Kullanıcı mesaj:Kekibeç

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Selam Kekibeç

Türkçe bir ansiklopedi oluşturma projesi olan Vikipedi'ye Hoşgeldin! İstediğin sayfayı değiştirebilirsin. Bu ansiklopediyi tamamen okuyucuları yazar ve yönetir.

Hadi ne duruyorsun :) ?
Hadi ne duruyorsun :) ?

Bu sizin ansiklopediniz.


selam

selam, yüklediğiniz fotoğrafların kaynak ve telif bilgilerini girmezseniz bir haftaya kalmaz silinirler. Yardım:Resim yükleme sayfasında detaylı bilgi bulabilirsiniz. iyi çalışmalar. fcn Ø 21:55 21 Mayıs 2007

  • sanırım yüklediğiniz resimler, bon jovi'nin albüm kapakları. bu dosyaları yüklerken, dosya adı olarak ilgili bir isim verip, açıklamasına da şunu yazarsanız, tüm sorunlarımız ortadan kalkacaktır.
== Kaynak ==
http://www.resmialdiginizsiteninadresi.com/bonjovininalbumkapagi.jpg
== Lisans ==
{{Kapak-Albüm}}

iyi çalışmalar. fcn Ø 22:19 21 Mayıs 2007

Telif hakkı var kullanmayın

Lütfen telif hakkı saklı metin eklemeyiniz. Vikipedi'de telif hakkı saklı içerikler kullanılamaz. Unutmayın ki; Vikipedi Amerika Birleşik Devletleri Telif Hakkı Kanunu'na tabidir ve söz konusu kanuna göre; yayımlanmış her türlü çalışma (aksi belirtilmediği sürece), sahibine otomatik olarak telif hakkı kazandırır. Sadece özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) kaynaklardan içerik aktarmanız mümkündür. Daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir Vikipedi suçudur ve Vikipedi kuralları (madde 8) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler! -- Eldarion 23:04, 26 Temmuz 2008 (UTC)



Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday!

Merhaba Kekibeç,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:Crossroad1.jpg adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d5 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 19:28, 29 Kasım 2010 (UTC)