Kullanıcı mesaj:Maheverkan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Maheverkan,

Oluşturmuş olduğunuz Ç-I İllerindeki Yerleşim birimleri adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden g2 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Seninbey 15:50, 21 Mart 2010 (UTC)

İsmi değiştirilmiş yerleşim birimleri[kaynağı değiştir]

İsmi değiştirilmiş yerleşim birimlerinin tamamını 8. maddeyi referans göstererek silmişsiniz. Nasıl bir formatta yayınlanabilir bir örnek verebilir misiniz? Mümkünse siz formatı düzelterek yayınlayabilir misiniz? Bu imzasız yazı Maheverkan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • listelerin tamamı büyük harfle yazılmış. bu şekliyle duramaz. ayrıca bu listelerin kaynağı nedir, neresidir? --ki bl 17:02, 21 Mart 2010 (UTC)
  • Merhaba Maheverkan, ismi değiştirilmiş yerleşim birimleri ile ilgili açtığınız maddeler Kibele tarafından geri getirildi ama şekil düzeltmenizden daha önemlisi madde hakkında acilen kaynaklandırma yapmanızdır. Bir üniversitede bir çalışmadan bahsediyorsunuz, hangi üniversitede hangi çalışmadır ve vikipedide kullanılabilirliği nedir? Bu bilgileri paylaşmalısınız, bizde değerlendirmeye almalıyız. Tekrar silinmemesi için bu hususa önem vermenizi bekliyorum. İyi çalışmalar...Vikiçizer 17:34, 21 Mart 2010 (UTC)

Merhaba vikiçizer,

Eklediğim bilgilerin kaynağı: Şırnak üniversitesinde mayıs ayında düzenlenecek olan sempozyum için yapılmış çalışma eklerinden biridir. telif sözkonusu değildir. Bu bilgilere herhangi bir yerden de ulaşılabilir. Ancak bu şekilde düzenli bir liste araştırmacılar için faydalı olacaktır.

Maheverkan 17:44, 21 Mart 2010 (UTC)

  • Harun Tunçel’in Türkiye'de İsmi Değiştirilen Köyler diye bir çalışması var ki kendisi Fırat Üniversitesi'ndendir. Şırnak'tan bir çalışma bulamıyorum. Daha ayrıntılı bir bilgi vermelisiniz, hangi akademisyen, hangi sempozyum, hangi çalışma vs. Maddenin ansiklopedikliğini ya da okuyucuya faydasını yadsımıyorum, ama düzgün bir kaynaklandırmaya ve çalışmanın herhangi bir sitede ya da sadece vikipedide yayınlanmasına izin verilip verilmediğini bilmeye ihtiyacımız var...Vikiçizer 17:54, 21 Mart 2010 (UTC)

Sayın çizer,

Belirttiğiniz şahsın çalışması ile alakalı değildir. Bilgi içişleri kaynaklıdır. Dolayısı ile herhangi bir telif sözkonusu değildir. Çalışmalarımı taslak olarak başlatmıştım. Geri alma işlemini şimdi gerçekleştirirseniz harfleri küçültülmüş olarak sayfayı yenileyeceğim.


Sayın çizer,

Belirttiğiniz şahsın çalışması ile alakalı değildir. Bilgi içişleri kaynaklıdır. Dolayısı ile herhangi bir telif sözkonusu değildir. Çalışmalarımı taslak olarak başlatmıştım. Geri alma işlemini şimdi gerçekleştirirseniz harfleri küçültülmüş olarak sayfayı yenileyeceğim. Maheverkan 20:01, 21 Mart 2010 (UTC)

  • Merhaba, eklentileriniz Köylerimiz 1981, 1982, Ankara: İller İdaresi Gen. Md. Yay. No: 327 adlı yayınla alakalı mıdır? Geri alma işlemini genelde maddeyi silen hizmetli yapar, başka hizmetli yapacaksa silen hizmetliye danışması beklenir. Bendeniz bu yazışmalarımızı Kibele'ye işaret edeceğim. Size de tavsiyem aceleci olmamanız ve bu bilgileri nereden aldığınızı açıkça açıklamanızdır. İyi çalışmalar...Vikiçizer 21:12, 21 Mart 2010 (UTC)