Kullanıcı mesaj:Makedon/Arşiv2

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
  • Sevgili Makedon, mesaj sayfan güzel olmuş:-) Güle güle doldur,ilki benden olsun bari:-)--Baylanileti 12:18, 5 Eylül 2006 (UTC)

Merhaba Makedon, şikayet sayfasında Tartışma:Bafa Gölü sayfasında belirttiğinin reklam olduğuna dikkat çekmişler. Vikipedi'de bu tür rekalm içerikli çağrılar ve duyurular yapmak uygun değildir. Bu nedenle o metni oradan çıkarttım. İyi çalışmalar --Ugur Basakmesaj 08:14, 6 Eylül 2006 (UTC)

Anlam ayrımı[kaynağı değiştir]

Kolay gelsin Ejderha. Bir anlam ayrımı sayfası düzenlemeye kalkıştım ama olmadı sanırım. Bir bakabilir misin. Robespierre(anlam ayrım). Robespierre yazıp arama yapınca yine yemek maddesi çıkıyor. Anlam ayrımı sayfası çıkması gerekmez mi. --Makedon 21:01, 4 Eylül 2006 (UTC)

Sanırım sorun halledilmiş Makedon. Bazen yönlendirme gibi değişiklikleri görmekte zorlanırsan tarayıcının önbelleğini silmeyi dene. (ctrl+F5 yanlış hatırlamıyorsam) Değişikliklikler Vikipedi'de gerçekleşmesine rağmen senin bilgisayarında eski hali ile önbelleğe alındığı için eski sürüm çıkabilir. Kolay gelsin. Tembelejderha 10:24, 7 Eylül 2006 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Ortada hala inanamadığım bir durum var, troll ortada fink atıp sağa sola mesaj atarken Zeynebe tam 10 kere durdurması için mesaj attım, durdurmadı ve en sonunda trol kişisel bilgilerimi ortaya döktü, ortada sisteme yetkisiz giriş ve bir suç var, yönetici zeynebin ihmali var Citrat'ın gereksiz sataşması ve hakareti var, varoğlu var, neyse ben daha konuşmayacağım :) --Alperen 10:45, 7 Eylül 2006 (UTC)

Belki haberiniz vardır, bir zamanlar açmış olduğum madde silinmek veya silinmemek üzere oylamada. Görüşleriniz benim için önemli olacağından lütfen oylamaya katılınız. --Bahar 13:30, 12 Eylül 2006 (UTC)

vallahi eğer vikipediciler buraya vikipediciler buraya diye bağıracaksan tanımazdan gelir vikipedi de neymiş canım der kaçar giderim, sosyofobi var bende gelemem öyle dikkat çekici işe:) nasıl halledeceksin çok merak ediyorum doğrusuDelamorena 14:44, 13 Eylül 2006 (UTC)

Yok beya. nerde bende o cesaret. Ben bişi yapmayacağım, siz beni bulacaksınız, beni bulmak kolaydır. Saçları ensesinde at kuyruğu, omuzunda lacivert sırt çantası. Eğer böyle birkaç kişi varsa, en çakal suratlı olanı seç, tamam :) Esasen, cep telefonumu verecektim. 0 532 603 58 50. Şimdi hatırladım :) --Makedon 17:52, 13 Eylül 2006 (UTC)
tanım benimkine de uyuyor :) tek farkı biraz genç olmam galiba:)ok aldım telefonu Delamorena 07:17, 14 Eylül 2006 (UTC)
hay allah ya. üzüldüm bak şimdi :( Delamorena 11:04, 15 Eylül 2006 (UTC)

Merhaba Makedon, Tembelejderha'ya mesajını gördüm, saldırı içerikli maddeyi sildim:) İyi çalışmalar --Ugur Basakmesaj 09:43, 17 Eylül 2006 (UTC)


Merhaba Ejderha. İzmir toplantısı hakkında hiç laf edilmedi. Yapılamadı mı, yoksa fazla kaçırıp rezalet mi çıkardınız da yazamıyorsunuz :)) Bir de http://tr.wikipedia.org/wiki/Kuark_Bilim_Toplulu%C4%9Fu maddesine bir bakar mısın. Gözden mi kaçmış ne. İyi çalışmalar. --Makedon 12:37, 20 Eylül 2006 (UTC)

