Kullanıcı mesaj:Mapper~trwiki

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'de deneme yaptığınız veya katkıda bulunmak istediğiniz için teşekkürler. Denemeniz işe yaradı, ancak şu anda ya geri alındı ya da silindi. Başka bir deneme yapmak istiyorsanız lütfen deneme tahtasını kullanın. Vikipedi'ye gerçekten katkıda bulunmak istiyorsanız, nasıl katkıda bulunabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için hoşgeldin sayfasına bir göz atın. Teşekkürler. --Levent Abi ileti 14:07, 18 Şubat 2008 (UTC)

Aslında teklifiniz ilginç ve güzel geldi bana. Ancak iki nedenle olumlu bakamıyorum:

1- Vikipedi kuralları gereği; Vikipedi ne değildir? sayfasına bakacak olursanız, tasarınızın ancak bir forum sitesi vb. yerde olabilirliğini göreceksiniz. Kurallara aykırı bulunursa -kesin emin değilim- hizmetli arkadaşlar tarafından bu girişimi durdurmanız istenebilir ya da engellenebilir.

2- Ben kendimce bu tür bir konuya çok zaman ayıramam. Her gün en az bir madde eklemek, vandalizme karşı çalışma yapmak ve Son Değişiklikler Devriyeliği ile Dil Devriyeliğini sürdürmekten buna zaman ayıramam.

Yine de projeniz güzel. Başkalarına ve özellikle hizmetli (yönetici) arkadaşlara da sorun, eğer olumlu karşılanmazsa lütfen Vikipedi'ye yararlı olacak yeni projeler üretmeye ya da varolan projeleri desteklemeye devam edin. Sevgiler, iyi çalışmalar. Levent Abi ileti 20:26, 18 Şubat 2008 (UTC)


Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye telif hakkı saklı veya belirsiz olan resimleri yüklemeniz mümkün değildir. O yüzden yüklediğiniz resimlere mutlaka kaynak ve telif etiketi bilgisi eklemelisiniz. Eklemediğiniz takdirde, yüklediğiniz resim bir süre sonra silinecektir. Resim yükleyebileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için Vikipedi:Özgür görüntü kaynakları sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse Vikipedi:Kamu malı görüntü kaynakları sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! Machiavelli' msj 21:01, 18 Şubat 2008 (UTC)


Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye telif hakkı saklı veya belirsiz olan resimleri yüklemeniz mümkün değildir. O yüzden yüklediğiniz resimlere mutlaka kaynak ve telif etiketi bilgisi eklemelisiniz. Eklemediğiniz takdirde, yüklediğiniz resim bir süre sonra silinecektir. Resim yükleyebileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için Vikipedi:Özgür görüntü kaynakları sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse Vikipedi:Kamu malı görüntü kaynakları sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! Machiavelli' msj 01:30, 25 Şubat 2008 (UTC)

Your account will be renamed[kaynağı değiştir]

09:35, 20 Mart 2015 (UTC)

00:11, 23 Nisan 2015 (UTC)