Kullanıcı mesaj:Kyon

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

 Lazların etnik dergisi özelliği taşıyan Kyona  Lazca'da ışık anlamına gelmektedir.21 mart 2002'de kurulan dergi 2005 yılında Rize'nin Ardeşen ilçesinde özel bir sayı çıkararak herkesin dikkatini çekmiştir.Rize'nin ilçelerinden ve Gürcistan'ın Megrelia bölgesinde kapsamlı araştırmalar yaparak Laz ve Megrel tarihine ışık tutmaktadır.Nokalakevi üniversitesi', Tbilis state üniversitesine  buradan kendilerine  ayrıca teşekkür ediyorum.tabiki emeğimize katkısı olan herkese de...

Lütfen deneme yapmayın[kaynağı değiştir]

[[{{{bağlantı}}}|   ]]
[[Dosya:{{{resim}}}|{{{en}}}|{{{boy}}}]]
Vikipedi'de deneme yaptığınız veya katkıda bulunmak istediğiniz için teşekkürler. Denemeniz işe yaradı, ancak şu anda geri alındı, silindi ya da silinmek üzere işaretlendi. Başka bir deneme yapmak istiyorsanız lütfen deneme tahtasını kullanın. Vikipedi'ye gerçekten katkıda bulunmak istiyorsanız, nasıl katkıda bulunabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için hoşgeldin sayfasına bir göz atın. Teşekkürler.
  • Thank you for experimenting with Wikipedia. Your test worked, but it has been either reverted or removed. Please use the sandbox for any other tests you may want to do. Take a look at the welcome page to learn more about contributing to our encyclopedia. Gökhan 06:23, 24 Nisan 2010 (UTC)


Dosya yükleme[kaynağı değiştir]

Merhaba dosya yükleyebilmek için kayıt olduktan sonra birkaç gün (sanırım dört gündü) beklemeniz gerekiyor. Kolay gelsin.--Gökhan 07:10, 24 Nisan 2010 (UTC)

Kayda değerlik[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,
  • Aslında maddenin silme referansını verirken eksik vermişim; çok ama çok özür dilerim - maddenin ana silme kriterlerinden biri Hızlı Silme Politikamızın Maddeler başlığının 6. maddesi. Bu maddeye göre kayda değer olmayan hiçbir konu hakkında Vikipedi'de madde açılamaz. Vikipedi'de çeşitli sitelerin maddeleri vardır fakat bu sitelerin kayda değer olması zorunludur. Siteniz eğer kayda değerse ansiklopedik bir uslûp ile kaleme alınmış bir maddesi Vikipedi'de barınabilir. Sitenizin kayda değer olması için bu sayfadaki kriterleri yerine getirmesi şarttır. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon א mesaj 21:53, 24 Nisan 2010 (UTC)

Kayda değerlik uslûp değildir[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,
  • Anlatamıyorum sanırım: sorun maddenizin yazım uslûbu değil sadece, ana sorun maddenizin konusunun yani eklediğini web sitesinin kayda değer olmaması. İlgili site:
    1. Birçok kez kayda değer televizyon, dergi, gazete vb. yayınlarda kendi başına konu edildi mi?
    2. Kayda değer bir kurumdan kayda değer bir ödül aldı mı?
    3. İçeriğinizi dağıtan daha geniş kayda değer bir tür yayın organı, kitle iletişim yayını var mı?
  • Eğer bu sorulardan en azından birine "evet" diyebiliyorsanız, ilgili sitenin maddesini açabilirsiniz, site kayda değerdir; yok bu sorulardan hiçbirine "evet" diyemiyorsanız site kayda değer değildir maddesi açılamaz.
  • Ayrıca diğer sitelerin maddeleriyle karşılaştırma yapmayınız; içlerinde gözden kaçmış kayda değer olmayanlar olabilir - herhangi bir A sitesinin Vikipedi'deki varlığı sizin eklemek istediğiniz sitenin de Vikipedi'de olabileceği anlamına gelmez; eklemek istediğiniz sitenin VP:IT sayfasındaki kriterlerden birini (yani yukarıda belirttiğim üç soru) yanıtlayıp yanıtlayamadığına bağlıdır Vikipedi'de yer alıp alamayacağı. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon א mesaj 14:08, 25 Nisan 2010 (UTC)

"Birçok" kez[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,
  • Tek bir kere konu edilmiş olması yetmiyor, birçok kere edilmeli ve kayda değer üçüncü parti şahıs/kurumlarca edilmeli... Eğer kaynaklarıyla (örneğin URL adresleriyle) bu tip makaleleri vs. sunabilirseniz maddeyi geri getirebilirim. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon א mesaj 17:15, 25 Nisan 2010 (UTC)

Noumenon ile konuşmuştuk bu konuyu ve bana 3 madde söyledi bunlarda birine uyuyorsa açabilirsiniz demişti bende tekrar açtım . tekrar neden silindi ? Bu imzasız yazı Kyon (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • maddenin kayda değerliğine ilişkin herhangi bir bağlantı yoktu maddede. noumenen'un verdiği bağlantıları okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz. teşekkürler. --ki bl 17:49, 25 Nisan 2010 (UTC)

Kayda değerlik[kaynağı değiştir]

bu sitelerinde kayda değer olmadığını düşünüyorum ve incelemenizi rica ediyorum

http://tr.wikipedia.org/wiki/Edebiyatdefteri.com http://tr.wikipedia.org/wiki/%C5%9Eehirrock_%28internet_dergisi%29 Bu imzasız yazı Kyon (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 26 Nisan 2010


anime maddesindeki dış bağlantılar kısmını neden kaldırıyorsunuz anlamadım ? oradaki dış bağlantılar yıllardır ordaydı fakat günün birinde birileri geldi ve kendi zibidik forumlarını oraya eklemesiyle tanıdığım bir kişi hepsini toptan silmiş ve o zamandan beri dış bağlantı yok . geri getirirseniz sevinirim.

