Kullanıcı mesaj:Makedon/Arşiv 2014 / 2015

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Daha eski tartışmaları görmek istiyorsanız lütfen aşağıdaki arşivlere bakınız.
Arşiv1 - Arşiv2 - Arşiv3 - 2010 - 2011 - 2012 - 2013



Maraton Muharebesi[kaynağı değiştir]

Selamlar Makedon. İngilizce Vikipedi'deki maddenin tartışma sayfasına maddenin güncelliğini kaybettiğini ve yeni çıkan akademik kaynaklar kullanılarak güncellenmesi gerektiği yazılmış. Peter Krentz'in The Battle of Marathon ve Dennis Fink'in The Battle of Marathon in Scholarship adlı yayınlarının kullanılabileceği ve bu yayınlara göre maddedeki bilgilerin birçoğunun değişmesi gerektiği yazılmış. İtalyanca Vikipedi'deki maddeyi de buna göre yeniden yazmışlar. Şu ikinci kitabın birçoğu burada mevcut. Müsait olduğunda ilgilenmek istersin diye haber vermek istedim :)--RapsarEfendim? 10:39, 2 Kasım 2014 (UTC)

Merhaba Rapsar. Hassasiyetin için hem kendi adıma hem Viki adına teşekkür ederim. Konuya gelince, en doğrusu bu iki kitabı bulup, bir güzel okuyup, madde üzerinde gereken değişiklikleri yapmak. Ancak bunun için şu sıra ne olanağım var, ne zamanım. Başka birinden beklenir. İkinci en doğru yol, İngilizce Viki'yi beklemek. Onlar bu işleri yapınca, haberim olursa ilgilenirim. --Makedon (mesaj) 18:36, 3 Kasım 2014 (UTC)

Sizi özledik Makedon![kaynağı değiştir]

Makedon, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, Mavrikantmsj 09:27, 19 Aralık 2014 (UTC)

Global account[kaynağı değiştir]

Hi Makedon! As a Steward I'm involved in the upcoming unification of all accounts organized by the Wikimedia Foundation (see m:Single User Login finalisation announcement). By looking at your account, I realized that you don't have a global account yet. In order to secure your name, I recommend you to create such account on your own by submitting your password on Special:MergeAccount and unifying your local accounts. If you have any problems with doing that or further questions, please don't hesitate to contact me on my talk page. Cheers, DerHexer (mesaj) 11:59, 17 Ocak 2015 (UTC)

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, Makedon
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 01:06, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan