Kullanıcı mesaj: M²b²

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi


Vikipedi:Adil kullanım hakkında
Vikipedi:Adil kullanım hakkında


Bu sayfa •SuperiorFast• Kullanıcısının, Mesaj ve tartışma sayfasıdır. Madde üzerinde değişiklik yaparken ya da tartışma sayfasında yorum yaparken aşağıdaki hususlara lütfen özen gösteriniz :

Temel ilkeler

İçerik politikaları

28583761475 f6838c4066 z.jpg[kaynağı değiştir]

Sevgili Sakhalinio, ben başlıktaki dosyanın adını düzenleyip atmayı unutmuş olduğumdan dolayı bir problem oldu dostum, bununla ilgili Superyetkin'e bir mesaj bıraktım. flickr'dan aldığım bu fotoğrafı Halil İnalcık Viki sayfasında kullanacaktım ki, Flickr kamu malı resimler topluluğu olduğundan telif problemimiz yoktu.

Sen ise yüklediğim fotoğrafı tamamen silmişsin. Ne yapmalıyım sence? Yeniden yükleyeyim mi? Bu imzasız yazı M²b² (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sayın M²b², ilgili dosyaları uygun lisansla commons'a yüklemeniz daha doğru olur. Bizre mesaj yazdıktan sonra dört adet tilde ~~~~ kullanarak imza atınız. Saygılarımla, SakhalinioBuyrun beniiiim? 19:46, 8 Ekim 2016 (UTC)

Kullanıcı insan şablonunda yaptığım küçük düzenleme[kaynağı değiştir]

Merhaba Rapsar, anasayfana kazara gelip babilinde gördüğüm insan şablonunda gördüğüm kadın ifadesinin yanına erkek, gey tanımının yerine direkt eşcinsel yazdım. Eğer sayfanda görmeseydim olmazdı, teşekkür ederim. -- •SuperiorFast• ileti 15:47, 20 Ekim 2016 (UTC)
  • Problem değil :) Kolay gelsin.--RapsarEfendim? 17:11, 20 Ekim 2016 (UTC)