Kullanıcı mesaj:Ks.Tahd

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoşgeldiniz[kaynağı değiştir]

Merhaba Ks.Tahd, Vikipedi'ye hoş geldiniz.
Herkes yazabilir

Herkesin özgürce katkıda bulunduğu Vikipedi'ye hoş geldiniz. Katkıda bulunmak için yapmanız gereken tek şey, üstteki Değiştir veya Kaynağı değiştir butonlarından birine basmak. Ancak girdiğiniz bilgilerin ansiklopedik ve kişisel saldırıdan uzak olmasına, hakaret içerikli ve en önemlisi telif ihlali barındırıyor olmamasına dikkat etmelisiniz.

Bantuan
Bantuan
İpuçları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar var.
  • Lütfen tartışma ve mesaj sayfalarında yazdıklarınızı, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst üçüncü sekmesini
kullanarak imzalamayı unutmayın!.
Tips
Tips
Yardım bilgileri

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portali'nde bulabilirsiniz. Sorularınızı Danışma Masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Deneyimli kullanıcılarımız yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Herhangi bir sorununuzda, diğer kullanıcılarla iletişime geçmekten çekinmeyin.

Membuat kesalahan?
Membuat kesalahan?
For Non-Turkish Speakers
Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
Ελληνικά: Δεν ξέρεις Τουρκικά; Κάντε κλικ εδώ.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
日本語: トルコ語は難しいでしょうか。ここをクリックしてください。
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   他の言語   Другие языки
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Kolay gelsin... SakhalinioBuyrun beniiiim? 22:21, 19 Kasım 2016 (UTC)

Bizans İspanyası isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

--SakhalinioBuyrun beniiiim? 18:58, 21 Kasım 2016 (UTC)

Bilgi için teşekkürler... Kas Tahdun (mesaj) 13:56, 4 Şubat 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği daveti[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

--Ahmet Turhan (mesaj) 23:07, 29 Aralık 2016 (UTC)

Vikiproje Yazarlar[kaynağı değiştir]

Vikiproje Yazarlar adlı bir vikiproje var mıdır? Yoksa oluşturabilirmisiniz? Ben nasıl yapacağımı bilmiyorum Kas Tahdun (mesaj) 13:26, 11 Ocak 2017 (UTC)

Merhaba sayın Ks.Tahd, yazarlarla ilgili VikiProje Edebiyat'ı kullanabilirsiniz. Yazarlar edebiyatın içine girmektedir. Saygılarımla, SakhalinioBuyrun beniiiim? 19:18, 11 Ocak 2017 (UTC)
Vikipedi'de deneme yaptığınız veya katkıda bulunmak istediğiniz için teşekkürler. Denemeniz işe yaradı, ancak şu anda geri alındı, silindi ya da silinmek üzere işaretlendi. Başka bir deneme yapmak istiyorsanız lütfen deneme tahtasını kullanın. Vikipedi'ye gerçekten katkıda bulunmak istiyorsanız, nasıl katkıda bulunabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için hoş geldin sayfasına bir göz atın. Teşekkürler. --Yabancım 16:22, 12 Ocak 2017 (UTC)


Kişisel sayfalar[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Kendi kişisel sayfalarınızı kendi kullanıcı adınızdan sonra/ koyarak oluşturabilirsiniz. Örneğin Kullanıcı mesaj:Ks.Tah/Yapılanlar gibi. Direkt olarak "Yapılanlar" adıyla oluşturulan sayfa ansiklopedik olmadığından silinecektir. Şimdiden iyi çalışmalar. --Ahmet Turhan (mesaj) 15:51, 13 Ocak 2017 (UTC)

Vikipedi'ye hoş geldiniz. Herkesi ansiklopedimizin gelişmesine katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Katkıda bulunma hakkında daha fazla bilgi almak için hoş geldiniz sayfasına göz atabilirsiniz. Bununla birlikte, gelişmeye katkıda bulunmayan, sayfa boşaltma, hakaret vb. değişiklikler vandalizm olarak tanımlanır ve eğer bu tavrınızı sürdürürseniz daha fazla uyarılmadan engellenebilirsiniz. Lütfen, diğerlerinin emeklerine zarar vermek yerine ansiklopedimizin gelişmesine yardımcı olun. Teşekkürler. SakhalinioBuyrun beniiiim? 21:01, 16 Ocak 2017 (UTC)