Selam Makedon. İzmir toplantısını yaptık ve güzel geçti. Sanırım herkes üşendiği için birşey yazmıyor, yoksa utanılacak birşey yaşamadık haha :))
Gösterdiğin maddeyi sildim, bu sefer Uğur Başak'tan önce davranarak :) Kolay gelsin.. Tembelejderha 12:42, 20 Eylül 2006 (UTC)

Tasarımda Değişiklik[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Tasarımda değişiklik yapmayı düşünüyorum. Daha güzel görünümlü, portala benzeyen aynı zamanda işlevsel bir tasarım yapmaya uğraşıyorum. O kutuda o tasarımın bir parçası, oraya sadece denemek için koymuştum ancak orda unutmuşum onun için sildim. Köy çeşmesinde Ugur Basak'ın da belirttiği gibi böyle tasarım değişikliklerini ilk önce ayrı bir sayfada yapıp, tamamlayıp sonra asıl sayfaya aktarmak en iyisi. Bu nedenle bende Kullanıcı:Ruzgar/Deneme3 diye bir sayfa açtım şimdilik tasarım çalışmalarımı orda yütürüyorum. Tasarımı bitirdikten sonra , eğer arkadaşlar da kabul ederse, Askeriye Portalı yeni bir tasarıma kavuşcak. --Ruzgarmesaj 18:37, 20 Eylül 2006 (UTC)

Dediğiniz rengi bulmam benim için biraz zor olabilir ancak siz bir yerden bulursanız ekleriz tabii. --Ruzgarmesaj 21:37, 20 Eylül 2006 (UTC)

1917 Balfour Bildirisi ile sizin hazırladığınız benziyor, isterseniz unutulmaya yüz tutmadan birşeyler yapın.--Alp Er Tunga 19:15, 23 Eylül 2006 (UTC)


nokta virgül[kaynağı değiştir]

Yazım kılavuzluğu görevinizi şimdi farkettim.Uzun zamandır wikide yoktum...Bana nokta virgülden sonra boşluk bırak filan falan demişsiniz...Kitap basımı öncesinde; dizgide çok büyük sorundur o dediğiniz satır kayar sonra yazı sayfadan kayar basamazsınız.Burda sadece ben mi bunu yapıyorum bilmiyorum????Özellikle gelip bana yazmışınız "yazım kuralı" diye..Ben o konularda pek dikkatli değilim.Hatta ben bir gerizekalıyım,artık siz nokta ile virgüller arasına birer boşluk koyuverirsiniz...--Nihan 05:34, 25 Eylül 2006 (UTC)

Merhaba Legolas--Jedayyoda 20:37, 25 Eylül 2006 (UTC)jedayyoda

nedensellik=gerekircilik[kaynağı değiştir]

Selam Makedon,

Evet, bu maddeleri birlestirsek iyi olur sanirim.gerci bazi ifadeleri bakimindan biraz kuskuluyum, gerekircilikte anlatilanlar bazi bakimlardan zorunluluk kategorisine de benziyor.ama birlestirmek uygun olur diye düsünüyorum.ilk bölüm nedensellik maddesindeki tanım kismina ve ikinci bölüm de ayri bir alt baslik olarak bilimsel nedensellik'in altina tasinabilir.güzel olur.tesekkürler dikkat cektigin icin.kolay gelsin.--alibaz 21:46, 25 Eylül 2006 (UTC)

Nil Savaşı[kaynağı değiştir]

Merhaba Haluk,

Diğer Wikilerde gördüğün resimlerin altında bu 4 resimde olduğu gibi "This is a file from the Wikimedia Commons. The description on its description page there is shown below." ibaresi (hangi Wiki'deyse o dilde yazılmış biçimde tabi) görürsen; bu, resimlerin Wikimedia Commons'ta barındırıldığı ve Vikipedi'ye yüklemeden kullanabileceğimiz anlamına geliyor.

Şansımıza maddeyle ilgili tüm resimler Commons'tandı. Resimleri maddeye ekleyip altyazılarını çevirdim ama maddeye emek harcayan kişi olarak resimlerin nereye ne şekilde konulacağının kararını sen ver istedim. Boyutlarını ve yerlerini ayarlarsan bu güzel madde daha da güzel olacak şüphesiz.

