Kullanıcı mesaj:Marmase

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Öncelikle Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Ansiklopediye katkı yapma sırasında size başarılar dilerim, sormak istediğiniz hususlar olursa yardımcı olmaya çalışırım. Genel usül olarak sayfaların isimlerinin taşınmasını düşünüyorsanız bunu öncelikle maddenin tartışma sayfasında belirtirseniz daha iyi olur kanısındayım. Bu şekilde hem maddeye katkı koymuş kişilerin katkısı alınır hem de ilgili kullanıcıların da katkısıyla eğer isim değişikliği gerekiyorsa en iyi sonuca varabiliriz diye düşünüyorum. Bu sebeple yaptığınız değişikliği geri alıyorum ancak tartışma sayfasına da değişiklik talebinizi yazıyorum izninizle. İyi vikiler...эртлй ილეტი იაზ 08:03, 10 Ekim 2013 (UTC)

Türkçe dilinde veb diye bir kelime olmadığı için eklediğiniz kategori silinmiştir. --Eldarion 12:10, 26 Aralık 2013 (UTC)

Merhaba. Hizmetli seçimi için yapılmakta olan oylamaya katılmak ister misiniz? Teşekkürler! (Not: Bu mesaj birden fazla kullanıcıya gönderilmiştir.) --esc2003 (mesaj) 15:17, 12 Haziran 2014 (UTC)

Tekrar merhaba. Oyunuzu gerekçelendirebilir misiniz? --esc2003 (mesaj) 14:18, 13 Haziran 2014 (UTC)

Hoş geldiniz Marmase![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 08:25, 19 Aralık 2014 (UTC)