Kullanıcı mesaj:Kumul/Arşiv 8

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Kumul, bunu etraflıca düşündüm, bunun yapılması çok iyi olacak. {{Türkiye ilçe nüfus}} şablonu kaynak olarak {{Türkiye ilçe nüfus/Adres}} sayfasını kullanıyor. Bu sayfada yer alan yaklaşık 850 bağlantının arşiv-url'lerini oluştururabilir misin. Url listesi excell dosyasında hazır olarak var. Daha önceden oluşturmuştum. Eğer yaparım dersen excell dosyasını gönderirim. Bu bilgiler yıldan yıla değişmediği ve hep sabit duracağı için arşiv-url oluşturmak mantıklı. Sen arşiv-url'leri oluşturursan {{Türkiye ilçe nüfus/Adana/Aladağ}} gibi sayfaları oluşturup maddelere ekleyeceğim. --Sadrettin mesaj 18:28, 1 Kasım 2012 (UTC)

Selam Sadrettin, "850 bağlantının arşiv-url'lerini oluştururabilir misin" derken ne demek istediğini anlamadım. Bana yapacağım işi bir örnekle anlatabilirsen daha iyi olur? Kumul (mesaj) 21:40, 1 Kasım 2012 (UTC)
Bu siteye url ve e-posta adresi yazınca arşiv-url bağlantısı veriyor. url adreslerini toplu olarak siteye yazıp, toplu olarak cevap almak mümkün değil. Ancak bot yardımıyla tek tek mümkün olabilir.
Arşiv-url, esas url kullanılamaz olursa, sayfaya erişmeyi sağlıyor. Sadrettin mesaj 22:10, 1 Kasım 2012 (UTC)
Merhaba, Kumul. Üstteki arşiv-url oluşturma işlemini Superyetkin üstlendi. Ama yapacak daha başka işler de var. Birkaç gün içinde dönüşüm için {{Ada bilgi kutusu}} ve diğer İtalya bilgi kutularının kodlarını hazır etmeyi düşünüyorum. Seni o zaman rahatsız edeceğim izninle. Her şey için teşekkürler. --Sadrettin mesaj 19:24, 2 Kasım 2012 (UTC)
Sadrettin bu aralar internete giremediğim için biraz gecikme yaşatabilirim. Superyetkin üstlendiyse güzel o zaman. Diğer istekler için sen yaz istediğin kadar sayfama fakat hemen cevap veremeyebilirim dediğim gibi, girince ise hepsini birden hallederim Kumul (mesaj) 20:11, 2 Kasım 2012 (UTC)
Botis'e bir istek yazdım, bu sıralar ilgilenebilir misin? Listedeki bazı şablonlar zaten {{Dolaşım}}'a çevrilmiş olabilir. Örnek şablon şöyle [1]. Teşekkürler. --Sadrettin mesaj 18:55, 10 Kasım 2012 (UTC)

Merhaba, ben bir bota sahip olmak istiyorum. Benim için bir tane yazabilirmisiniz ?---Aguzer#Cx|6|Kasım|2012|09:08|

Merhaba, botun tam olarak ne yapmasını istiyorsunuz? eğer belirli değişiklikler yapmasını istiyorsanız buraya belirtebilirsiniz hemen yapılacaktır. Diğer işler için AWB yi kullanabilirsiniz. Bunun dışında karmaşık ve spesifik işler yapan bir bot istiyorsanız yazdımcı olabilirim fakat bunun sorumluluğunu almam. Çünkü bot kullanmak çok riskli bir iş. Yaptığınız bir hata tüm maddelere malolacaktır. Eğer programlamanız iyiyse ve metin yorumlama ve regex i iyi derecede biliyorsanız bunu yapın derim, API yi kullanabilirsiniz, fakat iyi değilse AWB yi kullanmanızı öneririm, çünkü bot yazıp her iş yapılırken değişecek olan yerleri belirlemek ve bunu size anlatmak yerine işi direk yapmak çok daha hızlı olacaktır. Kumul (mesaj) 22:40, 6 Kasım 2012 (UTC)
Sorumluluğu ben alırım siz benim için yazabilirmisiniz ?, ona göre konuyu veriyim---Aguzer#Cx|7|Kasım|2012|00:22|

Bende bir bot işletmek istiyorum. Ama yazılımı bilmiyorum. Birçok kişiye başvurdum, kimse açık ve net destek olmadı. Yardımcı olabilirmisiniz? ~--~ Cano58ileti 08:41, 7 Kasım 2012 (UTC)

Merhaba Kumul/Arşiv 8 , kardeş projelerimiz olan Vikikitap ve Vikihaber ilgisizlikten dolayı güncelliğini ve dinamikliğini kaybetmektedir. Bu projelerin yeni ve gönüllü kullanıcılara ihtiyacı var.

Bu projelere de destek vermeniz dileğiyle..

---Aguzer#Cx|14|Kasım|2012|14:21|

pazarliklaal adlı sayfamızı reklam içerikli ve kayda değer olmayan olarak etiketleyip silmisiniz. Sitemiz kayda değer bir sitedir. Çünkü online alışverişte bir ilki başlattık. Ayrıca sayfada reklam - slogan v.s. yoktu.Wikipedia'ya bağışta da bulunduk ve bulunmaya devam edeceğiz. Konu ile ilgili yardımcı olmanızı rica ederiz.


Hakkımızda basında çıkan haberlere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.



http://yurthaber.mynet.com/detay/bursa-haberleri/online-alisveriste-pazarlik-donemi/564363

http://www.olay.com.tr/haber/teknoloji/online-alisveriste-pazarlik-zamani-131979.html

http://www.internethaberi.com/bursa/online-alisveriste-pazarlik-donemi-h42232.html

Bot'un oluşturduğu sorun[kaynağı değiştir]

Merhaba, az önce Düğüncübaşı, Lüleburgaz maddesine bakıyordum da sayfada bozulmalar meydana gelmişti. Geçmişe baktığımda botunuzun bu düzenlemeyi yaptığını farkettim. Haritalardaki lat_deg ve long_deg değişkenlerinin ismini yapıyor anladığım kadarıyla. Başka maddelerde değişiklik yapmış mı bilmiyorum ama farkında olmanız için belirtmeyi uygun gördüm. İyi Vikiler--Onur Kayabaşı mesaj 02:22, 30 Aralık 2012 (UTC)

Vikipedinin alçakgönüllü kullanıcılarından "sizi" aktif görmeyi umuyoruz.. Kumul (mesaj) 10:07, 20 Eylül 2012 (UTC)

Selamlar kumul, nazik mesajınız için çok teşekkür ederim. Uppuuuzun bir aradan sonra tekrar vikilemeye başlamak heyecan verici, alıştırma turlarıyla aktiflik dönemine giriyorum hayırlısı ne diyelim :)). Sevgiler, iyi vikiler--Merube 89msj 17:40, 16 Mart 2013 (UTC)

Şablon:VikiProje Yıllar/Oylama Vakti