Özenin için teşekkürler ve sevgiler

Vito Genovese 15:34, 8 Ekim 2006 (UTC)

selam makedon, Şablon:II. Dünya Savaşı üzerinde çalışıyorum da, eğer fırsat bulursan bi göz atabilirmisin, küçük desteklere ihtiyacım olabilir de  :)Delamorena 14:33, 9 Ekim 2006 (UTC)

özellikle istediğim birşey yok, gönlünden ne koparsa yapabilirsin :)Delamorena 07:52, 10 Ekim 2006 (UTC)
gördüm ellerin dert görmesin, vallahi kırmızı olsun ben zaten kırmızıları mavirtcem, o konuda da yardımlarınızı bekliyorum, askeri portalina da yazdım gerçi ama pek kimse bakmıyor, acaba haftanın işbirliği çağrısı gibi bir şablon mu oluştursak ne yapsak, bu kadar son değişiklik vardiyası yeter, artık ikinci d.s. experi olacam :), tekrar teşekkürlerDelamorena 14:14, 10 Ekim 2006 (UTC)
olmuş olmuş da biraz kısa gibi geldi bu bana :))), ellerine sağlık, hepsini mavirtelim bunların. bu arada kartopu yöntemini yanlış anladım ama ben sağa sola kartopu atmaya başladım bile, gelirler yakında yardıma :)Delamorena 14:42, 10 Ekim 2006 (UTC)
dakka bir gol bir : bir teknik hata mevcut, şablonu senin kronoloji içinde deniyeyim dedim bir de baktım ki yanda bir ingilizce vikiye link var ( sanırım inter viki bu oluyor) o link is e Şablon:II. Dünya Savaşı'nın ingilizcesine gidiyor.şaştım kaldımDelamorena 14:47, 10 Ekim 2006 (UTC)

II. DS şablonu[kaynağı değiştir]

aslında benimde içime sinmedi bu kadar uzun olması, alt taraftaki ayrıca bakınızı kaldırmayı düşünüyordum. birde kırmızı kısımları ingilizceye cevirecğim, de bazı maddeler fazla gibi haklısın, aslında kategori olarak çok geniş, ingilizlerin kategorisine baktımda bir ton madde var, ne yapsak ki- küçük kategorilere mi bölsek, opreasyonlar falan, mesela cephelerin operasyonların listesi falan var öyle mi yapsak? istersen tartışma da devam edlim buna, silinecekleri silelim eklenecek varsa ekleyelimDelamorena 13:55, 20 Ekim 2006 (UTC)

selam makedon, çeviri konusunda bilginden dolayı (bir nevi konuya da ilgini çekmek istediğimden :P) Pearl Harbor Saldırısı maddesinde bir paragraf var japon hazırlıklarının üzerinde imparatorluk kararını açıklayan , ki çeviriye devam etmeme rağmen sen baktığında en son türkçe paragraf olabilir. o paragrafı bi kontrol edebilirmisin. pek emin olamadım doğru çevirip çeviremediğimden ( bugünlerde kendime güvenle ilgili sorunlar yaşıyorumda :P ) Delamorena 15:25, 27 Ekim 2006 (UTC)

sorun değil :) sanırım creatana başvursak iyi olacak, o dediğin gibi dış ilişkilerde deneyimli belki bizi bir çıkar yola ulaştırır. sen yine de saol, bu arada pearl harbor saldırsı kategorisi oluşturuyorum, haftanın işbirliği sağolsun :), hadi kolay gelsin sanaDelamorena 13:53, 28 Ekim 2006 (UTC)

süper olur ama biraz karışık geldi bana o yüzden senin yapman daha güzel olur :)Delamorena 14:25, 28 Ekim 2006 (UTC)

ellerine sağlık güzel olmuş ben şu pearl harbor kategorisini doldurayım sonra bi üst kategoriye geçerim :)Delamorena 14:51, 28 Ekim 2006 (UTC)

Savaş kategorileri[kaynağı değiştir]

Merhaba Haluk,

"Askeri birimler" kategorisini sildim, ancak "Savaş" kategorisinin kalması gerektiğini düşünüyorum. İngilizce'deki benzerlerine de bakacak olursak (Savaş ve Savaşlar); "Savaşlar" yaşanmış savaşların toplandığı kategoriyken, Savaş da savaşla ilgili kavramların toplandığı bir kategori. O yüzden İngilizce'deki örnekten yola çıkarak karşımıza gelen savaşla alakalı terimleri Kategori:Savaş'ta toplayalım derim. Sen de uygun görürsen tabi...

