Kullanıcı mesaj:Kamuran otukenli/2008 Kasım

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba, bir kullanıcıya yanıt verirken yanıtınızı o kişinin ileti sayfasına eklerseniz daha iyi olur. Örneğin bana verdiğiniz yanıtı tesadüfen gördüm. Bir de Türkçe yazım kurallarına da uyalım. İyi çalışmalar, Theater'la kalın .--ѕησω ωнιтє qυєєη ιℓєтι 14:53, 5 Kasım 2008 (UTC)

Kullanıcılara yazılan iletiler çok önemli değil ama maddelerde dikkat etmek lazım. Örneğin, şu değişiklikte noktadan sonra boşluk bırakılmalı ve albümün adı 'of' ile 'the' dışında büyük yazılmalı. Bunu ben düzelttim. Ama başka değişikliklerde daha özenli olursak iyi olur. İlginiz için teşekkürler, iyi çalışmalar.--ѕησω ωнιтє qυєєη ιℓєтι 09:56, 6 Kasım 2008 (UTC)

Destek için teşekkürler! Gerçi bu aralar wikiye fazla katkıda bulunamıyorum ama, bir sorunuz olursa yardımcı olmak isterim. Mücadeleyi bilimsellik çerçevesinde, bıkmadan sürdüreceğiz. Mümkün olduğunca kişiselleştirmekten kaçınıyorum. Ama karşı taraf sürekli taraflı perspektifle yaklaşınca, bazen bu pek mümkün olmuyor tabi. Neyseki soğukkanlılığımızı kaybettiğimizde diğer arkadaşlar yardımcı oluyor:) Tekrar teşekkürler, iyi çalışmalar.--CenkX 16:04, 6 Kasım 2008 (UTC)

evet aynen öyle tarafsıca ama tamamen atrafsızca olmalı çünkü dünyanın hiç bir yerinde veya hiçbir web sayfasında tamamen tarafsızlık yok,herkes kendine göre yazıp çiziyor hele ki tarih sözkonusu olunca.ama biz bunu başarabiliriz eminim %100 tarafsız nötür olabilir zoru başabiliriz bizede bu yakışır zaten.--Kamuran otukenli 16:42, 6 Kasım 2008 (UTC)

  • Sıcak mesajınız ve iltifatınız için teşekkür ederim. Vikipedi ortak bir ansiklopedi olduğuna göre elbette bir çok bilgi paylaşımında bulunacağız. Her ne kadar son zamanlarda yoğun iş tempom nedeniyle Vikipedi'ye fazla katkıda bulunamasamda ara ara girip birşeylere katkı sağlamaya çalışıyorum. İyi çalışmalar. Saygılarımla.--Arjetyileti 17:46, 6 Kasım 2008 (UTC)
  • Merhabalar,
  • Oradaki iyi tarafı seçeriz lafımı sanırım yanlış anlamışsınız ^_^ Kastım şuydu: kişilerin seçtikleri rumuzlardan kişiler hakkında çıkarımlar yapmayız, bir kişinin belirli bir rumuzu seçmesinin altında kötü bir niyet aramayız, bir kişinin bir rumuzu seçmesine sebebiyet verecek birçok sebep varsa iyi olanlarını düşünürüz, kötü olanlarını değil - yani kastım iyi niyet besleriz idi. Kişilerin rumuzlarını değerlendirmek Vikipedi açısından hoş bir şey değildir; size de bunu yapmamanızı tavsiye ederim. "Filanca kişi şu Kelt mitolojisinden bir rumuz almış demekki Türk mitolojisini hiçe sayıyor, sevmiyor" tarzı çıkarımlar yapmak ansiklopedi projesi olan Vikipedi'ye hiçbir şey katmaz. Kişilerin rumuzlarına takılmayın; yaptıkları katkılara bakın ^_^ Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon Θ mesaj 22:04, 6 Kasım 2008 (UTC)
Bahsettiğiniz kaynak genel olarak kişilerin yorumlarını içerir.O yüzden çok objektif sayılmaz.Şahsen benim böyle bir fikrim yok.Herkesin bakış açısına göre değişebilir bir durum.--Eldarion 07:30, 7 Kasım 2008 (UTC)

bahsettiğim tke kaynak o değildi bunu okumanız lazımdı ve objektiv sayılıp sayılmayanalr da kolayca ayrılıyor ayrıca burda da pek çok yazar var o siteden o ayrı konu.sizin şahsen öyle fikrinizin olmayışı da başka bir mesele çünkü burda şahsi fikirleri değerlendirmiyoruz bildiğim kadarıyla,verilerle hareket ettiğimizde neyin ne olduğu ortada.yinede teşekürler--Kamuran otukenli 10:53, 7 Kasım 2008 (UTC)


ben rumuz değerlendirelim insanları ayıralım şucu bucu diye demedim ki zaten sorduğum şey böyle rumuzlar seçilmesinin ne gibi sebepleri olabilir neyin yansıması tezahürüdür?ayrıca olayın birdiğer yönünden bahsettim oda türktarihi yada mitolojisi de oldukça köklü ve eski ama bir tane dahi etkilenen yok.bu tuhaf bir durumdur ve mantığa döküldüğünde çok başka şeylerçıkıyor altında iyi niyet kötü niyet bunu çok dışında bir olaydır. benim kişisel yaptığım çıkarımlar da genelde mantığa bilime ve sisteme dayanmak zorundadır benim tavrım budur.kimseyi ayırdığım küçük gördüğüm yok öyle bir açıklamam da yok.yinede teşekürler--Kamuran otukenli 10:53, 7 Kasım 2008 (UTC)

Resim yükleme[kaynağı değiştir]

  • Resim yüklemek için sol tarafta bulunan araçlar menüsündeki dosya yükle linkine tıklayın ve yönergeleri takip edin. Aynı zamanda Vikimedya Commons'taki resimleri de tıpkı Vikipedi'deki resimleri kullandığınız gibi kullanabilirsiniz. İyi çalışmalar.--Arjetyileti 22:01, 7 Kasım 2008 (UTC)

Kullanıcı kutuları için yardım istemişsiniz. Her türlü şekilde elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Sorun nedir? --♪♫Berkay0652|ileti 06:57, 8 Kasım 2008 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Teşekkür ediyorum. Yardıma ihtiyacım olursa tabii ki yardım isterim. İyi Vikilemeler! --Maniaqq 09:53, 8 Kasım 2008 (UTC)

Evet vikilemeye devam.--Kamuran otukenli 09:53, 13 Kasım 2008 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Teşekkür ediyorum. Yardıma ihtiyacım olursa tabii ki yardım isterim. İyi Vikilemeler! --Maniaqq 09:53, 8 Kasım 2008 (UTC)

Evet vikilemeye devam.--Kamuran otukenli 09:53, 13 Kasım 2008 (UTC)

"umarım tarihi gerçeklere yada verilere gereken önemi verip söyentilere boş lakırtılara kulak asmayıp onları savunanlardan değilsinizdir.kolay gelsin...Kamuran otukenli 11:23, 27 Ekim 2008 (UTC)" bana yolladığınız bu mesajı ben anlayamadim açıklarsanız sevinirim.düzelttim bir daha okuyun.--Kamuran otukenli 09:53, 16 Ocak 2009 (UTC)