemi kısa bir süre önce fiiliyata geçirip küçük değişiklikler ile başlangıç yapmış bulunuyorum. Politikaları dikkatle okudum ve yaptığım değişikliklerin onay denilen bir süreçten geçmeden okuyucuya ulaşamadığını anladım. Editör ve beyaz liste denilen uygulamaları da inceledim. Sanırım şu an beyaz liste grubuna dahil olabilirim sadece. Bunu sizden talep etmek istiyorum. Katkılarımı incelerseniz yaptığım imla düzenlemeleri ve iktisadi hayata dair değişikliklerin bekleme sürelerinin uzun olduğu görülecektir. Yardımınızı rica ediyorum. Teşekkürler. Maxwell Davenport (mesaj) 12:09, 25 Nisan 2014 (UTC)

Merhabalar, öncelikle 3 aylık değil, 3 haftalık kullanıcımızsınız. Bu elbette beyaz listeye girmeniz önünde bir engel değildir ancak, bir kaç gün daha katkılarınızı sürdürmenizi sizden rica edeceğim. Henüz çok kısıtlı bir katkı geçmişiniz bulunmakta. Bu süreçte katkılarınızla da ilgileneceğim. Mevcut doğrultuda devam ettiğinizde, kısa süre içerisinde beyaz listeye dahil edileceksiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 12:29, 25 Nisan 2014 (UTC)

Hüsrev Hatemi[kaynağı değiştir]

İlgili maddede YİB politikasına ters iftira niteliği taşıyan bir şey olmadığı için düzenlemenizi geri aldım ve Kaynaksız ve Düzenle şablonları yerleştirdim. Böylece ilgilenmek isteyen biri maddeyi düzenleyebilir ve içerik geçmişte kaybolmaz. --Mavrikantmsj 10:30, 13 Haziran 2014 (UTC)

Merhaba, belirttiğiniz sayfada yer alan bilgilerin çoğu telif ihlali de yaşımakta, basit bir google aramasında eser bölümünün büyük bir bölümünün kopyala yapıştır olduğu anlaşılmakta. Bu haliyle sayfa içerisinde kalması uygun olmamalı zira politika açık, mesajınız için teşekkür ediyorum. --Maxwell Davenport (mesaj) 13:14, 13 Haziran 2014 (UTC)
İçerik daha önceden eklenmiş ve onaylanmış olduğu için telif ile ilgili kontrol yapma gereği duymadım. Ayrıca sizde özet kısmına kaynaksız olduğu için çıkarttığınızı yazmışsınız. İlgili yeri temizledim. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. --Mavrikantmsj 13:22, 13 Haziran 2014 (UTC)

Sevgili Théoden, sizi rahatsız ettiğim için özür diliyorum, ancak yapmaya çalıştığım değişikliklerin bazılarının halen onaylanmamış olması beni üzüyor, editör arkadaşların yoğun olduklarını bililyorum, zira kaliteli ve anlamlı değişiklikler yapma gayretindeyim, beyaz liste sürecine girmem için ne yapmam gerekli? İyi çalışmalar. --Maxwell Davenport (mesaj) 13:47, 13 Haziran 2014 (UTC)

Kullanıcı hakkınız, beyaz listeye tanımlanmıştır. Vandalizmden uzak katkılarınızı sürdürmeniz dileğiyle. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 13:54, 13 Haziran 2014 (UTC)

Kayda Değerlik[kaynağı değiştir]

Merhaba, onayladığınız sayfalardan birisi olan Dora Telekom'un kayda değerlik kriterlerini taşımadığının farkında mısınız? Reklam amaçlı açılmış bir sayfa olduğu aşikar. Gözünüzden kaçtığı düşüncesini taşıyorum. İyi çalışmalar. --Maxwell Davenport (mesaj) 15:09, 4 Ağustos 2014 (UTC)

Yok, ben hep öyle yapıyorum. Sayfayı ilk önce silmek için işaretliyorum. Sonra da kendi değişikliğimi onaylıyorum. Çoğu kullanıcı ya hızlı silme şablonunu çıkartıyor ya da daha da Vikipedi'nin yapısına uygun olmayan şeyler yazmasın diye onaylıyorum. Böylece yaptığı değişiklikler gözükmüyor. --Uğurkentmesaj 15:12, 4 Ağustos 2014 (UTC)

Hoş geldiniz Maxwell Davenport![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 08:26, 19 Aralık 2014 (UTC)