Sevgiler

Vito Genovese 14:22, 29 Ekim 2006 (UTC)


:) Dediğim gibi, iki farklı kategori oldukça mantıklı, zira birinin listesel, birinin de endekssel fonksiyonu var. Savaşlar kategorisi zaten şu an olması gerektiği gibi; Savaş'ı da (ki çok büyük bir kategori olma potansiyeli var şu haliyle) konuyla ilgili terimlerle doldurursak gayet işlevsel olacaktır sanırım. Konuyla sen daha fazla ilgili olduğun için sahama düşen topu plase bir vuruşla geri sana atıyorum, terimsel maddeleri gördükçe o kategoriye ekleyebilirsen enfes olur.

Savaşlar da kendi içinde ülkelere göre ayrılabilir belki, şu an aklıma gelen bir fikir sadece.

Sevgiler

Vito Genovese 14:43, 29 Ekim 2006 (UTC)


Kategorinin işi tamamdır Haluk :) Savaş kategorilerinin düzeni süper gidiyor gördüğüm kadarıyla, ellerine sağlık valla.

Sevgiler

Vito Genovese 14:40, 4 Kasım 2006 (UTC)

Pearl Harbor saldırısı[kaynağı değiştir]

sanırım bu mesajı bi türlü bitiremediğim çeviriyi bitirmem için attın :P, bi bitirebilsem şu çeviriyi çok rahatlayacam da bitmiyor ki meret, ben de yavaş yavaş uzmanlaşmaya başladım aslında pasifik cephesi hakkında :) tarih portalı olayına sevinirim ama keşke şu sen ve benden başka kimsenin bişey yapmamaya başladığı askeriye portalı da hareketlense hani çok sevincem Delamorena 14:16, 10 Kasım 2006 (UTC)

Hehehe tekrar baktım swordfish hakkındaki kısma da "demode olmuş çift kanatlı" anlamını biraz abartmışım sanırım :) olur bööle kazalar çeviride :P uyarın için saol, aslında bu maddeden bir ton madde çıkacak gibi, bi ara bir baktım da japon imparatorluk donanmasına girersek hiç çıkamayız herhalde diye düşündüm. O değilde benim dikkatimi çeken amerikan ordusuna dair ( ne deniz ne hava ne kara) bir amdde yok, senin de dikkatini çekti mi? ben msn e ekliyim seni böyle zor olacak :) Delamorena 08:50, 11 Kasım 2006 (UTC)
bu arada Cannae savaşında rome:total war resmini çevirdim (zira principe yi olduğu gibi aldım karşılığını bulamadğım için) roma total war sahnesini görünce dayanamadım vallaha, olsada oynasam şimdi. Delamorena 07:53, 13 Kasım 2006 (UTC)

Charles de Gaulle[kaynağı değiştir]

Merhaba Makedon, bayağı gecikmeyle olsa da (ÖSS-Dersane) sonunda Charles de Gaulle maddesini bitirebildim. Aynı zamanda Askeri tarih projesi kapsamına gireceği için tartışma sayfasına gerekli şablonu koydum. Yanlız projenin prosedürlerinden haberdar olmadığımdan kalite ve öncelik değerlendirmeleri nasıl yapılacak bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olursan çok sevinirim. Yardımların için sonsuz teşekkürler. --DenizRC 18:06, 10 Kasım 2006 (UTC)

Deniz fenerleri[kaynağı değiştir]

Ellerine sağlık Haluk,

Boş kategoriyi sildim. Yeni kategorimiz vatana millete hayırlı uğurlu olsun.

Sevgiler

Vito Genovese 11:55, 12 Kasım 2006 (UTC)

