Kullanıcı mesaj:Joseph48

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Silinen sayfanın revizyonu[kaynağı değiştir]

Merhaba Reality, bu sayfa geçmişte silinmişti. Bu sayfanın silinmeden önceki son halini görebiliyor musun? İngilizce Vikipedide hizmetlilerin silinen sayfaları görebildiğini yazmış: "Administrators also can view deleted pages and reverse ("undelete") any deletion.". Eğer görebiliyorsan, silinmeden önceki son halini bana bir şekilde gönderebilmen mümkün mü? İyi akşamlar.--joseph msj 18:52, 18 Haziran 2013 (UTC)

Geç cevap için kusura bakma. Geçmişini getirdim. Kolay gelsin.--Reality 20:55, 9 Temmuz 2013 (UTC)

Sorunlu dosyalar[kaynağı değiştir]

Merhaba. Kategori:16 Haziran 2014 tarihinden beri sorunlu dosyalar'da sizin yüklediğiniz bir resim de var. İlgilenmek isterseniz bir bakın derim. İyi geceler.--Veryaz bana 22:12, 15 Haziran 2014 (UTC)

Her Şeyin Bittiği Yerden silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Her Şeyin Bittiği Yerden) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Her Şeyin Bittiği Yerden sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Diyapazon, 23:01, 18 Kasım 2015 (UTC)

Deniz (mesaj) 20:13, 9 Ocak 2017 (UTC)

Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--[evolutionoftheuniverse] @trwiki 22:23, 8 Mayıs 2017 (UTC)

Bu Mudur? silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Bu Mudur?) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Bu Mudur? sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 19.47, 25 Mart 2018 (UTC)[yanıtla]

Her Şeyin Bittiği Yerden silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Her Şeyin Bittiği Yerden) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Her Şeyin Bittiği Yerden sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--E4024 (mesaj) 03.24, 2 Şubat 2020 (UTC)[yanıtla]

Görev Başındayız silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Görev Başındayız) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Görev Başındayız sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Satirdan kahraman (mesaj) 22.20, 15 Mayıs 2020 (UTC)[yanıtla]

Radyo Klas En İyiler silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Radyo Klas En İyiler) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Radyo Klas En İyiler sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.---Talhaaisk Dinliyorum? 23.59, 29 Mayıs 2020 (UTC)[yanıtla]

Şablon:Single bilgi kutusu birleştirilmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Şablon:Single bilgi kutusu, Şablon:Şarkı bilgi kutusu ile birleştirilmeye aday gösterilmiştir. Adaylık sayfasındaki tartışmaya katılımınız yararlı olacaktır. Teşekkürler. --‒ToprakM  16.25, 16 Eylül 2023 (UTC)[yanıtla]

İnadına Seveceğim silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (İnadına Seveceğim) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/İnadına Seveceğim sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Kadı Mesaj 18.38, 28 Kasım 2023 (UTC)[yanıtla]

Şiirlerin Efendisi silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Şiirlerin Efendisi) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Şiirlerin Efendisi sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Kadı Mesaj 12.15, 29 Kasım 2023 (UTC)[yanıtla]