Kullanıcı mesaj:LostMyMind/Arşiv 2009

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Ocak[kaynağı değiştir]

Ana sayfa-kategori[kaynağı değiştir]

Merhabalar, sayfaları gerekli kategorilere yerleştirdim. İlgin için için teşekkürler, saygılar.--Machiavelli' msj 15:17, 1 Ocak 2009 (UTC)

Teşekkürler.[kaynağı değiştir]

Açtığım maddelerde ki ciddi düzeltmeler için gerçekten çok teşekkür ederim.

Bundan sonra düzeltmelerini göz önüne alarak madde açmaya daha çok dikkat edip, özen göstereceğim.

--Murathan K 20:50, 6 Ocak 2009 (UTC)

Açtığım maddelerin düzeltilmesi ve böyle hoş bi ilgi görmek insanda yeni maddeler açma isteğini gerçekten çok arttıyor.

Tekrar teşekkür ediyorum. Birlikte En İyiye.

vikipedist--Murathan K 21:26, 6 Ocak 2009 (UTC):)

Bazı telifli içerik içeren maddelre düzenle etiketi koyduğunuzu farkettim. Rica etsem telifli olup olmadığıunı incelemeden öznce bu tip etiketleri maddelere koymayınız. Aksi taktirde bu maddeleri yakalamak çok zorlaşıyor. Teşekkürler, --Manco Capac 08:25, 7 Ocak 2009 (UTC)

  • Anlayışınız için teşekkürler, lütfen yeni maddeleri incelerken google taraması yapmayı unutmayın. Kolay gelsin, --Manco Capac 23:23, 7 Ocak 2009 (UTC)


Şubat[kaynağı değiştir]

merhaba. tesekkur ederim :) gerci epey gec oldu, kisa sureligine girdim ama, en azindan su kategorisiz maddelere biraz el atayim dedim. son zamanlarda yogunum da boyle arada bir kafami dinlendirecek kucuk isler icin giriyorum sadece. sana da kolay gelsin. sevgiler, --LostMyMind 22:02, 10 Şubat 2009 (UTC)

bir soru veya bir rica, hangisiyse artik :)[kaynağı değiştir]

selam :) benim merak ettigim birsey var, kime soracagimi bilemedim, sana sorayim dedim. kategorisi olmayan sayfaların kategorilendirilmesi sayfasi en son 4 subatta guncellenmis durumda. o zamandan beri epey bir degisiklik olmustur listede ama guncellenmedigi icin goremiyoruz. bir ara bu liste her gun guncelleniyordu, 4 subattan beri durdu. cok fazla birikince ipin ucu kaciveriyor sonra. ben o yuzden firsat buldukca bu listedeki maddelere el atmak istiyorum. ne yapmali, nerelere basvurmali acaba? sevgiler, --LostMyMind 21:25, 12 Şubat 2009 (UTC)

  • Tüh çalışmadığım yerden sordun. Ama bunu dert ederim ben? Yarın öğleden sonra ilk işim bunu araştırmak olacak. Çünkü önemli bir konu gerçekten.. Başka bir yardımım dokunabilirse sevinirim, ama şu an için.. üzgünüm. Yeni bri maddeye çalışmaya çalışıyorum!  Levent İleti Katkılar   21:30, 12 Şubat 2009 (UTC)

tuh, dert edecegini bilsem sormazdim. belki bilirsin diye soruverdim. haydi kolay gelsin sana. iyi vikilemeler... --LostMyMind 21:32, 12 Şubat 2009 (UTC)