  • Merhabalar,

İlgili görüntü dosyasını İngilizce Vikipedi, Commons bünyesinde kullanıyormuş yani resim Commons'da yüklü. Commons'daki ilgili İngilizce açıklama ve telif durumu buraya aktarıldı. Ayrıca kısa bir notla dosyanın durumuna dair genel bir bilgi de girildi. Bir ufak hatırlatma; haritaları, krokileri Türkçeleştirmeden veya resim üstünde herhangi bir değişiklik yapmadan önce telif durumunu kontrol edin. Eğer serbest kullanım (GÖBL=GFDL) veya kamu malı (PD) değilse görüntünün bu şekilde değişikliğe uğratılması yasak olabilir (farklı lisansların bu konudaki politikası farklı). Bu dosya zaten kamu malı olduğu için sorun yok, fakat dikkat etmek de yarar var; emek harcayıp düzenledikten sonra lisans ile çakıştığı gerekçesiyle emeğin ziyan olmasını istemeyiz bu sebeple hatırlatayım dedim. Ayrıca ilgili resmi çevirdiğiniz için teşekkürler; çoğu zaman resimlerle ilgili dikkat etmediğimiz fakat önemli olan bir nokta bu. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesajkatkılar 17:03, 21 Kasım 2006 (UTC)

teşekkürler[kaynağı değiştir]

  • kutlama için çok teşekkür ediyorum. --kibele 17:37, 21 Kasım 2006 (UTC)

Merhabalar, açıkçası çok şaşırdım sorunuza, çünkü yazdıklarımın hepsi Türkiye faunasındaki Türkiye Türler Listesi/Memeliler (Mammalia)den sırayla açıyorum maddeleri, yani hepsi Türkiye'de yaşıyanlar şu an yazdıklarım :) Neyse, benimde kafam karıştı, ama ordan takip edebilirsiniz ilginizi çeken hayvanları. :) İyi geceler ve iyi çalışmalar diyeyim, birde lütfen işkence yapmayalım bir daha gelen olursa...  :) Tşkr. The cat 22:20, 24 Kasım 2006 (UTC)

Pearl Harbor Saldırısı Bitmiştir[kaynağı değiştir]

bitti bitmesine de notlar ile kitaplar kaldı ( yani teknik olarak daha bitmedi) bunları olduğu gibi mi bıraksam yoksa hem türkçe hem ingilizcemi yapsam yoksa tamamen türkçe mi yapsam karar veremedim? Sen ne dersin abi?Delamorenamesaj 11:49, 1 Aralık 2006 (UTC)

Pasifikten Atlantike[kaynağı değiştir]

Bayaa bi yazım hatası yapmışım değil mi pearl harbor da ;)sırada ortaokuldayken okuduğum Graf Spee'nin Sonu kitabından esinlenerek Alman Cep Zırhlısı Amiral Graf Spee çevirisine başladım çok uzun değil ama vatana millete hayırlı olsun:) bu arada atlantik cephesi diye bir kategori yoktu onu oluşturdum, içine de River Plate kategorisini koyacağım zira sanırım biraz alman zırhlıları ve U-Botlar ile oynayacağım. sen karadan ben denizden yaşasın III. Reich (Mossad duymasın:) ) bizim portal çok hareketsizleşti ya ona canım sıkılıyor Delamorenamesaj 10:14, 6 Aralık 2006 (UTC)

Merhaba Efendi Ejderha. Epeydir görüşemiyoruz. Yöneticilere, içinden çıkamadığım bir sorun olmadıkça yazmamaya bakıyorum. Zaten, o vandal senin, bu vandal benim, başlarını kaşıyacak vakitleri olmasa gerek. Kolay gelsin. Şu sıra sen aktifsin, sana denk geldi.... Benim bir yönlendirme şablonuna ihtiyacım var. Kuzey Afrika Cephesi başlıklı. Brevity, Savaş Baltası, Crusader, Gazala, Bir Hakem vs. vs. gibi maddelere kısa ulaşım için.

   
Kuzey Afrika Cephesi

Brevity Harekatı
Savaş Baltası Harekatı
Crusader Harekatı
Gazala Savaşı

şöyle birşey yaptım ama, nereye nasıl kaydedeceğimi bilmiyorum. Üstelik ana başlık rengi de hiç uygun olmadı. Çöl kumu rengini bilir misin, hiç gittin mi oralara. Öyle olsa ne güzel olur dimi :) Bir de alt alta yazıyor namert. Yan tarafa yazmıyor. Vaktin olursa bir bakar mısın. Olmazsa da Delamorena'ya aktar, boş boş oturacağına bir baksın :) Zaten onu II. Dünya Savaşı şablonundan bozma bu :)) --Makedon 21:55, 7 Aralık 2006 (UTC)

Selamlar Makedon, şu şekilde olur mu?