Bilgilendirme simgesi Merhaba, ben Evolutionoftheuniverse. Yaptığın son değişiklik (Yapılacaklar adlı sayfadaki) deneme gibi görünüyordu ve silindi. Eğer deneme yaparak kendini geliştirmek istiyorsan Deneme tahtasını kullanabilirsin. Eğer hatalı olduğumu düşünüyorsan veya sormak istediğin bir soru varsa mesaj sayfam aracılığıyla benimle iletişime geçebilirsin. Teşekkürler! --evolutionoftheuniverse mesaj 16:47, 2 Şubat 2017 (UTC)

Bilgilendirme simgesi Merhaba, ben Evolutionoftheuniverse. Yaptığın son değişiklik (Katılımcılar adlı sayfadaki) deneme gibi görünüyordu ve silindi. Eğer deneme yaparak kendini geliştirmek istiyorsan Deneme tahtasını kullanabilirsin. Eğer hatalı olduğumu düşünüyorsan veya sormak istediğin bir soru varsa mesaj sayfam aracılığıyla benimle iletişime geçebilirsin. Teşekkürler! --evolutionoftheuniverse mesaj 16:49, 2 Şubat 2017 (UTC)

Bilgilendirme simgesi Merhaba, ben Evolutionoftheuniverse. Yaptığın son değişiklik (Madde Değerlendirme adlı sayfadaki) deneme gibi görünüyordu ve silindi. Eğer deneme yaparak kendini geliştirmek istiyorsan Deneme tahtasını kullanabilirsin. Eğer hatalı olduğumu düşünüyorsan veya sormak istediğin bir soru varsa mesaj sayfam aracılığıyla benimle iletişime geçebilirsin. Teşekkürler! --evolutionoftheuniverse mesaj 16:50, 2 Şubat 2017 (UTC)

Bilgilendirme simgesi Lütfen Vikipedi maddelerinde, Katılımcılar adlı maddede yaptığınız gibi, deneme yapmaktan kaçının. Hatta daha sonra bu hatayı düzeltecek olsanız bile! Değişikliğiniz yapıcı görünmediği için geri alındı. Eğer tekrar deneme yapmak isterseniz, lütfen Deneme tahtasını kullanın. Deneme yapmak için Vikipedi:Deneme tahtası sayfasını kullanınız. Eğer bir VikiProje oluşturuyorsanız Vikipedi ad alanında projeyi oluşturup alt sayfalarını, kişisel çalışma sayfasına gerek duyuyorsanız Kullanıcı:Ks.Tahd/Çalışma gibi bir sayfayı kullanınız. --evolutionoftheuniverse mesaj 16:40, 3 Şubat 2017 (UTC)

Merhaba Ks.Tahd,

Sanırım imzanla ilgili bir sorun var. Şu anda bir yere imza attığında şu kod ekleniyor:

[[Kullanıcı:Ks.Tahd|<span style="color: green;">'''''Ks.Tahd'''''</span>]]<sup> [[Kullanıcı mesaj:Ks.Tahd|<span style="color:red;">'''

Bu kodun içerisindeki <sup> ve <span> etiketleri kapanmadığı için, senin imzandan sonra gelen tüm metin de üstyazıya ve kırmızı renge dönüşüyor. Özel:Tercihler sayfasındaki imza kodunu aşağıdaki gibi güncellemen durumunda sanırım sorunun çözülecektir:

[[Kullanıcı:Ks.Tahd|<span style="color: green;">'''''Ks.Tahd'''''</span>]]<sup> [[Kullanıcı mesaj:Ks.Tahd|<span style="color:red;">'''''mesaj'''''</span>]]</sup>

Vito Genovese 18:38, 23 Şubat 2017 (UTC)

Yönlendirme nasıl yapılır[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Gelişmiş kısmına tıklanır, en sağdan ikinci seçenek olan beyaz bir pano önünde mavi bir ok işareti olan simgeye tıklanır, #YÖNLENDİRME [[Hedef sayfa adı]] yazısı çıkar hedef sayfaya yönlendirilecek madde adı yazılır. Saygılarımla... --Ryan O'Reily (mesaj) 16:36, 28 Şubat 2017 (UTC)

Robot çeviri eklemeyin!
Lütfen, çeşitli programlar ya da web sayfaları aracılığıyla Türkçe dışında bir dilden çevirisi yapılmış sayfaları Vikipedi'ye eklemeyiniz. Bu tür sayfalar, ifade ve anlam bozuklukları içerdiğinden, Hızlı silme kuralları, madde:8 gereği silinecektir. Eğer dil bilginiz yeterli değilse, çeviri grubumuzdan yardım isteyebilirsiniz. Vikipedi'ye farklı alanlarda katkıda bulunmak istiyorsanız, neler yapabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için hoş geldin sayfasına bir göz atın. Teşekkürler.
Cenk (mesaj) 15:58, 6 Nisan 2017 (UTC)