Kullanıcı mesaj:M.erishenov

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bir hoş geldin kahvesi de ikram edeyim :)

Merhaba! Etkinliğinizi görünce Vikipedi'ye hoş geldiniz demek istedim. Birazcık tecrübeme dayanarak söyleyebilirim ki, özgür ansiklopediye katkıda bulunurken cesur ve rahat olun. Buranın tadını çıkarın :)

Vikipedi kodunu öğrenmek kabul etmeliyim ki pek de kolay değil, bu nedenle hızlı rehber sayfasında size kodlar konusunda yardımcı olabilecek kısa bir rehber var. Bir de kaynaklardan bilgi eklerden aynen kopyalamamanızı, bunun yerine kendi ifadelerinizle yazmanızı tavsiye ederim, nedeni de telif hakkı.

Herhangi bir sıkıntınız olursa aşağıda kullanıcı adımın üzerine tıklayıp sayfanın başlığının üstünde "Mesaj" yazan yere tıklayarak karşınıza çıkan sayfadan bana mesaj atabilirsiniz. Yanıt vermekten mutluluk duyarım. Ya da isterseniz hemen alta, yani mesaj sayfanıza, {{yardımedin}} kodunu ekleyip altına sıkıntınızı yazabilirsiniz. Seçim size kalmış :)

Gördüğünüz gibi, her şey bu kadar basit. Eklenecek çok bilgi, yapılacak çok şey var. Siz de artık Vikipedi'ye katkıda bulunmaya başlayabilirsiniz! Haydi kolay gelsin! :)

seksen 12:55, 25 Mayıs 2012 (UTC)