Kuzey Afrika Cephesi
Brevity Harekatı | Savaş Baltası Harekatı | Crusader Harekatı | Gazala Savaşı

Renk konusunda değişik şeyler düşünürsen, kodlardaki "D8BB55" ile oynaman lazım. Web renkleri sayfasında birçok renk tonu var, belki yardımcı olur sana.

Kullanımına gelince, kutuyu hazırladıktan sonra Şablon:Kuzey Afrika Cephesi adı ile kaydet. Sonra eklemek istediğin sayfaya {{Kuzey Afrika Cephesi}} yazman yeterli olacak. Sorun olursa çekinme, kolay gelsin. -Tembelejderha 22:15, 7 Aralık 2006 (UTC)

Anladım. Sen, çölde pek bulunmadın. Çöl kumu, bu renkte değildir. Zaten çöl lejyonerleri arasında pek ejderha yoktu o sıralar. Çöl lejyonerlerinin hepsi de ejderha gibidir ama... Yine de çok daha iyi bu. Bunu kullanırım. Çok çok teşekkür ediyorum Efendi Ejderha. Yarın ayarlarım. Pansumanla uğraşmam gerek, motorsiklet kazası... --Makedon 22:40, 7 Aralık 2006 (UTC)
Eheh, şu anda iki senelik bir notebook kullanıyorum ve renkler pek doğru görünmüyor.. Çöllerin üzerinden pek uçmadığım doğru. Benim türüm genellikle sulak, sıcak, neşeli yerleri sever. (Hele Akdeniz ve çevresi var ki, işte adımın tembelejderha olmasında en büyük etkendir bu bölge :) Yalıkavak, Gümüşlük.. çok severim oraları.) Ama çok eskiden çıktığım bir seyahatte yaman mı yaman, kurnaz mı kurnaz bir çöl tilkisi tanımıştım, hiç unutmam :) Eğer o tilki kumun rengini bir Tuareg'den bile daha iyi bilmiyorsa, tüm pullarım dökülsün!
Geçmiş olsun Makendonyalı, umarım önemli birşey yoktur. Acil şifalar ve iyi geceler diliyorum. -Tembelejderha 23:28, 7 Aralık 2006 (UTC)
ah şu tankçılar, hep biz denizcilerle uğraşırlar zaten, boş boş oturuyoruz tabi naapalim u-botlar bişey bırakmadı ki!!!, bir de şu deniz kuşları olmasa neyle ilgilenecez. geçmiş olsun makedon, umarım motorda bişey yoktur :) sana demedim mi tekerlek yerine paletli araç kullan diye? tembel sen de atlantik üzerine gelirsen haber ver martı diye seni vurmayalım :) Delamorenamesaj 10:28, 8 Aralık 2006 (UTC)

Demir Alınnnn[kaynağı değiştir]

balık olayı biraz karışık sırf suda gezindğim için mi dedi yoksa balıklama daldım vikipediye bugün diye mi bilmiyorum. ama sanırım ton balığı anlam ayrım maddesinin geçmişinden kaynaklanıyor. ben gene pasifike döndüm Grand Amiral Vito pearl harbor saldırısının içinin derhal mavirtilmesini söyledi. Fora yelken gidiyoz bakalım. All hands on deckkk :)Delamorenamesaj 23:39, 12 Aralık 2006 (UTC)

Tora Tora Tora (Mavirtme Operasyonu)[kaynağı değiştir]

lejyoner,Vitonun isteği üzerine Pearl Harbor Saldırısı içindeki kırmızıları mavirtmeye karar verdim, mskyrider'a da mesaj atacam şimdi, ilgini çeken madde varsa taslak ta olsa bir kaç mavirtme çok güzel olur sen sol kanattan süvarileri al mskyrider sağ kanattan okçulara girecek ben orta dan yarma manevrası yapacam ok? :)Delamorenamesaj 15:31, 14 Aralık 2006 (UTC)