  • bu bağlantıların tümü forum siteleri. bu yüzden kaldırıldı. vikipediyi tanırken şu sayfaya da göz atabilirsiniz. kolay gelsin. --ki bl 14:09, 26 Nisan 2010 (UTC)

son attığım 2 mesajıma neden cevap vermiyorsunuz anlamadım. lütfen mesajlarıma cevap verin . --Kyon 16:43, 27 Nisan 2010 (UTC)

  • silerken bakmıştım ve forum siteleri diye aklımda kalmış. siteleri tek tek inceleyecek vaktim yok şu anda. bir başka hizmetliden yardım alırsanız sevinirim. kolay gelsin. --ki bl 16:53, 27 Nisan 2010 (UTC)

Kaynak bilgisi[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,
  • Öncelikle - birkaç gündür Vikipedi'ye uğrayamadım, cevabımın gecikmesi bundan. Vikipedi'deki herkes, hizmetliler dahil, gönüllüdür: yani hepimizin özel bir yaşamı var, 7 gün 24 saat Vikipedi başında değiliz, bu sebeple bu tip gecikmeler yaşanabiliyor.
  • İkincisi, çoğu derginin online arşivi olduğu için URL dedim - bu eski makale online arşivde belki bulunabilir diye - derginin sayısı, sayfası, yılı vs. gibi bilgiler sağlanabilirse kaynak olarak kullanılabilir. Diğer bahsettiğiniz dergide sizden alıntı yapmaları kaynak teşkil etmez; yani hayır kullanamazsınız. Kullanılabilmesi için bir kaynağın salt bu siteyi konu alan bir makale yazmış olması/yayın içermesi gerekir. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon א mesaj 14:30, 29 Nisan 2010 (UTC)

Sayfanız reklam[kaynağı değiştir]

Sayfanızda reklam olarak sayılabilecek, Ansiklopedi Vikipedi'ye katkısı olmayan; forum-site reklam linki çıktı. VP:R - Nebe?viye mesaj 13:32, 25 Kasım 2010 (UTC)

Sayın kullanıcı: Vikipedi reklam (bu hitapla, sözle, cümleyle, şirket açıklaması veya ansiklopedik olamayan şirket hakkında yazılan tanıtım yazıları, veya ansiklopedik olamayan kişilerin web sitelerinin link reklamları) toplulukça Viikpedi içinde reklam olarak algılanıp olup, hoş görülen bir durum değildir. Yalnızca ansiklopedik içeriğe katkı sağlayan ya da o içeriğe ait siteler reklam kabul edilmemekte ve o siteler Vikipedi'de yer alan içeriklere katkı sağlamaktadır. Bir forum sitesi ansiklopedik olmadığı gibi Vikipedi'ye de katkı sağlamayacaktır. Kişisel bir alan açıp o belirtilen sitede tıpkı eski-deneyimli kullanıcı Levent'in yaptığı gibi size ait bilgileri ekleyebilirsiniz. Lakin reklam link olmaması rica olunur. Ayrıca VP:R çevirisi sürmekte yakın bir zamanda hususlar orada belirtilecektir, eminim. Bilginize. - Nebe?viye mesaj 13:43, 25 Kasım 2010 (UTC)

Lütfen sadece ansiklopedik bilgiler giriniz[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız:Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
Superyetkinileti 22:39, 21 Ağustos 2011 (UTC)

I. Dede 16:33, 24 Ağustos 2011 (UTC)

Black Blood Brothers[kaynağı değiştir]

Dosyaya kaynak ve lisans bilgisi girmeniz gerekiyor. Daha önceki dosyanın neden silindiğini bilmiyorum ama eğer dosyaya gerekenleri eklemezseniz 7 gün içinde bu da silinir. İyi vikiler..--I. Dede 16:43, 24 Ağustos 2011 (UTC)

Öncelikle resmin kaynağı belirtmelisiniz. Sonra bu kategoriden dosyaya uygun lisansı seçebilirsiniz. --I. Dede 16:48, 24 Ağustos 2011 (UTC)

Kavak Yelleri[kaynağı değiştir]

2 seferdir değişikliğimin geri alınma sebebi nedir ? sayfanın kaydığının farkında değil misin ? sayfayı kontrol eder misin ? . Sayfanın düzgün durması için aylardır uğraşıyorum . Sayfayı düzenlemekten aciz kişilerin düzenlediği yetmezmiş gibi değişikliklerimi geri alıyorsun . Nedir sorun ? --Kyon 08:32, 8 Eylül 2011 (UTC)

Öncelikle bir sakin olsanız, nazikçe sorunuzu sorsanız daha iyi olmaz mıydı? Gözden geçmiş, geri getirildi.--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 08:34, 8 Eylül 2011 (UTC)