Sevgili amiral, kaç kez elim gidip gidip geliyor senin şu maddeye. Ama açıkçası bu maddede mavileştirme yapacam diye de feci taslak maddeler açmak, saygısızlık olacak diye... Ama çok istiyorsan bir kaç taslak deneyebilirim. Sırf, üst komutanlık -Vito- nezdinde zor duruma düşmeyesin diye. Ama, sana önerim, üst komutanlığın her dediği yapılmaz. Hatta çoğu kez, "cephe gereği" der bildiğini okursun. Zorda kalırsan da iç çamaşırını çıkart. Bir deneğin ucuna bağla, havaya kaldır ve karşı tarafa iltica et. Bakarsın onlar daha fazla para verir :) --Makedon 15:40, 14 Aralık 2006 (UTC)
tamam da sen bunu niye hızlı silmenin tartışma kısmına yazdım onu anlayamadım? ya o cephede de saldırıya kalkmıştın şaşırdın oraya hücum ettin? ya da benim istihbarat makinem sevgili laptopum gene kafayı yedi( ama katkılarında da orda görünüyor?)Delamorenamesaj 16:05, 14 Aralık 2006 (UTC)

Mekanize Piyade Tümeni[kaynağı değiştir]

Merhaba Haluk,

Bağlantının nasıl görüleceğine dair | işaretinden sonraki değeri girmezsen çalışıyormuş. Şu an olmuş olması lazım.

Sevgiler

Vito Genovese 13:21, 15 Aralık 2006 (UTC)


Aslına bakarsan tüm o alt tabur maddelerini ana başlıkta birleştirmeni rica etsem ben senden?

Zira hepsinin silinmesi gerekiyor Madde 1'den.

Vito Genovese 13:27, 15 Aralık 2006 (UTC)


Elbette.

Silinmesinin daha doğru olacağını düşündüğün bir yönlendirme veya sayfayla karşılaşırsan Şablon:Sil ile taçlandırabilirsin, ben olmasam da başka bir arkadaş icabına bakacaktır.

Şimdiden teşekkürler ve sevgiler

Vito Genovese 13:38, 15 Aralık 2006 (UTC)


Yapabileceğim bir şey olabilir mi?

Vito Genovese 14:06, 15 Aralık 2006 (UTC)

Standart -çok şey istemiyorum- bir portal ana sayfası olsa... --Makedon 14:17, 15 Aralık 2006 (UTC)


Portal yapılanmalarınında değişikliğe yol açması kuvvetle muhtemel olan bir sistem üzerinde çalışıyorum şu sıralar. Bitirip ondan sonra elimden geleni yapayım Askeriye portalı konusunda.

Sevgiler

Vito Genovese 14:53, 15 Aralık 2006 (UTC)

  • senin şu askeri birliklere güzel bir alt üst şablonu hazırlayayım ben de emir komuta zinciri dağılmasın. Sadi Irmak maddesindeki şablon gibi?, bi ara bakayım ben ona Delamorenamesaj 19:15, 15 Aralık 2006 (UTC)
hahahahha koparttin aksam aksam, hadi bakalim general, tam yol ileri ( yok olmadı bu benim deyimimdi :) )Delamorenamesaj 19:33, 15 Aralık 2006 (UTC)
hımmm iki mesaj atmışsın üsttekini görmemişim şimdi gördüm, ya o şablon eyvallah güzel de altta ki bir üstü bir altı için bakınız olayı hoşuma gitmedi. sen bana birak orayi ben hallederim bi ara. bu arada bak birazdan avcı uçağını bitireceğim, me-109 falan var yavaştan geçiyorum Luftwaffe'ye her türlü hava desteği veririlir :) Delamorenamesaj 19:38, 15 Aralık 2006 (UTC)
  • Teşekkür ederim Makedon, aynı umudu bende taşıyorum :) --Mskyrider 11:55, 19 Aralık 2006 (UTC)
  • He he he, bu kadar soru sordular ama sonucu seneye öğreneceğiz iyi mi :)) --Mskyrider 00:00, 20 Aralık 2006 (UTC)


  • Leopold Trepper 'i örnek göstermişin Mskyrider'i savunurken.. Dün evliliğinin 37. yılını tamamlayan birini örnek diye gösterseydin daha isabetli olurdu bre Makedon.. --Hasan Sami 00:06, 20 Aralık 2006 (UTC)
  • Teşekkürler. Darısı başına..--Hasan Sami 00:14, 20 Aralık 2006 (UTC)
  • He he, NTV'deki tartışmanın tekrarını seyrediyorum şimdi, sorular neyse de bir de sine-i vikipediye dönme meselesi çıkar mı bilemem :)) --Mskyrider 00:15, 20 Aralık 2006 (UTC)

Ana karayı terkediyoruz general!!![kaynağı değiştir]

verdin gazı başladım Kriegsmarine çevirisine, bakalım ne zaman biter, ha bu arada bundan sonra 12 den sonra girmem internete falan yemezlerrrr :) Delamorenamesaj 23:45, 25 Aralık 2006 (UTC)

general, acaba ikinci dünya savaşı alman ordusunu bir şablonda toparlasak mi ne dersin, kriegsmarine, wermacht, luftwaffe vs vs? çok mu genel bi şablon olur?Delamorenamesaj 01:36, 26 Aralık 2006 (UTC) sonra luftwaffe içine bir şablon daha işte bulabildiğimiz birlikleri yazariz, onlarin icinde bir şablon daha tüm JGleri yazaris, aynisi wermachta da yapariz? sen o konuda benden dah iyisin :) yada Kızıl Orduda yaptiğimiz gibi hemen ana hatlari gosteren bir şablon mu yapsak? Delamorenamesaj 01:36, 26 Aralık 2006 (UTC)

I want you (bu bir seferberlik çağrısıdır)[kaynağı değiştir]

Portalımızı, tozlu raflarından çıkartacak, her şablonunu, her maddesini, her taslağını, her kategorisini tıpkı eski günlerdeki şatafatlı durumuna döndürecek olan sen!!!! Görev zamanı geldi.... Şimdi portalımızın sana ihtiyacı ver ve sen bu onurlu görevi üstleneceklerden sadece birisisin. Evinin sıcak yatağından kalk ve zafer dolu günlerine doğru yürü!!! Portal seni bekliyor!!! Omuz omuza ver ve portalını yücelt......




  • nasıl olmuş general , gaza gelebildin mi yoksa bu ne len mi dedin? işte bu portalimizin dirilişinin ilk kıvılcımı (ben askerde iyi bir yere gelecem adım gibi eminim)Delamorenamesaj 02:37, 26 Aralık 2006 (UTC)
bu hayır sever ben degilim degil mi :), aslında ilgilenebilirim ama patronun pençesi geciken siparişler yüzünden demoklesin kılıcı gibi sallanıyor tepemde, aklıma portala üye herkese bu mesajı atmak geldi tartışma kısmında bütütn üyelerin katkısını sağlayabiliriz bu şekilde? sen portalın tartışma kısmına mesajını sorularını isteklerini yaz ben de ertesi gün herkese yayayım bu mesajı, bana mesajı yazdığına dair haber vermen yeter, absarın ilgilenecegine eminim ( yada oyle sanıyorum) yöneticileri yormak istemiyorsun ama bize yardım edebilecek tembel le vito geliyor aklıma sadece????Delamorenamesaj 22:42, 26 Aralık 2006 (UTC)

Makedon merhaba. Portal:Askeriye ye üzerine biraz çalıştım bazı bölümleri Vikiproje:Askeri Tarih'e taşıdım. Bu hali nasıl ?--Absarileti 12:38, 27 Aralık 2006 (UTC)

Olabilir. Zaten yeniden yapılanma içerisindeyiz. Üyelerimizide yeniden yapılandırmış oluruz. Bu nedenle pek sorun olacağını zannetmiyorum. --Absarileti 11:33, 29 Aralık 2006 (UTC)

Kumandanım teşkilatlanalım tümenler oluşturalım da nerden başlayalım.--Erdem Şenol 21:25, 27 Aralık 2006 (UTC)

Anlaşıldı kumandanım, Hemen!--Erdem Şenol 21:37, 27 Aralık 2006 (UTC)

Mutlu yıllar[kaynağı değiştir]

Sevgili Makedon mutlu yıllar ve iyi bayramlar diliyorum.--Erdem Şenol 21:20, 29 Aralık 2006 (UTC)


Güzellik, birlik, beraberlik dolu, mutlu ve huzurlu bir Kurban Bayramı ve yeni yıl dilerimlerimle... --Bahar (yine ben!) 21:25, 29 Aralık 2006 (UTC)

Mutlu Yıllar, mutlu bayramlar sevgili Makedon--Hasan Sami 22:12, 29 Aralık 2006 (UTC)

Aybastı, Ordu[kaynağı değiştir]

Makedon merhaba, valla ben de ufak bi dene me yaptım şimdi de olmadı. Şu yılbaşını bi aradan çıkarım döndüğümde biraz daha denerim, ama beni aşar gibi bu konu.--Erdem Şenol 17:16, 31 Aralık 2006 (UTC)